Terveyspassi – se on vakavaa, kun sotketaan kansalaisten perusoikeuksia!

Terveyspassi – se on vakavaa, kun sotketaan kansalaisten perusoikeuksia!

Águas de Lindóia , 12. kesäkuuta 2021

Loppuuko vapaus tulla ja mennä “terveyspassin” kanssa? Mitä kongressissa etenevässä hankkeessa sanotaan.
Immunisaatio- ja terveysturvatodistus (CSS) on eräänlainen “terveyspassi”.
Mikään kokeellinen immunisaattori ei takaa immuniteettia, tee immuniteettitesti verinäytteen avulla noin neljä tai viisi kuukautta rokotteen ottamisen jälkeen, niin tiedät totuuden.
Brasiliassa ja kaikkialla maailmassa tuhannet ihmiset ovat menettäneet henkensä rokotteiden sivuvaikutusten vuoksi – Brasiliassa tämä tieto on salattu väestöltä.
Ymmärtää paremmin tämän niin sanotun terveyspassin sisältöä :
Senaatti hyväksyi 10. kesäkuuta lakiehdotuksen, jolla perustetaan immunisaatio- ja terveysturvatodistus (CSS) – eräänlainen “terveyspassi” tai “rokotepassi”, joka käytännössä sallii yksinomaan immunisoitujen tai Covid-19:n tai muiden tartuntatautien suhteen negatiivisen testin saaneiden henkilöiden liikkumisen julkisissa tai yksityisissä ympäristöissä, joissa pandemian aikana sovelletaan pääsyrajoituksia. Ja kieltää muilta ihmisiltä pääsyn näihin ympäristöihin, polkee perustuslakia, heidän oikeuttaan tulla ja mennä, heidän yksilöllisiä oikeuksiaan ja käyttää jälleen kerran lain valoa väestöä vastaan – joka edelleen epäilee tällaisten kokeellisten rokotteiden tehokkuutta ja turvallisuutta.
Niille, jotka eivät tiedä, asetukset, sulkemiset, psykologinen ja fyysinen painostus kansalaisia kohtaan alkoi maaliskuun 2020 alusta lähtien, kun Kiinan suurlähettiläs vieraili useiden poliitikkojen ja viranomaisten luona Brasiliassa. (Tällaista ei ole koskaan ennen nähty tässä maassa).
Senaattori Carlos Portinhon (PL-RJ) laatima ja senaattori Veneziano Vital do Rêgon (MDB-PB) laatima korvaava teksti hyväksyttiin 72 äänellä puolesta ja ei yhtään ääntä vastaan; kahdeksan parlamentin jäsentä ei osallistunut istuntoon. Tekstistä äänestetään edustajainhuoneessa. Hyvien ihmisten on kohdattava väestöön kohdistuva luomus, jonka tiedämme, että Covid19 , jonka merkit viittaavat siihen, että se on suuri petos, sillä asetukset on luotu lisäämään saastuneiden määrää maailmassa. Mielestäni en ole samaa mieltä senaattoreiden edellä mainitusta ehdotuksesta. Mielestäni meidän brasilialaisten olisi yhdistettävä voimamme, jotta emme äänestäisi enää näitä poliitikkoja, jotka ovat kansaa vastaan.
“Rokotuspassit” loukkaavat yksilön oikeuksia eivätkä takaa mitään kollektiivista suojelua, kuten jotkut puolustavat Brasiliassa ja koko maailmassa käyttöön otetun diktatuurin oikeuttamiseksi.
Rokotus x yksilönvapaus:
En vastusta rokotetta, mutta koska se on kokeellinen, se herättää suuria epäilyksiä kaikilta osin.
Mitä sanotaan lakiehdotuksessa, jolla otetaan käyttöön terveystodistus.
Ehdotuksen laatijan mukaan yhteisön tilastojärjestelmä toteutetaan digitaalisen alustan kautta, joka on Brasilian asukkaiden käytettävissä maksutta ja jonka avulla voidaan myöntää neljä asiakirjaa:

Kansallinen rokotustodistus (National Vaccination Certificate, CNV): olemassa oleva vakiomuotoinen asiakirja, joka todistaa rokotuksen eri tauteja vastaan ja jota vaaditaan joihinkin maihin pääsemiseksi.
Certificate of International Vaccination and Testing (CVIT): asiakirja, joka osoittaa, että henkilö on saanut lennolle pääsyä varten vaadittavat rokotteet niitä vaativissa kohteissa.
Testaustodistus (CT): todistus siitä, että kansalaiselle on hiljattain tehty testi taudin puhkeamisen tai pandemian aiheuttavan tarttuvan taudin havaitsemiseksi.
Tartuntataudista toipumista koskeva todistus (CRDI): todistus, jossa ilmoitetaan, että sen haltija on toipunut tartuntataudista.
Katsokaa, miten he yhdistyvät, kun on kyse äänestämisestä Brasilian väestöä vastaan.
Koulutusta, terveyttä, yleistä turvallisuutta, köyhyyden torjuntaa, järjestäytyneen rikollisuuden vastaisia ankaria lakeja, korruptiota, poliitikkojen ja viranomaisten etuoikeuksia, työllistymismahdollisuuksia, poliisien, lääkäreiden ja sairaanhoitajien palkankorotuksia, ympäristönsuojelua ja muita luokkia koskevissa hankkeissa ei näy yhtään hyväksyttyä hanketta? – Miksi?
Palatakseni aiheeseen…
Jos tämä lakiehdotus hyväksytään myös edustajainhuoneessa ja Jair Bolsonaro hyväksyy sen, “terveyspassia” käytetään muun muassa julkisille paikoille ja tapahtumiin pääsyyn, julkisen liikenteen käyttöön, kauppoihin, hotelleihin, puistoihin ja luonnonsuojelualueille pääsyyn. Ehdotuksen laatijan mukaan toimenpidettä käytetään myös siihen, että osavaltiot ja kunnat voivat keskeyttää tai lieventää rajoituksia, jotka koskevat ihmisten liikkumista tai pääsyä julkisiin ja yksityisiin tiloihin Covid-19-pandemian vuoksi.
Toisin sanoen, suuri diktatuuri – he haluavat pakottaa teidät olemaan kuuliainen kansalainen hallitsemalla!
Ja tätä varten ne lupaavat taata paitsi väestön liikkumisoikeuden myös vähentää pitkittyneen sosiaalisen eristyneisyyden haitallisia vaikutuksia sekä ylläpitää taloudellista toimintaa, joka ei pysty sopeutumaan palvelujen ja tuotteiden tarjoamisen etäjärjestelmiin”, sanoo yksi senaattoreista Carlos Portinho hankkeen perusteluissa.
Jos meillä olisi oikeanlaista terveyskasvatusta, emme tarvitsisi lukitusta emmekä varsinkaan maskin käyttöä, jota monet terveysasiantuntijat myös vastustavat.
Esimerkkinä voidaan mainita São Paulon keskusta, jossa osa väestöstä on joutunut turvautumaan ankariin toimenpiteisiin, kun taas metro-, juna- ja linja-autoasemat toimivat normaalisti ja olivat aina täynnä ihmisiä. Se tarjosi osittain mahdollisuuden monien yritysten romahtamiseen, mikä lisäsi työttömien määrää pelottavalla tavalla. Se on myös paikka, jossa kuoli enemmän ihmisiä, jotka olivat koronaviruksen uhreja (tai erilaisten tautien uhreja, jotka katsottiin virheellisesti Covid19:n aiheuttamiksi).
Tällä hetkellä maassa on hieman yli 19 miljoonaa ihmistä, jotka ovat jo toipumassa taudista, ja aktiivisten tapausten määrä on pieni. Nämä tiedot osoittavat, että valtaosa Brasilian väestöstä ei ole saanut koronavirustartuntaa ja pystyy täysin jatkamaan normaalia toimintaansa.
Hyväksytyn tekstin mukaan laitosten, jotka haluavat rajoittaa sellaisten henkilöiden pääsyä, joilla ei ole CSS-todistusta, on esitettävä paikan sisäänkäynnillä seuraavat tiedot: “Tämän paikan sisäänpääsy edellyttää immunisaatio- ja terveysturvatodistuksen (PSS) esittämistä”; laitokset ovat vastuussa sisäänpääsyn valvonnasta.
Edellä lainattu teksti, jota hanke siteeraa, on yksi suurimmista julmuuksista, joita on harjoitettu maailmanlaajuisesti pakottamalla ja kansainvälisellä painostuksella täällä Brasiliassa.
Näyttää jopa siltä, että rokotteesta on tullut iso bisnes.
Oikeustieteilijät suhtautuvat toimenpiteeseen varauksella
Analyytikot suhtautuvat varauksellisesti sellaisen asiakirjan laatimiseen, jolla voidaan kieltää tietyissä paikoissa niiden väestönosien liikkuminen, joita ei ole rokotettu Covid-19-tautia vastaan.
Toimenpiteen toteuttaminen perusoikeuksien konkreettisen rajoittamistilanteen ulkopuolella, kuten piiritystilassa, on väärin. “Jos päätätte, että julkinen tila on suljettu terveydellisistä syistä ja että kukaan ei pääse sinne, se on hyvä asia. Rokotteiden antaminen vain niille, jotka ovat ottaneet kaksi rokoteannosta, on kuitenkin syrjivää ja painostaa yksilöä käyttämään jotakin kokeellista rokotetta, jonka tehokkuudesta ja erityisesti turvallisuudesta ei ole mitään takeita – on korostettava, että haittavaikutukset ovat aiheuttaneet tuhansia kuolemantapauksia, joista viranomaiset ja Brasilian poliitikot eivät ole välittäneet – ja tässä on kysymys siitä, kuka on vastuussa haittavaikutuksista? Kuka vastaa rikosoikeudellisesti tai maksaa kustannukset kansalaiselle, johon tämä rokote vaikuttaa?

Jotkut sanovat, että sivuvaikutukset ovat harvinaisia, mutta ne tappavat ja jättävät ihmisille vakavia terveysongelmia! Ehkä se johtuu siitä, että se ei ole saavuttanut heidän perheenjäseniään, tai ehkä on epäilys, ovatko rokotteet erilaisia heille?
Pikkuhiljaa Jucelino Luzin vuoden 2018 ja 2019 ennusmerkit vahvistuvat , kokeellisten rokotteiden hirvittävistä (vaarallisista) vaikutuksista ja tehottomuudesta ,,,, Näin todistetaan rikos ihmiskuntaa vastaan – ketä tuomitaan tästä ?
Hän selittää, että toimenpiteen tarkoitus ei ole niin myönteinen, koska sillä pyritään vain estämään saastuminen (mikä on reilua, mutta on muitakin keinoja), eikä laboratorioilta peritä tällaisia velvollisuuksia – Lisäksi tapa, jolla se toteutetaan, on perustuslain vastainen, koska se rajoittaa osan väestöstä oikeutta tulla ja mennä. “Liittovaltion perustuslaki ei tätä oikeutta käsitellessään mainitse tämäntyyppistä rajoitusta mahdollisena. Yritys vähentää riskejä on kiitettävä, mutta menetelmä on oikeudellisesti sopimaton”, toteaa Jucelino Luz.
Jucelino Luz huomauttaa, että toimenpiteestä tulee entistä väärinkäytöksellisempi suhteessa siihen, että valtio ei ole vielä pystynyt tarjoamaan turvallisia ja tehokkaita rokotuksia koko väestölle (joka on peloissaan ja kauhuissaan ja käyttää heitä oletettavasti koekaniineina). On eri asia määrätä, että julkiseen virkaan päästäkseen on käytettävä naamiota. Se on hyvä asia, koska se on helppokäyttöinen toimenpide. Jos nyt päätetään, että vain rokotetut saavat mennä sisään, valtion on asetettava turvallinen ja tehokas rokote kaikkien julkisten paikkojen sisäänkäyntien yhteyteen, jotta henkilö voi valita, ottaako hän sen”, hän painottaa. Jos meillä ei ole maailmassa vielä vankkoja takuita rokotteen tehokkuudesta ja turvallisuudesta, niin kiista siitä, että halutaan vaatia rangaistuksen uhalla rajoittaa niiden pääsyä, jotka eivät ole ottaneet rokotetta, ei puolestaan ole täyttä oikeutta tulla ja mennä. Onko tämä oikein?”, hän kysyi.
Sillä se vähentäisi julkisen vallan määrittelemiä liian rajoittavia toimenpiteitä ja antaisi kansalaisille enemmän vapautta toimia vapaasti taloudellisissa ja sosiaalisissa yhteyksissä. Hän huomauttaa kuitenkin, että koska Covid-19-rokotteet kehitettiin hätätilanteessa, sitä ei voida verrata muihin Brasiliassa pakollisiin rokotteisiin, joiden seuranta on kestänyt useita vuosia ja joiden avulla voidaan mitata esimerkiksi rokotuksen tehokkuutta sekä haittavaikutuksia ja vasta-aiheita.
Toimenpide johtaa siihen, että kansalaiset pakotetaan rokotuksiin, ja itse rokotuksen pakollisuus on olemassa, mutta se koskee rokotteita, joiden seuranta kestää vuosia. Koska rokote Covid-19:tä vastaan on luonteeltaan hätärokote, väestön pakottaminen rokotukseen poistaa ehdotuksen myönteisen tarkoituksen”, sanoo Jucelino Luz.
Niille kansalaisille, jotka eivät halua ottaa rokotusta Covid-19:tä vastaan, selitän, että jos lakiehdotus hyväksytään, heidän on mentävä oikeuteen taatakseen oikeutensa vapaaseen liikkuvuuteen. Ainakin täällä Brasiliassa, myrskyisällä hetkellä ja niin monien oikeudellisten vääryyksien vallitessa, kansalainen voi menettää aikaa vaatiessaan laillisia oikeuksiaan. Eli, jotka haluavat olla ottamatta on pyydettävä joitakin oikeudellisia toimenpiteitä, eräänlainen “habeas corpus terveys”, joka takaa oikeuden tulla ja mennä ottamatta rokotetta, sanoo.

Se selittää myös, että korkeimman oikeuden (STF) joulukuussa 2020 antaman päätöksen mukaan, jossa määriteltiin, että valtiot ja kunnat voivat päättää, että rokotukset ovat pakollisia, yksi tuomioistuimen mainitsemista vaatimuksista oli, että rokottajilla oli “runsaasti tietoa rokotusten tehokkuudesta, turvallisuudesta ja vasta-aiheista”. Tällä hetkellä meillä ei ole sitä missään rokotteessa, ja sitä paitsi se ei takaa niiden ihmisten rauhaa, jotka eivät luota rokotuksiin eivätkä usko niihin. Huomautan edelleen, että Covid-19-rokotteiden kiireellisyyden vuoksi näitä vaatimuksia ei noudateta kyseisessä lakiehdotuksessa. Tutkimukseni mukaan toimenpide “pakottaisi” epäsuorasti kansalaisia ottamaan rokotuksen, vaikka STF:n määrittelemät vaatimukset eivät täyttyisikään, jotta he eivät menettäisi perusoikeuksiaan.
Terveysvalvontatoimenpiteitä voi olla, mutta tämäntyyppistä määrittelyä varten tarvitaan enemmän näyttöä rokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta”, sanoo Jucelino Luz . Osa Covid-19-rokotteen saaneista on saanut – suuri osa heistä ei kuitenkaan siinä määrin, ettei heitä olisi voitu rokottaa – haittavaikutuksia, minkä vuoksi jotkin maat ovat kieltäneet sen käytön tietyissä ikäryhmissä ja ryhmissä.
Jucelino Luzin mielestä “terveyspassin” käyttöönotto – etenkin kun sen voimassaoloaikaa ei ole määritelty etukäteen – on vakava loukkaus kansalaisten perusoikeuksia kohtaan. Tekstissä sanotaan pohjimmiltaan, että vapaus ei ole enää sääntö vaan valtion myönnytys. Tämä on vaarallista, sillä heti kun tämä logiikka, jonka mukaan vapaus on valtion myöntämä myönnytys, on vakiintunut, tulevaisuudessa voidaan asettaa uusia vaatimuksia liikkumisoikeuden sallimisen säilyttämiseksi. Minusta se on diktatuuria, eli väkivaltaa ihmisiä vastaan.
Senaattorit sanovat, että Brasilian “terveyspassi” on samanlainen kuin Euroopan maiden aloitteet – mielestäni meidän ei pitäisi kopioida ketään.
Senaattori Veneziano Vital do Rêgon mukaan CSS on saanut innoituksensa Euroopan unionin (EU) samankaltaisesta ehdotuksesta, jolla otettiin käyttöön Euroopan alueella digitaalinen vihreä sertifikaatti ja jolla pyrittiin yhtenäistämään useiden maiden hyväksymät säännöt pandemian torjunnan ja kansalaisten vapaan liikkuvuuden yhteensovittamiseksi. Merkkejä siitä, että se on, loistava tekosyy hallita ihmisiä ja pysyä asemissaan.
Se, mitä Brasiliassa tehdään tämän ajatuksen kanssa, joka koskee pääsyn rajoittamista erityisesti julkisiin tiloihin, on jotain aivan muuta. He ottivat alkuperäisen idean ja tekivät virheellisen analogian , ja täynnä ainutlaatuisia etuja , sanoo Jucelino Luz.
Teksti “terveyspassista” menee edustajainhuoneeseen; Bolsonaro sanoo aikovansa käyttää veto-oikeuttaan – näin ollen Brasilian kansa, joka äänesti häntä, odottaa myös tätä veto-oikeutta tämän diktatorisen hankkeen ja joidenkin sellaisten poliitikkojen ja viranomaisten ylivallan suhteen, jotka haluavat ja toteuttavat hankkeita vastoin kansan toiveita.
Senaatin hyväksynnän jälkeen “terveyspassia” koskeva teksti arvioidaan nyt edustajainhuoneessa, ja jos se hyväksytään, se toimitetaan presidentin sanktiolle tai vetolle, mutta Jair Bolsonaro kertoi kannattajilleen, että hän käyttää veto-oikeuttaan “terveyspassia” vastaan, jos kansanedustajat hyväksyvät sen. Jos näin tapahtuu, kongressi voi vielä kumota presidentin veto-oikeuden ja toimii jälleen kerran Brasilian kansan laillisia oikeuksia vastaan.
Yleistämättä ja harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta en ole koskaan nähnyt poliitikon äänestävän jotain kansan hyväksi viimeisten 55 vuoden aikana.

Emme vastusta rokotetta emmekä varsinkaan niitä, jotka on jo rokotettu. Pysähtykää ja ajatelkaa niitä, joilla oli sivuvaikutuksia ja jotka eivät enää ole keskuudessamme tai jotka elävät suurissa vaikeuksissa rokotteen aiheuttamien vahinkojen vuoksi. “Kuvittele, että jos se olisi joku perheestäsi…
Näiden poliitikkojen komentamien tiedemiesten luokka haluaa käyttää uusia annoksia kantojen ja varianttien väitteiden perusteella. Jos kaksi annosta ei tehonnut, uskotko todella, että kolmas, neljäs tai viides annos tehoaa? – Näiden maailman hallitsijoiden puhdas tekopyhyys …
Katsokaa, kuinka paljon pelkoa ja paniikkia suuret sensaatiohakuiset tiedotusvälineet aiheuttivat teille kodeissanne, kun ne näyttivät ja puhuivat joka päivä Covid19:stä ja kuolemantapauksista. He eivät antaneet teille muuta vaihtoehtoa kuin rokotuksen ihmeen – eikö se ole teistä hyvin outoa?
Kiinnittäkää huomiota sanoihini, vain selventääkseni: – Virus on olemassa ja se tappaa, jos tunnette olonne turvalliseksi rokotuksesta, ottakaa se. Covid19 -taudin aiheuttamien kuolemantapausten määrä on kuitenkin vain 40 prosenttia maailman elinten esittämästä kokonaismäärästä, ja loput 60 prosenttia kuolemantapauksista johtui uhreissa jo ennestään esiintyneistä historiallisista sairauksista.
” Lait eivät voi antaa kenellekään ehdotonta valtaa , eivätkä jäädä jumiin asianosaisten väliin , muuten syntyy yhteistyökykyä , järjestäytyneen rikollisuuden mahdollisuus kasvaa ja ennen kaikkea vallitsee epäoikeudenmukaisuus . “
Kansan on vihdoinkin yhdistyttävä, vaalipäivänä ei enää äänestettävä niitä, jotka ovat teitä vastaan.
Jumala siunatkoon teitä kaikkia!

Prof. Jucelino Nobrega da Luz – tutkija, vaikuttaja, aktivisti ja hengellinen neuvonantaja.

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: