Gezondheidspaspoort – het is ernstig als je knoeit met fundamentele burgerrechten!

Gezondheidspaspoort – het is ernstig als je knoeit met fundamentele burgerrechten!

Águas de Lindóia , 12 juni 2021

Is het einde van de vrijheid om te komen en gaan met het “gezondheidspaspoort”? Wat zegt het project dat vordert in het Congres
Het Certificaat van immunisatie en gezondheidsveiligheid (CSS) is een soort “gezondheidspaspoort
Geen enkele experimentele immunisator garandeert immuniteit, doe de immuniteitstest door middel van bloedmonsters, ongeveer vier tot vijf maanden na inname van het vaccin en u zult de waarheid kennen.
In Brazilië en de rest van de wereld hebben duizenden mensen het leven verloren als gevolg van bijwerkingen van vaccins – in Brazilië wordt deze informatie voor de bevolking verborgen gehouden.
Begrijp de inhoud van dit zogenaamde gezondheidspaspoort beter:
De Senaat heeft op 10 juni het wetsontwerp tot invoering van het certificaat inzake immunisatie en gezondheidsveiligheid (CSS) goedgekeurd – een soort “gezondheidspaspoort” of “vaccinpaspoort” dat in de praktijk het verkeer uitsluitend mogelijk zal maken van geïmmuniseerde personen of personen die negatief hebben gereageerd op Covid-19 of andere besmettelijke ziekten in openbare of particuliere omgevingen die tijdens de pandemie toegangsbeperkingen toepassen. En verbiedt andere mensen toegang tot deze omgevingen, waarbij de grondwet met voeten wordt getreden, hun recht om te komen en gaan, hun individuele rechten, waarbij opnieuw het licht van de wet wordt gebruikt tegen de bevolking – die nog steeds twijfels heeft over de effectiviteit en veiligheid van dergelijke experimentele vaccins.
Voor degenen die het niet weten: de decreten, de sluitingen, de psychologische en fysieke druk tegen burgers begonnen begin maart 2020, toen de Chinese ambassadeur een bezoek bracht aan verschillende politici en autoriteiten in Brazilië. (Iets wat nog nooit eerder is gezien in het land).
Het voorstel, dat is opgesteld door senator Carlos Portinho (PL-RJ), met een door senator Veneziano Vital do Rêgo (MDB-PB) opgestelde vervangende tekst, wordt goedgekeurd met 72 stemmen voor en geen stemmen tegen; acht parlementsleden waren niet aanwezig op de zitting. Over de tekst zal worden gestemd in het Huis van Afgevaardigden. Een creatie tegen de bevolking moet worden geconfronteerd door goede mensen, waarvan we weten dat Covid19 , zijn aanwijzingen heeft dat het een grote fraude is , voor decreten gemaakt om de hoeveelheid besmette in de wereld te verhogen. Naar mijn mening ben ik het niet eens met het voorstel van de senatoren hierboven. En ik denk dat elk project , voorstellen die tegen de bevolking zijn , wij Brazilianen ons moeten verenigen , niet meer stemmen in deze politici die tegen de mensen zijn .
“Vaccinatiepaspoorten” doen afbreuk aan individuele rechten en garanderen geen enkele collectieve bescherming, zoals sommigen verdedigen om de dictatuur te rechtvaardigen die in Brazilië en ook in de rest van de wereld wordt opgelegd.
Vaccinatie x individuele vrijheid:
Ik ben niet tegen het vaccin, maar omdat het experimenteel is, brengt het in alle opzichten grote twijfels met zich mee.
Wat zegt het wetsvoorstel dat het gezondheidscertificaat instelt
Volgens de auteur van het voorstel zal het CSS worden uitgevoerd via een digitaal platform dat gratis beschikbaar wordt gesteld voor ingezetenen in Brazilië en zal het de afgifte van vier documenten mogelijk maken:

Nationaal vaccinatiebewijs (CNV): een bestaand standaarddocument dat de vaccinatie tegen diverse ziekten bewijst en dat voor binnenkomst in sommige landen vereist is.
Certificaat van internationale inenting en test (CVIT): document dat bewijst dat de betrokkene de vaccins heeft gekregen die vereist zijn om in te schepen op bestemmingen waar dat vereist is.
Testcertificaat (CT): verklaring waarin wordt bevestigd dat de burger onlangs een test heeft ondergaan om een besmettelijke ziekte op te sporen die een uitbraak of pandemie veroorzaakt.
Certificaat van herstel van besmettelijke ziekte (CRDI): document waaruit blijkt dat de houder hersteld is van een besmettelijke ziekte.
Zie hoe ze zich verenigen, als het is om iets tegen de Braziliaanse bevolking te stemmen.
In de projecten van onderwijs, gezondheid, openbare veiligheid, armoedebestrijding, strenge wetten tegen de georganiseerde misdaad, tegen corruptie, tegen de privileges van politici en autoriteiten, van kansen op werk, van de verhoging van de salarissen van politieagenten, van de artsen, verpleegkundigen, over de bescherming van het milieu en andere klassen – het lijkt niet een project dat wordt goedgekeurd? – Waarom is dat?
Terugkomend op het onderwerp…
Als dit wetsvoorstel ook in het Huis van Afgevaardigden wordt goedgekeurd en vervolgens door Jair Bolsonaro wordt bekrachtigd, zal het “gezondheidspaspoort” worden gebruikt om toegang te verlenen tot openbare plaatsen en evenementen, het gebruik van het openbaar vervoer, de toegang tot winkels, hotels, parken, natuurreservaten, enzovoort. Volgens de auteur van het voorstel zal de maatregel ook worden gebruikt voor staten en gemeenten om beperkingen op het verkeer van personen of de toegang tot openbare en particuliere plaatsen op te schorten of te versoepelen in verband met de Covid-19-pandemie.
Met andere woorden, een grote dictatuur – ze willen je dwingen om een gehoorzame burger te zijn door middel van overheersing!
En daarvoor beloven zij niet alleen het recht op verplaatsing van de bevolking te garanderen, maar ook de schadelijke gevolgen van langdurig sociaal isolement te verminderen, alsmede de economische activiteiten in stand te houden die zich niet konden aanpassen aan systemen voor het aanbieden van diensten en producten op afstand”, aldus een van de senatoren Carlos Portinho in de motivering van het project.
Als we de juiste gezondheidsvoorlichting hadden gehad, zouden we geen lockdown nodig hebben en veel minder een masker gebruiken, wat ook door veel gezondheidsdeskundigen wordt afgeraden.
Zie als voorbeeld het centrum van São Paulo, dat door strenge maatregelen een deel van de bevolking aan banden legde, terwijl de metro-, trein- en busstations normaal functioneerden en altijd vol zaten met mensen. Het bood gedeeltelijk gelegenheid tot de ondergang van vele ondernemingen, waardoor het aantal werklozen schrikbarend steeg. En het is ook de plaats waar meer mensen zijn gestorven, slachtoffers van het coronavirus (of van diverse ziekten die ten onrechte aan Covid19 werden toegeschreven).
Momenteel zijn er in het land al iets meer dan 19 miljoen mensen herstellende van de ziekte, en het aantal actieve gevallen is gering. Uit deze gegevens blijkt dat de overgrote meerderheid van de Braziliaanse bevolking niet besmet is met het coronavirus en volledig in staat is haar normale activiteiten te hervatten.
Volgens de goedgekeurde tekst moeten inrichtingen die de toegang willen beperken tot personen die niet in het bezit zijn van het CSS, bij de ingang van de plaats de volgende informatie aanbrengen: “De toegang tot deze plaats is afhankelijk van de overlegging van het immunisatie- en gezondheidsveiligheidscertificaat (PSS)”; de inrichtingen zullen verantwoordelijk zijn voor de toegangscontrole.
De hierboven geciteerde tekst van het project is een van de grootste barbaarsheden die wereldwijd door oplegging en internationale druk hier in Brazilië worden bedreven.
Het lijkt er zelfs op, dat het vaccin een big business is geworden.
De maatregel wordt door juristen met voorzichtigheid bekeken
De invoering van een document dat het verkeer op bepaalde plaatsen kan verbieden van het deel van de bevolking dat niet tegen Covid-19 is ingeënt, is voorwerp van voorbehoud van de kant van de analisten.
De tenuitvoerlegging van de maatregel buiten een concrete context van beperking van de grondrechten, zoals het geval is bij de staat van beleg, is misbruik. “Als u bepaalt dat een openbare ruimte om gezondheidsredenen gesloten is en daarmee niemand toegang krijgt, is dat prima. Maar alleen toegang verlenen aan diegenen die de twee doses vaccins hebben genomen is discriminerend en zet het individu onder druk om iets experimenteels te gebruiken, waarbij er geen garantie is voor de effectiviteit en vooral de veiligheid – we moeten benadrukken dat er duizenden sterfgevallen zijn geweest met bijwerkingen, en genegeerd door de autoriteiten en de Braziliaanse politici – hier is de vraag, wie zal verantwoordelijk zijn voor de bijwerkingen? Wie zal zich strafrechtelijk verantwoorden of de kosten betalen van een burger die door dit vaccin wordt getroffen?

Sommigen zeggen dat bijwerkingen zeldzaam zijn, maar toch doden ze en laten ze mensen achter met ernstige gezondheidsproblemen! Misschien is het omdat het nog geen lid van hun familie heeft bereikt, of misschien is er een twijfel, zijn de vaccins anders voor hen?
Beetje bij beetje zullen de voortekenen van 2018 en 2019 van Jucelino Luz bevestigd worden , wat betreft de verschrikkelijke (gevaarlijke) effecten en ondoeltreffendheid van experimentele vaccins ,,,, Aldus bewijzend de misdaad tegen de menselijkheid – wie zal hiervoor veroordeeld worden ?
Hij legt uit dat het doel van de maatregel niet zo positief is, aangezien hij alleen bedoeld is om besmetting te voorkomen (wat billijk is, maar er zijn andere middelen), en ook niet om de laboratoria dergelijke verantwoordelijkheden op te leggen – Meer nog, de manier waarop de maatregel wordt uitgevoerd is ongrondwettelijk, aangezien hij het recht van een deel van de bevolking om te komen en te gaan beperkt. “De Federale Grondwet noemt, wanneer zij dit recht behandelt, dit soort beperking niet als mogelijk. De poging om risico’s te verminderen is lovenswaardig, maar de methode is juridisch ongeschikt,” aldus Jucelino Luz
Jucelino Luz, wijst erop dat de maatregel misbruikender wordt naarmate de staat nog niet in staat is geweest de gehele bevolking een veilige en doeltreffende vaccinatie te geven (die met angst en vrees wordt uitgevoerd, waarbij zij zogenaamd als proefkonijn worden gebruikt). Het is één ding om te bepalen dat men een masker moet dragen om een openbaar ambt te betreden. Dat is prima, want het is een toegankelijke maatregel. Als je nu bepaalt dat alleen degenen die gevaccineerd zijn naar binnen mogen, dan moet de staat veilige, doeltreffende vaccins bij de ingang van alle openbare plaatsen zetten, zodat de persoon ervoor kan kiezen om ze in te nemen”, benadrukt hij. Als wij in de wereld nog steeds geen solide garanties hebben voor de doeltreffendheid en de veiligheid van het vaccin, dan zal de controverse om te willen eisen op straffe van beperking van de toegang van degenen die niet hebben genomen, op haar beurt niet het volledige recht hebben om te komen en te gaan. Is dit correct?”, vroeg hij.
Het zou immers de overdreven restrictieve maatregelen van de openbare macht verminderen en de burgers meer vrijheid geven om vrij te handelen in de economische en sociale context. Hij wijst er echter op dat, aangezien de Covid-19-vaccins op noodbasis zijn ontwikkeld, het niet mogelijk is deze te vergelijken met andere verplichte vaccins in Brazilië, die een geschiedenis van verscheidene jaren van toezicht hebben, waardoor aspecten zoals de doeltreffendheid van de immunisatie, alsmede de bijwerkingen en contra-indicaties kunnen worden gemeten.
Uiteindelijk dwingt de maatregel de burger zich te laten inenten, en het verplichte karakter van de inenting zelf bestaat wel, maar het gaat om vaccins met een jarenlange follow-up. Aangezien het vaccin tegen Covid-19 dit noodkarakter heeft, wordt door de bevolking te dwingen zich te laten inenten de positieve bedoeling van het voorstel tenietgedaan”, aldus Jucelino Luz
Wat de burgers betreft die verkiezen zich niet te laten inenten tegen Covid-19, leg ik uit dat zij, in geval van goedkeuring van het wetsontwerp, naar de rechter zullen moeten stappen om het recht op vrij verkeer te waarborgen. Dat tenminste hier in Brazilië, in een tumultueuze tijd en met zoveel juridische onrechtvaardigheden, de burger tijd kan verliezen wanneer hij zijn wettelijke rechten opeist. Dat wil zeggen, wie verkiest niet te nemen zal moeten vragen om een of andere gerechtelijke maatregel, een soort “habeas corpus sanitaire” dat uw recht garandeert om te komen en gaan zonder het vaccin te nemen, zegt.

Zij legt ook uit dat, volgens het arrest van het Hooggerechtshof (STF) van december 2020, waarin werd bepaald dat staten en gemeenten kunnen bepalen dat vaccinatie verplicht is, een van de vereisten waarop het Hof heeft gewezen was dat de inenters over “ruime informatie over de doeltreffendheid, de veiligheid en de contra-indicaties” moesten beschikken. Op het ogenblik hebben we dat niet, in geen van de immunisatoren, en bovendien, alleen dat, garandeert het niet de rust van de mensen die deze vaccinaties niet vertrouwen en er niet in geloven. Ik wijs er nog steeds op dat, gezien het noodkarakter van de vaccins tegen Covid-19, deze eisen in het wetsontwerp in kwestie niet worden nageleefd. Volgens mijn onderzoek zou de maatregel de burgers indirect “dwingen” zich te laten inenten, zelfs zonder de door de STF vastgestelde vereisten, om geen grondrechten te verliezen.
Er kunnen gezondheidscontrolemaatregelen worden genomen, maar voor dit soort vaststellingen is het noodzakelijk om over meer bewijsmateriaal te beschikken betreffende de veiligheid en doeltreffendheid van vaccins,” aldus Jucelino Luz . Sommige van de immunisatoren tegen de Covid-19 hebben – een groot deel van hen, niet zodanig dat zij niet kunnen worden gevaccineerd – bijwerkingen vertoond die sommige landen ertoe hebben gebracht de toepassing ervan op bepaalde leeftijden en groepen te verbieden.
Voor Jucelino Luz is de instelling van het “gezondheidspaspoort” – vooral wanneer er geen vooraf bepaalde geldigheidsduur in is vastgelegd – een ernstige aantasting van de grondrechten van de burger. De tekst zegt in feite dat vrijheid niet langer de regel is, maar een concessie van de Staat. Dit is gevaarlijk, want zodra deze logica dat vrijheid een concessie van de Staat is, is ingeburgerd, kunnen in de toekomst nieuwe eisen worden gesteld om de toelating van het recht op voortbeweging te handhaven. Ik denk dat het een dictatuur (overheersing) is, dat wil zeggen een geweld tegen het volk.
Senatoren zeggen dat het Braziliaanse “sanitaire paspoort” vergelijkbaar is met initiatieven in Europese landen – ik vind dat we niemand moeten kopiëren.
Volgens senator Veneziano Vital do Rêgo is de CSS geïnspireerd op een soortgelijk voorstel van de Europese Unie (EU), die het digitale groene certificaat op het Europese grondgebied heeft ingesteld, met als doel de door verschillende landen aangenomen regels te harmoniseren om de strijd tegen de pandemie te verzoenen met het recht op vrij verkeer van burgers. Aanwijzingen dat het, een groot excuus is om mensen te domineren en te bestendigen in hun posities
Wat er in Brazilië wordt gedaan met dit idee om de toegang te beperken, vooral in openbare ruimten, is iets anders. Zij namen het oorspronkelijke idee en maakten een verkeerde analogie , en vol van bijzondere belangen , zegt Jucelino Luz
De tekst over het “sanitaire paspoort” gaat naar het Huis van Afgevaardigden; Bolsonaro zegt dat hij zijn veto zal uitspreken – het Braziliaanse volk, dat voor hem heeft gestemd, verwacht dus ook deze houding van veto uitspreken over dit dictatoriale project en overheersing door sommige politici en autoriteiten die projecten willen en reproduceren tegen de wil van het volk in.
Na de goedkeuring in de Senaat, zal de tekst over het “gezondheidspaspoort” nu worden geëvalueerd in het Huis van Afgevaardigden en, indien goedgekeurd, worden onderworpen aan presidentiële sanctie of veto, echter, Jair Bolsonaro vertelde aanhangers dat hij zijn veto zal uitspreken over het “gezondheidspaspoort” als het wordt goedgekeurd door de afgevaardigden. Als dit gebeurt, kan het Congres nog steeds het veto van de president omverwerpen en zal het, opnieuw, tegen de wettelijke rechten van het Braziliaanse volk ingaan.
Zonder te veralgemenen en met zeldzame uitzonderingen, heb ik in de laatste 55 jaar nog nooit een politicus iets ten gunste van het volk zien stemmen .

Wij zijn niet tegen het vaccin, en nog minder tegen degenen die al gevaccineerd zijn. Stop, denk aan degenen die bijwerkingen hadden en nu niet meer onder ons zijn, of in grote moeilijkheden leven als gevolg van de schade van het vaccin. “Stel je voor dat het iemand uit je familie was…
Onder beschuldiging van stammen, varianten – door de klasse van wetenschappers die door deze politici worden aangestuurd, willen zij nieuwe doses gebruiken. Als twee doses niet werkten, denkt u dan echt dat de derde, vierde of vijfde dosis wel zal werken? – Pure hypocrisie van deze wereldheersers…
Observeer hoeveel angst en paniek de grote sensatiebeluste media bij u thuis veroorzaakten door u elke dag Covid19 en de sterfgevallen te tonen en te vertellen. Ze gaven u geen andere optie dan het wonder van vaccinatie. Vindt u dat niet heel vreemd?
Let goed op mijn woorden, ter verduidelijking: – het virus bestaat, en het doodt, als je je veilig voelt bij vaccinatie, neem het dan. Het aantal sterfgevallen door Covid19 bedraagt echter slechts 40% van het totaal dat door de wereldorganen is opgegeven en de overige 60% zijn het gevolg van historische ziekten die reeds bij de slachtoffers bestonden.
” De wetten mogen niemand absolute macht geven , noch klem komen te zitten tussen de betrokken partijen , anders is er coöperativisme , gelegenheid voor de georganiseerde misdaad om te groeien , en bovenal , onrechtvaardigheid overheerst . “
Tenslotte , de bevolking moet zich verenigen , op verkiezingsdag , niet meer stemmen op diegenen die tegen u zijn .
God zegene u allen!

Prof. Jucelino Nobrega da Luz – Onderzoeker, beïnvloeder, activist en spiritueel adviseur

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: