Egészségügyi útlevél – ez komoly, ha az alapvető állampolgári jogokkal szórakozik!

Egészségügyi útlevél – ez komoly, ha az alapvető állampolgári jogokkal szórakozik!

Águas de Lindóia , 2021. június 12.

Vége a “egészségügyi útlevéllel” való szabad jövés-menésnek? Mit mond a kongresszusban előrehaladó projekt.
Az immunizációs és egészségügyi biztonsági tanúsítvány (CSS) egyfajta “egészségügyi útlevél”.
Egyetlen kísérleti immunizálószer sem garantálja a védettséget, végezze el az immunitásvizsgálatot vérvétel útján, körülbelül négy-öt hónappal a vakcina beadása után, és megtudja az igazságot.
Brazíliában és szerte a világon emberek ezrei vesztették életüket a vakcinák mellékhatásai miatt – Brazíliában ezt az információt eltitkolják a lakosság elől.
Értse meg jobban ennek az úgynevezett egészségügyi útlevélnek a tartalmát :
A szenátus június 10-én jóváhagyta az immunizációs és egészségbiztonsági tanúsítványt (CSS) létrehozó törvényjavaslatot – egyfajta “egészségügyi útlevelet” vagy “oltási útlevelet”, amely a gyakorlatban kizárólag a beoltott, illetve a Covid-19 vagy más fertőző betegségre negatívan tesztelt személyek mozgását teszi lehetővé a világjárvány idején belépési korlátozásokat bevezető köz- vagy magánkörnyezetben. És megtiltja más embereknek, hogy hozzáférjenek ezekhez a környezetekhez, lábbal tiporva az Alkotmányt, a ki- és bejáráshoz való jogukat, az egyéni jogaikat, ismét a törvény fényét használva a lakossággal szemben – akiknek még mindig kétségeik vannak az ilyen kísérleti vakcinák hatékonyságával és biztonságosságával kapcsolatban.
Azok számára, akik nem tudják, a rendeletek, a leállások, a polgárok elleni pszichológiai és fizikai nyomásgyakorlás 2020. március eleje óta kezdődött, amikor a kínai nagykövet látogatást tett több politikusnál és hatóságnál Brazíliában. (Ilyet még soha nem láttunk az országban).
A Carlos Portinho szenátor (PL-RJ) által előterjesztett, Veneziano Vital do Rêgo szenátor (MDB-PB) által készített pótlólagos szöveggel ellátott javaslatot 72 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül fogadták el; nyolc képviselő nem vett részt az ülésen. A szövegről a képviselőházban szavaznak. A népesség elleni teremtésnek a jó embereknek kell szembenézniük, akiknek tudjuk, hogy a Covid19 -nek vannak jelei arra, hogy ez egy nagy csalás, mert a rendeletek azért jöttek létre, hogy növeljék a fertőzöttek számát a világon. Véleményem szerint a szenátorok fenti javaslatával nem értek egyet. És úgy gondolom, hogy minden olyan projekt, javaslat, amely a lakosság ellen irányul, nekünk, braziloknak össze kell fognunk, és nem szabad tovább szavazni ezekre a politikusokra, akik a nép ellen vannak.
Az “oltási útlevelek” sértik az egyéni jogokat, és nem garantálnak semmilyen kollektív védelmet, ahogyan egyesek védik a Brazíliában és a világban bevezetett diktatúrát.
Oltás x egyéni szabadság:
Nem vagyok a vakcina ellen, azonban mivel kísérleti jellegű, minden szempontból nagy kétségeket vet fel.
Mit mond az egészségügyi bizonyítványt bevezető törvényjavaslat?
A javaslat szerzője szerint a CSS-t egy digitális platformon keresztül hajtják végre, amely a brazil lakosok számára ingyenesen elérhető, és négy dokumentum kiállítását teszi lehetővé:

Nemzeti oltási bizonyítvány (CNV): létező szabványos dokumentum, amely igazolja a különböző betegségek elleni oltást, és amely egyes országokba való belépéshez szükséges.
Nemzetközi oltási és vizsgálati bizonyítvány (CVIT): olyan dokumentum, amely igazolja, hogy az adott személy megkapta a beszálláshoz szükséges oltásokat azokban az úti célállomásokban, ahol ezt megkövetelik.
Vizsgálati bizonyítvány (CT): nyilatkozat, amely igazolja, hogy a polgár nemrégiben olyan vizsgálaton esett át, amely a járvány kitörését vagy világjárványt okozó fertőző-ragályos betegség kimutatására irányult.
Fertőző betegségből való felépülést igazoló bizonyítvány (CRDI): olyan okmány, amely arról tájékoztat, hogy a bizonyítvány birtokosa meggyógyult egy fertőző betegségből.
Lássuk, hogyan egyesülnek, amikor a brazil lakosság ellen kell szavazniuk.
Az oktatás, az egészségügy, a közbiztonság, a szegénység elleni küzdelem, a szervezett bűnözés elleni szigorú törvények, a korrupció, a politikusok és a hatóságok kiváltságai, a munkalehetőségek, a rendőrök, az orvosok, az ápolók fizetésének emelése, a környezetvédelem és más osztályok projektjeiben nem jelenik meg olyan projekt, amelyet jóváhagytak volna? – Miért van ez így?
Visszatérve a témára…
Ha ezt a törvényjavaslatot a képviselőház is elfogadja, majd Jair Bolsonaro jóváhagyja, az “egészségügyi útlevél” többek között a nyilvános helyekre és rendezvényekre való belépésre, a tömegközlekedés használatára, az üzletekbe, szállodákba, parkokba, természetvédelmi területekre való belépésre lesz használható. A javaslat előterjesztője szerint az intézkedést az államok és az önkormányzatok arra is felhasználhatják, hogy a Covid-19 világjárvány miatt felfüggesszék vagy enyhítsék a személyek mozgására vagy a köz- és magánterületekre való belépésre vonatkozó korlátozásokat.
Más szóval, egy nagy diktatúra – uralomra akarnak kényszeríteni, hogy engedelmes állampolgár legyél!
Ehhez pedig azt ígérik, hogy nem csak a lakosság szabad mozgásának jogát garantálják, hanem csökkentik a tartós társadalmi elszigeteltség káros hatásait, valamint fenntartják azokat a gazdasági tevékenységeket, amelyek nem tudtak alkalmazkodni a szolgáltatások és termékek távoli rendszeréhez” – mondja a projekt indoklásában az egyik szenátor, Carlos Portinho.
Ha megfelelő egészségügyi felvilágosítással rendelkeznénk, nem lenne szükségünk zárlatra, és még kevésbé maszk használatára, amit sok egészségügyi szakértő is tanácsol.
Lásd például São Paulo központját, amely szigorú intézkedésekkel korlátozta a lakosság egy részét, miközben a metró, a vonat- és buszpályaudvarok normálisan működtek, és mindig tele voltak emberekkel. Részben lehetőséget biztosított számos vállalat összeomlásához, ijesztően megnövelve a munkanélküliek számát. És ez az a hely, ahol szintén több ember halt meg, a koronavírus áldozatai (vagy különböző betegségek, amelyeket tévesen a Covid19-nek tulajdonítottak).
Jelenleg valamivel több mint 19 millió ember lábadozik már a betegségből az országban, és az aktív esetek száma csekély. Ezek az adatok azt mutatják, hogy a brazil lakosság túlnyomó többsége nem fertőződött meg a koronavírussal, és teljes mértékben képes folytatni szokásos tevékenységét.
A jóváhagyott szöveg szerint azoknak a létesítményeknek, amelyek a CSS-szel nem rendelkező személyek számára belépési korlátozást kívánnak bevezetni, a hely bejáratánál a következő tájékoztatást kell feltüntetniük: “A hely bejárása az immunizációs és egészségügyi biztonsági tanúsítvány (PSS) bemutatásához kötött”; a létesítmények felelősek a belépés ellenőrzéséért.
A projekt által fentebb idézett szöveg az egyik legnagyobb barbárság, amelyet világszerte az önkény és a nemzetközi nyomásgyakorlás itt Brazíliában gyakorol.
Úgy tűnik, hogy a jelek arra utalnak, hogy a vakcina nagy üzlet lett.
Az intézkedést a jogászok óvatosan ítélik meg
Egy olyan dokumentum létrehozása, amely bizonyos helyeken megtilthatja a lakosság Covid-19 ellen be nem oltott részének forgalmát, az elemzők részéről fenntartások tárgyát képezi.
Az intézkedés végrehajtása az alapvető jogok korlátozásának konkrét kontextusán kívül, mint az ostromállapot esetében, visszaélésszerű. “Ha úgy dönt, hogy egy közterület egészségügyi okokból zárva van, és ezzel együtt senki sem léphet be oda, az rendben van. De a hozzáférés biztosítása csak azoknak, akik már bevették a két adag oltóanyagot, diszkriminatív, és arra kényszeríti az egyéneket, hogy valami kísérleti gyógyszert használjanak, ahol nincs garancia a hatékonyságra és különösen a biztonságra – hangsúlyoznunk kell, hogy több ezer haláleset történt mellékhatások miatt, és a hatóságok és a brazil politikusok figyelmen kívül hagyják – itt a kérdés, hogy ki lesz felelős a mellékhatásokért? Ki fog büntetőjogi felelősséget vállalni, vagy ki fogja megfizetni az e vakcina által érintett állampolgár költségeit?

Vannak, akik azt mondják, hogy a mellékhatások ritkák, mégis ölnek és súlyos egészségügyi problémákat hagynak az emberekben! Talán azért, mert nem jutott el a családjuk valamelyik tagjához, vagy esetleg kétséges, más az oltóanyag náluk?
Apránként fognak beigazolódni Jucelino Luz 2018-as és 2019-es előjelei , a kísérleti vakcinák szörnyű (veszélyes) hatásait és hatástalanságát illetően ,,,, Így bizonyítva az emberiség elleni bűncselekményt – ki lesz ezért elítélve ?
Kifejti, hogy az intézkedés célja nem annyira pozitív, mivel csak a szennyezés megelőzésére törekszik (ami jogos, de vannak más eszközök is), és nem terheli a laboratóriumokat ilyen felelősséggel – Sőt, az intézkedés módja alkotmányellenes, mivel korlátozza a lakosság egy részének a ki- és bejáráshoz való jogát. “A szövetségi alkotmány, amikor ezzel a joggal foglalkozik, nem nevezi lehetségesnek az ilyen típusú korlátozást. A kockázat csökkentésére tett kísérlet dicséretes, de a módszer jogilag nem megfelelő” – állítja Jucelino Luz.
Jucelino Luz rámutat arra, hogy az intézkedés egyre visszaélésszerűbbé válik, mivel az állam még nem volt képes biztonságos és hatékony oltást biztosítani a teljes lakosság számára (ami félelemmel és rettegéssel jár, állítólag kísérleti nyulakként használva őket). Az egy dolog, hogy egy közhivatalba való belépéshez maszkot kell viselni. Ez rendben van, mert ez egy hozzáférhető intézkedés. Most, ha úgy határozzák meg, hogy csak az léphet be, aki be van oltva, akkor az államnak biztonságos, hatékony oltóanyagot kell elhelyeznie minden nyilvános hely bejáratánál, hogy az ember választhassa, hogy beveszi-e” – hangsúlyozza. Ha a világon még mindig nincsenek szilárd garanciák a vakcina hatékonyságára és biztonságosságára, akkor az a vita, hogy büntetés terhe mellett meg akarják követelni azok belépésének korlátozását, akik nem vették be, viszont nem lesz teljes joguk jönni és menni. Így van ez?” – tette fel a kérdést.
Mivel ez csökkentené a közhatalom által meghatározott, túlzottan korlátozó intézkedéseket, és nagyobb szabadságot adna a polgároknak, hogy szabadon cselekedhessenek a gazdasági és társadalmi környezetben. Rámutat azonban, hogy mivel a Covid-19 vakcinákat sürgősségi alapon fejlesztették ki, nem lehet egyenlőségjelet tenni a többi brazíliai kötelező oltóanyaggal, amelyeknek többéves megfigyelési előzményei vannak, ami lehetővé teszi az olyan szempontok mérését, mint az immunizálás hatékonysága, valamint a mellékhatások és ellenjavallatok.
Az intézkedés végül is arra kényszeríti a polgárokat, hogy beoltassák magukat, és maga az oltás kötelező jellege valóban létezik, de ez az évekig tartó követési idővel rendelkező vakcinákra vonatkozik. Mivel a Covid-19 elleni vakcina vészhelyzeti jellegű, a lakosság immunizálására való kényszerítés megszünteti a javaslat pozitív szándékát” – mondja Jucelino Luz.
Ami azokat az állampolgárokat illeti, akik úgy döntenek, hogy nem akarják beoltani magukat a Covid-19 ellen, elmagyarázom, hogy a törvényjavaslat elfogadása esetén bírósághoz kell fordulniuk, hogy garantálják a szabad mozgáshoz való jogot. Legalábbis itt, Brazíliában, egy viharos pillanatban és annyi jogi igazságtalansággal, a polgár elveszítheti az időt, amikor törvényes jogait követeli. Azaz, aki úgy dönt, hogy nem veszi meg kell kérni valamilyen bírósági intézkedés, egyfajta “habeas corpus egészségügyi”, amely garantálja a jogot, hogy jöjjön és menjen anélkül, hogy a vakcina, mondja.

Kifejti azt is, hogy a Legfelsőbb Bíróság (LB) 2020. decemberi döntése szerint, amely meghatározta, hogy az államok és az önkormányzatok meghatározhatják a védőoltás kötelezővé tételét, a bíróság által megjelölt egyik követelmény az volt, hogy az oltóorvosok “bőséges információval rendelkezzenek a hatékonyságról, a biztonságosságról és az ellenjavallatokról”. Jelenleg ez nincs meg egyik oltóanyagban sem, ráadásul ez nem garantálja azoknak az embereknek a nyugalmát, akik nem bíznak és nem hisznek ezekben az oltásokban. Még mindig rámutatok arra, hogy a Covid-19 elleni vakcinák sürgősségi jellege miatt nem tartják be ezeket a követelményeket a szóban forgó törvényjavaslatban. Az intézkedés, kutatásaim szerint, közvetve “kényszerítené” az állampolgárokat arra, hogy oltást kapjanak, még az STF által meghatározott követelmények nélkül is, hogy ne veszítsék el alapvető jogaikat.
Lehetnek egészségügyi ellenőrző intézkedések, de az ilyen típusú meghatározáshoz bőségesebb bizonyítékokra van szükség a vakcinák biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozóan” – mondja Jucelino Luz . A Covid-19 elleni védőoltások egy része – jó részük nem olyan mértékben, hogy ne lehessen beoltani – mellékhatásokat mutatott, ami miatt egyes országok megtiltották az oltás alkalmazását bizonyos korosztályok és csoportok esetében.
Jucelino Luz szerint az “egészségügyi útlevél” intézménye – különösen, ha nem állapít meg előre meghatározott időtartamot az érvényességére – komolyan beleavatkozik a polgárok alapvető jogaiba. A szöveg alapvetően azt mondja, hogy a szabadság már nem a szabály, hanem az állam engedménye. Ez azért veszélyes, mert amint ez a logika, miszerint a szabadság az állam részéről történő engedményt jelent, érvényesül, a jövőben új követelményeket támaszthatnak a mozgáshoz való jog engedélyezésének fenntartása érdekében. Úgy gondolom, hogy ez diktatúra (uralom), azaz erőszak az emberek ellen.
A szenátorok szerint a brazil “egészségügyi útlevél” hasonlít az európai országok kezdeményezéseihez – szerintem nem kellene senkit sem másolnunk.
Veneziano Vital do Rêgo szenátor szerint a CSS-t az Európai Unió (EU) hasonló javaslata ihlette, amely az európai területen bevezette a digitális zöld tanúsítványt, és amelynek célja, hogy egységesítse a több ország által elfogadott szabályokat a járvány elleni küzdelem és a polgárok szabad mozgásához való jog összeegyeztetése érdekében. A jelek arra utalnak, hogy ez egy nagyszerű ürügy arra, hogy uralják az embereket és megmaradjanak a pozíciójukban.
Ami Brazíliában történik a hozzáférés korlátozásának gondolatával, különösen a közterületeken, az valami más. Fogták az eredeti ötletet, és egy téves analógia , és tele van egyedülálló érdekek , mondja Jucelino Luz
Az “egészségügyi útlevélről” szóló szöveg a képviselőház elé kerül; Bolsonaro azt mondja, hogy megvétózza – így a brazil nép, amely rá szavazott, szintén elvárja ezt a diktatórikus projekt megvétózását, valamint egyes politikusok és hatóságok uralmát, akik a nép akarata ellenére akarnak és hajtanak végre projekteket.
A szenátusi jóváhagyás után az “egészségügyi útlevélről” szóló szöveget most a képviselőházban fogják értékelni, és ha jóváhagyják, akkor elnöki szankció vagy vétó elé terjesztik, Jair Bolsonaro azonban azt mondta támogatóinak, hogy megvétózza az “egészségügyi útlevelet”, ha azt a képviselők jóváhagyják. Ha ez bekövetkezik, a Kongresszus még mindig megdöntheti az elnök vétóját, és ismét a brazil nép törvényes jogai ellen fog cselekedni.
Általánosítás nélkül és ritka kivételektől eltekintve, az elmúlt 55 évben soha nem láttam olyan politikust, aki a nép javára szavazott volna.

Nem vagyunk a vakcina ellen, és még kevésbé azok ellen, akiket már beoltottak. Álljunk meg, gondoljunk azokra, akiknek mellékhatásai voltak, és ma már nincsenek közöttünk, vagy nagy nehézségek között élnek a vakcina károsodása miatt. “Képzeld el, ha valaki a családodból lenne…
Állítólag törzsek, változatok – a politikusok által irányított tudósok osztálya új dózisokat akar használni. Ha két adag nem vált be, tényleg azt hiszi, hogy a harmadik, negyedik vagy ötödik adag is beválik? – A világ uralkodóinak tiszta képmutatása …
Figyeljétek meg , hogy a nagy szenzációhajhász média mennyi félelmet és pánikot okozott nektek , az otthonotokban , minden nap a Covid19 és a halálesetek bemutatásával és emlegetésével . Nem adtak más lehetőséget, mint az oltás csodáját – nem találja ezt nagyon furcsának?
Nagyon figyelj a szavaimra, csak hogy tisztázzuk: – a vírus létezik, és öl, ha biztonságban érzed magad az oltástól, akkor vedd be. A Covid19 által okozott halálesetek száma azonban csak 40%-a a világszervezetek által bemutatott összes halálesetnek, a fennmaradó 60%-ot pedig az áldozatokban már meglévő történelmi betegségek okozták.
” A törvények nem adhatnak abszolút hatalmat senkinek , és nem ragadhatnak be az érintett felek közé , különben kooperativizmus , lehetőség nyílik a szervezett bűnözés növekedésére , és mindenekelőtt az igazságtalanság uralkodik . “
Végre , a lakosságnak össze kell fognia , a választások napján , nem szavazhat többé azokra , akik ellene vannak .
Isten áldjon meg mindenkit!

Prof. Jucelino Nobrega da Luz – kutató, influencer, aktivista és spirituális tanácsadó.

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: