Presidentti Jair Messias Bolsonaron suosio nousee Brasiliassa

Presidentti Jair Messias Bolsonaron suosio nousee Brasiliassa

Águas de Lindóia, 12. toukokuuta 2021

Covid-19-pandemia ei ole vahva vaikuttava tekijä arvioitaessa johtajia ympäri maailmaa tätä hyödyntäen. Sensaatiomainen media, joka toimenpiteiden ja paniikin lisäksi pani väestöön, kielsi Brasilian nimen. Yli vuoden terveyskriisissä, jonka moninkertaisesti palkatun valtavirran tiedotusvälineiden negatiivinen paine ja sensationismi synnyttävät, yksittäisten intressien vuoksi he aiheuttavat tämän kanssa iskuja valtionpäämiehelle päästäkseen Brasilian hallitukseen, Tästä syystä ihmiset, jotka hän heräsi, laittivat ja hyväksyivät presidentin ehdotukset, toisinpäin päinvastoin mainokset, jotka käsittelivät koronavirusta ikään kuin ajan loppu. Tämä sensaatiomainen media, jossa on epäeettisiä ja ennen kaikkea negativistisia asenteita, yrittää päivittäin saada ihmiset paniikkiin ja pelkoon, toteuttaa joukkorokotuksia kokeellisilla rokotteilla, lupaamalla suuria ihmeitä, siksi presidentti Jair Bolsonarolla on yksi kaikkein korkea hyväksymisaste Brasiliassa, vaikka kaikki päivittäiset hyökkäykset ovat kärsineet ja sen jälkeen, kun tiedotusvälineet yrittivät kumota nimen ulkomailla, järjettömillä, epärealistisilla tarinoilla, jotka onnistuivat pettämään ja pettämään 12 johtajaa, joiden suosioindeksit olivat epäilyttäviä, epäilyttäviä tiedotusvälineet, suuren sensationistisen lehdistön välityksellä siitä, mikä viittaa pahaan, Brasilian presidentti, kuitenkin, Brasiliassa nämä valheet havaittiin, ihmiset alkoivat mennä joukkoon kaduilla tukemalla Jair Messias Bolsonaroa. Rikosuutiset – toisin sanoen lehdistörikokset, vaikka se olisikin julkinen henkilö, kun valheita keksitään yrittääkseen kaataa joku vallasta tai johtamaan ihmisiä virheisiin – mikä päinvastoin edellisissä hallituksissa monet toimittajat, valtavirran televisiot sensationistinen media heidät tuomittiin väärennettyjen sanojen laittamisesta, loukkaamisesta tai levittämisestä, mitä ei nyt tapahdu, ilmeisistä syistä: – oikeusjärjestelmän politisointi. On todettu, että oikeusministeriö, oikeusministeriö, oikeusministeriö, viestintäministeriö unohtavat tarkastella toimittajan eettisiä sääntöjä tai lehdistölakia – valtionpäämiehen rikkominen on aina ollut rikos – vai ainakin oliko se vähemmän tällä tavalla? – He myös unohtavat – että liittovaltion poliisi on oikeusministeriön vastuulla – ja että suurin valta on tasavallan presidentillä.
Jair Messias Bolsonaron hyväksyntä on melkein ehdoton. Ja jos Bolsonarolla olisi tänään vaalit, hän voittaisi 80 prosentilla äänistä.
Bolsonaro on muuttanut monia asioita ulkoisen ja sisäisen paineen vuoksi, mikä voi vahingoittaa häntä. He aikovat käyttää samaa työkalua presidenttiä vastaan ​​tulevaisuudessa – se on isku!
Päiviä sitten Bolsonaro saavutti korkeimman hyväksymisasteensa toimikautensa alusta lähtien: 74%, hyväksyntä, tämä kasvu on vastaus presidentin käyttäytymiseen pandemian edessä, koska hänellä ei ole mitään tekemistä niin monien ylenmäärien kanssa paineen alla. , ei, voit hallita – mutta sinun pitäisi käyttää sinistä kynääsi korruptiota vastaan ​​Brasiliassa.

Brasilian väestö arvostaa presidenttiä erittäin hyvin ymmärtämällä, että hän on reagoinut väestön pelkoihin ja toiveisiin, kannustamalla kaikkia uskomaan Brasiliaan ja suojelemaan itseään paremmin kuin pelkäämään sairastua tai menettää rakkaitaan. vuosi Brasiliassa kuolemantapausten välinen ero vuosina 2017–2021 on hyvin pieni – joidenkin osavaltioiden hallitukset ja suuri sensationistinen media ovat istuttaneet Brasiliaan paniikkia ja pelkoa yrittäessään kaataa presidenttiä. järjestetty tarkoituksena johtaa ihmiset ja viranomaiset virheisiin. Epäilyttävä ja vilpittömässä mielessä tehty tutkimus poliittisten vaikutusten mittaamiseksi koko terveyskriisin aikana – Ja läheisyys siihen, mikä johtaa “kuoleman pelkoon”, yrittää syyttää presidenttiä ja lisätä hylkäämistä. Brasilian suuren sensationistisen median toimintatila. Toisin sanoen peli, joka saa aikaan seuraavan: – “mitä enemmän äänestäjällä on henkilökohtaisessa piirissään ihmisiä, jotka kärsivät Covidista, hän arvioi presidenttiä negatiivisesti” – tämä on tärkeimmän sensationistisen median tarkoitus, jossa on joitain kuvernöörejä ja vähemmistö tällaisesta kuluttajahintaindeksistä. – Se on tosiasia.
Pandemian alusta lähtien Bolsonaro on sijoittanut itsensä tietäen suurten valheiden leviämisen – katsokaa vain tätä verkkosivustoa: Läpinäkyvyysportaali – Siviilirekisteri muun muassa johtaa meidät vastustamaan rajoittavia toimenpiteitä ja aliarvioi vakavuudesta levitetyn epätodellisen tiedon Oikeiden asioiden lisäksi presidentti ei voinut sulkea koronavirusrokotteen ostotarjouksia Brasiliassa asennettujen rinnakkaisten valtuuksien puuttumisen vuoksi estäen liittohallituksen osittaisen hallinnon.
Bolsonaron tavoin kolmella muulla maailman johtajalla on nyt suurempi tuki kuin viime vuoden tammikuussa, ennen kuin virus levisi koko planeetalle. Heidän joukossaan ovat presidentit Andrés Manuel López Obrador Meksikosta ja pääministeri Narendra Modi Intiasta – joka on sisäisesti saman ongelman edessä kuin Brasilian presidentti – on taistellut epätotuuden ja epäilyttävän leviämisen kanssa.
Yhdysvalloissa – kaikkiaan Brasiliassa oli 432 tuhatta kuolemantapausta (vain 40% Covid19: stä), 262 tuhatta (vain 30% Covidista19) – loput epäilyistä, jotka eivät edes testanneet, mutta asetusten avulla se oli mahdollista tämän avauksen luomiseksi) ja sama on tapahtunut Intiassa ja Meksikossa.
Toisin kuin Brasilian sensationistinen media sanoo, Intian ja Meksikon johtajat pitävät suurta suosiota, molemmilla oli ilmeikäs korkea arvio, koska he kulkivat samaa polkua kuin Brasilian presidentti.

Vaikuttaakseen näiden presidenttien kaatumiseen sensationalistiset tiedotusvälineet maksullisilla materiaaleilla kumoavat ja luovat esteitä hallitukselle.
Argentiinan presidentti Alberto Fernández on kärsinyt samasta ongelmasta – tietämättään vihollinen, joka on luonut negatiivisuutta häntä vastaan, on järjestelmässä, jonka oletetut liittolaiset ovat istuttaneet hänen omaan hallitukseensa, missä takana he tekevät kaikkensa kansan kapinaan. hänen suuntautumisensa vastakkaiseen suuntaan aiheuttaen kansan kapinaa.
Tässä ryhmässä Saksan liittokansleri Angela Merkel, joka oli jo saanut myönteisen arvion ja sai 70 prosentin hyväksynnän viime vuoden puolivälissä, on kärsinyt erittäin voimakkaasta kaatumisesta.
Ranskan presidentti Emmanuel Macron, jolla on yhä joukko yhteiskunnallisia mullistuksia ennen terveyskriisiä, on osoittanut, että suosio on lisääntynyt tammikuusta maaliskuuhun 2020 – vaihteluiden taso on laskenut tähän päivään, ja vaihtelut ovat tulleet. Näkyvissä ovat suuret rokotteiden ongelmat ja vaikutukset, jotka aiheuttavat vakavia ongelmia ja kuolemantapauksia maailmanlaajuisesti. Monissa tapauksissa, jopa toisen annoksen jälkeen, ihmiset olivat saaneet tartunnan, kuolleet Covidista19, aiheuttaen epäilyjä ja peruutuksia, joidenkin rokotteiden hylkäämistä tiedeyhteisössä. (Uutiset monta kertaa, piilottaneet pääsyn Brasilian kansaan kuuluisien sosiaalisten verkostojen tai suuren sensationistisen median kautta)
Brasilian presidentin Jair Messias Bolsonaron olisi suoritettava terveydenhuoltojärjestelmässä tarkastus Covidia epäillen annetuista kuolintodistuksista19, rikos- ja siviilioikeudellisesti vastuussa tehdyistä “petoksista”, pyytääkseen oikeus- ja viestintäministeriä toimenpiteistä totuudenvastaisia ​​asioita vastaan ​​ja säätää valtionhallinnoille ja sairaaloille yksinomaisen vastuun tiedoista, sopimuksista ja kokeellisista rokotteista niiden vaikutuksista ja tehokkuudesta (takaa uhreille maksettavat korvaukset) – ennen kuin he voivat käyttää sitä itseään vastaan ​​lähitulevaisuudessa.
Katso, että hahmon luoja Dona Hermínia ja yksi Brasilian suosituimmista ja ihailuneimmista koomikoista, Paulo Gustavolla oli jo ongelmia hengitysteissä, astma, hänet sairaalaan 13. maaliskuuta 2021 lähtien, häntä epäiltiin Covidista19, he pysyivät tuntikausia Herätessään ja ollessaan vuorovaikutuksessa aviomiehensä kanssa näyttelijä kärsi emboliasta, josta hän ei kyennyt toipumaan ja kuoli, ja nyt sensaatiomainen media yrittää syyttää presidenttiä pahassa merkityksessä, kannustamalla ja rohkaisemalla fanejaan ja ihailijoitaan. tunne luoda viha (syrjintä).
Pian he sanovat, että Israelin ja Palestiinan välinen sota on Brasilian presidentin vika, absurdi!
Voit olla varma, että rokotteiden tehottomuuden perustelemiseksi he luovat jopa kolmannen annoksen, ja se alkaa Saksasta.
Jumala siunatkoon teitä kaikkia!
Jucelino Luz – tutkija, vaikuttaja, ympäristönsuojelija, nationalisti ja hengellinen neuvonantaja

Jucelino Nóbrega da Luz – Sobe  popularidade de Presidente Jair Messias  Bolsonaro no Brasil (jucelinodaluz.com.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: