President Jair Messias Bolsonaros popularitet ökar i Brasilien

President Jair Messias Bolsonaros popularitet ökar i Brasilien

Águas de Lindóia, 12 maj 2021

Covid-19-pandemin är inte en stark påverkansfaktor i utvärderingen av ledare runt om i världen som utnyttjar detta, de sensationella medierna, som förutom att sätta åtgärder och panik i befolkningen, förnekade namnet Brasilien. Under mer än ett år av hälsokris, skapat av det negativa trycket och sensationellheten hos de vanliga medierna som anställts många gånger, för enskilda intressen, skapar de, med detta, attacker mot statschefen för att nå Brasiliens regering, för av detta skäl, de människor som han vaknade med att placera och godkänna presidentens förslag, och därmed i motsatt riktning, de annonser som behandlade koronaviruset som om det var slutet på tiden. Detta sensationella media med oetiska och framför allt negativa hållningar försöker dagligen, för att framkalla folket genom panik och rädsla, att genomföra massvaccinering, med experimentella vacciner, lovande stora mirakel, det är därför president Jair Bolsonaro har en av de mest höga godkännandegrader i Brasilien, även med alla dagliga attacker som det har lidit och efter att media försökt förneka namnet utomlands, med absurda, orealistiska berättelser som lyckades lura, bedra bland 12 ledare vars popularitetsindex analyserades av tvivelaktiga, misstänkta media, av den stora sensationella pressen, om vad som hänvisar till dåligt, men presidenten för Brasilien, men i Brasilien upptäcktes dessa lögner, folket började gå ut i massor på gatorna och ge stöd till Jair Messias Bolsonaro. Kriminella nyheter – det vill säga pressbrott, även om det är en offentlig person, när lögner uppfinns för att försöka störta någon från makten eller leda människor till fel – tvärtom, i tidigare regeringar många journalister, tv-apparater från mainstream sensationella medier de fördömdes för förtal, förolämpning eller spridning av “falska nyheter”, vilket inte händer nu, av uppenbara skäl: – politisering av rättsväsendet. Det observeras att justitieministeriets kansli, justitieministeriets kansli, justitieministeriet, kommunikationsministeriet glömmer att titta på journalistens etiska kod eller presslagen – att kränka en statschef har alltid varit ett brott – eller åtminstone var det mindre så? – De glömmer också – att den federala polisen är ansvarig för justitieministeriet – och att den största makten är Republikens president.
Godkännandet av Jair Messias Bolsonaro är nästan absolut. Och om Bolsonaro hade val i dag, skulle han vinna med 80% av rösterna.
Bolsonaro har förändrat många saker på grund av yttre och inre tryck, detta kan skada honom, de tänker använda samma verktyg mot presidenten i framtiden – det är ett slag!
För dagar sedan nådde Bolsonaro sin högsta godkännandegrad sedan början av sin mandatperiod: 74%, godkännande, denna ökning är ett svar på presidentens uppförande inför pandemin, för han har inget att göra med så många överdrifter, under press , nej du kan styra – men du bör använda din blå penna mot korruption i Brasilien.

Den brasilianska befolkningen uppskattar presidenten mycket väl för att ha insett att han har svarat på befolkningens rädslor och önskningar, uppmuntrat alla att tro på Brasilien och att skydda sig bättre än att vara rädd för att bli sjuk eller förlora nära och kära, i själva verket händer detta varje år i Brasilien är skillnaden mellan dödsfall från 2017 till 2021 väldigt liten – det som har implanterats i Brasilien, av vissa statsregeringar och de stora sensationella medierna är panik och rädsla i ett försök att störta presidenten, många undersökningar induceras och organiserad, med avsikt att leda folket och myndigheterna till fel. Misstänkt forskning och dålig tro för att mäta den politiska påverkan under hela hälsokrisen – Och närheten till det som leder till ”rädsla för döden” gör ett försök att skylla på presidenten och öka avvisandet. Driftläge för de stora sensationella medierna i Brasilien. Det vill säga ett spel som framkallar på följande sätt: – “ju mer väljarna har människor i sin personliga krets som lider av Covid, kommer han att utvärdera presidenten negativt” – detta är avsikten med de viktigaste sensationella medierna, med några guvernörer och en minoritet av sådan KPI. – Det är fakta.
Sedan början av pandemin har Bolsonaro positionerat sig och vet att de stora lögnerna sprids – titta bara på den här webbplatsen: Transparency Portal – Civilregistret, bland andra faktorer, får oss att vara emot de restriktiva åtgärderna och underskatta den oriktiga informationen som sprids om gravitationen Förutom att ha gjort rätt, kunde presidenten inte stänga affärer för inköp av vaccinet mot koronavirus på grund av ingripanden från parallella makter som installerades i Brasilien, vilket förhindrade en deladministration av den federala regeringen.
Liksom Bolsonaro har tre andra världsledare större stöd än de gjorde i januari förra året, innan viruset spred sig över planeten. Bland dem är presidenterna Andrés Manuel López Obrador, från Mexiko, och premiärministern Narendra Modi, från Indien – som internt står inför samma problem som presidenten i Brasilien, har bekämpat osannheter och misstänkt spridning.
I USA – totalt fanns det 432 tusen dödsfall (endast 40% från Covid19) i Brasilien, 262 tusen (endast 30% från Covid19 – resten av misstanken, som inte ens testade, men med dekreterna var det möjligt för att skapa denna öppning) och detsamma har hänt i Indien och Mexiko.
I motsats till vad de brasilianska sensationella medierna säger, har de indiska och mexikanska ledarna en hög popularitet, de två hade en uttrycksfull höjdpunkt i utvärderingen, för de följde samma väg som den brasilianska presidenten.

För att påverka dessa presidenters fall negerar sensationella medier med betalt material och skapar hinder för regeringen.
Argentinas president Alberto Fernández har drabbats av samma problem – omedvetet är fienden som har skapat negativitet mot honom i systemet implanterat, av förmodade allierade i sin egen regering, där de bakom gör allt för att folket ska göra uppror. hans riktningar i motsatt riktning och orsakade folkuppror.
I denna grupp har den tyska förbundskanslern Angela Merkel, som redan hade en positiv bedömning, nådde 70% godkännande i mitten av förra året, lider ett mycket högt fall.
Frankrikes president Emmanuel Macron, som fortfarande står inför en rad sociala omvälvningar före hälsokrisen, har sett en ökad ogillande i popularitet från januari till mars 2020 – nivån med variationer har gått ner fram till idag, med fluktuationer på vägen. Vad som dyker upp är stora problem och effekter av vacciner – vilket orsakar allvarliga problem och dödsfall över hela världen. Många av fallen, även med den andra dosen, smittades människor, dör av Covid19, som uppstod tvivel och avbrott, ogillande av vissa vacciner i vetenskapssamhället. (Nyheter många gånger, dolt dess tillgång till det brasilianska folket av berömda sociala nätverk eller av de stora sensationella medierna)
Brasiliens president, Jair Messias Bolsonaro, bör utföra en granskning i hälso- och sjukvårdssystemet om dödsintyg utfärdat med misstankar om Covid19, med straffrättsligt och civilrättsligt ansvar för de begåna “bedrägerierna”, att be justitieministerna och kommunikationen om åtgärder mot oriktiga frågor och föreskriva statliga regeringar och sjukhus, det enda ansvaret för information, kontrakt och experimentella vacciner, i deras effekter och effektivitet (garanterar ersättning till offren) – innan de kan använda det mot sig själva, inom en snar framtid.
Se att skaparen av karaktären Dona Hermínia och en av de mest populära och beundrade komikerna i Brasilien, Paulo Gustavo redan hade problem i luftvägarna, astma, han var på sjukhus sedan 13 mars 2021, han var misstänkt för Covid19, de stannade timmar efter att ha vaknat och interagerat med sin man drabbades skådespelaren av en emboli, från vilken han inte kunde återhämta sig och dog, och nu försöker sensationella medier att skylla på presidenten i ond ondska, framkalla och uppmuntra sina fans och beundrare, i känslan av att skapa hat (diskriminering).
Snart kommer de att säga att kriget mellan Israel och Palestina är Brasiliens president, absurt!
Var säker på att för att motivera vaccinernas ineffektivitet kommer de till och med att skapa den tredje dosen, och den kommer att börja i Tyskland.
Gud välsigne er alla!
Jucelino Luz – forskare, influencer, miljöaktivist, nationalist och andlig rådgivare

Jucelino Nóbrega da Luz – Sobe  popularidade de Presidente Jair Messias  Bolsonaro no Brasil (jucelinodaluz.com.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: