Voorspellingen voor mei 2022 – door Jucelino Luz

Voorspellingen voor mei 2022 – door Jucelino Luz

Wij herinneren iedereen eraan dat voortekenen of voorgevoelens geen voorbestemming zijn, alles zal gebeuren als er niets verandert in deze toekomst

1 – De gevallen van dengue hemorragische koorts verergeren. Meningitis, zal São Paulo, Bahia, Distrito Federal, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná, Pernambuco, Piauí, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte, Rio Grande do Sul, Santa Catarina, Sergipe bereiken, en er kunnen epidemieën en onschuldige sterfgevallen optreden;
2 – Overstromingen in São Paulo, Minas Gerais, Espirito Santo, Rio de Janeiro, en (in heel Noord- en Noordoost-Brazilië) in de bergachtige gebieden zullen grote instortingen van hellingen plaatsvinden, waarbij verscheidene mensen zullen worden beschadigd en gedood.
3 – Een aardbeving van 7.0 kan Japan door elkaar schudden en slachtoffers en aardverschuivingen veroorzaken;
4 – Stormen en hitte in Vietnam en de Filippijnen kunnen tot doden leiden;
5 – Hittegolf met hevige regens, orkanen, vernielingen in Colombia, Bolivia, Peru, Argentinië, Paraguay en Uruguay;
6 – Het geweld in Brazilië zal met 25% toenemen, als gevolg van het gebrek aan aandacht voor de wetten, veranderingen in het wetboek van strafrecht, versoepelingen en mazen in het systeem, die verschillende problemen kunnen veroorzaken. Mogelijk aanklacht tegen bekende politicus in Brazilië, wegens verduistering van overheidsgeld, betrokkenheid bij georganiseerde misdaad, en verdenking van valse reclame,
7 -. In Azië,. kunnen tyfoons sommige locaties treffen ;. Zuid-Korea, Japan, China, Filippijnen, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië; met de hittegolf die ernstige problemen begint te brengen in die landen, zullen ze ook te maken krijgen met een groot probleem met regens en overstromingen; honderden slachtoffers…
8 – 7.0 Peru aardbeving treft centraal en/of nabijgelegen gebied
9 – Terroristische aanslag in Afghanistan doodt meer dan 25 onschuldige mensen; aanslag op handelsgebied zou veel slachtoffers kunnen maken in het land
10 – Verschillende cyclonen treffen Nieuw-Zeeland en Australië en de hitte kan ernstige problemen veroorzaken. En watertekort zal een groot probleem zijn; aan de andere kant treft een reeks krachtige aardbevingen deze landen;
11 – Aardbeving in Fiji (eiland) van 7.0 – kan slachtoffers eisen; regen en hitte kunnen problemen geven;
12 – Explosie in kolenmijn doodt 40 mensen in China; vergroot economische crisis, brengt grote problemen voor Chinese bevolking
13 – 7.0 beving in Chili kan angst en paniek veroorzaken
6.0 beving in Alaska kan levens eisen
15 – 7.0 beving in China; ook harde wind en regen treffen de regio
16 – Toenemend aantal betogingen in Ecuador, wegens economische problemen, werkloosheid en tegen politici die betrokken zijn bij schandalen; en drugshandel
17 – 7.0 beving in Italië kan veel slachtoffers eisen
18 – Marokko aardbeving 6.0 op schaal van Richter;
19 – Gecombineerde protesten tegen de president van Brazilië , zelfs met de hulp van sensatiebeluste media en sommige sociale netwerken , brengt niet veel aanhangers , en genereert bezorgdheid voor de verkiezingen in 2022 ;
20 – In Frankrijk , demonstraties op 1 mei , klachten kunnen zijn van het gebrek aan banen ;en tegen de herverkiezing van Macron , stuurt een signaal en wint aan kracht in dat land ; ;
21 – Aardbeving van 6.0 raakt zee bij Golf van Californië en San Francisco kan zorgen baren in VS ;
22 – Verscheidene sterke tornado’s kunnen Arkansas , Ohio , Texas , North Carolina Mississippi , in de USA treffen , verwoesting veroorzaken en vele slachtoffers in het land maken;
23 – Macapá, Rio Branco, Acre en Manaus, Amazonas, kunnen worden getroffen door overstromingen en windstormen, waardoor veel mensen hun huis zullen verliezen; er zijn reeds duizenden slachtoffers en problemen met knokkelkoorts, malaria en Zica in de getroffen gebieden;
24 – Indonesië kan worden getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,0. In sommige regio’s kan dit gepaard gaan met hevige windstoten en stormen, waarbij veel schade wordt aangericht en mogelijk doden zullen vallen. En het kan de crash van een middelgroot vliegtuig in de buurt van de hoofdstad mogelijk maken;
25 – Mogelijk zware regenval in het oosten van Canada, met grote problemen en overstromingen tot gevolg.
26 – Zware regenval in Zweden , Noorwegen , Zweden zal overstromingen veroorzaken en mogelijk dodelijke slachtoffers maken en ook een slagboom doen instorten; overstromingen en stenen die over wegen en dorpen rollen;
27 – In Papoea Nieuw Guinea , een aardbeving; ook stormen en hitte maken veel slachtoffers
28 – Een sterke aardbeving treft Rusland en een aanslag in dat land eist vele slachtoffers:

29 – Droogte in Portugal, Spanje en Frankrijk, met grote kracht, we kunnen brand stichten in sommige streken;
30 – Bomaanslag in Turkije zal veel onschuldige mensen doden;
31 – Protesten in Venezuela, mogelijke dood van politicus op bevel;
32 – Nieuwe conflicten in de Dominicaanse Republiek Congo , kunnen veel mensen doden ; een explosie in een openbare plaats kan veel voorbijgangers verwonden ;
33 – Aardbeving 6.0 op schaal van Richter kan Colombia treffen – en zal velen schrik aanjagen; met sterke winden, hevige regens, overstromingen kunnen sommige regio’s treffen

34 – Landen die de planeet het meest vervuilen, hebben geen concrete projecten voor klimaatomkeer, noch voor herstel van de zee Qatar, Koeweit, Saudi-Arabië, Canada, Verenigde Staten, Duitsland, China, Spanje, Frankrijk, Thailand, Rusland, Japan, Indonesië, Zuid-Korea, Zuid-Afrika, Mexico, Brazilië, Australië, India, gevolgd door andere landen, willen wachten tot 2030 om iets te doen, aangezien de opwarming van de aarde: de verandering onomkeerbaar kan zijn tussen 2040 en 2050. Hoe kunnen we de planeet verbeteren als de bevolking alleen maar bestuurders kiest die het leven en het milieu niet respecteren, uit zucht naar macht, ego en geld ?
In India maakt een aanslag in een winkelcentrum veel slachtoffers in de omgeving van de hoofdstad en het land wordt geteisterd door hevige regens, waarbij de droogte zich ook naar andere regio’s uitbreidt;
36 – In Haïti nemen het geweld en de aanslagen toe, terwijl aan de andere kant de regens en de verwoestingen veel mensen kunnen doden;
37 – 6.0 aardbeving in Griekenland ; en hitte kan grote problemen geven ;
38 – Grote stormen treffen Zuid-Frankrijk, een stormwind kan sommige plaatsen in de buurt van de hoofdstad wegblazen; tegelijkertijd maakt de hitte in sommige streken slachtoffers in Frankrijk; een geweeraanval kan veel mensen in een treinstation in Frankrijk het slachtoffer maken;
39 – Veel spanningen tussen Scandinavische landen en Rusland, ondertussen veel sterke in Oekraïne, kunnen leiden tot radicale veranderingen in het land en ook de Russen lijden onder inflatie, interne problemen, die rellen en demonstraties in dat land zullen veroorzaken;
40 – In Jakarta – Indonesië Sterke hitte, hevige regens, overstromingen,; kunnen slachtoffers en problemen veroorzaken in het land. En Vulkaan geeft signaal en maakt de bevolking ongerust;
41 – 6.0 beving treft Panama en kan schrik aanjagen;
42 – Zware regenval treft het zuiden (Paraná, Santa Catarina en Rio Grande do Sul in Brazilië) veroorzaakt problemen en aardverschuivingen; een plotselinge daling van de temperatuur brengt een hemel vol bliksem;
43 – Aardbeving van 7.0 treft de Himalaya , kan schade en slachtoffers in het land veroorzaken
44- Sterke cycloon treft Myanmar , Filippijnen , kan meer doden en duizenden daklozen veroorzaken;
45 – In Puerto Rico zou een aardbeving van 7.0 op de schaal van Richter slachtoffers kunnen maken;
46 – In Nicaragua, El Salvador, Jamaica, Ecuador en Honduras zullen overstromingen op grote schaal dodelijke slachtoffers maken en honderden dakloos maken; een krachtige cycloon nadert sommige regio’s;
47 – Sterke tyfoon kan China, Taiwan, de Filipijnen, Japan, Hong Kong en Macau treffen en honderden doden en daklozen veroorzaken
48 – Gewapende man doodt minstens 8 mensen in New York en New Jersey in de VS
49 – Bomaanslag in Pakistan doodt minstens 20 en verwondt tientallen , ook busongeluk eist veel slachtoffers ;
50 – Een aardbeving met een kracht van 7.0 zal het zuidwesten van IJsland doen schudden
inclusief de nationale hoofdstad, Reykjavik., en schrikt bewoners in de regio af ; een vulkaan kan veel rooien ;
51 – In Duitsland en België brengen hevige regens en hitte grote problemen met zich mee, en ook aanslagen kunnen meerdere slachtoffers maken ;
52 – Rusland snijdt het gas af, wat grote problemen veroorzaakt voor Polen, Duitsland Bulgarije, Frankrijk; en er zijn overeenkomsten volgens de wil van de president van Rusland;

53 – Zware regens met winden in Saoedi-Arabië veroorzaken schade in het land, en ook een mogelijke aanslag op een openbare plaats zou vele slachtoffers kunnen maken, met de mogelijkheid van brand in een benzinetankwagen;
54 . In de Verenigde Arabische Emiraten, veroorzaakt een terroristische aanslag meer dan 12 doden en vele gewonden; we hebben nog steeds brand in een gebouw;
55 In Italië dreigen door hevige regenval en verwoesting oude huizen in te storten als gevolg van het verschrikkelijke schudden door aardbevingen die maand,

56 . Argentinië, lijdt onder meer prijsstijgingen , afspraken gemaakt door bestuurders kan verder gevolgen hebben voor het land , geweld toeneemt kan slachtoffer veel onschuldige mensen ;
57 . In Denemarken en Zweden kunnen veel mensen het slachtoffer worden van bomaanslagen;
58 . In Bulgarije, Hongarije en Servië kan hevige regenval en winderig weer het land treffen met dood en verderf tot gevolg; de protesten zullen zich in deze landen uitbreiden;
59 . In Hongarije kunnen zware regens met overstromingen, aardverschuivingen, doden en gewonden tot gevolg hebben;
60 . Baixada Santista, Noordkust , Brazilië , de zware regens, winden , kater in de met problemen en mogelijke aardverschuivingen , dodelijke ongevallen . Alle gebieden van de staat Sao Paulo, behalve de kust, zullen de komende dagen meer onstabiliteit en zware regenbuien blijven kennen. Er is kans op onweer en bliksem voor alle regio’s van Sao Paulo, inclusief Groot-Sao Paulo. Bankoverval poging, kan verwondingen en doden tot gevolg hebben;

  1. Aanslag in Engeland kan veel slachtoffers maken, economische crisis neemt toe, en in sommige regio’s, zware regens, zeegolven;
  2. Migraties uit verschillende delen van de planeet, en masse naar andere landen als gevolg van oorlogen, hongersnood, gebrek aan water, uitbuiting en vernietiging.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinodaluz.fr

www.jucelinoluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: