Forudsigelser for maj 2022 – af Jucelino Luz

Forudsigelser for maj 2022 – af Jucelino Luz

Vi minder alle om, at varsler eller forudanelser ikke er forudsigelser, alt vil ske, hvis intet ændrer sig i denne fremtid.

1 – Tilfældene af dengue hæmorrhagisk feber forværres. Meningitis vil nå São Paulo, Bahia, Distrito Federal, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná, Pernambuco, Piauí, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte, Rio Grande do Sul, Santa Catarina, Sergipe, og der kan forekomme epidemier og uskyldige dødsfald;
2 – Oversvømmelser i São Paulo, Minas Gerais, Espirito Santo, Rio de Janeiro og (i hele det nordlige og nordøstlige Brasilien) i bjergområderne vil der ske store sammenstyrtninger af bjergsider med skader og adskillige dødsfald.
3 – Et jordskælv på 7,0 kan ryste Japan og forårsage ofre og jordskred;
4 – Storme og varme i Vietnam og Filippinerne kan forårsage dødsfald;
5 – Hedebølge med kraftig regn, orkaner, ødelæggelser i Colombia, Bolivia, Peru, Argentina, Paraguay og Uruguay;
6 – Volden i Brasilien vil stige med 25 % på grund af manglende opmærksomhed på lovene, ændringer i straffeloven, lettelser og smuthuller i systemet, hvilket kan skabe flere problemer. Mulighed for anklage mod en berømt politiker i Brasilien for underslæb af offentlige midler, involvering i organiseret kriminalitet og mistanke om falsk reklame,
7 -. I Asien kan tyfoner ramme visse steder ;. Sydkorea, Japan, Kina, Filippinerne, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesien og Malaysia; med hedebølgen, der begynder at skabe alvorlige problemer i disse lande, vil de også stå over for et stort problem med regn og oversvømmelser; hundredvis af ofre…
8 – Jordskælv af styrke 7,0 i Peru rammer det centrale og/eller nærliggende område
9 – Terroristangreb i Afghanistan dræber mere end 25 uskyldige mennesker; angreb på et kommercielt område kan forårsage mange ofre i landet
10 – Flere cykloner rammer New Zealand og Australien, og varmen kan give alvorlige problemer. Og vandmangel vil blive et stort problem; på den anden side vil en række kraftige jordskælv ramme disse lande;
11 – Jordskælv i Fiji (ø) på 7,0 – kan forårsage tab af menneskeliv; regn og varme kan give problemer;
12 – Eksplosion i en kulmine dræber 40 mennesker i Kina; øger den økonomiske krise og skaber store problemer for kineserne
13 – Skælv på 7,0 i Chile kan skabe frygt og panik
14 – Skælv på 6,0 i Alaska kan koste menneskeliv
15 – Skælv på 7,0 i Kina; også kraftig vind og regn rammer regionen
16 – Flere og flere demonstrationer i Ecuador på grund af økonomiske problemer, arbejdsløshed og mod politikere, der er involveret i skandaler, og narkohandel.
17 – Skælv på 7,0 i Italien kan kræve mange ofre
18 – Jordskælv i Marokko 6,0 på Richterskalaen;
19 – Kombinerede protester mod Brasiliens præsident , selv med hjælp fra sensationelle medier og nogle sociale netværk , bringer ikke mange tilhængere , og skaber bekymring for valget i 2022 ;
20 – I Frankrig sender demonstrationer den 1. maj , der kan være klager over manglende arbejdspladser og mod Macrons genvalg, et signal og vinder styrke i landet;
21 – Et jordskælv på 6,0 rammer havet nær den californiske golf og San Francisco kan give anledning til bekymring i USA ;
22 – Flere kraftige tornadoer kan ramme Arkansas, Ohio, Texas, North Carolina og Mississippi i USA og forårsage ødelæggelser og mange ofre i landet;
23 – Oversvømmelser og stormvejr kan ramme Macapá, Rio Branco, Acre og Manaus, Amazonas, hvilket kan medføre, at mange mennesker mister deres hjem; der er allerede tusindvis af ofre og problemer med Denguefeber, malaria og Zica i de berørte områder;
24 – Et jordskælv på 7,0 kan ramme Indonesien, med kraftige vinde og storme i nogle regioner, hvilket kan forårsage store skader og muligvis dødsfald. Og det kan gøre det muligt at få et mellemstort fly til at styrte ned i nærheden af hovedstaden;
25 – Mulighed for kraftige regnskyl i det østlige Canada , der forårsager store problemer , oversvømmelser
26 – Kraftige regnskyl i Sverige , Norge , Sverige vil forårsage oversvømmelser og kan forårsage dødsfald og kan også forårsage sammenstyrtning af en barriere; oversvømmelser og sten, der ruller ned ad veje og landsbyer;
27 – Jordskælv i Papua Ny Guinea; også storme og varme forårsager mange ofre
28 – Et kraftigt jordskælv rammer Rusland, og et angreb i landet kræver mange ofre:

29 – Tørke i Portugal, Spanien og Frankrig, med stor styrke, vi kan starte brande i nogle regioner;
30 – Bombeangreb i Tyrkiet vil dræbe mange uskyldige mennesker;
31 – Protester i Venezuela, mulig død af politiker på grund af ordre;
32 – Nye konflikter i Den Dominikanske Republik Congo kan koste mange mennesker livet; en eksplosion på et offentligt sted kan skade mange forbipasserende ;
33 – Jordskælv på 6,0 på Richterskalaen kan ramme Colombia – og vil skræmme mange; kraftige vinde, kraftig regn og oversvømmelser kan ramme nogle regioner

34 – De lande, der forurener planeten mest, har ikke projekter til klimaomvendelse eller genopretning af havet Qatar, Kuwait, Saudi-Arabien, Canada, USA, Tyskland, Kina, Spanien, Frankrig, Thailand, Rusland, Japan, Indonesien, Indonesien, Sydkorea, Sydafrika, Mexico, Brasilien, Australien, Indien, efterfulgt af andre lande, ønsker at vente til 2030 med at gøre noget, da den globale opvarmning: ændringen kan være irreversibel mellem 2040 og 2050. Hvordan kan man forbedre planeten, hvis befolkningen kun vælger administratorer, der ikke respekterer livet, miljøet, af magtbegær, ego og penge?
I Indien har et angreb i et indkøbscenter krævet mange ofre i området nær hovedstaden, og landet er ramt af voldsomme regnskyl, og tørken breder sig også til andre regioner;
36 – I Haiti er volden og angrebene stigende, og på den anden side kan regnen og ødelæggelserne koste mange mennesker livet;
37 – 6.0 jordskælv i Grækenland ; og varme kan give store problemer ;
38 – Store stormfloder rammer Sydfrankrig, en storm kan blæse nogle steder nær hovedstaden væk; samtidig gør varmen i nogle regioner ofre i Frankrig; et skydeangreb kan gøre mange mennesker til ofre på en togstation i Frankrig;
39 – En masse spændinger mellem de skandinaviske lande og Rusland, i mellemtiden mange stærke i Ukraine, kan resultere i radikale ændringer i landet og også russerne lider af inflation, interne problemer, hvilket vil forårsage optøjer og demonstrationer i landet;
40 – I Jakarta – Indonesien Stærk varme, kraftig regn, oversvømmelser,; kan forårsage ofre og problemer i landet. Og vulkanen giver signal og bekymrer befolkningen;
41 – Et jordskælv på 6,0 rammer Panama og kan skræmme ;
42 – Kraftige regnskyl ramte den sydlige del af landet (Paraná, Santa Catarina og Rio Grande do Sul i Brasilien) og forårsagede problemer og jordskred; et pludseligt fald i temperaturen gav en himmel fuld af lyn;
43 – Jordskælv på 7,0 rammer Himalaya, kan forårsage skader og ofre i landet
44- Kraftig cyklon rammer Myanmar og Filippinerne og kan forårsage flere dødsfald og tusindvis af hjemløse;
45 – I Puerto Rico kunne et jordskælv på 7,0 på Richterskalaen forårsage ofre;
46 – I Nicaragua, El Salvador, Jamaica, Ecuador og Honduras vil omfattende oversvømmelser koste menneskeliv og gøre hundredvis af mennesker hjemløse; en kraftig cyklon nærmer sig nogle regioner;
47 – Kraftig tyfon kan ramme Kina, Taiwan, Filippinerne, Japan, Hongkong og Macao og efterlade hundredvis af døde og hjemløse
48 – Skarpskytte dræber mindst 8 mennesker i New York og New Jersey i USA
49 – Et bombeangreb i Pakistan dræber mindst 20 og sårer snesevis af mennesker, og en busulykke kræver også mange ofre;
50 – Et jordskælv med en styrke på 7,0 vil ryste det sydvestlige Island
herunder den nationale hovedstad Reykjavik, og skræmmer beboerne i regionen; en vulkan kan udstøde en masse grøde ;
51 – I Tyskland og Belgien giver voldsomme regnskyl og varme store problemer, og angreb kan også ramme flere mennesker ;
52 – Rusland skærer ned på gassen, hvilket skaber store problemer for Polen, Tyskland, Bulgarien og Frankrig, og der er indgået aftaler i overensstemmelse med Ruslands præsidents vilje;

53 – Kraftige regnskyl med vindstød i Saudi-Arabien forårsager skader i landet, og også et muligt angreb på et offentligt sted kan gå ud over mange mennesker, med mulighed for brand i en benzintankvogn;
54 . I De Forenede Arabiske Emirater har et terrorangreb kostet over 12 døde og mange sårede, og der er stadig brand i en bygning;
55 I Italien er der voldsomme regnskyl og ødelæggelser, gamle huse er i fare for at styrte sammen på grund af de frygtelige rystelser forårsaget af jordskælv i denne måned,

56 . Argentina lider under flere prisstigninger , aftaler indgået af administratorer kan påvirke landet yderligere , voldsstigninger kan gøre mange uskyldige mennesker til ofre ;
57 . I Danmark og Sverige kan bombeangreb ramme mange mennesker;
58 . I Bulgarien, Ungarn og Serbien kan kraftig regn og blæst ramme landet og forårsage død og ødelæggelse; protesterne vil brede sig i disse lande;
59 . I Ungarn kan kraftige regnskyl med oversvømmelser og jordskred forårsage dødsfald og kvæstelser ;
60 . Baixada Santista, Nordkysten , Brasilien , de kraftige regnskyl, vind , tømmermænd i med problemer og mulige jordskred , dødsulykker . I alle områder af staten Sao Paulo, bortset fra kysten, vil der fortsat være mere ustabilt vejr og kraftige regnbyger i de kommende dage. Der er risiko for tordenvejr og lynnedslag i alle regioner i Sao Paulo, herunder i det store Sao Paulo. Forsøg på bankrøveri , kan medføre personskader og dødsfald ;

  1. Angreb i England kan blive ofre for mange mennesker, den økonomiske krise stiger, og i nogle regioner er der kraftige regnskyl, havbølger;
  2. Udvandringer fra forskellige dele af planeten, i massevis til andre lande på grund af krige, hungersnød, vandmangel, udnyttelse og ødelæggelse.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinodaluz.fr

www.jucelinoluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: