Ennusteet toukokuu 2022 – by Jucelino Luz

Ennusteet toukokuu 2022 – by Jucelino Luz

Muistutamme kaikille, että enteet tai ennakkoaavistukset eivät ole ennalta määrättyjä, kaikki tapahtuu, jos mikään ei muutu tässä tulevaisuudessa.

1 – Denguekuumeen verenvuotokuumeen tapaukset pahenevat. Aivokalvontulehdus saavuttaa São Paulon, Bahian, Distrito Federalin, Espirito Santon, Fortalezan, Minas Geraisin, Paranán, Pernambucon, Piauin, Rio de Janeiron, Rio Grande do Norten, Rio Grande do Sulin, Santa Catarinan ja Sergipen, ja epidemioita ja viattomia kuolemantapauksia voi esiintyä;
2 – Tulvat São Paulossa, Minas Gerais’ssa, Espirito Santossa, Rio de Janeirossa ja (kaikkialla Pohjois- ja Koillis-Brasiliassa) vuoristoalueilla tapahtuu suuria sortumia, jotka vahingoittavat ja tappavat useita ihmisiä.
3 – 7,0 asteen maanjäristys voi ravistella Japania ja aiheuttaa uhreja ja maanvyöryjä;
4 – Myrskyt ja kuumuus Vietnamissa ja Filippiineillä voivat aiheuttaa kuolemantapauksia;
5 – Helleaalto ja voimakkaat sateet, hurrikaanit, tuhoa Kolumbiassa, Boliviassa, Perussa, Argentiinassa, Paraguayssa ja Uruguayssa;
6 – Väkivalta Brasiliassa lisääntyy 25 prosenttia, koska lakeihin ei kiinnitetä riittävästi huomiota, rikoslakiin tehdään muutoksia, järjestelmässä on helpotuksia ja porsaanreikiä, jotka voivat aiheuttaa useita ongelmia. Mahdollinen syyte kuuluisaa brasilialaista poliitikkoa vastaan julkisten varojen kavaltamisesta, osallisuudesta järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja epäilyistä väärästä mainonnasta,
7 -. Aasiassa ,. taifuunit voivat iskeä joihinkin paikkoihin ;. Etelä-Korea, Japani, Kiina, Filippiinit, Pakistan, Afganistan, Laos, Sri Lanka, Indonesia, Malesia; lämpöaalto alkaa aiheuttaa vakavia ongelmia näissä maissa, ja ne kohtaavat myös suuren ongelman sateiden ja tulvien kanssa; satoja uhreja….
8 – 7.0 maanjäristys Perussa osuu keski- ja/tai lähialueelle.
9 – Terroristihyökkäys Afganistanissa tappaa yli 25 viatonta ihmistä; hyökkäys kaupalliselle alueelle voi aiheuttaa maassa monia uhreja
10 – Uudessa-Seelannissa ja Australiassa on useita hirmumyrskyjä, ja kuumuus voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Vesipulasta tulee suuri ongelma, ja toisaalta näitä maita koettelee sarja voimakkaita maanjäristyksiä;
11 – Fidžin (saari) maanjäristys voimakkuudeltaan 7,0 – voi aiheuttaa uhreja; sade ja kuumuus voivat aiheuttaa ongelmia;
12 – Räjähdys hiilikaivoksessa tappaa 40 ihmistä Kiinassa; lisää talouskriisiä ja aiheuttaa suuria ongelmia kiinalaisille.
13 – 7,0 asteen järistys Chilessä voi aiheuttaa pelkoa ja paniikkia
14 – 6,0 asteen järistys Alaskassa voi vaatia ihmishenkiä
15 – 7,0 asteen järistys Kiinassa; alueella myös voimakkaita tuulia ja sadetta
16 – Mielenosoitukset Ecuadorissa lisääntyvät talousongelmien, työttömyyden ja skandaaleihin sekaantuneiden poliitikkojen sekä huumekaupan vuoksi.
17 – 7,0 asteen järistys Italiassa voi vaatia useita uhreja
18 – Marokon maanjäristys 6,0 Richterin asteikolla;
19 – Yhdistetyt mielenosoitukset Brasilian presidenttiä vastaan , vaikka sensaatiohakuisten tiedotusvälineiden ja joidenkin sosiaalisten verkostojen avulla , ei tuo paljon kannattajia , ja tuottaa huolta vuoden 2022 vaaleista ;
20 – Ranskassa 1. toukokuuta järjestetyt mielenosoitukset, joissa valitetaan työpaikkojen puutetta ja Macronin uudelleenvalintaa vastaan, antavat signaalin ja voimistuvat Ranskassa;
21 – 6,0 asteen maanjäristys Kalifornianlahden ja San Franciscon lähellä voi aiheuttaa huolta Yhdysvalloissa ;
22 – Useita voimakkaita tornadoja saattaa iskeä Arkansasiin, Ohioon, Teksasiin, Pohjois-Carolinaan ja Mississippiin Yhdysvalloissa aiheuttaen tuhoa ja monia uhreja maassa;
23 – Tulvat ja tuulimyrskyt saattavat iskeä Macapáan, Rio Brancon, Akren ja Manausin, Amazonasin osavaltioihin, jolloin monet ihmiset menettävät kotinsa; tuhoalueilla on jo tuhansia uhreja ja ongelmia denguekuumeen, malarian ja zican kanssa;
24 – Indonesiassa saattaa tapahtua 7,0 asteen maanjäristys, joka aiheuttaa voimakkaita tuulia ja myrskyjä joillakin alueilla ja aiheuttaa paljon vahinkoa ja mahdollisesti kuolemantapauksia. Ja se saattaa mahdollistaa keskikokoisen lentokoneen putoamisen pääkaupungin lähelle;
25 – Mahdolliset rankkasateet iskevät Itä-Kanadaan , aiheuttaen suuria ongelmia , tulvia .
26 – Rankkasateet Ruotsissa , Norjassa , Ruotsissa aiheuttavat tulvia ja voivat aiheuttaa kuolonuhreja ja myös sulkujen sortumista; tulvia ja kivien vierimistä alas teitä ja kyliä;
27 – Papua-Uudessa-Guineassa maanjäristys; myös myrskyt ja kuumuus aiheuttavat monia uhreja.
28 – Venäjää koettelee voimakas maanjäristys, ja maassa tapahtuva hyökkäys vaatii useita uhreja:

29 – Kuivuus Portugalissa, Espanjassa ja Ranskassa, suurella voimalla, voimme aloittaa tulipalot joillakin alueilla;
30 – Pommi-isku Turkissa tappaa monia viattomia ihmisiä;
31 – Protestit Venezuelassa, poliitikon mahdollinen kuolema järjestykseen;
32 – Uudet konfliktit Kongon Dominikaanisessa tasavallassa voivat tappaa monia ihmisiä ; räjähdys julkisella paikalla voi haavoittaa monia ohikulkijoita ;
33 – Kolumbiaa saattaa ravistella maanjäristys, jonka voimakkuus on 6,0 Richterin asteikolla – ja joka pelottaa monia; voimakkaita tuulia, rankkasateita ja tulvia saattaa esiintyä joillakin alueilla

34 – Maat, jotka saastuttavat planeettaa eniten, eivät ole konkreettisia hankkeita ilmaston muuttamiseksi tai meren elpymiseksi Katar, Kuwait, Saudi-Arabia, Kanada, Yhdysvallat, Saksa, Kiina, Espanja, Ranska, Thaimaa, Venäjä, Japani, Indonesia, Etelä-Korea, Etelä-Afrikka, Meksiko, Brasilia, Australia, Intia ja muut maat haluavat odottaa vuoteen 2030 asti tehdäkseen jotain, koska ilmaston lämpeneminen: muutos voi olla peruuttamaton vuosien 2040 ja 2050 välillä. Kuinka parantaa maapalloa, jos väestö valitsee vain hallintovirkamiehiä, jotka eivät kunnioita elämää, ympäristöä, vallan, egon ja rahan ahneuden vuoksi?
Intiassa kauppakeskukseen tehty hyökkäys aiheuttaa monia uhreja pääkaupungin lähellä, ja maassa sataa rankkasateita, ja kuivuus leviää myös muille alueille;
36 – Haitissa väkivaltaisuudet ja hyökkäykset lisääntyvät, ja toisaalta sateet ja tuhot voivat tappaa monia ihmisiä;
37 – 6,0 asteen maanjäristys Kreikassa ; ja kuumuus voi aiheuttaa suuria ongelmia ;
38 – Suuret myrskytulvat iskevät Etelä-Ranskaan, myrskytuuli voi pyyhkäistä pois joitakin paikkoja pääkaupungin lähistöllä; samaan aikaan kuumuus joillakin alueilla tekee uhreja Ranskassa; aseellinen hyökkäys voi aiheuttaa uhreja monille ihmisille juna-asemalla Ranskassa;
39 – Skandinavian maiden ja Venäjän välillä on paljon jännitteitä, ja samalla Ukrainassa on paljon voimakkaita jännitteitä, jotka voivat johtaa radikaaleihin muutoksiin maassa, ja myös venäläiset kärsivät inflaatiosta ja sisäisistä ongelmista, jotka aiheuttavat mellakoita ja mielenosoituksia kyseisessä maassa;
40 – Jakartassa – Indonesia Voimakas kuumuus, rankkasateet, tulvat,; voivat aiheuttaa uhreja ja ongelmia maassa. Ja Volcano antaa signaalin ja huolestuttaa väestöä;
41 – 6.0 järistys iskee Panamaan ja voi pelottaa ;
42 – Rankkasateet iskevät etelään (Paraná, Santa Catarina ja Rio Grande do Sul Brasiliassa) ja aiheuttavat ongelmia ja maanvyöryjä; äkillinen lämpötilan lasku tuo taivaalle salamoita;
43 – 7,0 asteen maanjäristys iskee Himalajalle , voi aiheuttaa vahinkoja ja uhreja maassa
44- Voimakas sykloni iskee Myanmariin , Filippiineille , voi aiheuttaa lisää kuolonuhreja ja tuhansia kodittomia;
45 – Puerto Ricossa maanjäristys, jonka voimakkuus on 7,0 Richterin asteikolla, voi aiheuttaa uhreja;
46 – Nicaraguassa, El Salvadorissa, Jamaikalla, Ecuadorissa ja Hondurasissa laajat tulvat tappavat ja tekevät sadoista kodittomia; voimakas pyörremyrsky lähestyy joitakin alueita;
47 – Voimakas taifuuni voi iskeä Kiinaan, Taiwaniin, Filippiineille, Japaniin, Hongkongiin ja Macaoon jättäen satoja kuolleita ja kodittomia.
48 – Asemies tappaa ainakin 8 ihmistä New Yorkissa ja New Jerseyssä Yhdysvalloissa
49 – Pommi-isku Pakistanissa tappaa ainakin 20 ja haavoittaa kymmeniä , myös bussiturma vaatii useita uhreja ;
50 – 7,0 magnitudin maanjäristys ravistelee Islannin lounaisosaa.
mukaan lukien maan pääkaupunki Reykjavik., ja pelottaa alueen asukkaita ; tulivuori voi päästää paljon roskia ;
51 – Saksassa ja Belgiassa rankkasateet ja kuumuus aiheuttavat suuria ongelmia, ja myös hyökkäykset voivat vaatia useita uhreja ;
52 – Venäjä leikkaa kaasua, mikä aiheuttaa suuria ongelmia Puolalle, Saksalle, Bulgarialle ja Ranskalle, ja Venäjän presidentin tahdon mukaan tehdään sopimuksia;

53 – Rankkasateet tuulineen Saudi-Arabiassa aiheuttavat vahinkoja maassa, ja myös mahdollinen hyökkäys julkisella paikalla voi uhrata monia ihmisiä, ja bensatankkeri voi syttyä tuleen;
54 . Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa terrori-isku aiheuttaa yli 12 kuolonuhria ja monia haavoittuneita; meillä on edelleen tulipalo rakennuksessa;
55 Italiassa rankkasateet ja tuhot, vanhat asuintalot ovat vaarassa romahtaa, koska maanjäristykset aiheuttivat tuossa kuussa hirvittäviä järistyksiä,

56 . Argentiina kärsii useammista hinnankorotuksista , hallintoviranomaisten tekemät sopimukset voivat vaikuttaa maahan entisestään , väkivallan lisääntyminen voi aiheuttaa uhreja monille viattomille ihmisille ;
57 . Tanskassa ja Ruotsissa pommi-iskujen uhriksi voi joutua monia ihmisiä;
58 . Bulgariassa, Unkarissa ja Serbiassa rankkasateet ja tuulinen sää voivat aiheuttaa kuolemaa ja tuhoa; mielenosoitukset leviävät näissä maissa;
59 . Unkarissa rankkasateet, tulvat ja maanvyörymät voivat aiheuttaa kuolemantapauksia ja loukkaantumisia ;
60 . Baixada Santista, pohjoisrannikko , Brasilia , rankkasateet , tuulet , krapula ongelmien ja mahdollisten maanvyöryjen , kuolemaan johtaneiden onnettomuuksien kanssa . Sao Paulon osavaltion kaikilla alueilla rannikkoa lukuun ottamatta epävakaus ja rankkasateet jatkuvat tulevina päivinä. Ukkosmyrskyjen ja salamoiden vaara on olemassa kaikilla Sao Paulon alueilla, myös Suur-Sao Paulossa. Pankkiryöstöyritys, voi aiheuttaa vammoja ja kuolemantapauksia ;

  1. Hyökkäys Englannissa voi uhreiksi monia ihmisiä, talouskriisi kasvaa, ja joillakin alueilla rankkasateet, meriaallot;
  2. Siirtolaisuutta maapallon eri osista muihin maihin sotien, nälänhädän, vedenpuutteen, hyväksikäytön ja tuhon vuoksi.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinodaluz.fr

www.jucelinoluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: