Voorspellingen ( Prognosen) voor januari 2022 door Jucelino Luz

Voorspellingen voor januari 2022 door Jucelino Luz

(Dromen zijn geen voorbestemmingen)

Fijne feestdagen voor iedereen! En moge het een jaar vol voorspoed, vrede, liefde, gezondheid en geluk worden!

1 – Zware regens en een sterke aardbeving treffen Indonesië en kunnen verwoesting en slachtoffers veroorzaken; Vulkaan geeft een sterk signaal;

2 – Zware regens, windstormen en overstromingen zullen Bangladesh en Sri Lanka treffen, veel mensen zullen dakloos worden;

3 – Het Zika virus, Chikungunya koorts zal zich verspreiden in heel Brazilië, ook verkoudheden met ademhalingsproblemen door de effecten veroorzaakt door het vaccin – en bovenal, zullen niet worden beschermd, mensen die de vaccins hebben genomen, dus meer en meer het verhogen van de doses van vaccins – veel sterfgevallen van kinderen door de werking van het vaccin – een groot schandaal zal ontstaan: ze zullen een nieuwe variant of CEPA uitvinden, om te proberen te ontsnappen aan de straffen van misdaad tegen de menselijkheid;

4 – Zware regens met wervelwinden en een sterke hittegolf treffen Argentinië, Paraguay, Uruguay; Peru, Chili, Colombia en Brazilië met overstromingen, aardverschuivingen en daklozen tot gevolg;

5 – Brazilië, daling van de economie, stijging van de werkloosheid en grote afwijkingen van de Covidão voor politieke campagne en zal blijven grote overheersing op de ongeïnformeerde en leken, sommige politici zullen in gevaar van het verliezen van hun leven, zullen we bewijs van gunsten voor sommigen van hen (die zullen worden gemaakt verborgen overeenkomsten?); Salvadores van het vaderland zal verschijnen, bedrieglijke propaganda gestimuleerd door de grote sensatiebeluste media, in de zin van het kiezen van corrupte politici in Brazilië en in de wereld;

6 – Zware sneeuwval treft de VS, Canada, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Japan, Zuid-Korea en China en kan problemen, slachtoffers en in sommige regio’s stormen zal leiden tot vernietiging, onderbreking van luchthavens en doden;

7 – In Pará en Acre neemt het geschil om hout (er komt meer geweld en er vallen meer doden bij de geschillen) toe en zal het in sommige gebieden 30% bereiken. Het gebrek aan fiscalisering (bewijs van harmonie van de inspecteurs), kan Brazilië veel schade berokkenen; Overstromingen in Bahia, Minas Gerais, Rio de Janeiro en São Paulo – Brazilië;

8 – Vuur en stormen in Australië zullen sommige plaatsen bereiken, overstromingen en verwoesting veroorzaken met slachtoffers – in staat om zelfs een kleine stad onder de grond te brengen;

9 – Voedselschaarste groeit in Venezuela, geweld zal conflicten en aanvallen brengen met demonstraties tegen de federale regering

10 – Ongeluk van trein en bus in Duitsland, met de mogelijkheid om meer dan 30 onschuldige mensen het slachtoffer te maken;

11 – In sommige streken van India zal de hitte een groot probleem zijn en in andere streken zullen de regens veel materiële schade en doden veroorzaken; er zal een sterke aardbeving zijn;

12 – Een busongeluk op de weg bij Belo Horizonte, kan veel onschuldige mensen het slachtoffer maken – Brazilië;

13 Bij een aanslag in Afghanistan komen 20 mensen om het leven in het zuiden van het land; de conflicten nemen toe en een klein vliegtuigje stort neer in de buurt van de hoofdstad

14 – Een busongeluk kan vele onschuldige mensen doden tussen Rio de Janeiro en het binnenland van São Paulo – Brazilië

15 – Aanvallen georganiseerd door terroristen, zouden slachtoffers kunnen maken in Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België en Rusland

16 – Zware regens met overstromingen zullen de staten treffen van: Espírito Santo, São Paulo en Rio de Janeiro, (centrale deel en bergachtige gebieden), zullen aardverschuivingen veroorzaken en slachtoffers maken in verschillende regio’s;

17 – Zware regens en overstromingen zullen Vietnam, Laos en Thailand treffen, waardoor veel mensen in deze landen dakloos zullen worden en de dood zullen vinden;

18 – Zware regens zullen de staten treffen van: Para, Goias, Mato Grosso do Sul, Mato Grosso, Amazonas, Maranhao met overstromingen en doden in verscheidene regio’s – Brazilië;

19 – Zware regens zullen Zuid-Korea, Maleisië en Taiwan treffen met aardverschuivingen, met mogelijke slachtoffers en daklozen in het land; er zullen mogelijkheden zijn van een vliegtuigcrash in een van deze landen;

20 – Een busongeluk in het binnenland van Goiás zou meerdere slachtoffers kunnen maken;

21 – Sneeuwstormen zullen Japan en China treffen, en kunnen problemen veroorzaken op luchthavens, ook zware regens, hevige winden, overstromingen in sommige regio’s met slachtoffers;

22 – Zware regenval in Portugal zal veel slachtoffers maken in verschillende steden;

23 – Sterke aardbeving in Australië, kan honderden mensen in het land het slachtoffer maken;

24 – Hittegolf in Californië en Alaska, kan in sommige regio’s problemen veroorzaken, alsook branden, terwijl het in andere regio’s regent en overstromingen veroorzaakt;

25 – Overstromingen en hittegolf in Peru, Argentinië en Chili, zullen in sommige regio’s van de staat schade aanrichten aan mensen en slachtoffers

26 – Bomaanslagen eisen veel slachtoffers in Kenia, Sierra Leone en Nigeria – Afrika

27 – Een bekende tv-presentator kan zich ziek voelen en naar het ziekenhuis worden gebracht, met levensgevaar –

28 – In Portugal kan het vuur een centraal gebied bereiken en sterke regens, stormen, overstromingen en verwoesting zullen het land treffen;

29 – De crisis in Spanje en Italië zal verergeren en kan leiden tot meer werkloosheid en nieuwe wegen voor verandering;

30 – Sterke aardbeving zal Italië treffen, met veel angst en mogelijke slachtoffers in het land tot gevolg; hevige regens en in sommige streken lawines zullen slachtoffers maken;

31- Protesten in Frankrijk zullen beginnen met bewegingen voor verandering in de politiek van het land, er zouden demonstraties kunnen zijn en mogelijke aanslagen in het land met de dood van onschuldige mensen; demonstraties zullen beginnen toe te nemen in het land;

32 – Zware regens en windstormen zullen overstromingen veroorzaken in Guatemala, Mexico en Jamaica, er kan veel schade zijn en mogelijk slachtoffers; in een andere regio zal de hitte branden veroorzaken;

33 – In Japan zal de vulkaan Mount Fuji, sterke tekenen en problemen geven in de economie, verzwakking van het virus en toename van de gevallen van griep als gevolg van verzwakking van het immuunsysteem van het Japanse volk door de effecten van vaccinatie;

34 – Een sterke aardbeving van 7,0 zal Chili treffen en ernstige problemen en mogelijk doden in het land veroorzaken

35 – In China zou een mogelijk vliegtuigongeluk slachtoffers kunnen maken, vanwege mechanische en klimatologische problemen

36 – Een zware storm kan Haïti treffen en overstromingen, schade en doden veroorzaken; een zware aardbeving zal het land treffen;

37 – Een aankondiging van economische rampspoed in Brazilië zal aantonen hoe groot het gebrek aan beheer en betrokkenheid was bij verduistering van middelen, frauduleuze inschrijvingen en hoe er nooit enige inspectie is geweest in deze openbare lichamen, waarbij sommige gemeenten in Brazilië betrokken waren;

38 – Opnieuw een sterke aardbeving treft Papoea-Nieuw-Guinea; Sterke aardbeving treft Samoa, kan schade veroorzaken;

39 – Een sterke aardbeving zal Taiwan en China treffen en in sommige streken kunnen overstromingen veel slachtoffers maken;

40 – In Myanmar zal de storm kracht tonen en angstaanjagende signalen geven aan de bevolking en de wereld; een mogelijke aardbeving zou de plaats kunnen treffen;

41 – De mogelijke val van een klein vliegtuigje, kan een regio in Brazilië bereiken;

42 – Ongeval met verscheidene voertuigen in Oostenrijk en in de VS, waarbij bussen en verscheidene auto’s veel slachtoffers kunnen maken ten gevolge van een hevige sneeuwstorm die deze landen zal bereiken; en die schade kan veroorzaken op de luchthaven;

43 – In Noorwegen zullen sneeuwstormen en sterke winden zware regens en overstromingen brengen

44 – Grote problemen op luchthavens en vertragingen, kunnen in sommige regio’s van Brazilië en de wereld verstoringen veroorzaken;

45 – In de Oekraïne kan een aanval veel slachtoffers maken; en een val van mijnen kan doden veroorzaken;

46 – Een sterke aardbeving zal Bolivia treffen en verscheidene overstromingen zullen zich in het land verspreiden;

47 – Een aanslag zou veel mensen kunnen doden in de Verenigde Arabische Emiraten; mogelijk brand in een gebouw;

48 – Zware regens zullen schade blijven veroorzaken in Suriname, Frans Guyana en Engels;

49 – Zware sneeuwstormen en ook zware overstromingen treffen Nederland, België en Roemenië, waarbij in alle delen van het land slachtoffers vallen;

50 – In Mexico wordt het land getroffen door een sterke aardbeving en regens;

51 – Puerto Rico wordt opgeschrikt door een sterke aardbeving en hevige regens;

52 – Sterke aardbeving treft Turkije en kan veel slachtoffers maken; en bomaanslag;

53 – Regen en sneeuwstormen kunnen Bosnië en Herzegovina treffen;

54 – Aanslag Tunesië kan veel slachtoffers eisen nabij hoofdstad;

55 – Blizzards kunnen grote problemen veroorzaken in Roemenië, Polen, Rusland, er zullen stormen zijn;

56 – Zware regenval op de Filippijnen kan overstromingen veroorzaken die veel schade aanrichten; een mogelijke aanslag kan veel slachtoffers maken;

57 – In Peru zou een aardbeving van 7,0 op de schaal van Richter veel slachtoffers kunnen maken;

58 – Zware regenval en zware aardbeving treffen Colombia, waarbij veel mensen in het land het slachtoffer worden
land; er kan een aanslag zijn in een supermarkt;

59 – 6.0 aardbeving treft Panama, kan angst veroorzaken bij de inwoners van sommige regio’s

60 – Schipbreuk kan het slachtoffer worden van vele mensen bij de zee van Griekenland; en een sterke aardbeving;

61 – In Kongo in Afrika, zware regens, een aanval kan meerdere mensen het slachtoffer maken; en vulkaan zal tekenen geven van uitbarsting;

62 – Explosie in India kan veel doden in het land veroorzaken; er zullen regens zijn en verwoesting;

63 – Zelfmoord van een beroemd persoon; hevige regen in Zuid-Korea, kan leiden tot
slachtoffers in het land;

64 – Zware regens treffen Belize, Dominicaanse Republiek, met dodelijke slachtoffers in deze landen;

65 – In het noorden van Afrika en in Zuid-Afrika zullen zware regens vallen en overstromingen zullen mensen dakloos maken, mogelijk met veel slachtoffers;

66 – Terroristische aanslagen in Pakistan kunnen veel slachtoffers maken in het land;

67 – Verwoestende overstromingen in Bulgarije, Hongarije, Georgië, Armenië en Griekenland zouden veel slachtoffers kunnen eisen en zouden in de komende maanden nog erger kunnen worden; en een krachtige aardbeving in Cyprus;

68 – Demonstraties in de VS zouden veel slachtoffers kunnen eisen bij botsingen; de president wordt geteisterd door gezondheidsproblemen, de crisis zou kunnen toenemen en in het land zullen zich verschillende klimatologische problemen voordoen;

69 – Een cycloon treft enkele regio’s in Spanje, Frankrijk en bereikt gevaarlijke niveaus;

70 – Protesten in Hongkong, Taiwan en Macau zullen het begin van het nieuwe jaar markeren, als gevolg van veranderingen in de keuze van de nieuwe Chief Executive in Hongkong;

71 – Een aanslag in Duitsland kan tientallen mensen doden;

72 – Een terroristische aanslag zal veel mensen in Canada treffen, mogelijk ook meerdere
stormen en branden;

73 – Sterke aardbeving van 7.0 bereikt Alaska, kan veel slachtoffers maken; En regent
En zware regens hebben verschillende regio’s getroffen;

74 – Droogte en droogte treffen Vietnam, in sommige regio’s worden steden getroffen door hevige regens en overstromingen; de schade blijft het land instabiel maken;

75 – Zware sneeuwval met lawines treft IJsland in de buurt van de hoofdstad, met veel slachtoffers in het land tot gevolg; vulkaan vertoont tekenen van uitbarsting;

76 – Ertsmijn stort in en doodt veel arbeiders in Afrika;

77 – Aanval in Finland kan veel onschuldige mensen het slachtoffer maken;

78 – Blizzard in Siberië zal lawines en doden veroorzaken, vliegtuig kan verdwijnen;

79 – Aardverschuivingen, zware regens, overstromingen in Espirito Santo, kunnen veel slachtoffers maken
mensen;

80 – Aanslag kan verscheidene mensen doden in Oezbekistan en Kirgizië;

81- Ongelukken in Rusland kunnen veel doden veroorzaken in het land;

82 – koufront in het zuidoosten van Brazilië, zal hevige regenval, stormen, overstromingen veroorzaken in Rio Grande do Sul, Santa Catarina en
Rio Grande do Sul, Santa Catarina en Paraná; kater en windstormen in sommige delen van de
zuidelijke en noordelijke kust van Sao Paulo;

  1. Poging tot terroristische aanslag en in sommige regio’s zware regens, met harde wind, overstromingen
    en overstromingen kunnen zich voordoen in Schotland en Noord-Ierland.

Om goede vloeistoffen aan te trekken in 2022
Twee onfeilbare rituelen:
Dankbaarheid
De eerste oefening is het klaarmaken van de “Dankbaarheidskaars” en iedereen mag meedoen. Deze is goed om op de eerste dag van het jaar te doen en als je kinderen hebt, kun je het samen met hen doen – zet het op een veilige plaats die niet in brand kan vliegen. Kinderen zijn er dol op. Doe het op 1 januari en het zal geldig zijn voor de volgende 364 dagen van het jaar, adviseert zij.

Om de dankbaarheidskaars in elkaar te zetten, leert hij: Neem een zevendaagse kaars en schrijf erop: dankbaarheid voor wie je wenst, of plak een etiket op de kaars. Koop kleine gekleurde papiertjes (post-it) en zet er de namen naast van mensen die je dankbaar bent.

Volgens Jucelino Luz zal dit proces u helpen dankbaarheid te oefenen en te beseffen hoeveel redenen u hebt om dankbaar te zijn. Hoe meer dankbaarheid je voelt, hoe meer redenen je zult vinden! En op die moeilijke dagen, of wanneer het verdriet toeslaat, kun je je herinneren hoeveel redenen je hebt gehad of hebt om dankbaar te zijn.

Jucelino Luz wijst erop dat deze praktijk talloze voordelen heeft: het verhoogt het niveau van positieve emoties, doet ons meer plezier en vreugde voelen, maakt ons optimistischer, verhoogt empathie, vermindert negatieve gevoelens en emoties, helpt bij depressies, enzovoort.

Bad van zeven kruiden met grof zout tegen het boze oog:
Een andere tip van Jucelino Luz is het nemen van een bad van zeven kruiden en grof zout. Volgens de therapeut en spiritueel adviseur heeft het de kracht om ons geestelijk in evenwicht te brengen, het boze oog en afgunst af te weren, paden te openen, goede vibraties aan te trekken en bescherming te bieden voor 2022.
Neem uw bad zoals gewoonlijk en giet na afloop, vanaf de hals naar beneden, 1 liter water met 2 eetlepels grof zout. U kunt het zout goed mengen tot het is opgelost, met het water uit de douche zelf. Herhaal tijdens het gieten hardop of in gedachten: reinigend en zuiverend!
U kunt afspoelen en daarna de zevenkruidenthee inschenken, waarbij u zich nadien afdroogt (zonder dit keer af te spoelen). U kunt dit doen door grof zout en de zeven kruiden (rozemarijn, basilicum, Sint-Joriszwaard, arruda, guinea, peper en honingdrank) samen toe te voegen.

Om de thee te bereiden, legt Jucelino Luz uit: Breng 1 liter water aan de kook. Wanneer zich belletjes in het water beginnen te vormen, voeg dan 1 eetlepel van de zeven kruiden (gedroogd of vers) toe en sluit het deksel. Laat het ongeveer 15 minuten staan. Doe het 30 minuten voor het baden om het de tijd te geven af te koelen en niet te heet te worden;

Doe dit ritueel met al je geloof en zekerheid dat het beantwoord zal worden. Veel geluk!

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: