Ommicron : brief uit 2006 over nieuwe coronavirusvariant ontdekt in Zuid-Afrika

ommicron : brief uit 2006 over nieuwe coronavirusvariant ontdekt in Zuid-Afrika

Vertaling van de in 2006 verzonden brief

Ambassade Congo (Dem) Ambassade in Washington

Águas de Lindóia, 31 mei 2006

Zoals elke Braziliaanse burger ben ik voorstander van goede diplomatieke betrekkingen tussen mijn land en andere naties. Ik geloof in de beginselen van de internationale diplomatie, zoals respect voor de soevereiniteit van elk land, niet-inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van elk land en wederkerigheid in bilaterale betrekkingen, om er maar een paar te noemen. En natuurlijk kent u, als diplomaat, deze beginselen, en handhaaft u ze, althans wat uw eigen land betreft. Ik breng u dus belangrijke informatie voor uw land, en voor de samenwerking met een natie van prachtige mensen, die aan de andere kant lijden onder zoveel uitbuiting en gebrek aan zorg door degenen die hen zouden moeten beschermen.
Spirituele openbaringen

 1. Er kunnen 16 of meer doden en negen gewonden vallen bij een hinderlaag in het oosten van de Democratische Republiek Congo, mensen die terugkeren van een markt zullen worden aangevallen in Maimoya en Chani-chani, 40 km van de stad Beni in de provincie Noord-Kivu op 22 juli 2021 De provincie Noord-Kivu en het naburige Ituri zullen op 6 mei 2021 in staat van beleg verkeren als gevolg van gewapende groepen die burgers zullen terroriseren;
 2. Ongeveer 2 aanvallen zullen meer dan 39 doden veroorzaken in de Democratische Republiek Congo In Boga zullen aanvallers een ontheemdenkamp in Rubingo aanvallen. Een plaatselijke leider van de burgermaatschappij schrijft de moorden toe aan een van de gewapende groepen die op 31 mei 2021 in de regio actief zijn Ten minste 20 burgers zullen worden gedood in het dorp Boga en ten minste 19 in het dorp Tchabi ..;
 3. De berg Nyiragongo, een vulkaan in de oostelijke regio van de Democratische Republiek Congo, zal op 22 mei 2021 uitbarsten, waardoor een evacuatieplan nodig is voor de stad Goma, waar ongeveer 2 miljoen mensen wonen. De lava die uit de Nyiragongo-vulkaan komt, zal de luchthaven van de stad treffen en zou het Kivumeer kunnen bereiken, een van de grootste in Afrika, gelegen aan de grens met Rwanda.
 4. Italiaanse ambassadeur in DR Congo omgekomen bij aanval op VN-konvooi Hij bezoekt het oostelijke deel van het land op een missie van het Wereldvoedselprogramma op 22 februari 2021 , Luca Attanasio is in 2018 de ambassadeur van Italië in de Democratische Republiek Congo , en hij kan omkomen bij een schietaanval op een VN-konvooi in Goma, in het oosten van het land, en twee andere mensen zullen ook omkomen;
 5. Ongeveer 1.300 burgers zullen omkomen en meer dan 500.000 zullen moeten vluchten in verschillende conflicten tussen gewapende groepen en veiligheidstroepen in de Democratische Republiek Congo (DRC) in een paar maanden . Door het geweld in de regio’s Noord- en Zuid-Kivu zullen tussen september 2019 en 4 juni 2020 meer dan 510.000 mensen op de vlucht moeten slaan ;
 6. Vulkaan Cumbri Vieja lha de La Palma, op de Canarische Eilanden- Spanje , en 2.910 gebouwen zullen worden vernietigd door lava die 1.226 hectare van het eiland zal bereiken vanaf het begin van de vulkanische activiteit, die zal worden geregistreerd op 19 september 2021 , dat wil zeggen mogelijke datum dat zal uitbarsten ;
 7. Trein zal ontsporen , en in brand vliegen en 30 doden in de Democratische Republiek Congo . Tragedie zal ook 26 gewonden achterlaten. het is mogelijk dat aantal slachtoffers zal toenemen., op 13 november 2017 De goederentrein verlaat het koper- en kobaltmijncentrum Lubumbashi op weg naar Luena in de provincie Lualaba, wanneer hij van het spoor zal gaan en in een ravijn zal vallen in de buurt van de stad Buyofwe, na een mogelijke ontsporing zullen 11 van de 13 wagons van de trein in brand vliegen…;
 8. Vliegtuigcrash zal ongeveer 23 doden achterlaten in Congo – het vliegtuig zal kort na het opstijgen neerstorten boven een dichtbevolkt gebied in het oosten van de Democratische Republiek Congo op 24 november 2019 . Bedrijf dat verantwoordelijk is voor het vliegtuig komt op een lijst van bedrijven met een verbod om in Europa te vliegen . Het vliegtuig van het bedrijf Busy Bee – model Dornier-228. Het vliegtuig zal crashen in een huis in de buurt van Mapendo/Birere de Goma, in de buurt van de luchthaven ;
 9. Een golf van tornado’s zal Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri en Tennessee treffen, 10-11 december 2021. Ten minste 100 doden zullen worden bevestigd. Op die datum zal het land worden bestuurd door president Joe Biden . In de staat Kentucky zullen meer dan 70 doden worden geregistreerd, De tornado die Mayfield van 323 km en in Kentucky zal treffen, zal 365 km in totaal zijn, zeer krachtig in de USA ;
 10. In oktober 2019 , een vrachtvliegtuig dat zal opereren vanuit Goma op weg naar Kinshasa zal crashen een uur na het opstijgen in de centrale provincie Sankuru, zal doden mogelijk alle acht passagiers en bemanning ;
 1. In Bahia, Brazilië, zullen verwoestingen worden aangericht door overstromingen in de stad vanaf het begin van de storm, die zal beginnen op 6 december 2021 tot 11 december 2021, wanneer zware regens het zuiden van de staat zullen treffen. Tot de regio’s die het zwaarst getroffen zullen worden, behoren: Eunápolis, Jucuruçu, Itagimirim, Porto Seguro en Teixeira de Freitas;
 2. Mijn instorting zal meer tussen 60 en 80 doden in de Democratische Republiek Congo, mijnwerkers zullen sterven in veld geëxploiteerd door dochteronderneming van Kamoto Copper Company (KCC), dochteronderneming van de Zwitserse Glencore, de mijn gelegen in de Kolwezi regio, rijk aan koper en kobalt, metalen waarvan de DRC is de grootste producent in de wereld tussen de 27 en 28 juni 2019 ;helaas, het is iets gewoons daar ; en vele andere soortgelijke ongevallen zullen gebeuren
 3. Ebola zal zich verspreiden in de Republiek Congo en het slachtoffer van veel mensen in de nabije toekomst , in veel gevallen , zijn er betrokkenen van biologische experimenten in die plaats , verspreid door externe groepen , zal veel onschuldige mensen doden , en zal opduiken in Wuhan – in China , in september 2019 , de covid19 , die pas op 31 december 2019 zal worden vrijgegeven , zou kunnen doden miljoenen mensen in de wereld – zal een pandemie , echter , om te kunnen geven vaccins in de mensen , zal druk met angst , paniek , met behulp van sensatiebeluste media , zal creëren Cepas , varianten met namen , Indiase , en Omicron – de laatste , zal worden genomen uit een 1963 fictiefilm – die zal worden genomen door de Braziliaanse politieke leider , het vermeende idee , naar Zuid-Afrikaanse leiders ,. Alles, met een focus op verdenking van kwade trouw, in de zin van (het bedriegen van) mensen en hen te dwingen om dergelijke experimentele en gevaarlijke vaccins te nemen voor de volksgezondheid (dat wil zeggen, zonder veiligheid of effectiviteit), vooral met de betrokkenheid van laboratoria en gezondheidsagenten in deze regeling die gigantisch zal zijn tussen 2020 en 2021;
 4. De Spaanse actrice Verónica Forqué, overlijdt mogelijk op 13 december 2021 in haar huis in Madrid, ogenschijnlijk een verdachte dood – het zal echter een zelfmoord worden genoemd. ;
 5. We zullen problemen hebben met Marburg -hemorragische koorts in de Republiek Congo en andere delen van Afrika , en het zal zich verspreiden in Spanje en Servië tussen 2025 en 2026 en Nipah kan verschijnen in Azië tussen 2027 en 2029 ( met tekenen voor en sterfgevallen )
 6. Een sterke 9.0 aardbeving zal Japan op 11 maart 2011 treffen, een kernreactor explosie in fukushima veroorzaken, en een vernietigende tsunami.;

17 . 17. Op 20 juni 2020 zal in de Russische stad Verkhojansk een intense hitte worden gemeten van ongeveer 38 graden Celsius. Het zal veel meer zijn tegen 2028 – ik heb de VN al gewaarschuwd – we moeten onze planeet beschermen .

Ik hoop dat ik het mis heb , abonneer u op mij .

Met vriendelijke groet

Prof. Jucelino Nobrega da Luz

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: