Omicron : 2006. aasta kiri Lõuna-Aafrikas avastatud uue koronaviirusvariandi kohta

Omicron : 2006. aasta kiri Lõuna-Aafrikas avastatud uue koronaviirusvariandi kohta

 1. aastal saadetud kirja tõlge Kongo saatkond (Dem) Saatkond Washingtonis Águas de Lindóia, 31. mai 2006.

Nagu iga Brasiilia kodanik, pooldan ka mina häid diplomaatilisi suhteid oma riigi ja teiste riikide vahel. Ma usun rahvusvahelist diplomaatiat reguleerivatesse põhimõtetesse, nagu näiteks iga riigi suveräänsuse austamine, mittesekkumine iga riigi siseasjadesse ja kahepoolsete suhete vastastikkus, kui nimetada vaid mõned neist. Ja loomulikult te kui diplomaat teate neid põhimõtteid ja järgite neid, vähemalt mis puudutab teie enda riiki. Niisiis, ma toon teile mõningat olulist teavet teie riigi jaoks ja koostööst rahvaga, mis koosneb imelistest inimestest ja kannatab teisest küljest nii paljude ekspluateerimiste ja hoolimatuse all nende poolt, kes peaksid neid kaitsma.
Vaimulikud ilmutused

 1. Meil võib olla 16 või rohkem inimest, kes on tapetud ja üheksa haavatud varitsuses Kongo Demokraatliku Vabariigi idaosas, 22. juulil 2021 rünnatakse turult naasvaid inimesi Maimoyas ja Chani-chanis, 40 km kaugusel Beni linnast Põhja-Kivu provintsis Põhja-Kivu provintsis ja naabruses asuvas Ituris on 6. mail 2021 piiramisrõngas relvastatud rühmituste tõttu, mis terroriseerivad tsiviilelanikke;
 2. Kongo Demokraatlikus Vabariigis hukkub 2 rünnaku tagajärjel rohkem kui 39 inimest Boga linnas ründavad ründajad Rubingos asuvat riigisiseselt ümberasustatud isikute asukohta. Kohaliku kodanikuühiskonna juht seostab tapmisi ühe piirkonnas tegutseva relvastatud rühmitusega 31. mail 2021 Boga külas tapetakse vähemalt 20 tsiviilisikut ja Tchabi külas vähemalt 19 ..;
 3. Kongo Demokraatliku Vabariigi idaosas asuv vulkaan Nyiragongo mägi purskab 22. mail 2021 , mistõttu on vaja evakueerida Goma linn, kus elab umbes 2 miljonit inimest. Nyiragongo vulkaanist tulev laava tabab linna lennujaama ja võib jõuda Kivu järve, mis on üks Aafrika suurimaid ja asub Rwanda piiril.
 4. Itaalia suursaadik Kongo Demokraatlikus Vabariigis hukkub rünnakus ÜRO konvoile Ta külastab riigi idaosa Maailma Toiduprogrammi missioonil 22. veebruaril 2021 , Luca Attanasio on 2018. aastal Itaalia suursaadik Kongo Demokraatlikus Vabariigis , ja ta võib hukkuda ÜRO konvoi vastu suunatud tulistamisrünnakus Gomas, riigi idaosas, ning kaks teist inimest saavad samuti surma;
 5. Umbes 1300 tsiviilisikut sureb ja üle 500 000 peab paari kuu jooksul põgenema Kongo Demokraatlikus Vabariigis toimuvates erinevates konfliktides relvastatud rühmituste ja julgeolekujõudude vahel . Vägivald Põhja- ja Lõuna-Kivu piirkonnas sunnib enam kui 510 000 inimest põgenema ajavahemikul septembrist 2019 kuni 4. juunini 2020 ;
 6. Vulkaan Cumbri Vieja lha de La Palma, Kanaari saartel- Hispaania , ja 2910 hooned hävitatakse laava, mis jõuab 1226 hektaril saare algusest vulkaanilise tegevuse, mis on registreeritud 19. septembril 2021 , st võimalik kuupäev, mis purskab ;
 7. Rong rööbastelt , ja süttivad ja tapavad 30 Kongo Demokraatlikus Vabariigis . Tragöödia jätab ka 26 vigastatut. on võimalik, et ohvrite arv suureneb. , 13. novembril 2017 kaubarong lahkub Lubumbashi vase ja koobalti kaevandamise keskusest teel Lualaba provintsis asuvasse Luenasse, kui see väljub rööbastelt ja kukub Buyofwe linna lähedal kuristikku, pärast võimalikku rööbastelt mahasõitu, rongi 13 vagunist 11 süttivad…;
 8. Lennukiõnnetus jätab Kongos umbes 23 hukkunut – lennuk kukub 24. novembril 2019 Kongo Demokraatliku Vabariigi idaosas asustatud piirkonna kohal vahetult pärast õhkutõusu alla . Lennuki eest vastutav ettevõte satub Euroopas lennukeelu saanud ettevõtete nimekirja . Ettevõtte Busy Bee lennuk – mudel Dornier-228. Lennuk põrkab Mapendo/Birere de Goma linnaosas, lennujaama lähedal asuvasse majja ;
 9. 10.-11. detsembril 2021 tabab Arkansase, Illinoisi, Kentucky, Missouri ja Tennessee osariiki tornaadode laine. Kinnitatakse vähemalt 100 surmajuhtumit. Kuupäeval haldab riiki president Joe Biden . Kentucky osariigis registreeritakse rohkem kui 70 surmajuhtumit, Tornado, mis tabab Mayfield 323 km ja Kentucky, on 365 km kokku, väga võimas USAs ;
 10. Oktoobris 2019 , kaubalennuk, mis tegutseb Gomast Kinshasasse suunduv, kukub tund pärast õhkutõusu keskosas asuvas Sankuru provintsis alla, hukkuvad tõenäoliselt kõik kaheksa reisijat ja meeskonda ;
 1. Brasiilias Bahia linnas põhjustavad hävingut üleujutused 6. detsembril 2021 algava tormi algusest kuni 11. detsembrini 2021, mil riigi lõunaosa tabavad tugevad vihmad. Kõige rohkem kannatavad piirkonnad on järgmised: Eunápolis, Jucuruçu, Itagimirim, Porto Seguro ja Teixeira de Freitas;
 2. Kaevanduse kokkuvarisemine jätab Kongo Demokraatlikus Vabariigis rohkem 60 kuni 80 surnut, kaevurid surevad Kamoto Copper Company (KCC), Šveitsi Glencore’i tütarettevõtte poolt hallatavas kaevanduses, mis asub Kolwezi piirkonnas, mis on rikas vase ja koobalti poolest, metallide, mille suurim tootja on Kongo Demokraatlikus Vabariigis 27. ja 28. juuni 2019 vahel ;kahjuks on see midagi tavalist seal ; ja paljud teised sarnased õnnetused juhtuvad.
 3. Ebola levib Kongo Vabariigis ja ohverdab lähitulevikus palju inimesi , paljudel juhtudel on seal bioloogiliste katsete osalemine , mida levitavad välised grupid , tapab palju süütuid inimesi , ja tekib Wuhan – Hiinas , septembris 2019 , covid19 , mis vabaneb alles 31. detsembril 2019 , võib tappa miljoneid inimesi maailmas – muutub pandeemiaks , aga , et saaks anda vaktsiini inimestele , pressib hirmu , paanika , kasutades sensatsioonimeediat , loob Cepas ,variandid nimedega , India ja Omicron – viimane , võetakse 1963. aasta mängufilmist – mis võetakse Brasiilia poliitilise juhi poolt , väidetava idee , Lõuna-Aafrika juhtidele , . Kõik, keskendudes pahausksuse kahtlusele, selles mõttes, et (petetakse) inimesi ja sunnitakse neid võtma selliseid eksperimentaalseid ja ohtlikke vaktsiine rahvatervisele (st ilma ohutuse või tõhususeta), eriti laborite ja tervishoiutöötajate kaasamisega sellesse skeemi, mis saab olema hiiglaslik aastatel 2020-2021;
 4. Hispaania näitlejanna Verónica Forqué, võib surra 13. detsembril 2021 oma kodus Madridis, ilmselt kahtlase surma tagajärjel – seda nimetatakse siiski enesetapuks. ;
 5. Meil on probleeme Marburgi -hemorraagilise palavikuga Kongo Vabariigis ja teistes Aafrika osades , ning see levib Hispaanias ja Serbias 2025-2026 vahel ja Nipah võib ilmuda Aasias 2027-2029 vahel ( märgid enne ja surmajuhtumid )
  1. märtsil 2011 tabab Jaapanit tugev 9,0 tugev maavärin, mis põhjustab fukushima tuumareaktori plahvatuse ja hävitava tsunami;

17 . Intensiivne kuumus registreeritakse 20. juunil 2020 Venemaa linnas Verkhoyansk, enam-vähem 38 kraadi Celsiuse järgi. Aastaks 2028 on see palju rohkem – olen juba hoiatanud ÜRO-d – me peame kaitsma oma planeeti .

Ma loodan, et ma eksin , tellige mind .

Lugupidamisega

Prof. Jucelino Nobrega da Luz

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: