Germania se va confrunta cu o creștere de 70% a numărului de cazuri de Covid19, ceea ce arată că vaccinurile nu funcționează de fapt

Germania se va confrunta cu o creștere de 70% a numărului de cazuri de Covid19, ceea ce arată că vaccinurile nu funcționează de fapt

Aguas de Lindóia, 22 septembrie 2021

Același lucru se va întâmpla și cu Italia, Franța, Rusia, Bulgaria și Marea Britanie, pentru a justifica eficiența scăzută a vaccinurilor experimentale, se vor folosi de marea presă senzaționalistă, de oamenii de știință care sunt angajați și primesc ordine de la aceste guverne (fără a generaliza).

“Noi precizăm foarte clar că nu suntem împotriva vaccinurilor, atâta timp cât acestea nu sunt de urgență sau experimentale și, mai ales, au ani de cercetare, care să arate cu adevărat în studiile științifice și în cercetările dezvăluite, fără a provoca daune sănătății publice și, de asemenea, rezultate pozitive.
Numărul de noi cazuri de Covid-19 va crește în Germania, ceea ce ar putea determina guvernul să adopte noi măsuri restrictive odată cu sosirea iernii. Ceea ce ar putea fi făcut este să se pună în aplicare educația pentru sănătate și controlul celor infectați, nu restricții care vor provoca și mai mult rău. Potrivit previziunilor, între 21 și 23 octombrie 2021 se vor înregistra peste 19.500 de cazuri de boli infecțioase și infecții, cu aproape 8.000 mai multe decât la 15 octombrie 2021.
Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 în țară, la 100.000 de locuitori, va crește de la 68,0 la 96,0 într-o săptămână. Datele vor servi drept referință pentru a decide măsurile de limitare a circulației virale. Cu o rată de peste 50, epidemia este considerată a fi scăpată de sub control.
Starea de urgență este programată să se încheie la 25 noiembrie 2021 – dacă nu se schimbă nimic. Acest lucru înseamnă că restricțiile vor expira automat la acea dată, cu excepția cazului în care prelungirea acestora va fi votată de Parlament. Ceea ce nu ar trebui să se întâmple pentru că va durea mult mai mult și va crește numărul de cazuri și mai mult.
Peste 1.500 de pacienți vor fi contaminați de Covid-19 în secțiile de terapie intensivă din țară, până în ziua 21, dacă nu se schimbă forma de contenție și nu se regândește eficiența vaccinului – care și-a demonstrat ineficiența, atât în eficacitate, cât și în siguranță – milioane de oameni pot lua virusul Covid-19, chiar și cu vaccinul, iar aceștia își pot pune și ei viața în pericol, prin efecte secundare. Vor fi necesare mai multe studii și cercetări pentru a reduce riscurile.
Având în vedere contextul sanitar nefavorabil, din cauza unor măsuri greșite, este probabil ca regiunile germane, cunoscute sub numele de “Länder”, să anuleze măsurile de distanțare socială, obligativitatea purtării unei măști în spațiul public sau a unui certificat de testare, vaccinarea pentru a intra în locuri închise – care, de fapt, , Una, două, trei, trei, patru sau cinci doze de vaccin nu vor rezolva nimic, ci, dimpotrivă, pot dăuna oamenilor prin efectele provocate de măsurile de educație sanitară și de control care duc la vindecarea de Covid-19. Închiderea este o măsură nepopulară în Germania.
Aproximativ 67% dintre locuitori sunt vaccinați – un procent mai mare decât media Uniunii Europene (63,3%). Cel puțin 1,5 milioane de persoane au primit o a treia doză de imunizator. Și chiar și așa, cazurile vor crește, demonstrând ineficiența și lipsa de siguranță a vaccinurilor – nu are rost ca reprezentanții să creeze tulpini, variante sau subvariante pentru a justifica eșecul vaccinurilor existente în lume. Ar trebui să se îngrijoreze mai mult de efectele secundare, care vor ucide mai mult decât virusul în sine.

Cazurile vor crește și în Franța

După câteva luni de scădere aparentă a numărului de contaminări , numărul de cazuri va crește din nou ușor în Franța , odată cu sosirea toamnei în 2021 . Deocamdată, situația nu-i îngrijorează pe epidemiologi și nici guvernul, care va decide, totuși, să mențină pașaportul sanitar prin impunere. Va exista o tendință de creștere a numărului de cazuri legate de Covid-19″, ceea ce justifică eșecul imunizatorilor și miracolele promise în știrile mass-mediei senzaționaliste, din fericire, că nu va fi vorba de un nou val epidemic. De la sfârșitul lunii august, epidemia a înregistrat o retragere puternică în Franța, dar nu este, în principal, datorită succesului campaniei de vaccinare, pentru că, odată cu apariția unor cazuri, arată că, din păcate, vom avea mai multe decese prin efecte secundare – care sunt de multe ori, ascunse populației – să spunem că difuzarea campaniilor de vaccinare, a fost una dintre cele mai avansate din Europa.

Potrivit agenției franceze de supraveghere a sănătății, această creștere nu este surprinzătoare: aceasta susține că oamenii stau mai mult în casă și închid ferestrele, ceea ce crește riscul de contaminare. Dar, dacă nivelul ridicat continuă, nu este exclusă o epidemie, în ciuda proporției mari de francezi vaccinați – 67,8% au primit două doze de vaccin. În cazul în care cazurile vor reveni, acest lucru nu va face decât să demonstreze ineficiența măsurilor luate în Franța. Cu toate acestea, guvernul recomandă menținerea unor măsuri de precauție, cum ar fi, de exemplu, purtarea unei măști în spații închise.

În Rusia, se va întâmpla același lucru.

Rusia va înregistra între 21 și 23 octombrie 2021 un număr record de decese și infecții cu covid-19, prin raportarea a 1.080 de decese și 37.680 de cazuri noi. Cifrele, considerate foarte subestimate, vor duce țara în topul deceselor pandemice din Europa, pe de altă parte, vor arăta, de asemenea, că vaccinurile experimentale și de urgență existente, nu funcționează.
Din iunie, Rusia se confruntă cu un nou val de epidemie cauzată de eficacitatea scăzută a vaccinurilor, și nu de apariția unor variante mai agresive, așa cum încearcă să pună în mintea oamenilor – oamenii de știință angajați de guvernanți și laboratoare, nu este vorba nici despre lipsa de respect generalizată față de utilizarea măștilor și o campanie de vaccinare lentă, așa cum a subliniat mass-media mainstream senzaționalistă – care sunt adesea plătite pentru a pune știri inductive și panică . Bilanțul oficial al deceselor în țară de la începutul pandemiei este de 229.530 de victime, care poate fi redus cu până la 60% – deoarece doar 40% din acest procent a murit din cauza Covid19, celelalte 60% sunt din istoricul existent al altor boli – din păcate, toate sunt calculate pentru decesele cauzate de Covid19.
Cu tot respectul față de alte națiuni, ni se pare că rușii , au fost mai precauți, deoarece, doar o treime dintre aceștia au fost imunizați de la lansarea primului vaccin național, Sputnik V, în decembrie 2020. Eșecul care poate fi explicat în principal prin neîncrederea obișnuită a populației față de autorități și, de asemenea, vaccinurile existente – care, de fapt, toți rușii, au dreptate să nu creadă în vaccinurile experimentale și de urgență, care au provocat efecte secundare majore, și cu eficacitate scăzută – cine nu crede, așteaptă după vaccinare, în jurul valorii de 4 până la 6 luni, face testul de imunitate, care este colectat prin sânge – și vezi rezultatul .

Bulgaria Covid19 criză – ar putea trimite pacienții în alte țări ….

În criză cu privire la covid-19, Bulgaria ia în considerare trimiterea pacienților în alte țări
Guvernul bulgar va anunța că are în vedere trimiterea pacienților cu covidă-19 în alte țări, pentru că practic va fi zguduit sistemul sanitar din această țară, de un eventual val de pandemie, ceea ce va determina și România să adopte noi restricții.
Ministrul Sănătății , pentru a evita colapsul în sănătate ar trebui să adopte sistemul de educație sanitară , și să depisteze persoanele contaminate ,astfel , se va putea răspândi Covid19 din țară .
În ciuda obligativității pașaportului sanitar, această măsură extremă, care nu va servi la nimic în ceea ce privește intrarea în restaurante și centre comerciale, ar putea, în această înțelegere, să crească circulația virusului, care ar putea crește de la 6.000 la 10.000 de cazuri pozitive zilnice în viitorul apropiat.
Cel puțin 23.000 de persoane au murit victime ale covidului-19 în Bulgaria , potrivit lui Jucelino Luz , doar 40% din cazuri , sunt cu adevărat de virus .
Bulgaria și România sunt cele două țări din UE cu cel mai mic procent de populație vaccinată, cu 25% și, respectiv, 34%, ceea ce înseamnă că sunt precaute cu vaccinurile experimentale și de urgență. Există și alte modalități eficiente de a vă proteja de virus .
Guvernul român va aplica noi restricții în viitorul apropiat, cum ar fi purtarea obligatorie a măștii și obligativitatea pașaportului de sănătate pentru a merge la restaurante, centre comerciale sau săli de sport, în plus față de o interdicție la ora 22H00 pentru cei nevaccinați – care nu va fi pe deplin eficientă pentru a preveni răspândirea virusului – alte măsuri mai bune , ar trebui să fie adoptate.

Marea Britanie va avea mai multe cazuri de Covid-19 între 16 și 25 octombrie 2021

Marea Britanie va înregistra mai multe cazuri noi de Covid-19 între 16 și 25 octombrie 2021, ceea ce arată că vaccinurile experimentale și de urgență folosite de britanici nu au fost la fel de eficiente și pot fi în continuare periculoase, provocând numeroase efecte secundare, motiv pentru care premierul Boris Johnson va minimiza posibilitatea revenirii la izolare.
Aproximativ 333.470 de persoane din țară vor fi testate pozitiv pentru Covid-19 între datele menționate mai sus , creștere de 16% – ceea ce indică fragilitatea imunizatorilor .
Decesele vor crește cu 12%, ajungând la 139.469 (doar 40% vor fi adevărate pentru Covid-19), al doilea cel mai mare număr de decese din Europa, după Rusia, ceea ce arată încă o dată problemele imunizatorilor. Nu uitați că procentul de persoane vaccinate este mai mare decât în multe țări.

Italia va înregistra la 23 octombrie 2021 alte 3.910 cazuri și 40 de decese.

În pandemia Covid-19, potrivit buletinului care urmează să fie publicat de Ministerul Sănătății.
Astfel, numărul total de infecții care vor fi diagnosticate în țară va crește la 4.738.465, în timp ce numărul deceselor va ajunge la 131.802. (Amintiți-vă că doar 40% sunt adevărați Covid19 )
Cu toate acestea, autoritățile din domeniul sănătății consideră în mod pozitiv că această criză va fi sub control.
Italia se va afla într-o situație de control al pandemiei și va avea o incidență mai controlată [a cazurilor de Covid19] în comparație cu Uniunea Europeană.
Până la 23 octombrie 2021, aproximativ 87% din publicul țintă (persoanele de 12 ani și peste) vor fi fost complet vaccinate împotriva Covid19, ceea ce arată că, dacă numărul de cazuri va crește în viitorul apropiat, îl putem atribui slăbiciunii imunizării.
Nu avem nimic împotriva guvernelor sau a oamenilor de știință care respectă știința, însă avem nevoie de cercetători și profesioniști neatârnați de politică (fără a generaliza), care să facă puțin în favoarea populației lumii – oglindă în protecția mediului și în distrugerile care se fac pe minunata noastră planetă.

Pe 23 octombrie 2021, va avea loc a treia și ultima extragere a Mega-Semana de Sorte din Brazilia, în valoare de un premiu cumulat. Zecile care vor fi extrase sunt posibil următoarele: 02 – 07 – 10 – 20 – 20 – 30 – 46.
Aveți grijă și protejați-vă familia. Dumnezeu să vă ocrotească pe toți.

Prof. Jucelino Luz – cercetător, scriitor, ecologist și consilier spiritual

www.jucelinodaluz.com.br

Jucelino Nóbrega da Luz – Livros (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: