Voorspellingen( Prognosen ) voor oktober 2021 – door Jucelino Luz

Voorspellingen( Prognosen ) voor oktober 2021 – door Jucelino Luz

( De voorspellingen zijn geen voorbestellingen )

( Aguas de Lindoia, 28 september, 2021 )

 1. Bij een aanslag in Turkije kunnen meer dan 15 mensen om het leven komen en het land kan door een zware aardbeving worden getroffen;
 2. In China , verspreidt blackouts , droogte , en sterke aardbeving treft het land – aan de andere kant , economie lijdt een grote daling , een grote instabiliteit verspreidt zich in het land ;
 3. Frankrijk , Duitsland , Portugal , Spanje en Italië , worden geconfronteerd met een economische crisis die dreigt te verergeren tot eind december 2021 ;
 4. Japan zware regens,. Windstormen, overstromingen in sommige delen van het land – en een sterke aardbeving , vulkaan vertoont ook tekenen;
 5. In Brazilië, breidt crisis en prijsstijging, , economische crisis treft vele sectoren, , vaccin schandalen , sterfgevallen als gevolg van myocardiale problemen , trombose , neurologische problemen toe te nemen, , wat leidt tot wantrouwen van de werkzaamheid en veiligheid – zijn er nog steeds grote verschuivingen van middelen uit de gezondheid , onderwijs en milieu ;
 6. In Afghanistan doodt een aanslag meer dan 20 onschuldige mensen;
 7. De president van Frankrijk kan opnieuw te maken krijgen met demonstraties, een mogelijke aanslag in een (nabijgelegen) treinstation kan vijf levens eisen;
 8. Ontbossing is nog steeds een groot probleem op veel plaatsen , zoals Pará , Amazonas , mato grosso , Rondônia , en we kunnen meer doden en geweld hebben ( Brazilië )
 9. Stormen teisteren Vietnam en Laos met overstromingen en daklozen
 10. Zware regens, overstromingen, aardverschuivingen komen voor in Noorwegen, Zweden en Denemarken . ;
 11. In Bulgarije neemt de werkloosheid toe, het land verkeert in een economische crisis, sommige regio’s worden getroffen door zware regenval ;
 12. Sterke aardbeving treft de regio van La Palmas, Spanje, en kan dodelijke slachtoffers eisen; aan de andere kant is men bezorgd over de voortdurende vulkaanuitbarstingen, die de grote scheur die in de vulkaan bestaat, zijn beginnen uit te breiden, en giftige gassen verspreiden zich;
 13. Hittegolf , brengt droogte en problemen met rantsoenering , op hetzelfde moment , in sommige regio’s , zware regens , windstormen , raken het zuiden van Brazilië , en we zullen problemen hebben in Ceará , São Paulo , Rio de Janeiro , Espirito Santo , Bahia , Pernambuco , en in Minas Gerais ( Brazilië ) ;
 14. Sterke aardbeving treft Chili , en kan aardverschuivingen en doden veroorzaken
 15. Zware stormen in de Filipijnen, Zuid-Korea en Myanmar veroorzaken overstromingen en slachtoffers in deze landen
 16. Conflicten in Zuid-Afrika, Somalië, Kenia en Sierra Leone kunnen onrust veroorzaken in deze landen
 17. Kilauea vulkaan in Hawaii kan een sterke uitbarsting hebben , verspreidt maden en vernietiging ;
 18. Klein vliegtuig kan neerstorten in Mato Grosso ( Brazilië ) ;
 19. Economische crisis in Argentinië, stroomuitval en aanslag op politicus
 20. Grote overstromingen en stormen in Amazonegebied kunnen dood en schade veroorzaken
 21. Sterke aardbeving kan Peru treffen en dood en verderf zaaien;
 22. Branden, bosbranden kunnen Californië, Washington en San Francisco treffen, stormen, orkanen kunnen de VS treffen en grote schade en mogelijk dodelijke slachtoffers veroorzaken;
 23. Indonesië kan worden getroffen door een krachtige aardbeving die in dat land schade en mogelijk doden zal veroorzaken, en ook zware regens en overstromingen;
 24. Aanslag in Colombia kan slachtoffer worden van minstens 12 onschuldige mensen
 25. Aardbeving, regen en overstromingen in India en in sommige streken is het het gebrek aan water dat veel problemen kan veroorzaken;
 26. Sterke aardbeving , branden kunnen Australië treffen en schade veroorzaken in het land ;
 27. Vulkaanuitbarsting in Indonesië maakt mensen dakloos en zeer gevaarlijk, en sterke aardbeving;
 28. Sterke aardbeving treft Bolivia ook regens zullen mensen in paniek achterlaten ( Brazilië ) ;
 29. Regen, overstromingen, treffen Paraguay en Uruguay en kunnen slachtoffers maken
 30. Een vliegtuig kan neerstorten als gevolg van een fulminant cardiovasculair accident bij een piloot, na twee vaccinatiedoses, in Europa
 31. Grote overstromingen en cyclonen kunnen Nieuw-Zeeland en Australië treffen, met slachtoffers tot gevolg
 32. Een mogelijke terroristische aanslag in Londen zou dodelijke slachtoffers kunnen maken; voedsel- en brandstoftekorten in het Verenigd Koninkrijk
 33. In Rusland , bomaanslagen , overstromingen en economische problemen in het land ;;
 34. In Oekraïne zou een eventuele brand tot problemen en evacuaties kunnen leiden;
 35. Aanslagen, rellen, hevige regens in Duitsland, vroege sneeuwval en problemen zouden een ramp kunnen veroorzaken in het land ; en diverse problemen met bijwerkingen van vaccins;

Jucelino Nóbrega da Luz – Previsões  de  Outubro  de 2021   – por Jucelino Luz (jucelinodaluz.com.br)

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Livros (jucelinodaluz.com.br)

 1. Irakese aanval kan meer dan 14 levens eisen nabij winkelcentrum ;
 2. Zware regenval, wind, in centrale en bergachtige gebieden van Rio de Janeiro, kans op aardverschuivingen
 3. Een vulkaan in IJsland kan uitbarsten
 4. Een sterke aardbeving treft Italië en kan schade veroorzaken; zware regenval, harde wind en sterfgevallen door vaccinatie-effecten
 5. Israël een schoolbomaanslag zou kunnen veroorzaken doden in het land
 6. Een sterke aardbeving treft Taiwan en kan slachtoffers eisen; er nadert ook een sterke tyfoon met krachtige winden en stormen;
 7. Hong Kong , dalende aandelenmarkten , economische problemen , trend leidt naar keuze van Chief Executive , kan leiden tot demonstraties ;
 8. Polen , zware regens , aardverschuivingen , en toenemende crisis in het land ;
 9. USA economie en werkloosheid groeit verder , diverse problemen met effecten van vaccins , kan slachtoffer veel onschuldige mensen , daling van de populariteit van Joe Biden , als gevolg van administratieve en leveringsproblemen in het land ;
 10. In Zwitserland en Oostenrijk kunnen zware stormen overstromingen en mogelijke slachtoffers veroorzaken ( mogelijke aanslagen in een van de delen );
 11. Een sterke storm zou België , Nederland en delen van Frankrijk kunnen treffen en deze landen kunnen beschadigen ;
 12. Haïti Aardbeving en storm problemen kunnen leiden tot overstromingen, doden en problemen, een grote instabiliteit in dat land kan leiden tot rellen en aanslagen ;
 13. In Egypte kan een terroristische aanslag vele slachtoffers maken in de hoofdstad;
 14. Beroemde tv-presentatrice in Brazilië wordt ziek en moet naar het ziekenhuis worden gebracht;
 15. Sterke storm kan Kaaiman, Cuba, Nicaragua, Belize en Honduras verwoesten
 16. Zware regens in Cambodja en Vietnam kunnen overstromingen en verwoestingen veroorzaken ;
 17. Bomaanval in Verenigde Arabische Emiraten, kan tientallen mensen doden
  ;
 18. Aanslag in Nigeria doodt meer dan 20 mensen en explosie kan een hotel raken;
  Temperaturen boven de 50 graden Celsius, en giftige gassen die zich verspreiden in het land;
 19. Portugal, het aantal sterfgevallen als gevolg van inentingsreacties neemt toe – en in sommige regio’s verwoesten branden bossen, en er is kans op zware stormen.
 20. Explosie in Mexico, bomaanslagen kunnen sommige regio’s treffen .
 21. Volgens dromen is niemand volledig beschermd met de gepresenteerde immunisatoren – omdat de effectiviteit en veiligheid hooguit 20% kan bereiken van wat wordt beloofd en geadverteerd in de media, Geen van de vaccins is effectief of veilig zoals gepresenteerd door de fabrikanten – na vier maanden toepassing, doe de “immuniteitstest” en u kunt de waarheid weten . ( wij zijn niet tegen vaccins ) .; daarom zullen zij proberen vaccinatie af te dwingen ( onder druk zetten en verplicht stellen ) – en niet door vermeende stammen en varianten – waarvan er bewijs is , van combinatie tussen wereldregeringen ; Chinese vaccins zullen niet ontelbare levens redden. Die programma’s zullen starten in Azië , Latijns-Amerika en het Midden-Oosten , terwijl rijkere landen een voorraad aanleggen van de weinige immunisatoren met RNA-technologie , die zullen winnen en overheidsgeld zullen verspillen ;
 22. Het risico dat de Amerikaanse schuld in gebreke blijft, kan het land onherstelbare schade toebrengen en de regering zou tegen 20 oktober 2021 zonder geld kunnen komen te zitten.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: