Suuret maanjäristykset Japanissa ja jotkut niistä ennustanut Jucelino Luz

Suuret maanjäristykset Japanissa ja jotkut niistä ennustanut Jucelino Luz

Japanissa rekisteröidään vuosittain yli 1600 maanjäristystä. Niitä esiintyy päivittäin, ja niiden voimakkuus vaihtelee: jotkut ovat voimakkaimpia, toiset tuskin havaittavissa, ja joitakin niistä on ennustanut Jucelino Luz . Syynä näiden ilmiöiden suureen esiintymistiheyteen on Japanin saariston sijainti kolmen mannerlaatan välissä. Japanilla voi olla suuria ongelmia lähitulevaisuudessa, koska siellä on yksi suurista tulivuorista “Fuji-vuori” ja myös Tokion uppoaminen.

Mutta mitä ovat mannerlaatat? Ne ovat kivilohkareita, joiden koko on osittain mannermainen ja jotka tukevat maapallon pintaa. Japanin saaristo sijaitsee Euraasian, Filippiinien ja Tyynenmeren laattojen välissä.
Jokainen mannerlaatta on tulosta miljoonia vuosia sitten muodostuneiden aiempien mannerlaattojen “kollaaseista”. Siksi sen muodostuminen on täynnä virheitä. Periaatteessa maanjäristykset johtuvat näiden vikojen liikkeistä. Ne voivat myös aiheuttaa maanvyöryjä, tsunameja ja jopa muutoksia planeetan pyörimisliikkeissä.
Kun tutkimme Japanin historiaa, voimme huomata, että maassa on sattunut satojen vuosien aikana suuri määrä maanjäristyksiä. Järistyksen voimakkuus ei aina merkitse kuolonuhreja.
Vuonna 1923 tapahtunut suuri Kanton maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7,9, vaati 142 800 uhria. Tuohon aikaan ei tietenkään ollut tekniikkaa varoitusten antamiseksi, kuten nykyään, mutta siitäkin huolimatta voimme nähdä, että luonnonilmiöiden seuraukset ovat todella arvaamattomia.
Alla olevassa luettelossa esitetään Japanin suurimmat maanjäristykset, ei uhrien määrän vaan voimakkuuden mukaan:

 1. KAMAKURAn maanjäristys – 1293
  Kuolleet : 23 024 / magnitudi 7.1
  Noin kello 6.00 aamulla 27. toukokuuta 1293 Kamakuran kaupunkiin iski maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7,1. Alueelle iski myös tsunami, joka tappoi yli 20 000 ihmistä.
  1. Mid NANKAIDO maanjäristys 1498
   Kuolleita: 31 000 / magnitudi 8,6.
   Syyskuun 20. päivänä 1498 Etelä-Honshun rannikolla (lähellä Shikokua) tapahtui 8,6 magnitudin maanjäristys. Se aiheutti suuren tsunamin, joka saattoi tappaa jopa 31 000 ihmistä. Japanilaisessa mytologiassa sanotaan, että se on jättiläismäisen maanjäristyksiä aiheuttavan monnin (Namazu) vika.
 2. Genroku maanjäristys (1703)
  Kuolleet: 2,300 ~ 100,000 / Voimakkuus: 8.2
  Genroku-järistys, jonka voimakkuus oli 8,2, tapahtui 31. joulukuuta 1703 kello 2.00 aamulla. Genroku viittaa ajanjaksoon, joka kattaa vuodet 1688-1704. Maanjäristys iski pääasiassa Sagamin lahteen noin 40 kilometrin päässä Tokiosta, ja siinä kuoli yli 2 300 ihmistä. Genroku-järistys aiheutti monia tulipaloja ja tuhoa sekä suuren tsunamin, jonka aallot olivat yli 12 metriä korkeita. Tämän vuoksi uhrien määrästä ei ole tarkkoja arvioita. Eri lähteistä saadut arviot vaihtelevat 6 000:sta 110 000:een kuolleeseen.
 3. Hoei maanjäristys (1707)
  Kuolleita: 5,000 / Voimakkuus: 8.6
  Hoein maanjäristys tapahtui 28. lokakuuta 1707 kello 14.00, ja sitä pidettiin Japanin historian suurimpana maanjäristyksenä vuoden 2011 maanjäristykseen asti. Suurten vahinkojen ja yli 5000 kuolonuhrin lisäksi tämä maanjäristys aiheutti myös Fuji-vuoren viimeisen purkauksen 49 päivää myöhemmin.
  Tragedia johti 29 100 000 tuhoutuneeseen taloon ja aiheutti Shizuokan prefektuurin Ohyassa suuren maanvyöryn, joka vaikutti 1,9 neliökilometrin alueeseen ja jonka arvioitu tilavuus oli 122 miljoonaa kuutiometriä.
 4. UNZEN maanjäristys – 1792
  Kuolleet : 15 448 / magnitudi 6.4
  Vuonna 1792 Nagasakissa sijaitsevan Unzen-vuoren purkaus aiheutti 6,4 magnitudin maanjäristyksen. Vuoren eteläpuoli romahti mereen ja aiheutti valtavan tsunamin, joka aiheutti 13 486 ihmisen kuoleman. Purkauksen reitti on edelleen näkyvissä.
 5. Ansei-Nankain maanjäristys (1854)
  Kuolleita: 3,000 / Voimakkuus: 8.4
  Ansei-Nankain maanjäristys, jonka voimakkuus oli 8,4, tapahtui 24. joulukuuta 1854 kello 16.00. Se aiheutti yli 30 000 rakennuksen tuhoutumisen ja ainakin 3 000 ihmisen kuoleman. Tämä maanjäristys tapahtui päivä Ansei-Tokain maanjäristyksen jälkeen, jossa kuoli 2 000 ihmistä. Seuraavana vuonna oli vuorossa Ansei Edon maanjäristys, jonka voimakkuus oli 6,9 ja joka vaati yli 6 600 uhria.
  Ansei viittaa ajanjaksoon 1854-1860, ja Nankai viittaa Honshun saaren eteläpuolella sijaitsevaan tektoniseen ruhjeeseen. Maanjäristys aiheutti tulipaloja, jotka tuhosivat kokonaan tai osittain yli 50 000 kotia, sekä tsunamin, joka pyyhkäisi yli 15 000 kotia.
 1. Meiji-Sanrikun maanjäristys (1896)
  Kuolleita: 22,000 / Voimakkuus: 8.5
  Meiji-Sanrikun maanjäristys tapahtui 15. kesäkuuta 1896 kello 19.32. Se oli yksi Japanin kaikkien aikojen tuhoisimmista maanjäristyksistä, ja se aiheutti yli 22 500 000 kuolonuhria. Paljon tuhoa aiheuttaneen maanjäristyksen lisäksi se aiheutti valtavan tsunamin, joka kulkeutui Tyynen valtameren poikki ja saavutti Havaijin ja Kalifornian.
  Maanjäristyksen jälkeen alueella tapahtui vielä 77 jälkijäristystä, joiden voimakkuus oli yli 5,0. Tsunamin aallot olivat 38,5 metriä korkeita ja tuhosivat noin 9 000 kotia. Tämä maanjäristys on hyvin samankaltainen vuoden 2011 maanjäristyksen kanssa, sillä sen lisäksi, että ne tapahtuivat samassa paikassa, niiden tuhovoima oli suuri.
 2. Suuri Kanton maanjäristys (1923)
  Kuolleita: 142 800 / Voimakkuus: 7,9
  Syyskuun 1. päivänä 1923 tasan kello 11.58 Honshun saarta ravisteli maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7,9. Se oli pitkä maanjäristys, joka kesti 4-10 minuuttia ja tuhosi Tokion kaupungin sekä aiheutti laajaa tuhoa koko Kanton alueella. Maanjäristys aiheutti monia tulipaloja, koska se tapahtui samaan aikaan, kun monet ihmiset olivat laittamassa ruokaa. Sen lisäksi, että se aiheutti yli 142 000 kuolemantapausta, yli 2 miljoonaa ihmistä jäi kodittomiksi. Tämän maanjäristyksen vuoksi 1. syyskuuta nimettiin Bousai no Hi -päiväksi (katastrofien ehkäisypäivä).
 3. Sanrikun maanjäristys (1933)
  Kuolleita: 3,000 / Voimakkuus: 8.4
  Sanrikun maanjäristys, jonka voimakkuus oli 8,4, tapahtui 2. maaliskuuta 1933 kello 2.30 aamulla. Maanjäristys aiheutti tsunamin ja laajoja vahinkoja useissa Sanrikun rannikon kaupungeissa Tohokun alueella (sama paikka, jossa tapahtui vuoden 2011 suuri maanjäristys ja tsunami).
  Maanjäristys tuhosi yli 5 020 kotia ja aiheutti yli 3 060 kuolonuhria. Yksi pahiten tuhoutuneista paikoista oli pieni Taron kylä, joka menetti 43 prosenttia väestöstään ja 98 prosenttia kaikista rakennuksista. Tämän vuoksi Taron rannikolle rakennettiin suuri, 10 metriä korkea ja 2 kilometriä pitkä hyökyaaltoseinä, joka sai lempinimen “Suuri muuri”.
 4. Nankaidon maanjäristys (1946)
  Kuolleita: 1,362 / Voimakkuus: 8.1
  Nankaidon maanjäristys, jonka voimakkuus oli 8,1, iski Nankaidoon 20. joulukuuta 1946 kello 4.19 aamulla. Maanjäristys tuntui Japanin pohjoisesta etelään, ja se vaikutti yli 100 miljoonaan ihmiseen. Suuren tuhon lisäksi maanjäristys aiheutti tsunamin, jonka aallot olivat 7 metriä korkeita.

11 Aomorin maanjäristys (1968)
Kuolleita: 52 / Voimakkuus: 8.2
Aomorin maanjäristys, jonka voimakkuus oli 8,2, sattui 16. toukokuuta 1968 ja iski Honshun itärannikolle Misawan lähelle, minkä jälkeen seurasi suuri, yli 7 metrin pituinen tsunami, joka tappoi 52 ihmistä ja haavoitti yli 500:aa.

12 . Kobe /Osaka /Kioto maanjäristys – HANSHIN (1995)
Kuolleita: 6 400 / Voimakkuus: 7,3


Tammikuun 17. päivän aamuna 1995 Japanissa tapahtui maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7,3 Richterin asteikolla. Epikeskus oli lähellä kolmea kaupunkia – Kobea, Osakaa ja Kiotoa. Pahiten kärsi kuitenkin Kobe, joka on merkittävä talouskeskus ja maan viidenneksi suurin kaupunki, jossa asuu puolitoista miljoonaa ihmistä. Talot ja rakennukset sekä tiet ja metroasemat romahtivat 20 sekunnissa. Vesi- ja kaasuputket sekä sähköverkko tuhoutuivat. Kaupunki oli tuhoutunut.
Maanjäristyksessä, jota tuolloin pidettiin pahimpana 50 vuoteen, kuoli 6 400 ihmistä, 35 000 loukkaantui ja 300 000 jäi kodittomaksi. Yli 20 000 brasilialaista asui tuhoalueella, ja kahdeksan kuoli tragediassa.
Vesi-, sähkö- ja puhelinpalvelujen puute, tulipalot ja pelko uusista järistyksistä saivat Koben asukkaat jättämään satamakaupungin. Japanin hallituksen laiminlyöntiä ja viivyttelyä tragedian uhrien auttamisessa arvosteltiin tuolloin laajasti. Sen ennusti Jucelino Luz , jolloin hän lähetti kirjeitä viranomaisille ja geologisille tutkimuskeskuksille.

13 . Ilhas Curilasin maanjäristys (2006)
Kuolleet: 0 / Voimakkuus: 8,4
Vaikka vuoden 2006 maanjäristys ja tsunami, jonka voimakkuus oli 8,4, joka iski erityisesti Curilsaarille, 1000 kilometriä Japanista pohjoiseen klo 8.14 15. marraskuuta 2006, ei aiheuttanut kuolemantapauksia, vaikka se oli voimakas järistys, jonka voimakkuus oli 8,4. Jucelino Luz ennusti sen viranomaisille lähettämissään kirjeissä. Jopa 72 järistystä peräkkäin, kysymys sijainnista hyödytti varmasti näitä harvaan asuttuja saaria (20 000 asukasta).

 1. Tohokun maanjäristys (2011)
  Kuolleita: 30,000 / Voimakkuus: 9.0
  Tohokun maanjäristys, jonka voimakkuus oli 9,0, tapahtui 11. maaliskuuta 2011 kello 14.57, ja sitä seurasi valtava, yli 10 metrin pituinen tsunami, joka vaati noin 30 000 000 uhria sekä aiheutti paljon tuhoa ja vahingoitti Fukushiman ydinvoimalan reaktoreita. Tämä maanjäristys on suurin Japanissa koskaan mitattu maanjäristys. Katso alta dokumentti siitä: Jucelino Luz ennusti sen – hän lähetti varoituskirjeitä Japanin viranomaisille.

Jucelino Luz muistuttaa, että vuosien 2021 ja 2022 välisenä aikana Japanissa tapahtuu toinen voimakas 9,0 asteen maanjäristys, joka voi tapahtua Kantossa tai Nankain kanavan alueella.


Kirjeessä oli kirjoitusvirhe – jossa lukee – ” 28. marraskuuta 2018 “, oikea on: 28. marraskuuta 2028 (koska emme voi muuttaa kirjeen sisältöä, koska se lähetettiin niin, kirjataan tähän korjaus).
Lopuksi Jucelino Luz , joka rakastaa Japania ja ihmisiä, toivottaa paljon onnea ja onnea kaikille.

Professori Jucelino Luz, tutkija, kirjailija, ympäristönsuojelija ja hengellinen neuvonantaja.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: