Store jordskælv i Japan og nogle af dem forudsagt af Jucelino Luz

Store jordskælv i Japan og nogle af dem forudsagt af Jucelino Luz

Hvert år registreres der mere end 1600 jordskælv i Japan. De forekommer dagligt med varierende intensitet: nogle er de kraftigste, andre er knap nok mærkbare, og nogle er blevet forudsagt af Jucelino Luz . Årsagen til den høje frekvens af disse fænomener er den japanske øgruppes beliggenhed mellem tre tektoniske plader. Japan kan få store problemer i den nærmeste fremtid, fordi der er en af de store vulkaner “Mount Fuji” og Tokyo er ved at synke.

Men hvad er de tektoniske plader? De er klippeblokke, hvoraf nogle er af kontinental størrelse, og som bærer Jordens overflade. Det japanske øhav ligger mellem den eurasiske, filippinske og stillehavsplade.
Hver enkelt plade er resultatet af en “collage” af tidligere plader, der blev dannet for millioner af år siden. Derfor er dens dannelse fuld af fejl. Det er i bund og grund bevægelsen af disse brud, der forårsager jordskælv. De kan også forårsage jordskred, tsunamier og endda ændringer i planetens rotation.
Når vi undersøger Japans historie, kan vi se det store antal jordskælv, der har fundet sted i landet i hundredvis af år. Et jordskælvs intensitet er ikke altid ensbetydende med dødsfald.
Det store Kanto-jordskælv i 1923 med en styrke på 7,9 krævede 142.800 ofre. Dengang var der naturligvis ingen teknologi til at udsende advarsler, som der er i dag, men alligevel kan vi se, at når det drejer sig om naturfænomener, er konsekvenserne virkelig uforudsigelige.
Nedenstående liste viser de største jordskælv i Japan, ikke antallet af ofre, men omfanget:

 1. KAMAKURA-jordskælv – 1293
  Dødsfald : 23.024 / styrke 7,1
  Omkring kl. 6.00 den 27. maj 1293 blev byen Kamakura ramt af et jordskælv med en styrke på 7,1. En tsunami ramte også regionen og dræbte over 20.000 mennesker.
  1. Jordskælv i midten af NANKAIDO 1498
   Dødsfald : 31.000 / styrke 8,6
   Et jordskælv med en styrke på 8,6 ramte kysten af den sydlige del af Honshu (nær Shikoku) den 20. september 1498. Det udløste en stor tsunami, som kan have dræbt op til 31.000 mennesker. I japansk mytologi siges det at være skyld i en gigantisk jordskælvsforårsagende havkat (Namazu).
 2. Genroku-jordskælv (1703)
  Dødsfald: 2.300 ~ 100.000 / Størrelse: 8,2
  Jordskælvet i Genroku med en styrke på 8,2 fandt sted kl. 2:00 om morgenen den 31. december 1703. Genroku refererer til en periode, der dækker 1688 til 1704. Jordskælvet ramte især Sagami-bugten, ca. 40 kilometer fra Tokyo, og dræbte mere end 2.300 mennesker. Jordskælvet i Genroku forårsagede mange brande og ødelæggelser samt en stor tsunami med bølger på over 12 meter høje bølger. Derfor findes der ingen nøjagtige skøn over antallet af ofre. Skøn fra forskellige kilder varierer fra 6.000 til 110.000 dødsfald i alt.
 3. Jordskælv i Hoei (1707)
  Dødsfald: 5.000 / Størrelse: 8,6
  Jordskælvet i Hoei fandt sted kl. 14.00 den 28. oktober 1707 og blev indtil jordskælvet i 2011 betragtet som det største jordskælv i Japans historie målt i størrelse. Ud over store skader og over 5.000 dødsfald forårsagede dette jordskælv også det sidste udbrud af Fuji-bjerget 49 dage senere.
  Tragedien førte til 29.100.000 ødelagte huse og forårsagede et stort jordskred i Ohya, Shizuoka Prefecture, der ramte et område på 1,9 km2 med et anslået volumen på 122 millioner m³.
 4. UNZEN jordskælv – 1792
  Dødsfald : 15.448 / styrke 6,4
  I 1792 blev et jordskælv med en styrke på 6,4 udløst af udbruddet af Unzen-bjerget i Nagasaki. Den sydlige halvdel af bjerget styrtede ned i havet og forårsagede en enorm tsunami, der kostede 13.486 mennesker livet. Udbruddets vej er stadig synlig den dag i dag.
 5. Ansei-Nankai jordskælv (1854)
  Dødsfald: 3.000 / Størrelse: 8,4
  Ansei-Nankai jordskælvet med en styrke på 8,4 fandt sted kl. 16:00 den 24. december 1854. Den forårsagede ødelæggelse af over 30.000 bygninger og mindst 3.000 dødsfald. Dette jordskælv fandt sted en dag efter Ansei-Tokai-jordskælvet, som kostede 2.000 mennesker livet. Året efter var det Ansei Edo-jordskælvet med en styrke på 6,9, der kostede mere end 6.600 mennesker livet.
  Ansei henviser til perioden fra 1854 til 1860, og Nankai henviser til en tektonisk forkastning i den sydlige del af Honshu-øen. Jordskælvet forårsagede brande, der helt eller delvist ødelagde mere end 50.000 boliger, og udløste en tsunami, der fejede mere end 15.000 boliger væk.
 1. Meiji-Sanriku-jordskælvet (1896)
  Dødsfald: 22.000 / Størrelse: 8,5
  Meiji-Sanriku-jordskælvet fandt sted kl. 19:32 den 15. juni 1896. Det var et af de mest ødelæggende jordskælv, der nogensinde har fundet sted i Japan, og det forårsagede over 22.500.000 dødsfald. Ud over de mange ødelæggelser udløste jordskælvet en massiv tsunami, der rejste tværs over Stillehavet og nåede Hawaii og Californien.
  Efter jordskælvet blev regionen stadig ramt af 77 efterskælv med en styrke på over 5,0. Tsunamien havde 38,5 meter høje bølger og ødelagde omkring 9.000 hjem. Dette jordskælv har mange ligheder med jordskælvet i 2011, fordi de ud over det samme sted også havde stor ødelæggelseskraft.
 2. Det store jordskælv i Kanto (1923)
  Dødsfald: 142.800 / Størrelse: 7,9
  Den 1. september 1923 præcis kl. 11.58 om morgenen ramte et jordskælv med en styrke på 7,9 øen Honshu. Det var et langvarigt jordskælv, der varede mellem 4 og 10 minutter og ødelagde byen Tokyo og forårsagede omfattende ødelæggelser i hele Kanto-regionen. Jordskælvet forårsagede mange brande, da det skete på et tidspunkt, hvor mange mennesker var i gang med at lave mad. Ud over at forårsage mere end 142.000 dødsfald blev mere end 2 millioner mennesker hjemløse. På grund af dette jordskælv blev den 1. september udpeget som Bousai no Hi (katastrofeforebyggelsesdag).
 3. Sanriku-jordskælv (1933)
  Dødsfald: 3.000 / Størrelse: 8,4
  Sanriku-jordskælvet med en styrke på 8,4 fandt sted kl. 2.30 om morgenen den 2. marts 1933. Jordskælvet forårsagede en tsunami og omfattende skader i flere byer på Sanriku-kysten i Tohoku-regionen (samme sted, hvor det store jordskælv og tsunamien i 2011 fandt sted).
  Dette jordskælv ødelagde over 5.020 huse og forårsagede over 3.060 dødsfald. Et af de mest ødelagte steder var den lille landsby Taro, som mistede 43 % af sin befolkning og 98 % af alle bygninger. På grund af dette blev der bygget en stor 10 meter høj og 2 km lang mur mod tsunamier på Taros kyst, som fik tilnavnet “den store mur”.
 4. Nankaido jordskælv (1946)
  Dødsfald: 1.362 / Størrelse: 8,1
  Nankaido-jordskælvet med en styrke på 8,1 ramte Nankaido kl. 4:19 om morgenen den 20. december 1946. Jordskælvet kunne mærkes fra nord til syd i Japan og berørte mere end 100 millioner mennesker. Ud over store ødelæggelser forårsagede jordskælvet en tsunami med 7 meter høje bølger.

11 Aomori jordskælv (1968)
Dødsfald: 52 / Størrelse: 8,2
Jordskælvet i Aomori med en styrke på 8,2 fandt sted den 16. maj 1968 og ramte østkysten af Honshu nær Misawa, efterfulgt af en stor tsunami på over 7 meter, der dræbte 52 mennesker og sårede over 500.

12 . Kobe /Osaka /Kioto jordskælv – HANSHIN (1995)
Dødsfald: 6.400 / Størrelse: 7,3


Om morgenen den 17. januar 1995 blev Japan ramt af et jordskælv med en styrke på 7,3 på Richterskalaen. Epicentret lå tæt på tre byer – Kobe, Osaka og Kyoto. Men den hårdest ramte var Kobe, et vigtigt økonomisk centrum og landets femte by med halvanden million indbyggere. I løbet af 20 sekunder kollapsede huse og bygninger samt veje og undergrundsstationer. Vand- og gasledninger og elnettet blev ødelagt. Byen var ødelagt.
Jordskælvet, der på det tidspunkt blev betragtet som det værste i 50 år, efterlod 6.400 døde, 35.000 sårede og 300.000 hjemløse. Mere end 20.000 brasilianere boede i den berørte region, og otte af dem døde i tragedien.
Manglen på vand, elektricitet og telefonservice, brandene og frygten for yderligere jordskælv fik befolkningen i Kobe til at forlade havnebyen. Den japanske regerings undladelse og forsinkelse med at yde hjælp til ofrene for tragedien blev dengang kritiseret i vid udstrækning. Den blev forudsagt af Jucelino Luz , hvor han sendte breve til myndigheder og geologiske undersøgelsescentre .

13 . Jordskælv i Ilhas Curilas (2006)
Dødsfald: 0 / Størrelse: 8,4
Selv om det var et kraftigt skælv med en styrke på 8,4, forårsagede jordskælvet og tsunamien i 2006, som især ramte Curil-øerne 1000 km nord for Japan kl. 8.14 den 15. november 2006, og som Jucelino Luz havde forudsagt i breve sendt til myndighederne, ingen dødsfald. Selv med 72 jordskælv i træk var spørgsmålet om beliggenhed bestemt til fordel for disse tyndt befolkede øer (20.000 indbyggere).

 1. Tohoku-jordskælvet (2011)
  Dødsfald: 30.000 / Størrelse: 9,0
  Tohoku-jordskælvet med en styrke på 9,0 fandt sted den 11. marts 2011 kl. 14.57, efterfulgt af en enorm tsunami på over 10 meter , som krævede omkring 30.000.000 ofre, og som forårsagede store ødelæggelser og beskadigede reaktorerne på Fukushima-kernekraftværket. Dette jordskælv er det største, der nogensinde er registreret i Japan. Se nedenfor en dokumentarfilm om det: Det blev forudsagt af Jucelino Luz – han sendte breve med advarsler til de japanske myndigheder.

Jucelino Luz minder om, at vi mellem 2021 og 2022 vil opleve endnu et kraftigt jordskælv på 9,0 i Japan, som kan ske i Kanto eller i området omkring Nankai-kanalen.


Der var en trykfejl i brevet – hvor der står – ” 28. november 2018 “, er det korrekte: 28. november 2028 (da vi ikke kan ændre indholdet af brevet, fordi det blev sendt på den måde, er rettelsen registreret her)
Endelig elsker Jucelino Luz Japan og folket og ønsker alle meget held og lykke .

Professor Jucelino Luz, forsker, forfatter, miljøforkæmper og åndelig rådgiver

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: