Sundhedspas – det er alvorligt, når man roder med grundlæggende borgerrettigheder!

Sundhedspas – det er alvorligt, når man roder med grundlæggende borgerrettigheder!

Águas de Lindóia , 12 juni 2021

Er det slut med friheden til at komme og gå med “sundhedspasset”? Hvad står der i det projekt, der går videre i kongressen
Certifikat for vaccination og sundhedssikkerhed (CSS) er en slags “sundhedspas”.
Ingen eksperimentelle immunisatorer garanterer immunitet, lav en immunitetstest ved hjælp af en blodprøve omkring fire til fem måneder efter at have taget vaccinen, og du vil kende sandheden.
I Brasilien og i hele verden har tusindvis af mennesker mistet livet på grund af bivirkninger af vacciner – i Brasilien er disse oplysninger skjult for befolkningen.
Forstå bedre indholdet af dette såkaldte sundhedspas :
Senatet godkendte den 10. juni lovforslaget om oprettelse af certifikatet for vaccination og sundhedssikkerhed (CSS) – en slags “sundhedspas” eller “vaccinepas”, som i praksis vil gøre det muligt for personer, der er vaccineret eller testet negative for Covid-19 eller andre smitsomme sygdomme, at bevæge sig i offentlige eller private miljøer, der har adgangsbegrænsninger under pandemien. Og forbyder andre mennesker at få adgang til disse miljøer, hvilket er en overtrædelse af forfatningen, deres ret til at komme og gå, deres individuelle rettigheder, idet man endnu en gang bruger lovens lys mod befolkningen – som stadig er i tvivl om effektiviteten og sikkerheden af sådanne eksperimentelle vacciner.
For dem, der ikke ved det, begyndte dekreterne, nedlukningerne, det psykologiske og fysiske pres mod borgerne i begyndelsen af marts 2020, da den kinesiske ambassadør aflagde besøg hos flere politikere og myndigheder i Brasilien. (En ting, der aldrig er set før i landet).
Forslaget, der var udarbejdet af senator Carlos Portinho (PL-RJ) og erstattet af senator Veneziano Vital do Rêgo (MDB-PB), blev vedtaget med 72 stemmer for og ingen imod. 8 parlamentsmedlemmer var ikke til stede under mødet. Teksten skal til afstemning i Repræsentanternes Hus. En skabelse mod befolkningen skal konfronteres af gode mennesker, hvis vi ved, at Covid19 , har sine indikationer på, at det er en stor svindel, for dekreter skabt for at øge mængden af forurenede i verden. Jeg er ikke enig i senatorernes ovennævnte forslag. Og jeg mener, at vi brasilianere bør stå sammen om alle projekter og forslag, der er imod befolkningen, og ikke stemme mere på disse politikere, der er imod befolkningen.
“Vaccinationspas” krænker individuelle rettigheder og garanterer ikke nogen kollektiv beskyttelse, som nogle forsvarer for at retfærdiggøre det diktatur, der er indført i Brasilien og i resten af verden.
Vaccination x individuel frihed:
Jeg er ikke imod vaccinen, men da den er eksperimentel, er der stor tvivl om alle aspekter af den.
Hvad står der i det lovforslag, der indfører sundhedscertifikatet
Ifølge forslagsstilleren vil CSS’et blive gennemført via en digital platform, der stilles gratis til rådighed for indbyggere i Brasilien, og som vil gøre det muligt at udstede fire dokumenter:

Nationalt vaccinationscertifikat (CNV): et eksisterende standarddokument, der beviser vaccination mod forskellige sygdomme, og som kræves for indrejse i nogle lande.
Certifikat for international vaccination og testning (CVIT): dokument, der beviser, at personen har modtaget de vacciner, der kræves for at komme om bord på destinationer, der kræver det.
Testcertifikat (CT): erklæring, der attesterer, at borgeren for nylig har gennemgået en test til påvisning af en smitsom sygdom, der forårsager et udbrud eller en pandemi.
Certifikat for helbredelse af en infektionssygdom (CRDI): dokument, der oplyser, at indehaveren er helbredt fra en infektionssygdom.
Se, hvordan de står sammen, når det er for at stemme noget imod den brasilianske befolkning.
I projekterne for uddannelse, sundhed, offentlig sikkerhed, bekæmpelse af fattigdom, strenge love mod organiseret kriminalitet, mod korruption, mod politikeres og myndigheders privilegier, jobmuligheder, forøgelse af lønnen for politifolk, læger, sygeplejersker, beskyttelse af miljøet og andre klasser – er der ikke et projekt, der er godkendt? – Hvorfor er det sådan?
For at vende tilbage til emnet…
Hvis dette lovforslag også godkendes i Repræsentanternes Hus og derefter sanktioneres af Jair Bolsonaro, vil “sundhedspasset” blive brugt til at give adgang til offentlige steder og begivenheder, til at benytte offentlig transport, til at komme ind i butikker, hoteller, parker, naturreservater og andre steder. Ifølge forslagsstilleren vil foranstaltningen også blive brugt til at give stater og kommuner mulighed for at suspendere eller lempe restriktioner for personers bevægelighed eller adgang til offentlige og private steder på grund af Covid-19-pandemien.
Med andre ord, et stort diktatur – de vil tvinge dig til at være en lydig borger gennem dominans!
Og derfor lover de ikke kun at garantere befolkningens ret til at bevæge sig, men også at mindske de skadelige virkninger af langvarig social isolation samt at opretholde de økonomiske aktiviteter, der ikke kunne tilpasse sig fjernbetjeningssystemer til at tilbyde tjenester og produkter”, siger en af senatorerne Carlos Portinho i begrundelsen for projektet.
Hvis vi havde den rette sundhedsuddannelse, ville vi ikke have brug for lockdown og slet ikke bruge en maske, hvilket mange sundhedseksperter også fraråder.
Som eksempel kan nævnes centrum af São Paulo, hvor en del af befolkningen blev begrænset gennem strenge foranstaltninger, mens metro-, tog- og busstationer fungerede normalt og altid var fyldt med mennesker. Den gav delvis mulighed for at få mange virksomheder til at bryde sammen, hvilket på skræmmende vis øgede antallet af arbejdsløse. Og det er også det sted, hvor flere mennesker døde, ofre for coronavirus (eller forskellige sygdomme, der fejlagtigt blev tilskrevet Covid19).
I øjeblikket er der lidt over 19 millioner mennesker, der allerede er i bedring efter sygdommen i landet, og antallet af aktive tilfælde er lille. Disse data viser, at langt størstedelen af den brasilianske befolkning ikke er smittet med coronavirus og fuldt ud er i stand til at genoptage deres normale aktiviteter.
Ifølge den godkendte tekst skal de virksomheder, der ønsker at begrænse adgangen for personer, der ikke har et certifikat for vaccination og sanitær sikkerhed, ved indgangen til stedet fremvise følgende oplysninger: “Adgang til dette sted er betinget af, at der fremlægges et certifikat for vaccination og sanitær sikkerhed (PSS)”; virksomhederne vil være ansvarlige for adgangskontrollen.
Den tekst, som projektet citerer ovenfor, er en af de største barbariske handlinger, der praktiseres på verdensplan ved hjælp af tvang og internationalt pres her i Brasilien.
Der er endda tegn på, at vaccinen er blevet en stor forretning.
Foranstaltningerne betragtes med forsigtighed af jurister
Udarbejdelsen af et dokument, der kan forbyde cirkulationen af den del af befolkningen, der ikke er vaccineret mod Covid-19, på visse steder, er genstand for forbehold fra analytikernes side.
Gennemførelsen af foranstaltningen uden for en konkret sammenhæng med begrænsning af de grundlæggende rettigheder, som det er tilfældet med belejringstilstanden, er misbrug. “Hvis du beslutter, at et offentligt sted er lukket af sundhedsmæssige årsager, og at ingen derfor får adgang, er det fint nok. Men at give adgang kun til dem, der har taget de to doser vacciner, er diskriminerende og presser den enkelte til at skulle bruge noget eksperimentelt, hvor der ikke er nogen garanti for effektivitet og især sikkerhed – vi må understrege, at der er sket tusindvis af dødsfald på grund af bivirkninger, som myndighederne og de brasilianske politikere har ignoreret – her er spørgsmålet, hvem der vil være ansvarlig for bivirkningerne. Hvem vil stå til regnskab eller betale omkostningerne for en borger, der er ramt af denne vaccine?

Der er nogle, der siger, at bivirkninger er sjældne, men alligevel dræber de og efterlader folk med alvorlige helbredsproblemer! Måske er det fordi det ikke er nået til et medlem af deres familie, eller måske er der en tvivl, er vaccinerne anderledes for dem?
Lidt efter lidt vil Jucelino Luz’ varsler fra 2018 og 2019 blive bekræftet, hvad angår de forfærdelige (farlige) virkninger og ineffektivitet af eksperimentelle vacciner ,,,,. Dermed bevises forbrydelsen mod menneskeheden – hvem vil blive dømt for dette?
Han forklarer, at formålet med foranstaltningen ikke er så positivt, da den kun har til formål at forhindre forurening (hvilket er rimeligt, men der er andre midler), og at laboratorierne ikke pålægges et sådant ansvar – og at den måde, den gennemføres på, er forfatningsstridig, da den begrænser retten til at komme og gå for en del af befolkningen. “I den føderale forfatning, når den omhandler denne rettighed, nævnes denne type begrænsning ikke som mulig. Forsøget på at reducere risikoen er prisværdigt, men metoden er juridisk set uhensigtsmæssig”, udtaler Jucelino Luz
Jucelino Luz, påpeger, at foranstaltningen bliver mere misbrugte i takt med, at staten endnu ikke har været i stand til at sikre en sikker og effektiv vaccination af hele befolkningen (hvilket sker med frygt og rædsel, idet den angiveligt bruger dem som forsøgskaniner). Det er én ting at bestemme, at man skal bære maske for at komme ind på et offentligt kontor. Det er fint nok, for det er en tilgængelig foranstaltning. Hvis man nu bestemmer, at kun de vaccinerede skal have adgang, skal staten sætte sikker og effektiv vaccine op ved indgangen til alle offentlige steder, så man kan vælge at tage den”, understreger han. Hvis vi i verden stadig ikke har nogen solide garantier for vaccinens effektivitet og sikkerhed, så vil kontroversen om at ville kræve under straf af at begrænse indgangen for dem, der ikke har taget, til gengæld ikke have fuld ret til at komme og gå. Er det korrekt?”, spurgte han.
Det ville reducere de alt for restriktive foranstaltninger, der er fastsat af den offentlige magt, og give borgerne større frihed til at handle frit på det økonomiske og sociale område. Han påpeger imidlertid, at da Covid-19-vaccinerne blev udviklet på et nødgrundlag, er det ikke muligt at sammenligne dem med andre obligatoriske vacciner i Brasilien, som har flere års overvågning, hvilket gør det muligt at måle aspekter som f.eks. immuniseringens effektivitet samt bivirkninger og kontraindikationer.
Foranstaltningen ender med at tvinge borgeren til at blive vaccineret, og selve vaccinationen er obligatorisk, men det drejer sig om vacciner med flere års opfølgning. Da vaccinen mod Covid-19 har denne nødhjælpskarakter, fjerner tvungen vaccination af befolkningen den positive hensigt med forslaget”, siger Jucelino Luz.
Hvad angår de borgere, der vælger ikke at blive vaccineret mod Covid-19, forklarer jeg, at de i tilfælde af lovforslagets godkendelse vil skulle gå til domstolene for at sikre retten til fri bevægelighed. At i det mindste her i Brasilien, i en tumultarisk tid og med så mange juridiske uretfærdigheder, kan borgeren tabe tid, når han kræver sine juridiske rettigheder. Det vil sige, der vælger ikke at tage vil være nødt til at bede om nogle juridiske foranstaltninger, en slags “habeas corpus sanitære”, der garanterer din ret til at komme og gå uden at tage vaccinen, siger.

Det forklares også, at i henhold til Højesterets afgørelse (STF) fra december 2020, som definerede, at stater og kommuner kan bestemme, at vaccination er obligatorisk, var et af de krav, som Domstolen påpegede, at vaccinatorerne havde “rigelig information om effektivitet, sikkerhed og kontraindikationer”. I øjeblikket har vi det ikke i nogen af vaccinerne, og desuden garanterer det ikke roen for de mennesker, der ikke stoler på og ikke tror på disse vaccinationer. Jeg påpeger stadig, at disse krav i det pågældende lovforslag ikke overholdes på grund af vaccinerne mod Covid-19’s akutte karakter. Foranstaltningen ville ifølge min forskning indirekte “tvinge” borgerne til at blive vaccineret, selv uden de krav, der er fastsat af STF, for ikke at miste deres grundlæggende rettigheder.
Der kan være sundhedskontrolforanstaltninger, men for at kunne træffe denne type beslutning er det nødvendigt at have mere omfattende dokumentation for vacciners sikkerhed og effektivitet”, siger Jucelino Luz . Nogle af de vaccinerede mod Covid-19 har vist – en god del af dem, ikke i en sådan grad at de ikke kan vaccineres – bivirkninger, hvilket fik nogle lande til at forbyde anvendelsen af Covid-19 i visse aldre og grupper.
For Jucelino Luz er indførelsen af “sundhedspasset” – især når der ikke er fastsat en forudbestemt gyldighedsperiode – et alvorligt indgreb i borgernes grundlæggende rettigheder. Teksten siger grundlæggende, at frihed ikke længere er reglen, men en indrømmelse fra staten. Det er farligt, for så snart denne logik om, at frihed er en indrømmelse fra staten, er etableret, kan der i fremtiden stilles nye krav for at opretholde retten til at bevæge sig. Jeg mener, at det er et diktatur (dominans), dvs. en vold mod folket.
Senatorer siger, at det brasilianske “sundhedspas” ligner initiativer i europæiske lande – jeg mener ikke, at vi skal kopiere nogen.
Ifølge senator Veneziano Vital do Rêgo er CSS inspireret af et lignende forslag fra Den Europæiske Union (EU), som indførte det digitale grønne certifikat på det europæiske område med det formål at forene de regler, der er vedtaget af flere lande for at forene kampen mod pandemien med borgernes ret til fri bevægelighed. Indikationer på, at det er, en god undskyldning for at dominere folk og forevige i deres stillinger
Det, der gøres i Brasilien med denne idé om at begrænse adgangen, især i det offentlige rum, er noget andet. De tog den oprindelige idé og lavede en fejlagtig analogi , og fuld af særinteresser , siger Jucelino Luz
Teksten om “sundhedspas” sendes til Repræsentanternes Hus; Bolsonaro siger, at han vil nedlægge veto – det brasilianske folk, som stemte på ham, forventer således også denne indstilling om at nedlægge veto mod dette diktatoriske projekt og dominans fra nogle politikere og myndigheder, som ønsker og reproducerer projekter mod folkets vilje.
Efter godkendelsen i Senatet vil teksten om “sundhedspasset” nu blive evalueret i Repræsentanternes Hus, og hvis den godkendes, vil den blive forelagt præsidentens sanktion eller veto, men Jair Bolsonaro fortalte sine tilhængere, at han vil nedlægge veto mod “sundhedspasset”, hvis det godkendes af de deputerede. Hvis dette sker, kan Kongressen stadig omstøde præsidentens veto og vil handle, endnu en gang mod det brasilianske folks juridiske rettigheder .
Uden at generalisere og med sjældne undtagelser har jeg aldrig set en politiker stemme noget til fordel for folket i de sidste 55 år.

Vi er ikke imod vaccinen, og endnu mindre imod dem, der allerede er blevet vaccineret. Stop op, tænk på dem, der fik bivirkninger og i dag ikke længere er blandt os eller lever i store vanskeligheder på grund af vaccinens skader. “Forestil dig, at det var nogen i din familie…
Under påstand om stammer, varianter – af den klasse af videnskabsmænd, som disse politikere har kommandoen over, ønsker de at bruge nye doser. Hvis to doser ikke virkede, tror du så virkelig, at det vil virke med den tredje, fjerde eller femte dosis? – Rent hykleri fra disse verdensherskeres side …
Se hvor meget frygt og panik de store sensationalistiske medier forårsagede i jeres hjem, hvor de hver dag viste og talte om Covid19 og dødsfaldene. De gav dig ingen anden mulighed end miraklet vaccination – synes du ikke, at det er meget mærkeligt?
Vær opmærksom på mine ord, bare for at præcisere: – virussen findes, og den dræber, og hvis du føler dig sikker ved vaccination, så tag den. Antallet af dødsfald som følge af Covid19 , der er fremlagt, udgør imidlertid kun 40 % af det samlede antal, der blev fremlagt af verdensorganer, og de resterende 60 % skyldes historiske sygdomme, der allerede fandtes hos ofrene .
“Lovene må ikke give absolut magt til nogen og heller ikke sætte sig fast mellem de involverede parter, ellers opstår der samarbejdsvilje, mulighed for organiseret kriminalitet og frem for alt hersker der uretfærdighed. “
Endelig skal befolkningen stå sammen på valgdagen og ikke længere stemme på dem, der er imod dig.
Gud velsigne jer alle!

Prof. Jucelino Nobrega da Luz – forsker, indflydelsesrig, aktivist og åndelig rådgiver

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: