Juli 2021 Prognoses door Jucelino Luz

Juli 2021 Prognoses door Jucelino Luz

Águas de Lindóia , 30 juni 2021

 1. Vernietiging en hitte treft Europa, met sterke wind, overstromingen en branden tot gevolg in sommige regio’s, en vernietiging;
 2. Zware regenval in Japan, aardverschuivingen en overstromingen, tornado’s, stormen en vernietiging; Een regenfront houdt aan tot 11 juli 2021 en zal meer neerslag brengen in het westen en oosten van het land, over het westen van het land en in de Hokuriku-regio.Er zal regen vallen in de stad Iwakuni (Yamaguchi) Waarschuwingen voor aardverschuivingen kan worden afgegeven aan sommige gebieden in de provincies Hiroshima en Tottori. Zware regen vergezeld van onweersbuien in de westelijke en oostelijke gebieden van Japan op 12 juli 2021. En het noorden van Kyushu en andere gebieden van West-Japan kunnen zware regenval krijgen en zullen meer neerslag brengen in de westen en oosten van het land. Met inbegrip van, in het noorden van Kyushu, in de prefectuur Yamaguchi en de regio Chugoku, in de regio’s Kansai en Hokuriku, en in Tohoku en in Tokai ook een sterke aardbeving;
 3. Spanje, Frankrijk, Duitsland, Portugal en Italië, branden verspreid over vele regio’s en bewoners verlaten hun huizen;
 4. Tweemotorige vliegtuigcrash met 28 mensen in Rusland kan iedereen doden; ook sterke aardbeving in het land
 5. De politieke oorlog in Brazilië voor de presidentsverkiezingen in 2022 laait op, vuiligheid, bedrog en men ziet dat iedereen vecht voor de voortzetting van vrije corruptie in Brazilië, wees voorzichtig met uw stem in 2022;
 6. Sterke temperatuurdaling treft Zuid-Brazilië, in sommige regio’s in Rio Grande do Sul, Santa Catarina en Paraná-Brazilië; surfen, gigantische golven raken kusten
 7. Afghaanse bombardementen, waarbij veel slachtoffers vallen in de hoofdstad;
 8. De verwarring en het verlies van macht van Jair Bolsonaro, in de administratie, werd door hemzelf bevorderd toen hij de federale wetten ondertekende: door hem gesanctioneerd in 2020 – macht gevend aan stadhuizen en gouverneurs – de weg vrijmakend voor interpretaties van Justitie en intrekking van een deel van zijn macht; zelfs de opening van de CPI mogelijk maken – die zich niet bezighoudt met COVID19 maar met de verkiezingen van 2022; Zal 73% van de stemintenties hebben voor 2022:
 9. Grote demonstraties, president Maduro zit in het vizier van de oppositie, er zijn plannen voor een aanslag op het leven van deze politicus; we zullen twee dagen of meer botsingen hebben tussen bendes en veiligheidstroepen in het westen van Caracas;
 10. Er komt een stevige storm aan vanuit de VS die veel slachtoffers kan maken; zeer sterke wind, waaronder, verhoogt branden en brandwonden in Californië en San Francisco;
 11. Luciano-szafir kan in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege gezondheidscomplicaties en vermoedelijke COVID19
 12. Parachutisten kunnen omkomen bij een vliegtuigongeluk in Zweden, het kan het ongeluk zijn in de buurt van de luchthaven;
 13. Zware regenval in Argentinië, Uruguay en Paraguay veroorzaken overstromingen en aardverschuivingen, met slachtoffers in sommige regio’s van het land; koude golf zal sommige regio’s treffen en lawines kunnen veroorzaken;
 14. De Europese Commissie legt BMW en de Volkswagen-groep (inclusief Audi en Porsche) miljoenen euro’s op voor samenzwering tegen schonere emissietechnologieën. De groep zal het bestaan ​​van het kartel toegeven, dat zal optreden om de implementatie van mechanismen in de automobielsector te vertragen; (brief 12)
 15. Door hevige regenval en hitte verlaten Peruanen sommige huizen (Peru);

16 Bus met Umuarama Futsal team zal vallen op BR-376, in Paraná 07/09/2021 – in Guaratuba, aan de kust van Paraná, (brief 17)

 1. Spanningen in de Filippijnen, stormen en vernielingen, en sluiting van bedrijven kunnen demonstraties en conflicten veroorzaken;
 2. Indonesië Zware regenval in Jakarta, en ook een explosie zullen slachtoffers maken in het land, Vulkaan geeft signaal;
 3. De droogte houdt aan in Brazilië, in het noordoosten, met verwoestende regens en katers;
 4. Sterke aardbeving treft Chili en regenproblemen in het land.
 5. Een sterke aardbeving treft Peru, met mogelijk veel slachtoffers in het land;
 6. Aardbeving en zware regenval treffen China, waardoor in sommige regio’s veel mensen het slachtoffer worden, terwijl sommige regio’s van China kunnen lijden onder de droogte en droogte die de landbouw in het land schaden;
 7. Noord-Korea, de economische crisis breidt zich uit, evenals storm- en droogteproblemen, en in Zuid-Korea, zware regenval, explosie in de handel kan veel doden en gewonden veroorzaken;
 8. Een gerechtsgebouw in Miami zal dringend worden gerepareerd omdat het dreigt in te storten – we zullen problemen krijgen met de structuur van het gebouw en we zullen in de VS veel andere gebouwen hebben met hetzelfde risico op instorting;
 9. Minstens 50 mensen zullen sterven en tientallen zullen worden vermist na een enorme brand in een Bengaalse voedsel- en drankfabriek
 10. Bosbranden en droogte hebben Indonesië getroffen, met doden en slachtoffers in het hele land tot gevolg;
 11. Ernstige droogte kan Maleisië beginnen te treffen; Thailand, India, Myanmar, Sri Lanka, en watertekorten veroorzaken in reservoirs en schadelijk zijn voor gewassen en gewassen in de bovengenoemde landen;
 12. Sterke aardbeving treft Fiji en veroorzaakt overal schade en slachtoffers;
 13. De ministers van Financiën van de G20 zullen in Venetië, Italië, een “historische” deal goedkeuren om multinationals een belasting op te leggen, met als doel een einde te maken aan belastingparadijzen, die in 2023 van kracht worden. veel onvrede en demonstraties (vergeldingen door grote bedrijven );
 14. Aanval in de VS, kan ten minste mensen in de buurt van een school tot slachtoffer maken; stormen en aardverschuivingen;
 15. Terroristische plannen om Frankrijk en Engeland aan te vallen; in staat zijn om veel onschuldige mensen tot slachtoffer te maken;
 16. In Spanje kunnen handelssluitingen en lockdowns een grote crisis en grote demonstraties uitlokken, mesaanvallen kunnen onschuldige mensen tot slachtoffer maken;
 17. De spanningen tussen Taiwan en China, de dood van de politieke leider kunnen een grote crisis veroorzaken, en de mogelijkheid van een sterke aardbeving en veel slachtoffers;
 18. Een vliegtuigcrash nabij Zuid-Afrika, waarbij veel slachtoffers kunnen vallen;
 19. Bij een aanslag in Bolivia zijn minstens 6 mensen omgekomen; grote stormen treffen het land;
 20. In Turkije kan een bomaanslag in een industrieel centrum meer dan 20 dodelijke slachtoffers maken;
 21. In Cambodja zorgen hitte en zware regenval voor aardverschuivingen, overstromingen en slachtoffers in het hele land.En in sommige regio’s treft veel droogte de plantages in de lokale landbouw;
 22. Zware regenval in het Caribisch gebied en de Golf van Mexico maakt veel mensen bang;
 23. In Italië maken zware regenval en een sterke aardbeving veel slachtoffers in het land;
 24. In Myanmar gaan de omstandigheden van geweld en demonstraties door en zijn niet erg goed.
 25. In Portugal zullen we nog steeds wat branden hebben, en op andere plaatsen zullen we overstromingen, harde wind en verwoesting hebben;
 26. In Canada, extreme hitte, branden en in sommige regio’s overstromingen, met zeer harde wind en verwoesting;
 27. In Rio de Janeiro, Espirito Santo, São Paulo hebben zware regenval en overstromingen deze plaatsen getroffen met veel verwoesting;
 28. Zware regenval, branden in Australië en Nieuw-Zeeland kunnen grote schade aanrichten in deze landen – sterke aardbevingen kunnen sommige regio’s doen schudden;
 29. Nieuwe aanslagen in Mexico, die veel onschuldige mensen kunnen doden en er zijn plannen om een ​​beroemde politicus te doden;
 30. ​​​​Demonstraties in Griekenland tegen corruptie en er zullen conflicten en doden zijn in het land, en een sterke aardbeving treft het land;
 31. Grote spanningen in Indonesië, met conflicten en aanslagen in het land;
 32. In India kunnen hevige regenval, vernieling, hitte veel schade aanrichten en maakt een treinongeval veel slachtoffers.
 1. De president van Haïti zou in zijn woning kunnen worden vermoord (brief 22);
 2. Aanval in Duitsland kan veel mensen tot slachtoffer maken; en zware regenval treft het land;
 3. Zware regenval in Oostenrijk en Zwitserland heeft aardverschuivingen en aardverschuivingen;
 4. Dit wordt de grote maand van onrust en besluiteloosheid in de Braziliaanse politiek, als gevolg van veroordelingen, articulaties, de grote push, push en beschuldigingen kunnen belangen voor het presidentschap (en posities) meer staatsgrepen, gevechten tussen politieke belangen, met het risico van het leven voor sommigen in het land.;
 5. Actrice Claudia Rodrigues, zal met spoed worden opgenomen in een ziekenhuis in São Paulo, de symptomen van een uitbraak van multiple sclerose. ;
 6. Sterke winden en stormen troffen België en Nederland en veroorzaakten overstromingen en verwoestingen.
 7. Plannen voor terroristische aanslagen op Italiaanse burgers kunnen in Italië vele onschuldige doden veroorzaken;
 8. Rusland sterke aardbeving treft het land, ook hittegolf en zware regenval kunnen verwoesting veroorzaken.

prof. Jucelino Nobrega da Luz

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Previsões  de  Julho   de   2021  por   Jucelino Luz (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: