Juli 2021 Prognoser av Jucelino Luz

Juli 2021 Prognoser av Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30 juni 2021

 1. Förstörelse och värme träffar Europa och orsakar starka vindar, översvämningar och bränder i vissa regioner och förstörelse.
 2. Kraftiga regn i Japan, jordskred och översvämningar, tornados, stormar och förstörelse; En regnfront fortsätter fram till 11 juli 2021 och kommer att ge mer nederbörd väster och öster om landet, väster om landet och i Hokuriku-regionen. Regn kommer att falla i staden Iwakuni (Yamaguchi) Skredaviseringar kan utfärdas till vissa områden i provinserna Hiroshima och Tottori. Kraftigt regn åtföljt av åskväder i västra och östra delar av Japan den 12 juli 2021. Och norra Kyushu och andra områden i västra Japan kan uppleva kraftigt regn och kommer att ge mer nederbörd till väster och öster om landet. Inklusive, i norra delen av Kyushu, i Yamaguchi Prefecture och Chugoku-regionen, i Kansai och Hokuriku-regionerna, och i Tohoku och i Tokai. Också stark jordbävning;
 3. Spanien, Frankrike, Tyskland, Portugal och Italien brinner utbrett över många regioner och invånare överger sina hem.
 4. Tvåmotorig flygplanskrasch med 28 personer i Ryssland kan döda alla; också stark jordbävning i landet
 5. Det politiska kriget i Brasilien för presidentvalet 2022 värms upp, smuts, fusk och det observeras att alla kämpar för fortsatt korruption i Brasilien, var försiktig med din röst 2022;
 6. Stark temperaturfall påverkar södra Brasilien, i vissa regioner i Rio Grande do Sul, Santa Catarina och Paraná-Brasilien. surfa, jättevågor träffar stränderna
 7. Afghansk bombning, vilket orsakar många offer i huvudstaden;
 8. Förvirring och maktförlust hos Jair Bolsonaro, i administrationen, främjades av honom själv när han undertecknade de federala lagarna: sanktionerade av honom 2020 – ger makt till stadshus och guvernörer – öppnade för tolkningar av rättvisa och tillbakadragande av en del av dess makt; till och med möjliggöra öppnandet av KPI – som inte berör COVID19 utan valet 2022; Kommer att ha 73% av röstintentionerna för 2022:
 9. Stora demonstrationer, president Maduro står i oppositionens kors, det finns planer på ett försök på denna politikers liv; vi kommer att ha två dagar eller mer av kollisioner mellan gäng och säkerhetsstyrkor i västra Caracas;
 10. En stark storm närmar sig från USA som kan orsaka många offer; mycket starka vindar, inklusive, ökar bränder och brännskador i Kalifornien och San Francisco;
 11. Luciano-szafir kan läggas på sjukhus på grund av hälsokomplikationer och misstänkt COVID19
 12. Fallskärmsjägare kan dö i en flygolycka i Sverige, det kan vara olyckan nära flygplatsen;
 13. Kraftiga regn i Argentina, Uruguay och Paraguay orsakar översvämningar och jordskred, offer i vissa regioner i landet. kallvåg kommer att drabba vissa regioner och kan orsaka laviner;
 14. Europeiska kommissionen kommer att böta BMW och Volkswagen-koncernen (inklusive Audi och Porsche) miljoner euro för konspiration mot renare utsläppstekniker. Gruppen kommer att erkänna förekomsten av kartellen, som kommer att agera för att försena implementeringen av mekanismer inom fordonsområdet. (Bokstav 12)
 15. Kraftiga regn och hetta gör att peruaner överger vissa hem (Peru);

16 Buss med Umuarama Futsal-team kommer att falla på BR-376, i Paraná 07/09/2021 – i Guaratuba, vid kusten av Paraná, (brev 17)

 1. Spänningar i Filippinerna, stormar och förstörelse och företag som stänger kan leda till demonstrationer och konflikter.
 2. Indonesien Kraftiga regn i Jakarta, och även en explosion kommer att orsaka dödsfall i landet, vulkan ger signal;
 3. Torken fortsätter i Brasilien, i nordöstra delen, förödande regn och baksmälla;
 4. Stark jordbävning drabbar Chile och regnproblem i landet.
 5. En stark jordbävning drabbar Peru och kan orsaka många offer i landet.
 6. Jordbävningar och kraftiga regn drabbade Kina och kunde drabbas av många människor i vissa regioner, medan vissa regioner i Kina kan drabbas av torka och torka som skadar jordbruket i landet.
 7. Nordkorea, den ekonomiska krisen sträcker sig, liksom storm- och torkproblem, och i Sydkorea kan kraftiga regn, explosion i handeln orsaka många dödsfall och skador.
 8. En tingshus i Miami kommer att genomgå brådskande reparationer eftersom den riskerar att kollapsa – vi kommer att ha problem med byggnadens struktur och vi kommer att ha många andra byggnader med samma risk för kollaps i USA;
 9. Minst 50 personer kommer att dö och dussintals kommer att saknas efter en massiv brand i en Bangladeshisk mat- och dryckesfabrik
 10. Skogsbränder och torka drabbade Indonesien och orsakade dödsfall och dödsfall i hela landet.
 11. Allvarlig torka kan börja drabba Malaysia; Thailand, Indien, Myanmar, Sri Lanka, och orsaka vattenbrist i reservoarer och vara skadliga för grödor och grödor i de ovannämnda länderna.
 12. Stark jordbävning drabbar Fiji och orsakar skador och dödsfall överallt;
 13. G20: s finansministrar kommer att godkänna en “historisk” affär i Venedig, Italien för att införa en skatt på multinationella företag i syfte att avsluta skatteparadis, som ska träda i kraft 2023. mycket missnöje och demonstrationer (vedergällning från stora företag );
 14. Attack i USA kan åtminstone offra människor nära en skola; stormar och jordskredrisker;
 15. Terroristplaner för att attackera Frankrike och England; att kunna offra många oskyldiga människor;
 16. I Spanien kan handelsstängningar och lockdowns utlösa en stor kris och stora demonstrationer, knivattacker kan offra oskyldiga människor.
 17. Taiwans spänning med Kina, politisk ledares död kan orsaka stora kriser och risk för stark jordbävning och kan orsaka många dödsfall.
 18. En flygolycka nära Sydafrika, som kan orsaka många dödsfall;
 19. En attack i Bolivia dödar minst 6 personer; stora stormar träffar landet;
 20. I Turkiet kan en bombattack kräva mer än 20 dödsfall i ett industriellt centrum.
 21. I Kambodja ger värme och kraftiga regn jordskred, översvämningar och dödsfall i hela landet, och i vissa regioner påverkar mycket torka plantager i det lokala jordbruket.
 22. Kraftiga regn drabbade Karibien och Mexikanska golfen gör många människor rädda.
 23. I Italien orsakar kraftiga regn och en stark jordbävning många offer i landet.
 24. I Myanmar fortsätter våldsförhållandena och demonstrationerna och är inte särskilt bra.
 25. I Portugal kommer vi fortfarande att ha några bränder, och på andra ställen kommer vi att ha översvämningar, starka vindar och förstörelse;
 26. I Kanada, överdriven hetta, bränder och i vissa regioner översvämningar, med mycket starka vindar och förstörelse;
 27. I Rio de Janeiro, Espirito Santo, São Paulo drabbade kraftiga regn och översvämningar dessa platser med mycket förstörelse;
 28. Kraftiga regn, bränder i Australien och Nya Zeeland kan utlösa förödelse i dessa länder – stark jordbävning kan skaka vissa regioner;
 29. Nya attacker i Mexiko, som kan döda många oskyldiga människor och det finns planer på att döda en berömd politiker.
 30. ​​Demonstrationer i Grekland mot korruption och det kommer att bli konflikter och dödsfall i landet, och en stark jordbävning drabbar landet;
 31. Stor spänning i Indonesien med konflikter och attacker i landet.
 32. I Indien kan kraftigt regn, förstörelse, värme orsaka mycket skada, och en tågolycka kräver många offer.
 1. Haitis president skulle kunna mördas i sin bostad (brev 22).
 2. Attacker i Tyskland kan offra många människor; och kraftiga regn slog landet;
 3. Kraftiga regn i Österrike och Schweiz har jordskred och jordskred.
 4. Detta kommer att bli den stora månaden av oro och obeslutsamhet i brasiliansk politik, på grund av uppsägningar, artikulationer, den stora push, push och anklagelser, intressen för ordförandeskapet (och positioner) kan generera fler kupp, slagsmål mellan politiska intressen, med livets risk för vissa i landet .;
 5. Skådespelerskan Claudia Rodrigues kommer att skyndas och läggas in på ett sjukhus i São Paulo, symtomen på ett utbrott av multipel skleros. ;
 6. Kraftiga vindar och stormar drabbade Belgien och Holland och orsakade översvämningar och förstörelse.
 7. Planer för terroristattacker mot italienska medborgare kan orsaka många oskyldiga dödsfall i Italien.
 8. Rysslands starka jordbävning träffar landet, även hetvågor och kraftiga regn kan orsaka förstörelse.

Prof. Jucelino Nobrega da Luz

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Previsões  de  Julho   de   2021  por   Jucelino Luz (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: