Juli 2021 Prognoser af Jucelino Luz

Juli 2021 Prognoser af Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30. juni 2021

 1. Ødelæggelse og varme rammer Europa og forårsager kraftige vinde, oversvømmelser og brande i nogle regioner og ødelæggelse;
 2. Kraftige regn i Japan, jordskred og oversvømmelser, tornadoer, storme og ødelæggelse; En regnfront fortsætter indtil den 11. juli 2021 og vil medføre mere nedbør mod vest og øst for landet, vest for landet og i Hokuriku-regionen. Regn vil falde i byen Iwakuni (Yamaguchi) Skredvarsler kan udsendes til nogle områder i provinserne Hiroshima og Tottori. Kraftig regn ledsaget af tordenvejr i de vestlige og østlige områder af Japan den 12. juli 2021. Og det nordlige Kyushu og andre områder i det vestlige Japan kan opleve kraftig regn og vil medføre mere nedbør til vest og øst for landet. Inkluderet i den nordlige del af Kyushu, i Yamaguchi Prefecture og Chugoku-regionen, i Kansai- og Hokuriku-regionerne og i Tohoku og i Tokai. Også stærkt jordskælv;
 3. Spanien, Frankrig, Tyskland, Portugal og Italien brænder spredt over mange regioner, og beboere opgiver deres hjem;
 4. Dobbeltmotors flystyrt med 28 mennesker i Rusland kan dræbe alle; også stærkt jordskælv i landet
 5. Den politiske krig i Brasilien til præsidentvalget i 2022 bliver varm, snavs, snyd, og det observeres, at alle kæmper for fortsættelse af fri korruption i Brasilien, vær forsigtig med din stemme i 2022;
 6. Stærkt temperaturfald påvirker det sydlige Brasilien i nogle regioner i Rio Grande do Sul, Santa Catarina og Paraná-Brasilien. surf, kæmpe bølger rammer kysterne
 7. afghansk bombning, der forårsager mange ofre i hovedstaden;
 8. Forvirring og tab af magt hos Jair Bolsonaro i administrationen blev fremmet af ham selv, da han underskrev de føderale love: sanktioneret af ham i 2020 – at give magt til rådhuse og guvernører – åbner vejen for fortolkninger af retfærdighed og tilbagetrækning af del sin magt endda muliggøre åbning af CPI – som ikke vedrører COVID19, men med valget i 2022; Vil have 73% af stemmerettighederne i 2022:
 9. Store demonstrationer, præsident Maduro er i krydset af oppositionen, der er planer om et forsøg på denne politikers liv; vi får to eller flere sammenstød mellem bander og sikkerhedsstyrker i det vestlige Caracas;
 10. En stærk storm nærmer sig fra USA, som kan forårsage mange ofre; meget kraftig vind, herunder øger brande og forbrændinger i Californien og San Francisco;
 11. Luciano-szafir kan blive indlagt på grund af helbredskomplikationer og mistanke om COVID19
 12. Faldskærmsudspringere kan dø i et flystyrt i Sverige, det kan være ulykken nær lufthavnen;
 13. Kraftige regn i Argentina, Uruguay og Paraguay forårsager oversvømmelser og jordskred, ofre i nogle regioner i landet; koldbølge vil ramme nogle regioner og kan forårsage laviner;
 14. Europa-Kommissionen vil bøde BMW og Volkswagen-koncernen (inklusive Audi og Porsche) millioner af euro for sammensværgelse mod renere emissionsteknologier. Gruppen indrømmer eksistensen af ​​kartellet, som vil fungere for at forsinke implementeringen af ​​mekanismer i bilområdet; (brev 12)
 15. Kraftig regn og varme får peruanere til at opgive nogle hjem (Peru);

16 Bus med Umuarama Futsal hold falder på BR-376, i Paraná 07/09/2021 – i Guaratuba, ved kysten af ​​Paraná, (brev 17)

 1. Spændinger i Filippinerne, storme og ødelæggelse og lukning af virksomheder kan medføre demonstrationer og konflikter;
 2. Indonesien Kraftige regnvejr i Jakarta, og også en eksplosion vil medføre tab i landet, vulkan giver signal;
 3. Tørken fortsætter i Brasilien, i det nordøstlige, ødelæggende regn og tømmermænd;
 4. Stærkt jordskælv rammer Chile og regnproblemer i landet.
 5. Et stærkt jordskælv rammer Peru, hvilket potentielt forårsager mange ofre i landet;

Juli 2021 Prognoser af Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30. juni 2021

 1. Ødelæggelse og varme rammer Europa og forårsager kraftige vinde, oversvømmelser og brande i nogle regioner og ødelæggelse;
 2. Kraftige regn i Japan, jordskred og oversvømmelser, tornadoer, storme og ødelæggelse; En regnfront fortsætter indtil den 11. juli 2021 og vil medføre mere nedbør mod vest og øst for landet, vest for landet og i Hokuriku-regionen. Regn vil falde i byen Iwakuni (Yamaguchi) Skredvarsler kan udsendes til nogle områder i provinserne Hiroshima og Tottori. Kraftig regn ledsaget af tordenvejr i de vestlige og østlige områder af Japan den 12. juli 2021. Og det nordlige Kyushu og andre områder i det vestlige Japan kan opleve kraftig regn og vil medføre mere nedbør til vest og øst for landet. Inkluderet i den nordlige del af Kyushu, i Yamaguchi Prefecture og Chugoku-regionen, i Kansai- og Hokuriku-regionerne og i Tohoku og i Tokai. Også stærkt jordskælv;
 3. Spanien, Frankrig, Tyskland, Portugal og Italien brænder spredt over mange regioner, og beboere opgiver deres hjem;
 4. Dobbeltmotors flystyrt med 28 mennesker i Rusland kan dræbe alle; også stærkt jordskælv i landet
 5. Den politiske krig i Brasilien til præsidentvalget i 2022 bliver varm, snavs, snyd, og det observeres, at alle kæmper for fortsættelse af fri korruption i Brasilien, vær forsigtig med din stemme i 2022;
 6. Stærkt temperaturfald påvirker det sydlige Brasilien i nogle regioner i Rio Grande do Sul, Santa Catarina og Paraná-Brasilien. surf, kæmpe bølger rammer kysterne
 7. afghansk bombning, der forårsager mange ofre i hovedstaden;
 8. Forvirring og tab af magt hos Jair Bolsonaro i administrationen blev fremmet af ham selv, da han underskrev de føderale love: sanktioneret af ham i 2020 – at give magt til rådhuse og guvernører – åbner vejen for fortolkninger af retfærdighed og tilbagetrækning af del sin magt endda muliggøre åbning af CPI – som ikke vedrører COVID19, men med valget i 2022; Vil have 73% af stemmerettighederne i 2022:
 9. Store demonstrationer, præsident Maduro er i krydset af oppositionen, der er planer om et forsøg på denne politikers liv; vi får to eller flere sammenstød mellem bander og sikkerhedsstyrker i det vestlige Caracas;
 10. En stærk storm nærmer sig fra USA, som kan forårsage mange ofre; meget kraftig vind, herunder øger brande og forbrændinger i Californien og San Francisco;
 11. Luciano-szafir kan blive indlagt på grund af helbredskomplikationer og mistanke om COVID19
 12. Faldskærmsudspringere kan dø i et flystyrt i Sverige, det kan være ulykken nær lufthavnen;
 13. Kraftige regn i Argentina, Uruguay og Paraguay forårsager oversvømmelser og jordskred, ofre i nogle regioner i landet; koldbølge vil ramme nogle regioner og kan forårsage laviner;
 14. Europa-Kommissionen vil bøde BMW og Volkswagen-koncernen (inklusive Audi og Porsche) millioner af euro for sammensværgelse mod renere emissionsteknologier. Gruppen indrømmer eksistensen af ​​kartellet, som vil fungere for at forsinke implementeringen af ​​mekanismer i bilområdet; (brev 12)
 15. Kraftig regn og varme får peruanere til at opgive nogle hjem (Peru);

16 Bus med Umuarama Futsal hold falder på BR-376, i Paraná 07/09/2021 – i Guaratuba, ved kysten af ​​Paraná, (brev 17)

 1. Spændinger i Filippinerne, storme og ødelæggelse og lukning af virksomheder kan medføre demonstrationer og konflikter;
 2. Indonesien Kraftige regnvejr i Jakarta, og også en eksplosion vil medføre tab i landet, vulkan giver signal;
 3. Tørken fortsætter i Brasilien, i det nordøstlige, ødelæggende regn og tømmermænd;
 4. Stærkt jordskælv rammer Chile og regnproblemer i landet.
 5. Et stærkt jordskælv rammer Peru, hvilket potentielt forårsager mange ofre i landet;
 6. Jordskælv og kraftige regnskyl ramte Kina og er i stand til at ofre mange mennesker i nogle regioner. I mellemtiden kan nogle regioner i Kina lide af tørke og tørke, der skader landbruget i landet;
 7. Nordkorea, den økonomiske krise strækker sig såvel som storm- og tørkeproblemer, og i Sydkorea kan kraftigt regn, eksplosion i handel forårsage mange dødsfald og kvæstelser;
 8. Et Miami-retsbygning vil gennemgå presserende reparationer, fordi det er i fare for sammenbrud – vi vil have problemer med bygningens struktur, og vi vil have mange andre bygninger med samme risiko for sammenbrud i USA;
 9. Mindst 50 mennesker vil dø, og dusinvis vil blive savnet efter en massiv brand i en mad- og drikkevarefabrik i Bangladesh
 10. Skovbrande og tørke ramte Indonesien og forårsagede dødsfald og tab i hele landet;
 11. Alvorlig tørke kan begynde at ramme Malaysia; Thailand, Indien, Myanmar, Sri Lanka og forårsager vandmangel i reservoirer og være skadelige for afgrøder og afgrøder i de førnævnte lande;
 12. Stærkt jordskælv rammer Fiji og forårsager skader og tilskadekomne overalt;
 13. G20-finansministre vil godkende en “historisk” aftale i Venedig, Italien om at indføre en afgift på multinationale virksomheder med det formål at afslutte skatteparadiser, der skal træde i kraft i 2023. en masse utilfredshed og demonstrationer (gengældelser fra store virksomheder );
 14. Angreb i USA kan i det mindste ofre mennesker tæt på en skole; storme og fare for jordskred
 15. Terroristplaner om at angribe Frankrig og England; at være i stand til at ofre mange uskyldige mennesker;
 16. I Spanien kan handelslukninger og lockdowns udløse en stor krise og store demonstrationer, knivangreb kan ofre uskyldige mennesker;
 17. Taiwans spændinger med Kina, politisk leders død kan forårsage større krise og mulighed for stærkt jordskælv og kunne medføre mange tab;
 18. Et flystyrt nær Sydafrika, som kunne medføre mange tab;
 19. Et angreb i Bolivia dræber mindst 6 mennesker; store storme rammer landet;
 20. I Tyrkiet kan et bombeangreb kræve mere end 20 dødsfald i et industricenter;
 21. I Cambodja bringer varme og kraftige regn jordskred, oversvømmelser og tab i hele landet, og i nogle regioner påvirker meget tørke plantager i det lokale landbrug.
 22. Kraftige regn ramte Caribien og Mexicogolfen gør mange mennesker bange;
 23. I Italien forårsager kraftige regn og et stærkt jordskælv mange ofre i landet;
 24. I Myanmar fortsætter voldsbetingelser og demonstrationer og er ikke særlig gode.
 25. I Portugal vil vi stadig have nogle brande, og andre steder vil vi have oversvømmelser, stærk vind og ødelæggelse;
 26. I Canada oversvømmes overdreven varme, brande og i nogle regioner med meget stærk vind og ødelæggelse;
 27. I Rio de Janeiro, Espirito Santo, São Paulo ramte kraftige regn og oversvømmelser disse steder med stor ødelæggelse;
 28. Kraftig regn, brande i Australien og New Zealand kan skabe kaos i disse lande – stærkt jordskælv kan ryste nogle regioner;
 29. Nye angreb i Mexico, som kan dræbe mange uskyldige mennesker, og der er planer om at dræbe en berømt politiker;
 30. ​​Demonstrationer i Grækenland mod korruption, og der vil være konflikter og dødsfald i landet, og et stærkt jordskælv rammer landet;
 31. Stor spænding i Indonesien med konflikter og angreb i landet;
 32. I Indien kan kraftig regn, ødelæggelse, varme forårsage megen skade, og en togulykke kræver mange ofre.
 1. Haitis præsident kunne blive myrdet i hans bopæl (brev 22);
 2. Angreb i Tyskland kan ofre mange mennesker; og kraftige regn ramte landet;
 3. Kraftig regn i Østrig og Schweiz har jordskred og jordskred;
 4. Dette vil være den store måned med uro og ubeslutsomhed i brasiliansk politik på grund af opsigelser, artikulationer, det store skub, skub og beskyldninger, interesser for formandskabet (og holdninger) kan generere flere kup, kampe mellem politiske interesser, med risikoen for liv for nogle i landet .;
 5. Skuespillerinden Claudia Rodrigues vil blive skyndet og indlagt på et hospital i São Paulo, symptomerne på et udbrud af multipel sklerose. ;
 6. Kraftig vind og storme ramte Belgien og Holland og forårsagede oversvømmelser og ødelæggelse.
 7. Planer for terrorangreb mod italienske borgere kan forårsage mange uskyldige dødsfald i Italien;
 8. Rusland stærkt jordskælv rammer landet, også hedebølge og kraftige regn kan forårsage ødelæggelse.

Prof. Jucelino Nobrega da Luz

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Previsões  de  Julho   de   2021  por   Jucelino Luz (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: