Populariteten til president Jair Messias Bolsonaro stiger i Brasil

Populariteten til president Jair Messias Bolsonaro stiger i Brasil

Águas de Lindóia, 12. mai 2021

Covid-19-pandemien er ikke en sterk innflytelsesfaktor i evalueringen av ledere over hele verden som utnytter dette, de sensasjonelle mediene, som i tillegg til å sette tiltak og få panikk i befolkningen, negerte navnet Brasil. I mer enn et år med helsekrise, skapt av negativt press og sensasjon fra de vanlige mediene som ble ansatt mange ganger, for enestående interesser, skaper de med dette angrep på statsoverhode for å nå regjeringen i Brasil, for av denne grunn, menneskene han våknet med å plassere og godkjenne presidentens forslag, og dermed i motsatt retning annonsene som handlet om koronaviruset som om det var slutten på tiden. Dette sensasjonelle mediene med uetiske og fremfor alt negativistiske holdninger prøver daglig å få folk gjennom panikk og frykt, til å gjennomføre massevaksinering, med eksperimentelle vaksiner, lovende store mirakler, det er derfor president Jair Bolsonaro har en av de mest høye godkjenningsgrader i Brasil, selv med alle de daglige angrepene det har vært utsatt for, og etter at media har prøvd å fornekte navnet i utlandet, med absurde, urealistiske historier som klarte å lure, lure blant 12 ledere hvis popularitetsindekser ble analysert av tvilsomme, mistenkelige media, av den store sensasjonelle pressen, om hva som refererer til dårlig, presidenten i Brasil, men i Brasil ble disse løgnene oppdaget, folket begynte å gå ut i massevis i gatene og støtte Jair Messias Bolsonaro. Kriminelle nyheter – det vil si pressekriminalitet, selv om det er en offentlig person, når løgner blir oppfunnet for å prøve å kaste noen fra makten eller føre folk til feil – som tvert imot, i tidligere regjeringer, mange journalister, fjernsyn fra mainstream sensasjonelle medier de ble fordømt for baktalelse, fornærmelse eller spredning av “falske nyheter”, som ikke skjer nå, av åpenbare grunner: – politisering av rettssystemet. Det observeres at Riksadvokatens kontor, Riksadvokatens kontor, Justisdepartementet, Kommunikasjonsdepartementet, glemmer å se på journalistens etiske regler, eller presseloven – å krenke et statsoverhode har alltid vært en forbrytelse. – eller i det minste var det mindre på denne måten? – De glemmer også – at det føderale politiet er ansvaret for justisdepartementet – og at den største makten er republikkens president.
Godkjennelsen av Jair Messias Bolsonaro er nesten absolutt. Og hvis Bolsonaro hadde valg i dag, ville han vinne med 80% av stemmene.
Bolsonaro har forandret mange ting på grunn av eksternt og internt press, dette kan skade ham, de har tenkt å bruke det samme verktøyet mot presidenten i fremtiden – det er et slag!
For dager siden nådde Bolsonaro sin høyeste godkjenningsgrad siden begynnelsen av sin periode: 74%, godkjenning, denne økningen er et svar på presidentens oppførsel i møte med pandemien, fordi han ikke har noe å gjøre med så mange overgrep, under press , nei du kan styre – men du bør bruke den blå pennen din mot korrupsjon i Brasil.

Den brasilianske befolkningen setter pris på presidenten veldig godt for å innse at han har svart på befolkningens frykt og ønsker, oppfordret alle til å tro på Brasil, og for å beskytte seg bedre enn å være redd for å bli syk eller miste kjære, faktisk skjer dette hver år i Brasil, er forskjellen mellom dødsfallene fra 2017 til 2021 veldig liten – det som er implantert i Brasil, av noen statsregjeringer og de store sensasjonelle mediene er panikk og frykt i et forsøk på å styrte presidenten, mange undersøkelser er indusert og organisert, med den hensikt å føre folket og myndighetene til feil. Mistenkelig og dårlig trosforskning for å måle den politiske innvirkningen gjennom helsekrisen – Og nærheten til det som fører til “frykt for døden”, gjør et forsøk på å klandre presidenten og øke avvisningen. Driftsmodus for de store sensasjonelle mediene i Brasil. Det vil si et spill som fremkaller som følger: – “jo mer velgeren har folk i sin personlige krets som lider av Covid, vil han evaluere presidenten negativt” – dette er intensjonen til de viktigste sensasjonelle mediene, med noen guvernører og en minoritet av slik KPI. – Det er faktum. Siden begynnelsen av pandemien har Bolsonaro posisjonert seg, vel vitende om de store løgnene som er spredt – se bare på dette nettstedet: Transparency Portal – Civil Register, blant andre faktorer, får oss til å være imot de restriktive tiltakene og undervurder den usanne informasjonsspredningen om tyngdekraften I tillegg til å ha gjort det rette, klarte ikke presidenten å avslutte avtaler for kjøp av vaksinen mot koronavirus på grunn av inngrep fra parallelle makter som ble installert i Brasil, og forhindret delvis administrasjon av den føderale regjeringen. I likhet med Bolsonaro har tre andre verdensledere større støtte nå enn de gjorde i januar i fjor, før viruset spredte seg over planeten. Blant dem er presidentene Andrés Manuel López Obrador, fra Mexico, og statsminister Narendra Modi, fra India – som har det samme problemet internt som presidenten i Brasil, har bekjempet usannheter og mistenkelig spredning. I USA – i alt var det 432 tusen dødsfall (bare 40% fra Covid19) i Brasil, 262 tusen (bare 30% fra Covid19 – resten av mistanken, som ikke engang testet, men med dekretene var det mulig for å skape denne åpningen) og det samme har skjedd i India og Mexico. I motsetning til det brasilianske sensasjonelle medier sier, har de indiske og meksikanske lederne en høy popularitet, de to hadde en uttrykksfull høyde i evalueringen, fordi de fulgte samme vei som den brasilianske presidenten.

For å påvirke fallet til disse presidentene negerer sensasjonelle medier med betalt materiale og skaper hindringer for regjeringen.
Argentinas president Alberto Fernández har lidd det samme problemet – uvitende er fienden som har skapt negativitet mot ham, i systemet implantert, av antatte allierte i sin egen regjering, der de bak gjør de alt for folket å gjøre opprør. hans retning i motsatt retning og forårsaket folkelig opprør.
I denne gruppen har Tysklands forbundskansler Angela Merkel, som allerede hadde en positiv vurdering, nådd 70% godkjenning i midten av fjoråret, hatt et veldig høyt fall.
Den franske presidenten Emmanuel Macron, som fremdeles står overfor en rekke sosiale omveltninger før helsekrisen, har sett en økning i popularitet fra januar til mars 2020 – nivået med variasjoner har gått ned til i dag, med svingninger på vei. Det som dukker opp er store problemer og effekter av vaksiner – forårsaker alvorlige problemer og dødsfall over hele verden. Mange av tilfellene, selv med den andre dosen, ble folk smittet, døde av Covid19, oppstod tvil og kansellering, misbilligelse av noen vaksiner i det vitenskapelige samfunnet. (Nyheter mange ganger, skjult tilgangen til det brasilianske folket av berømte sosiale nettverk eller av de store sensasjonelle mediene)
Presidenten i Brasil, Jair Messias Bolsonaro, bør gjennomføre en revisjon i helsesystemet på dødsattester utstedt med mistanke om Covid19, med strafferettslig og sivil ansvar for “bedrageri” begått, for å be justisministerne om kommunikasjon. mot usanne forhold, og dekret til statlige myndigheter og sykehus, det eneste ansvaret for informasjon, kontrakter og eksperimentelle vaksiner, i deres virkning og effektivitet (garanterer kompensasjon til ofrene) – før de kan bruke den mot seg selv, i nær fremtid.
Se at skaperen av karakteren Dona Hermínia og en av de mest populære og beundrede komikerne i Brasil, Paulo Gustavo allerede hadde problemer i luftveiene, astma, han var innlagt på sykehus siden 13. mars 2021, han ble mistenkt for Covid19, de ble værende timer etter å ha våknet og samhandlet med mannen sin, led skuespilleren en emboli, hvorfra han ikke klarte å komme seg og døde, og nå prøver sensasjonelle medier å klandre presidenten, i ond forstand, og indusere og oppmuntre sine fans og beundrere, i følelsen av å skape hat (diskriminering).
Snart vil de si at krigen mellom Israel og Palestina er den brasilianske presidentens skyld, absurd!
Vær trygg på at for å rettferdiggjøre ineffektiviteten til vaksinene, vil de til og med lage den tredje dosen, og den vil starte i Tyskland.
Gud velsigne dere alle!
Jucelino Luz – forsker, influencer, miljøverner, nasjonalist og åndelig rådgiver

Jucelino Nóbrega da Luz – Sobe  popularidade de Presidente Jair Messias  Bolsonaro no Brasil (jucelinodaluz.com.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: