Popularitatea președintelui Jair Messias Bolsonaro crește în Brazilia

Popularitatea președintelui Jair Messias Bolsonaro crește în Brazilia

Águas de Lindóia, 12 mai 2021

Pandemia Covid-19 nu este un factor de influență puternic în evaluarea liderilor din întreaga lume care profită de acest lucru, mass-media senzaționalistă, care, pe lângă punerea măsurilor și panicii în populație, a negat numele Braziliei. În mai bine de un an de criză a sănătății, creată de presiunea negativă și de senzaționalismul mass-media, angajate de mai multe ori, pentru interese unice, creează, cu aceasta, atacuri asupra șefului statului pentru a ajunge la guvernul Braziliei, pentru din acest motiv, oamenii pe care i-a trezit plasând și aprobând propunerile președintelui, astfel, în direcția opusă, reclamele care se ocupau de coronavirus parcă ar fi sfârșitul timpului. Această mass-media senzaționalistă, cu atitudini neetice, și mai ales, negativiste, încearcă zilnic, să inducă oamenii prin panică și frică, să pună în aplicare vaccinarea în masă, cu vaccinuri experimentale, promițând mari minuni, de aceea președintele Jair Bolsonaro are una dintre cele mai rate de aprobare ridicate în Brazilia, chiar și cu toate atacurile zilnice pe care le-a suferit și după ce mass-media a încercat să nege numele peste hotare, cu povești absurde, nerealiste, care au reușit să înșele, înșelă printre 12 lideri ale căror indici de popularitate au fost analizați de către persoane dubioase, suspecte. mass-media, de marea presă senzaționalistă, despre ceea ce se referă la rău, președintele Braziliei, cu toate acestea, în Brazilia, aceste minciuni au fost descoperite, oamenii au început să iasă în masă pe străzi sprijinindu-l pe Jair Messias Bolsonaro. Știri penale – adică infracțiuni de presă, chiar dacă este o persoană publică, atunci când sunt inventate minciuni pentru a încerca să răstoarne pe cineva de la putere sau să conducă oamenii la erori – ceea ce, dimpotrivă, în guvernele anterioare mulți jurnaliști, televiziuni din mainstream mass-media senzaționaliste au fost condamnați pentru calomnie, jignire sau răspândire de „știri false”, ceea ce nu se întâmplă acum, din motive evidente: – politizarea de către sistemul de justiție. Se observă că Procuratura Generală, Procuratura Generală, Ministerul Justiției, Ministerul Comunicațiilor, uită să se uite la codul de etică al jurnalistului sau la legea presei – ofensarea unui șef de stat a fost întotdeauna o infracțiune – sau cel puțin așa a fost mai puțin? – De asemenea, uită – că Poliția Federală este responsabilitatea Ministerului Justiției – și că cea mai mare putere este cea a Președintelui Republicii.
Aprobarea lui Jair Messias Bolsonaro este aproape absolută. Și dacă Bolsonaro ar avea alegeri astăzi, ar câștiga cu 80% din voturi.
Bolsonaro a schimbat multe lucruri din cauza presiunii externe și interne, ceea ce i-ar putea dăuna, intenționează să folosească același instrument împotriva președintelui în viitor – este o lovitură!
Cu câteva zile în urmă, Bolsonaro a atins cea mai mare rată de aprobare de la începutul mandatului său: 74%, aprobare, această creștere este un răspuns la conduita președintelui în fața pandemiei, pentru că nu are nimic de-a face cu atâtea excese, sub presiune , nu poți guverna – dar ar trebui să-ți folosești stiloul albastru împotriva corupției din Brazilia.

Populația braziliană îl apreciază foarte bine pe președinte pentru că și-a dat seama că a răspuns la temerile și dorințele populației, încurajând pe toată lumea să creadă în Brazilia și să se protejeze mai bine decât să se teamă să se îmbolnăvească sau să-i piardă pe cei dragi, de fapt, acest lucru se întâmplă în fiecare în Brazilia, diferența dintre decese din 2017 până în 2021, este foarte mică – ceea ce a fost implantat în Brazilia, de către unele guverne de stat și marea mass-media senzaționalistă este Panica și teama în încercarea de a-l răsturna pe președinte, multe cercetări sunt induse și organizat, cu intenția de a conduce oamenii și autoritățile la erori. Cercetări suspecte și de rea-credință pentru a măsura impactul politic pe tot parcursul crizei de sănătate – Și apropierea de ceea ce duce la „teama de moarte”, face o încercare de a învinui președintele și de a spori respingerea. Modul de operare al marilor media senzaționaliste din Brazilia. Adică, un joc, care induce după cum urmează: – „cu cât alegătorul are mai mulți oameni în cercul său personal care suferă de Covid, el îl va evalua negativ pe președinte” – aceasta este intenția principalelor mass-media senzaționaliste, cu unii guvernatori și un minoritatea unui astfel de IPC. – Este adevărat.
De la începutul pandemiei, Bolsonaro s-a poziționat, cunoscând marile minciuni răspândite – uitați-vă la acest site web: Portalul transparenței – Registrul civil, printre alți factori, ne determină să fim împotriva măsurilor restrictive și să subestimăm informațiile false despre gravitate. Pe lângă faptul că a făcut ceea ce trebuie, președintele nu a reușit să încheie tranzacții pentru achiziționarea vaccinului împotriva coronavirusului, din cauza intervențiilor puterilor paralele care au fost instalate în Brazilia, împiedicând administrarea parțială a guvernului federal.
La fel ca Bolsonaro, alți trei lideri mondiali au acum un sprijin mai mare decât în ​​ianuarie anul trecut, înainte ca virusul să se răspândească pe toată planeta. Printre aceștia se numără președinții Andrés Manuel López Obrador, din Mexic, și prim-ministrul Narendra Modi, din India – care se confruntă cu aceeași problemă internă ca și președintele Braziliei, care combate neadevărurile și proliferarea suspectă.
În Statele Unite – în total, au fost 432 mii de decese (doar 40% din Covid19) în Brazilia, 262 mii (doar 30% din Covid19 – restul suspiciunilor, care nici măcar nu au testat, dar cu decretele a fost posibil pentru a crea această deschidere) și la fel s-a întâmplat în India și Mexic.
Contrar a ceea ce spune mass-media senzaționalistă braziliană, liderii indieni și mexicani mențin o popularitate ridicată, cei doi au avut un nivel expresiv în evaluare, deoarece au urmat aceeași cale a președintelui brazilian.

Pentru a influența căderea acestor președinți, mass-media senzaționaliste cu materiale plătite negează și creează obstacole pentru guvern.
Președintele argentinian Alberto Fernández a suferit aceeași problemă – fără să știe, inamicul care a creat negativitate împotriva sa, se află în sistemul implantat, de presupuși aliați în propriul său guvern, unde în spate fac tot posibilul ca oamenii să se revolte. orientările sale în direcția opusă, provocând revolta populară.
În acest grup, cancelarul german Angela Merkel, care a avut deja o evaluare pozitivă, a obținut aprobarea de 70% la mijlocul anului trecut, a suferit o cădere foarte mare.
Președintele francez Emmanuel Macron, care încă se confruntă cu o serie de răsturnări sociale înainte de criza sănătății, a cunoscut o creștere a dezaprobării în popularitate din ianuarie până în martie 2020 – nivelul cu variații a scăzut până astăzi, cu fluctuații pe drum. Apare problemele majore și efectele vaccinurilor – cauzând probleme grave și decese la nivel mondial. Multe dintre cazuri, chiar și cu a doua doză, au fost infectate, murind de Covid19, apărând îndoieli și anulări, dezaprobând unele vaccinuri din comunitatea științifică. (Știrile de multe ori, au ascuns accesul său la poporul brazilian de către rețelele de socializare celebre sau de marea mass-media senzaționalistă)
Președintele Braziliei, Jair Messias Bolsonaro, ar trebui să efectueze un audit în sistemul de sănătate, asupra certificatelor de deces emise cu suspiciunea de Covid19, cu răspundere penală și civilă pentru „fraude” comise, pentru a cere miniștrilor Justiției și Comunicării măsuri împotriva chestiunilor neadevărate și decretează guvernelor de stat și spitalelor, singura responsabilitate pentru informații, contracte și vaccinuri experimentale, în ceea ce privește efectele și eficacitatea acestora (garantând despăgubiri victimelor) – înainte ca acestea să le poată folosi împotriva lor, în viitorul apropiat.
Vedeți că creatorul personajului Dona Hermínia și unul dintre cei mai populari și admirați comedianți din Brazilia, Paulo Gustavo a avut deja probleme în căile respiratorii, astm, a fost internat din 13 martie 2021, a fost suspectat de Covid19, au stat câteva ore după ce s-a trezit și a interacționat cu soțul ei, actorul a suferit o embolie, din care nu a putut să-și revină și a murit, iar acum mass-media senzaționalistă încearcă să dea vina pe președinte, în sens malefic, inducându-i și încurajându-i fanii și admiratorii, în simțul de a crea ură (discriminare).
În curând vor spune că războiul dintre Israel și Palestina este vina președintelui Braziliei, absurd!
Fiți siguri că, pentru a justifica ineficiența vaccinurilor, vor crea chiar a treia doză și va începe în Germania.
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!
Jucelino Luz – cercetător, influencer, ecologist, naționalist și consilier spiritual

Jucelino Nóbrega da Luz – Sobe  popularidade de Presidente Jair Messias  Bolsonaro no Brasil (jucelinodaluz.com.br)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: