Prediccions de maig de 2021, de Jucelino Luz

Prediccions de maig de 2021, de Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30 d’abril de 2021

MAIG / 2021

 1. Les eleccions al Brasil generen una guerra d’interessos per al 2022, on crearan molts obstacles per a l’actual president que té el suport total del poble brasiler, al voltant del 78% del suport: apareixeran barbs, acusacions, intents de derrocar l’actual president , utilitzant inclòs Covid19 i planeja atacar la vida de l’actual president i la seva família. I sorgiran moltes manifestacions contra diverses potències paral·leles (reunions secretes, marcs) per induir el poble brasiler, enganyat des del març del 2020. I amb el pànic, la por creada pels mitjans sensacionalistes i els seus partidaris, hi ha indicis de grans desviacions , renta, amb nous escàndols, i la gent s’unirà i demanarà intervenció federal; una lluita que encara va molt lluny, per això fins i tot utilitzaran els IPC. ;
 2. Pluja intensa; inundacions, esllavissades de terres i també casos de grip porcina i grip aviària podrien arribar a: São Paulo, Bahia ,, Districte Federal, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná ,, Pernambuco, Piauí ,, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte , Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe i casos de febre groga, s’utilitzaran com a Covid19;
  3 – Les inundacions van afectar Indonèsia i Filipines, causant molèsties a la gent allà, i també nous atacs a Bali, que podrien victimitzar a moltes persones;
  4 – Un terratrèmol de gran poder sacseja Japó; i un altre fort a Filipines;
  5 – A Vietnam i Tailàndia, fortes tempestes, inundacions i esllavissades poden provocar víctimes;
  6 – Creixement de l’atur a molts països europeus i Àsia, la crisi afecta alguns sectors bancaris, de la comunicació i industrials i tindrem manifestacions a l’Índia, Alemanya, França, Espanya, Itàlia, Grècia i en alguns altres països;
  7 – La violència a l’Afganistan i la crisi podrien augmentar els atacs contra creients i edificis públics;
  8 -. Una onada de calor que causa greus problemes en alguns països: Alemanya, França, Portugal, Espanya, Grècia, Tailàndia, Índia, Laos, Corea del Sud, Japó, Xina, Filipines, Pakistan, Afganistan, Laos, Sri Lanka, Indonèsia, Malàisia, en alguns països parts d’Àsia, s’enfrontaran a un problema important amb pluges i inundacions; centenars de víctimes …
  9 – El terratrèmol de Taiwan arriba a la zona central i / o a prop,
  10 – L’atac terrorista als EUA mata a més de set persones innocents; I atacar un edifici i un lloc públic pot causar moltes víctimes al país;
  11 – L’onada de ciclons colpeja Anglaterra, Irlanda, Nova Zelanda i Austràlia mata dotzenes i la calor comporta greus problemes i la manca d’aigua és un gran problema; I un fort terratrèmol podria afectar Christchurch;

12 – Terratrèmol al Perú – podria provocar víctimes; La pluja i la calor poden comportar problemes; i les disputes a les eleccions aporten un fort avantatge inicial a Pedro Castilho;
13– L’explosió de les mines de carbó mata 12 a Bolívia; i les inundacions afecten el país;
14 – El terratrèmol a Alaska 6.0 pot causar por i pànic i víctimes;
15 – L’atac a Israel podria ferir moltes persones; i un home obrirà foc a una escola i pot victimitzar a molta gent -;
16 – Terratrèmol a la Xina; i forts vents i pluges van colpejar la regió; creix la tensió entre Taiwan i la Xina,
17 – El nombre de manifestacions al Brasil creix a causa de problemes econòmics, atur i contra polítics implicats en escàndols i contra decisions judicials; actituds sospitoses, augmenta la força del poble unit que comença a obrir els ulls i torna a demanar al president la intervenció federal;

18 – El terratrèmol a Indonèsia pot provocar moltes víctimes; i el volcà porta una forta erupció;
19 – Terratrèmol al Marroc: a Àfrica pot causar danys;
20 – Fortes pluges i inundacions, la calor arriba a la part central de Myanmar, Japó i Corea del Sud;
21 – Manifestacions l’1 de maig a tot el món, en queixes sobre l’atur; i el nombre de ministres del Tribunal Suprem i de governadors i alcaldes augmenta, també tindrem diversos manifestos al món;
22 – El terratrèmol afectarà Panamà i pot causar por i destrucció;
23 – Diversos tornados forts poden afectar els EUA, causant destrucció i moltes víctimes al país; en altres regions plou amb forts vents, inundacions, en una regió de San Francisco, Washington, Califòrnia hi ha brots de foc;
24 – Les inundacions arriben al nord del país: Acre, Amapá, Amazonas, Pará, Rondônia, Roraima i Tocantins. ,
25 – Vents forts, les tempestes poden afectar Macau, Hong Kong, Singapur i causar molts danys i possibles morts. I a Hong Kong, s’estenen grans manifestacions a l’illa;
26 – Les fortes pluges van afectar l’est de Canadà, Mèxic causant problemes importants, inundacions;
27 – Islàndia, Noruega, Suècia i Dinamarca seran castigats per fortes pluges i causar inundacions, amb morts i problemes en algunes regions d’aquests països; i en alguns llocs, pedres grans poden rodar per la carretera o pobles causant destrucció i possibles morts en aquests països; Volcà dóna un nou senyal a Islàndia;
28 – A les Illes Maltes i Canàries pot ser afectat per un fort terratrèmol; i també les tempestes i la calor dels focs causen moltes víctimes
29 – Un fort terratrèmol va afectar Haití i pot provocar víctimes i les inundacions també han de colpejar el país;
30 – Atac a França ,. Anglaterra, Espanya i possiblement Alemanya poden matar persones innocents; i hi ha plans per atacar en altres llocs d’Europa;
31 – L’atac a Kenya mata més de 15 persones i fa ferir més de 50 persones innocents;
32 – Les protestes a l’Argentina i un intent contra la vida d’un polític poden provocar moltes manifestacions;
33 – Els nous conflictes a Veneçuela maten diverses persones i feren més de 9 innocents;
34 – Un fort terratrèmol colpeja el Nepal i pot espantar a molts; El vent fort, les pluges intenses i les inundacions poden arribar a algunes regions
35 – El terratrèmol podria afectar Puerto Rico i victimitzar a moltes persones;
36 – Índia incontrolada covid19, que podria provocar atacs i victimitzarà diverses persones, inundacions, fortes pluges i el xoc entre trens també podria victimitzar la gent; un possible terratrèmol podria causar víctimes;
37 – A l’Uruguai, l’Argentina i el Paraguai, el fred, la caiguda de la temperatura, les fortes pluges causen moltes víctimes al país, un atac important al Banc podria matar a moltes persones;
38 – Terratrèmol: Fiji i hi ha víctimes;
39 – Grans inundacions van afectar Laos i Sri Lanka, una tempesta també destruirà alguns llocs propers a la capital; Al mateix temps, la calor en algunes regions fa víctimes;
40 – Joe Biden, probabilitats de problemes de salut: l’atur i els problemes econòmics poden provocar desesperació en algunes regions;
41 – A Jakarta -Indonesia, calor forta, fortes pluges, inundacions; podria causar víctimes i problemes al país.
42 – Un fort terratrèmol colpeja Itàlia i pot causar víctimes; i en algunes regions seran castigats per les pluges; i el volcà entra en erupció;

43 – A Rio de Janeiro – Brasil, els problemes amb les tempestes i un gran escàndol en l’entorn polític poden generar preocupacions i manifestacions; Si Henry Borel pot tenir una solució aviat, les noves proves poden indicar que el noi va ser apallissat, tindrem el nom de l’autor i coautor revelat pel tribunal;
44 – Un fort terratrèmol va afectar Xile, que pot causar danys i víctimes al país;
45 – Un cicló colpeja Madagascar i Filipines poden causar moltes morts i causar sensellarisme;
46 – Fort terratrèmol al Pakistan a prop de la capital .;
47 – Un fort cicló s’acosta a l’Equador i Hondures, inundacions en algunes regions
48 – Un possible terratrèmol prop de Sichuan podria provocar víctimes; i es pot descobrir un nou virus a la Xina;
49 – El franctirador mata com a mínim a 5 persones als EUA; intensifica les protestes amb problemes importants al país;
50 – L’atac als Emirats Àrabs Mata com a mínim 3 persones; i fer fer desenes de persones i atacs a l’aeroport; i el foc hoteler pot victimitzar moltes persones;
51 – Una possible erupció al Japó fa por als residents de la regió;
52 -El volcà presenta grans senyals a Xile i un altre també pot alliberar fum i perill a la regió;
53 -. El terratrèmol de Rússia mata almenys 11 persones innocents;
54 – Les fortes pluges amb vents a Bèlgica, Àustria i Suïssa causen danys en aquests països; i un possible atac en un lloc públic podria victimitzar moltes persones; una possible allau fa víctimes;

 1. Portugal, Espanya, França, el clima sec comença la temporada de perill, amb incendis que comencen a França, Portugal i Espanya, i després les pluges torrencials han afectat algunes ciutats causant destrucció i inundacions.
 2. Milers de residències (edificis) al Brasil corren el risc de col·lapsar a causa del mal ús de la mala gestió de les construccions materials, sense molta supervisió en diversos llocs de risc del país; de moment, un dels dos més perillosos es troba a Rio de Janeiro i l’altre a Barueri – São Paulo, al condomini Viva mais Barueri, que s’espera que tingui esquerdes;
 3. A l’Equador, una central hidroelèctrica continua tenint greus problemes amb la seva estructura i pot cedir en qualsevol moment, posant en risc part de la població local;
 4. L’alt risc en preses a la Xina, França i Brasil, encara pot ser víctima de moltes persones innocents i per falta de supervisió, manca d’aplicació de la llei correcta i possibles acords entre empreses i poders de control;
 5. A Amazonas, començaran els incendis criminals, amb una manca d’aplicació i lleis que protegeixin les persones i els pulmons del planeta;
 6. L’escalfament global arribarà a nivells molt alts, cosa que pot augmentar la possibilitat de virus letals, com ara Marburg i Nipa entre el 2025 i el 2029. escassetat d’aigua potable i problemes en l’agricultura;
 7. Encara hi ha plans de crims contra la vida de polítics i altres autoritats a l’escena brasilera: gent coneguda; qui tindrà un greu risc de vida;
 8. L’augment de la crisi econòmica al Brasil comportarà el tancament de més de 350 mil empreses, al Japó més de 1500 empreses, als EUA, més de 250 mil empreses, a França més de 160 mil empreses, a Alemanya més de 176 mil empreses , a Espanya, més de 98 mil empreses, l’Argentina pot arribar al Caos, etc.,

Atenció! algunes imatges s’han extret del sistema de cerca pública de Google (google images)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Premonitor e Ambientalista (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: