Prognosen van mei 2021, door Jucelino Luz

Prognosen van mei 2021, door Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30 april 2021

MEI / 2021

 1. Verkiezingen in Brazilië genereren een belangenoorlog voor 2022, waar ze veel obstakels zullen opwerpen voor de huidige president, die de volledige steun heeft van het Braziliaanse volk, ongeveer 78% van de steun – weerhaken, beschuldigingen, pogingen om de huidige president omver te werpen zullen ontstaan , waaronder Covid19 en plannen om het leven van de huidige president en familie aan te vallen. En er zullen veel demonstraties plaatsvinden tegen verschillende parallelle machten – geheime ontmoetingen, frames, om het Braziliaanse volk, dat sinds maart 2020 bedrogen wordt, over te halen tot spoelen, met nieuwe schandalen, en het volk zal zich verenigen en om federale tussenkomst vragen; een strijd die nog ver gaat, daarvoor zullen ze zelfs CPI’s gebruiken. ;
 2. Zware regen; overstromingen, aardverschuivingen en ook gevallen van Mexicaanse griep en vogelgriep kunnen bereiken: São Paulo, BahiaFederaal District, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná Pernambuco, Piauí“ Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte , Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe en gevallen van gele koorts zullen worden gebruikt als Covid19;
  3 – Overstromingen troffen Indonesië en de Filippijnen en veroorzaakten overlast voor de mensen daar, ook nieuwe aanslagen op Bali, waar veel mensen het slachtoffer van zouden kunnen worden;
  4 – Aardbeving van grote macht schudt Japan; en nog een fort in de Filippijnen;
  5 – In Vietnam en Thailand kunnen zware stormen, overstromingen en aardverschuivingen slachtoffers maken;
  6 – De werkloosheid groeit in veel Europese landen en Azië, de crisis treft sommige bank-, communicatie- en industriële sectoren, en we zullen demonstraties hebben in India, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland en in enkele andere landen;
  7 – Geweld in Afghanistan en crisis zouden de aanvallen op gelovigen en openbare gebouwen kunnen doen toenemen;
  8 -. Een hittegolf die in sommige landen ernstige problemen veroorzaakt: Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Griekenland, Thailand, India, Laos, Zuid-Korea, Japan, China, de Filippijnen, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, in sommige landen delen van Azië zullen te maken krijgen met een groot probleem met regen en overstromingen; honderden slachtoffers …
  9 – Aardbeving in Taiwan treft het centrale gebied en / of in de buurt,
  10 – Terroristische aanslag in de VS, doodt meer dan 7 onschuldige mensen; En het aanvallen van een gebouw en op een openbare plaats kan in het land veel slachtoffers maken;
  11 – Cycloongolf treft Engeland, Ierland, Nieuw-Zeeland en Australië, tientallen doden en de hitte veroorzaakt ernstige problemen en gebrek aan water is een groot probleem; En een sterke aardbeving zou Christchurch kunnen treffen;

12 – Aardbeving in Peru – kan slachtoffers veroorzaken; Regen en hitte kunnen voor problemen zorgen; en geschillen bij de verkiezingen leiden tot een sterk initieel voordeel voor Pedro Castilho;
13– Bij een kolenmijnexplosie zijn er 12 doden in Bolivia; en overstromingen treffen het land;
14 – Aardbeving in Alaska 6.0 kan angst en paniek en slachtoffers veroorzaken;
15 – Aanval in Israël kan veel mensen pijn doen; en een man zal het vuur openen op een school en veel mensen het slachtoffer maken -;
16 – Aardbeving in China; en sterke wind en regen treffen de regio; de spanning tussen Taiwan en China groeit,
17 – Het aantal demonstraties in Brazilië neemt toe als gevolg van economische problemen, werkloosheid, tegen politici die bij schandalen betrokken zijn en tegen rechterlijke uitspraken; wantrouwende opvattingen, het vergroot de kracht van het verenigde volk dat hun ogen begint te openen en de president opnieuw om federale tussenkomst vraagt;

18 – Aardbeving in Indonesië kan veel slachtoffers maken; en vulkaan veroorzaakt sterke uitbarsting;
19 – Aardbeving in Marokko – in Afrika kan het schade aanrichten;
20 – Zware regenval en overstromingen, hitte die het centrale deel van Myanmar, Japan en Zuid-Korea bereikt;
21 – Demonstraties op 1 mei over de hele wereld met klachten over het ontbreken van een baan; en het aantal ministers van het Hooggerechtshof en gouverneurs en burgemeesters neemt toe, we zullen ook verschillende manifesten in de wereld hebben;
22 – Een aardbeving zal Panama treffen en kan angst en vernietiging veroorzaken;
23 – Verschillende sterke tornado’s kunnen de VS raken en verwoesting en veel slachtoffers in het land veroorzaken; in andere regio’s regen met harde wind, overstromingen, in een regio van San Francisco, Washington, Californië zijn er branduitbarstingen;
24 – Overstromingen bereiken in het noorden van het land: Acre, Amapá, Amazonas, Pará, Rondônia, Roraima en Tocantins. ,
25 – Sterke winden en stormen kunnen Macau, Hong Kong en Singapore treffen en veel schade en mogelijk doden veroorzaken. En in Hong Kong verspreiden zich grote demonstraties over het eiland;
26 – Hevige regenval trof het oosten van Canada, Mexico en veroorzaakte grote problemen, overstromingen;
27 – IJsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken zullen worden gestraft met zware regenval en overstromingen veroorzaken, met dodelijke slachtoffers en problemen in sommige regio’s van deze landen; en op sommige plaatsen kunnen grote stenen over de weg of dorpen rollen en in die landen verwoesting en mogelijk doden veroorzaken; Vulkaan geeft nieuw signaal in IJsland;
28 – Op de Maltese en Canarische Eilanden kunnen ze worden getroffen door een sterke aardbeving; en ook stormen en hitte van branden maken veel slachtoffers
29 – Een zware aardbeving treft Haïti en kan slachtoffers veroorzaken en overstromingen moeten ook het land treffen;
30 – Aanval in Frankrijk ,. Engeland, Spanje en mogelijk Duitsland kunnen onschuldige mensen doden; en er zijn plannen om elders in Europa aan te vallen;
31 – Aanval in Kenia doodt meer dan 15 mensen en verwondt meer dan 50 onschuldige mensen;
32 – Protesten in Argentinië en een aanslag op het leven van een politicus kunnen tot veel demonstraties leiden;
33 – Bij nieuwe conflicten in Venezuela komen verschillende mensen om het leven en raken meer dan 9 onschuldigen gewond;
34 – Een sterke aardbeving treft Nepal en kan velen bang maken; Sterke wind, zware regenval en overstromingen kunnen sommige regio’s bereiken
35 – Een aardbeving zou Puerto Rico kunnen treffen en veel mensen het slachtoffer kunnen maken;
36 – India’s ongecontroleerde covid19, het zou aanvallen kunnen veroorzaken, en het zal verschillende mensen het slachtoffer worden, overstromingen, zware regenval, en de schok tussen treinen kan ook het slachtoffer zijn van mensen – een mogelijke aardbeving kan slachtoffers maken;
37 – In Uruguay, Argentinië en Paraguay veroorzaken kou, temperatuurdaling en zware regenval veel slachtoffers in het land, een grote aanval op de Bank kan veel mensen doden;
38 – Aardbeving treft – Fiji en er zijn slachtoffers;
39 – Grote overstromingen troffen Laos en Sri Lanka, een storm zal ook op sommige plaatsen in de buurt van de hoofdstad ontploffen; Tegelijkertijd maakt de hitte in sommige regio’s slachtoffers;
40 – Joe Biden, kansen op gezondheidsproblemen – werkloosheid en economische problemen kunnen in sommige regio’s tot wanhoop leiden;
41 – In Jakarta – Indonesië, sterke hitte, zware regenval, overstromingen; kan het land slachtoffers en problemen bezorgen.
42 – Een zware aardbeving treft Italië en kan slachtoffers maken; en in sommige streken zullen ze worden gestraft door de regen; en vulkaan barst uit;

43 – In Rio de Janeiro – Brazilië kunnen problemen met stormen en een groot schandaal in de politieke omgeving zorgen en manifestaties veroorzaken; Als Henry Borel binnenkort een oplossing heeft, kan nieuw bewijs erop wijzen dat de jongen is geslagen, dan zullen we de naam van de auteur en co-auteur door de rechtbank laten onthullen;
44 – Een sterke aardbeving treft Chili, wat schade en slachtoffers kan veroorzaken in het land;
45 – De cycloon treft Madagaskar en de Filippijnen en kan leiden tot veel doden en dakloosheid;
46 – Sterke aardbeving in Pakistan nabij de hoofdstad .;
47 – Sterke cycloon nadert Ecuador en Honduras, overstromingen in sommige regio’s
48 – Een mogelijke aardbeving bij Sichuan zou slachtoffers kunnen maken; en nieuw virus kan worden ontdekt in China;
49 – Sniper doodt minstens 5 mensen in de VS; intensiveert protesten met grote problemen in het land;
50 – Aanval in de Verenigde Arabische Emiraten doodt minstens 3 mensen; en verwondt tientallen mensen en aanslagen rond de luchthaven; en hotelbrand kan veel mensen tot slachtoffer maken;
51 – Een mogelijke uitbarsting in Japan beangstigt de inwoners van de regio;
52 – Vulkaan vertoont grote tekenen in Chili, en een andere kan ook rook en gevaar voor de regio vrijgeven;
53 -. Bij een aardbeving in Rusland komen ten minste 11 onschuldige mensen om;
54 – Zware regenbuien met wind in België, Oostenrijk en Zwitserland veroorzaken schade in deze landen; en een mogelijke aanval op een openbare plaats zou veel mensen het slachtoffer kunnen maken; mogelijke lawine maakt slachtoffers;

 1. Portugal, Spanje, Frankrijk het droge klimaat begint het gevaarlijke seizoen, met branden die beginnen in Frankrijk, Portugal en Spanje, en vervolgens worden sommige steden getroffen door stortregens die verwoesting en overstromingen veroorzaken.
 2. Duizenden woningen (gebouwen) in Brazilië dreigen in te storten als gevolg van misbruik van materiaal – wanbeheer van constructies, zonder veel toezicht op verschillende risicoplaatsen in het land; momenteel bevindt een van de twee gevaarlijkste zich in Rio de Janeiro en de andere in Barueri – São Paulo, in het condominium Viva mais Barueri, dat naar verwachting scheuren zal ondergaan;
 3. In Ecuador blijft een waterkrachtcentrale ernstige problemen met de structuur hebben en kan ze op elk moment bezwijken, waardoor een deel van de lokale bevolking in gevaar komt;
 4. Hoog risico in dammen in China, Frankrijk en Brazilië, kan nog steeds veel onschuldige mensen het slachtoffer maken en door gebrek aan toezicht, gebrek aan correcte wetshandhaving en mogelijke ladeovereenkomsten tussen bedrijven en toezichthoudende bevoegdheden;
 5. In Amazonas zullen criminele branden beginnen, met een gebrek aan handhaving en wetten die de mensen en de longen van de planeet beschermen;
 6. De opwarming van de aarde zal zeer hoge niveaus bereiken, waardoor mogelijk de kans op dodelijke virussen, zoals Marburg en Nipa, tussen 2025 en 2029 toeneemt. schaarste aan drinkwater en problemen in de landbouw;
 7. Er zijn nog steeds misdaadplannen tegen het leven van politici en andere autoriteiten op het Braziliaanse toneel – bekende mensen; die een ernstig levensrisico lopen;
 8. Verhoogde economische crisis in Brazilië zal leiden tot de sluiting van meer dan 350.000 bedrijven, in Japan meer dan 1500 bedrijven, in de VS meer dan 250.000 bedrijven, in Frankrijk meer dan 160.000 bedrijven, in Duitsland meer dan 176.000 bedrijven , in Spanje meer dan 98 duizend bedrijven, kan Argentinië Chaos bereiken, enzovoort,

Aandacht ! sommige afbeeldingen zijn afkomstig van het Google Public Search-systeem (google afbeeldingen)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Premonitor e Ambientalista (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: