Maj 2021 Förutsägelser, av Jucelino Luz

Maj 2021 Förutsägelser, av Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30 april 2021

MAJ / 2021

 1. Val i Brasilien skapar intressekrig för 2022, där de kommer att skapa många hinder för den nuvarande presidenten som har fullt stöd från det brasilianska folket, cirka 78% av stödet – barbs, anklagelser, försök att störta den nuvarande presidenten kommer att uppstå , med bland annat Covid19 och planerar att attackera livet för den nuvarande presidenten och familjen. Och många demonstrationer kommer att uppstå mot flera parallella makter – hemliga möten, ramar, för att få det brasilianska folket, som har lurats sedan mars 2020. en kamp som fortfarande går långt, för att de till och med kommer att använda KPI. ;
 2. Kraftigt regn; översvämningar, jordskred och även fall av svininfluensa och fågelinfluensa kan nå: São Paulo, Bahia ,, Federal District, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná ,, Pernambuco, Piauí ,, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte , Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe, och fall av gul feber, kommer att användas som Covid19;
  3 – Översvämningar drabbade Indonesien och Filippinerna, vilket orsakade besvär för människorna där, också nya attacker på Bali, som kan offra många människor;
  4 – Jordbävning med stor kraft skakar Japan; och ett annat fort på Filippinerna;
  5 – I Vietnam och Thailand kan allvarliga stormar, översvämningar, jordskred orsaka offer;
  6 – Arbetslöshetstillväxten i många europeiska länder och Asien, krisen påverkar vissa bank-, kommunikations- och industrisektorer, och vi kommer att ha demonstrationer i Indien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Grekland och i vissa andra länder.
  7 – Våld i Afghanistan och kris kan öka attackerna mot troende och offentliga byggnader;
  8 -. En värmebölja som orsakar allvarliga problem i vissa länder: Tyskland, Frankrike, Portugal, Spanien, Grekland, Thailand, Indien, Laos, Sydkorea, Japan, Kina, Filippinerna, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesien, Malaysia, i vissa delar av Asien, kommer att möta ett stort problem med regn och översvämningar; hundratals offer …
  9 – Jordbävningen i Taiwan drabbar det centrala området och / eller i närheten,
  10 – Terrorattack i USA, dödar mer än 7 oskyldiga människor; Att angripa en byggnad och på en allmän plats kan orsaka många offer i landet.
  11 – Cyklonvågen träffar England, Irland, Nya Zeeland och Australien dödar dussintals och värmen medför allvarliga problem och brist på vatten är ett stort problem. Och en stark jordbävning kan drabba Christchurch;

12 – Jordbävning i Peru – kan orsaka offer; Regn och värme kan ge problem; och tvist i valet leder till en stark initial fördel för Pedro Castilho;
13– Kolgruvexplosionen dödar 12 i Bolivia; och översvämningar påverkar landet;
14 – Jordbävning i Alaska 6.0 kan orsaka rädsla och panik och offer;
15 – Attack i Israel kan skada många människor; och en man öppnar eld på en skola och kan offra många människor -;
16 – Jordbävning i Kina; och starka vindar och regn drabbade regionen; spänningen mellan Taiwan och Kina växer,
17 – Antalet demonstrationer i Brasilien växer på grund av ekonomiska problem, arbetslöshet och mot politiker som är inblandade i skandaler och mot domstolsbeslut. misstänkta attityder, det ökar styrkan hos det enade folket som börjar öppna ögonen och be presidenten igen för federalt ingripande.

18 – Jordbävningar i Indonesien kan ge många offer; och vulkan ger starkt utbrott;
19 – Jordbävning i Marocko – i Afrika kan det skada;
20 – Kraftiga regn och översvämningar, värme når den centrala delen av Myanmar, Japan och Sydkorea;
21 – Demonstrationer den 1 maj runt om i världen, i klagomål om bristen på jobb; och antalet ministrar från Högsta domstolen och guvernörer och borgmästare ökar kommer vi också att ha flera manifest i världen;
22 – Jordbävningen kommer att drabba Panama och kan orsaka rädsla och förstörelse;
23 – Flera starka tornader kan drabba USA och orsaka förstörelse och många offer i landet; i andra regioner regn med starka vindar, översvämningar, i en region i San Francisco, Washington, Kalifornien finns det utbrott av eld;
24 – Översvämningar når i norra delen av landet: Acre, Amapá, Amazonas, Pará, Rondônia, Roraima och Tocantins. ,
25 – Starka vindar, stormar kan drabba Macau, Hong Kong, Singapore och orsaka mycket skada och möjliga dödsfall. Och i Hong Kong sprids stora demonstrationer på ön;
26 – Kraftiga regn slog östra Kanada, Mexiko och orsakade stora problem, översvämningar;
27 – Island, Norge, Sverige och Danmark kommer att straffas av kraftiga regn och orsaka översvämningar med dödsfall och problem i vissa regioner i dessa länder; och på vissa ställen kan stora stenar rulla på vägen eller byar som orsakar förstörelse och möjliga dödsfall i dessa länder; Vulkan ger ny signal på Island;
28 – På de maltesiska och kanariska öarna kan de drabbas av en stark jordbävning; och även stormar och värme från bränder gör många offer
29 – En stark jordbävning drabbar Haiti och kan orsaka offer och översvämningar måste också slå landet.
30 – Attack i Frankrike ,. England, Spanien och möjligen Tyskland kan döda oskyldiga människor; och det finns planer på att attackera någon annanstans i Europa;
31 – Attack i Kenya dödar mer än 15 personer och skadar mer än 50 oskyldiga;
32 – Protester i Argentina och ett försök på en politikers liv kan orsaka många demonstrationer;
33 – Nya konflikter i Venezuela dödar flera människor och skadar mer än nio oskyldiga;
34 – En stark jordbävning träffar Nepal och kan skrämma många; Kraftiga vindar, kraftiga regn, översvämningar kan nå vissa regioner
35 – Jordbävningen kan drabba Puerto Rico och drabbas av många människor;
36 – Indien okontrollerad covid19, det kan ge attacker, och det kommer att offra flera människor, översvämningar, kraftiga regn och chocken mellan tåg kan också offra människor – en eventuell jordbävning kan orsaka offer;
37 – I Uruguay, Argentina och Paraguay kan kyla, temperaturfall, kraftiga regn orsaka många offer i landet, en stor attack mot banken kan döda många människor;
38 – Jordbävningen träffar – Fiji och det finns offer;
39 – Stora översvämningar drabbade Laos och Sri Lanka, en storm kommer också att ta bort vissa platser nära huvudstaden; Samtidigt gör värmen i vissa regioner offer;
40 – Joe Biden, risken för hälsoproblem – arbetslöshet och ekonomiska problem kan orsaka förtvivlan i vissa regioner;
41 – I Jakarta -Indonesien, stark hetta, kraftiga regn, översvämningar; kan orsaka offer och problem för landet.
42 – En stark jordbävning drabbar Italien och kan orsaka offer; och i vissa regioner kommer de att straffas av regn. och vulkanutbrott;

43 – I Rio de Janeiro-Brasilien kan problem med stormar och en stor skandal i den politiska miljön orsaka oro och manifestationer. Om Henry Borel snart kan få en lösning kan nya bevis tyder på att pojken blev misshandlad, vi får namnet på författaren och medförfattaren avslöjad av domstolen;
44 – Stark jordbävning drabbar Chile, vilket kan orsaka skador och offer i landet;
45 – Cyklon träffar Madagaskar och Filippinerna kan orsaka många dödsfall och orsaka hemlöshet.
46 – Stark jordbävning i Pakistan nära huvudstaden .;
47 – Stark cyklon närmar sig Ecuador och Honduras, översvämningar i vissa regioner
48 – En möjlig jordbävning nära Sichuan kan kräva offer; och nytt virus kan upptäckas i Kina;
49 – Sniper dödar minst 5 personer i USA; intensifierar protester med stora problem i landet.
50 – Attack i Förenade Arabemiraten dödar minst tre personer; och skadar dussintals människor och attacker runt flygplatsen; och hotellbrand kan offra många människor;
51 – Ett möjligt utbrott i Japan skrämmer invånarna i regionen.
52-Vulkan visar stora tecken i Chile, och en annan kan också frigöra rök och fara för regionen;
53 -. Jordbävningen i Ryssland dödar minst elva oskyldiga människor;
54 – Kraftiga regn med vind i Belgien, Österrike och Schweiz orsakar skador i dessa länder; och en eventuell attack på en allmän plats kan offra många människor; möjlig lavin gör offer;

 1. Portugal, Spanien, Frankrike startar det torra klimatet farosäsongen, med bränder som börjar i Frankrike, Portugal och Spanien, och därefter drabbade regnet några städer som orsakade förstörelse och översvämningar.
 2. Tusentals bostäder (byggnader) i Brasilien riskerar att kollapsa på grund av att de missbrukas av material – felaktig hantering av konstruktioner, utan mycket tillsyn på olika riskplatser i landet. just nu är en av de två farligaste i Rio de Janeiro och den andra i Barueri – São Paulo, i lägenheten Viva mais Barueri, som förväntas genomgå sprickor;
 3. I Ecuador, en vattenkraftverk, har det fortfarande allvarliga problem i strukturen och kan ge sig när som helst och riskera en del av den lokala befolkningen.
 4. Hög risk i dammar i Kina, Frankrike och Brasilien kan fortfarande utsättas för många oskyldiga och på grund av brist på tillsyn, brist på korrekt brottsbekämpning och eventuella lådeavtal mellan företag och tillsynsbefogenheter.
 5. I Amazonas kommer kriminella bränder att börja, med brist på efterlevnad och lagar som skyddar folket och lungorna på planeten.
 6. Den globala uppvärmningen kommer att nå mycket höga nivåer, vilket potentiellt ökar risken för dödliga virus, såsom Marburg och Nipa mellan 2025 och 2029. brist på dricksvatten och problem inom jordbruket;
 7. Det finns fortfarande planer på brott mot livet för politiker och andra myndigheter på den brasilianska scenen – välkända människor; som kommer att löpa allvarlig livsrisk;
 8. Ökad ekonomisk kris i Brasilien kommer att leda till att mer än 350 tusen företag stängs, i Japan mer än 1500 företag, i USA, mer än 250 tusen företag, i Frankrike mer än 160 tusen företag, i Tyskland mer än 176 tusen företag , i Spanien mer än 98 tusen företag, Argentina kan nå Chaos, så vidare,

Uppmärksamhet! några bilder togs från Googles offentliga söksystem (google bilder)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Premonitor e Ambientalista (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: