Maj 2021 Forudsigelser af Jucelino Luz

Maj 2021 Forudsigelser af Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 30. april 2021

MAJ / 2021

 1. Valg i Brasilien skaber interessekrig i 2022, hvor de vil skabe mange hindringer for den nuværende præsident, der har fuld støtte fra det brasilianske folk, omkring 78% af støtten – modhager, beskyldninger, forsøg på at vælte den nuværende præsident vil opstå , der bruger Covid19 og planlægger at angribe den nuværende præsident og familieliv. Og mange demonstrationer vil opstå mod flere parallelle magter – hemmelige møder, rammer for at få det brasilianske folk, der er blevet bedraget siden marts 2020. vasker med nye skandaler, og folket vil forene sig og bede om føderal intervention; en kamp, ​​der stadig går langt, for at de endda vil bruge CPI’er. ;
 2. Kraftig regn; oversvømmelser, jordskred og også tilfælde af svineinfluenza og fugleinfluenza kunne nå: São Paulo, Bahia ,, Federal District, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná ,, Pernambuco, Piauí ,, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte , Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe, og tilfælde af gul feber, vil blive brugt som Covid19;
  3 – Oversvømmelser ramte Indonesien og Filippinerne og forårsagede gener for folk der, også nye angreb på Bali, som kunne ofre mange mennesker;
  4 – Jordskælv med stor magt ryster Japan; og et andet fort på Filippinerne;
  5 – I Vietnam og Thailand kan alvorlige storme, oversvømmelser, jordskred forårsage ofre;
  6 – Arbejdsløshedsvækst i mange europæiske lande og Asien, krisen påvirker nogle bank-, kommunikations- og industrisektorer, og vi vil have demonstrationer i Indien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Grækenland og i nogle andre lande;
  7 – Vold i Afghanistan og krise kan øge angreb mod troende og offentlige bygninger;
  8 -. En hedebølge, der forårsager alvorlige problemer i nogle lande: Tyskland, Frankrig, Portugal, Spanien, Grækenland, Thailand, Indien, Laos, Sydkorea, Japan, Kina, Filippinerne, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesien, Malaysia, i nogle dele af Asien, vil stå over for et stort problem med regn og oversvømmelser; hundreder af ofre …
  9 – Taiwan jordskælv rammer det centrale område og / eller i nærheden,
  10 – Terrorangreb i USA dræber mere end 7 uskyldige mennesker; Og angreb på en bygning og på et offentligt sted kan forårsage mange ofre i landet;
  11 – Cyklonbølgen rammer England, Irland, New Zealand og Australien dræber snesevis, og varmen medfører alvorlige problemer, og mangel på vand er et stort problem; Og et stærkt jordskælv kunne ramme Christchurch;

12 – Jordskælv i Peru – kan forårsage ofre; Regn og varme kan medføre problemer; og tvist ved valget fører til en stærk indledende fordel for Pedro Castilho;
13– Eksplosion af kulmine dræber 12 i Bolivia; og oversvømmelser påvirker landet;
14 – Jordskælv i Alaska 6.0 kan forårsage frygt og panik og ofre;
15 – Angreb i Israel kunne skade mange mennesker; og en mand vil åbne ild på en skole og kan ofre mange mennesker -;
16 – Jordskælv i Kina; og stærk vind og regn ramte regionen; spændingen mellem Taiwan og Kina vokser,
17 – Antallet af demonstrationer i Brasilien vokser på grund af økonomiske problemer, arbejdsløshed og mod politikere involveret i skandaler og mod domstolsafgørelser; mistænkelige holdninger, øger det styrken hos det forenede folk, der begynder at åbne deres øjne og beder præsidenten igen om føderal indblanding;

18 – Jordskælv i Indonesien kan bringe mange ofre; og vulkan bringer stærkt udbrud;
19 – Jordskælv i Marokko – i Afrika kan det skade;
20 – Kraftige regn og oversvømmelser, varme når den centrale del af Myanmar, Japan og Sydkorea;
21 – Demonstrationer den 1. maj rundt om i verden i klager over manglen på job; og antallet af ministre fra Højesteret og guvernører og borgmestere stiger, vil vi også have flere manifest i verden;
22 – Jordskælv vil ramme Panama og kan forårsage frygt og ødelæggelse;
23 – Flere stærke tornadoer kan ramme USA og forårsage ødelæggelse og mange ofre i landet; i andre regioner regn med stærk vind, oversvømmelser, i en region i San Francisco, Washington, Californien er der udbrud af ild;
24 – Oversvømmelser når nord i landet: Acre, Amapá, Amazonas, Pará, Rondônia, Roraima og Tocantins. ,
25 – Kraftig vind, storme kan ramme Macau, Hong Kong, Singapore og forårsage megen skade og mulige dødsfald. Og i Hong Kong spreder store demonstrationer sig på øen;
26 – Kraftige regn ramte det østlige Canada, Mexico, der forårsagede store problemer, oversvømmelser;
27 – Island, Norge, Sverige og Danmark vil blive straffet med kraftige regn og forårsage oversvømmelse med dødsfald og problemer i nogle regioner i disse lande; og nogle steder kan store sten rulle på vejen eller landsbyer, der forårsager ødelæggelse og mulige dødsfald i disse lande; Vulkan giver nyt signal på Island;
28 – På de maltesiske og kanariske øer kan de blive ramt af et stærkt jordskælv; og også storme og varme fra brande gør mange ofre
29 – Et stærkt jordskælv rammer Haiti og kan forårsage ofre og oversvømmelser skal også ramme landet;
30 – Angreb i Frankrig ,. England, Spanien og muligvis Tyskland kan dræbe uskyldige mennesker; og der er planer om at angribe andre steder i Europa;
31 – Angreb i Kenya dræber mere end 15 mennesker og sårer mere end 50 uskyldige mennesker;
32 – Protester i Argentina og et forsøg på en politikers liv kunne forårsage mange demonstrationer;
33 – Nye konflikter i Venezuela dræber flere mennesker og sårer mere end 9 uskyldige;
34 – Et stærkt jordskælv rammer Nepal og kan skræmme mange; Kraftig vind, kraftig regn, oversvømmelser kan nå nogle regioner
35 – Jordskælv kunne ramme Puerto Rico og ofre mange mennesker;
36 – Indien ukontrolleret covid19, det kunne medføre angreb, og det vil ofre flere mennesker, oversvømmelser, kraftige regn, og chokket mellem togene kan også ofre mennesker – et muligt jordskælv kan forårsage ofre;
37 – I Uruguay, Argentina og Paraguay forårsager den kolde, temperaturfald, kraftige regn mange ofre i landet, et stort angreb på banken kan dræbe mange mennesker;
38 – Jordskælv rammer – Fiji, og der er ofre;
39 – Store oversvømmelser ramte Laos og Sri Lanka, en kuling vil også frigøre nogle steder nær hovedstaden; Samtidig gør varmen i nogle regioner ofre;
40 – Joe Biden, chancer for sundhedsproblemer – arbejdsløshed og økonomiske problemer kan medføre fortvivlelse i nogle regioner;
41 – I Jakarta -Indonesien, stærk varme, kraftig regn, oversvømmelser; kunne medføre ofre og problemer for landet.
42 – Et stærkt jordskælv rammer Italien og kan forårsage ofre; og i nogle regioner vil de blive straffet af regnen; og vulkanudbrud;

43 – I Rio de Janeiro-Brasilien kan problemer med storme og en stor skandale i det politiske miljø give anledning til bekymring og manifestationer; Hvis Henry Borel muligvis snart har en løsning, kan nye beviser tyde på, at drengen blev slået, vil vi få navnet på forfatteren og medforfatteren afsløret af retten;
44 – Stærkt jordskælv rammer Chile, som kan forårsage skader og ofre i landet;
45 – Cyklon rammer Madagaskar og Filippinerne kan forårsage mange dødsfald og forårsage hjemløshed;
46 – Stærkt jordskælv i Pakistan nær hovedstaden .;
47 – Stærk cyklon nærmer sig Ecuador og Honduras, oversvømmelser i nogle regioner
48 – Et muligt jordskælv nær Sichuan kan kræve ofre; og ny virus kan blive opdaget i Kina;
49 – Snigskytte dræber mindst 5 mennesker i USA; intensiverer protester med store problemer i landet
50 – Angreb i De Forenede Arabiske Emirater dræber mindst 3 mennesker; og skader dusinvis af mennesker og angreb omkring lufthavnen; og hotelbrand kan ofre mange mennesker;
51 – En mulig udbrud i Japan skræmmer beboerne i regionen;
52 -Vulkan viser store tegn i Chile, og en anden kan også frigive røg og fare for regionen;
53 -. Jordskælv i Rusland dræber mindst 11 uskyldige mennesker;
54 – Kraftige regnvejr med vind i Belgien, Østrig og Schweiz forårsager skader i disse lande; og et muligt angreb på et offentligt sted kan ofre mange mennesker; mulig lavine gør ofre;

 1. Portugal, Spanien, Frankrig, det tørre klima starter faresæsonen, hvor brande begynder i Frankrig, Portugal og Spanien, og derefter voldsomme regnvejr ramte nogle byer, der forårsagede ødelæggelse og oversvømmelser.
 2. Tusinder af boliger (bygninger) i Brasilien er i fare for at kollapse på grund af lidelse fra misbrug af materiale – forkert forvaltning af konstruktioner uden meget opsyn på forskellige risikosteder i landet; i øjeblikket er en af ​​de to farligste i Rio de Janeiro og den anden i Barueri – São Paulo, i Viva mais Barueri ejerlejlighed, som forventes at gennemgå revner;
 3. I Ecuador, et vandkraftværk, har der fortsat alvorlige problemer i strukturen og kan til enhver tid vige for at sætte en del af den lokale befolkning i fare;
 4. Høj risiko i dæmninger i Kina, Frankrig og Brasilien kan stadig ofre mange uskyldige mennesker og på grund af manglende tilsyn, manglende korrekt retshåndhævelse og mulige skuffeaftaler mellem virksomheder og tilsynsbeføjelser;
 5. I Amazonas begynder kriminelle brande med manglende håndhævelse og love, der beskytter folket og lungerne på planeten;
 6. Den globale opvarmning vil nå meget høje niveauer, hvilket potentielt øger risikoen for dødelige vira som Marburg og Nipa mellem 2025 og 2029. mangel på drikkevand og problemer i landbruget;
 7. Der er stadig planer om kriminalitet mod politiker og andre myndigheders liv på den brasilianske scene – kendte mennesker; der vil være i alvorlig livsfare;
 8. Øget økonomisk krise i Brasilien vil føre til lukning af mere end 350 tusind virksomheder, i Japan mere end 1500 virksomheder, i USA, mere end 250 tusind virksomheder, i Frankrig mere end 160 tusind virksomheder, i Tyskland mere end 176 tusind virksomheder , i Spanien mere end 98 tusind virksomheder, Argentina kan komme til kaos, så videre,

Opmærksomhed ! nogle billeder blev taget fra Googles offentlige søgesystem (google billeder)

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Jucelino Nóbrega da Luz – Premonitor e Ambientalista (jucelinodaluz.com.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: