In Brazilië bracht de zeer vreemde lockdown, overdreven nieuws verspreid door de bruine media (sensationele pers) negativiteit en discriminatie van Brazilianen met zich mee.

In Brazilië bracht de zeer vreemde lockdown, overdreven nieuws verspreid door de bruine media (sensationele pers) negativiteit en discriminatie van Brazilianen met zich mee. Tussen de rode, gele en groene Braziliaanse vergelijking om Covid19 te rechtvaardigen, dat wil zeggen, het komt binnen en verlaat een lockdown gecreëerd door sommige regeringsfunctionarissen en verspreid door de sensationele media, het veroorzaakt verschillende schade aan het land en zal een groot schandaal en ontdekkingen van afwijkingen veroorzaken. , het witwassen van geld en het gebrek aan verantwoording door gouverneurs en burgemeesters van sommige Braziliaanse gemeenten. Jucelino Luz, visionair, die begeleiding en advies geeft over verschillende onderwerpen, voorspelt economische chaos, honger, schandalen in heel Brazilië en de wereld. Hij zegt dat hij buitengewoon bezorgd is over het huidige moment, het meest verontrustende is dat van de regering van São Paulo, die het beperkte met een decreet dat terugging naar de ‘rode’ fase, waardoor het grootste deel van de handel niet functioneerde, om Covid19 in te dammen, aan de andere kant, aan de andere kant, drukke treinen, drukke metro’s, drukke bussen, waaronder zelfs “Cracolândia” – bezoeken deze plaatsen, het coronavirus, niet? ​ Als er echt een golf van zaken is of een herhaling van de eerste, verergerd door verkiezingscampagnes, openingen in het hele land en vakantiepartijen. ‘We bevinden ons in een tijd die bevorderlijk en onmiddellijk was voor een interventie. Of maken we een grote politieke staatsgreep mee? Er gebeuren vreemde en verontrustende feiten in São Paulo, ook in verschillende staten en in de wereld! Ze vergeten over de economische impact van deze drastische maatregel te zeggen: ‘Wat weten we dat dit soort rigide sociaal isolement, een lockdown die meerdere maanden aanhoudt, met verschillende fasen, met alleen essentiële diensten die werken, anders dan wat voorheen was? gebeurt, zal het in de toekomst niet mogelijk zijn om economische schade tot een minimum te beperken. Wat we in Brazilië nodig hadden, was dit te begrijpen!​Heb een centraal commando. Een unieke boodschap, verspreid over het hele land, met transparantie, met goede gegevens, met goede praktijken. In Brazilië is alles anders dan in andere landen, daar in Europa bijvoorbeeld, lijkt het erop dat overheidsfunctionarissen mensen steunen om stil te blijven of thuis te blijven. Hier dekken ze, naast de lage waarden, nauwelijks de gas- en waterrekeningen – opgelegde tijden, elektriciteitsrekeningen, voedsel, dat zijn verplichtingen voor elke maand. Zonder baan en zonder geld hoe deze rekeningen te betalen? Het is duidelijk dat ik gevoelig ben voor het hele debat over de economische kwestie. Maar deze tweedeling is niet onjuist. Als het aantal sterfgevallen omhoog gaat, zoals vaak wordt gezegd, stort het gezondheidssysteem in en kunnen we de pandemie niet correct beheersen. Is dat wat sommige mensen willen, wat gebeurt er dan met de economie? Het zal ook instorten. Mensen zullen in grote aantallen gaan sterven aan andere ziekten en we zullen niet eens mensen hebben om de economie te veranderen. We zullen geen mensen hebben om te werken, goederen te produceren en te consumeren. Als Brazilië Carnaval niet had uitgebracht, en volgde omdat sommige landen in maart 2020 een nationale lockdown hadden gemaakt, zou er geen manier zijn om te klagen … We weten hoe het werkt en dit is niet de eerste pandemie in de menselijke geschiedenis. Hierover bestaat een schat aan literatuur. En alle pandemieën waarbij je het juiste sociale isolement hebt bereikt, niet het soort dat je nu doet, dictatoriale, extreme eisen, vaccinmarketing, zouden het aantal gevallen en sterfgevallen kunnen verminderen. Dit geldt zelfs voor die ziekten met een infectiepercentage en een veel hoger sterftecijfer dan die waarmee we momenteel worden geconfronteerd. Als we een strikt en echt sociaal isolement voeren, zouden we dit probleem niet hebben in Brazilië en in de wereld – dat iets lijkt te hebben veranderd dat op zijn minst eenheid nodig heeft, in een politieke oorlog in het land. Ik zal daar een bewijs van geven. Tijdens de pandemie van 1918 deden alle Amerikaanse steden die isolatiemaatregelen namen, de stroom van mensen blokkeerden en hun economie lamlegden, het beter dan steden die niets deden, de pandemie de vrije loop lieten en informatie voor hun bevolking censureerden. Plaatsen als New York, Boston en Philadelphia, die niet correct reageerden, hadden grote menselijke verliezen en vreselijke economische problemen tijdens en na de pandemie. Andere steden, zoals Pittsburgh, deden het bijvoorbeeld veel beter.

In Brazilië is er een tragische opeenvolging van fouten. Minimaliseer ten eerste de ernst van de pandemie. Bereid je niet voor voordat ze in Brazilië aankomt. We hadden bijna drie maanden om ons voor te bereiden op het gebied van beschermend materiaal, maskers, kortom, om het land vóór de problemen te organiseren. De tweede fout was om de waarschuwingen van de visionair aan verschillende landen te ontkennen, en niet om een ​​echt nationaal, gecentraliseerd commando te creëren, een grotere staat om de pandemie te bestrijden met een duidelijke missie. Dit bevel zou staten niet alleen vanuit gezondheidsoogpunt kunnen helpen, maar ook financieel. Bovendien, begin maart de sluiting van het Braziliaanse internationale luchtruim af te kondigen en blokkades op de belangrijkste snelwegen te maken. Het was absoluut voorspelbaar dat de wegen de gevallen naar het binnenland van Brazilië zouden verspreiden. In de eerste drie weken van maart was São Paulo verantwoordelijk voor 85% van de gevallen in het land. Als we São Paulo maar hadden geblokkeerd … De luchthaven van Guarulhos ontving de grootste stroom mensen uit het buitenland en we hadden dit verkeer voor de rest van Brazilië hier kunnen stoppen. Blokkeerde het verkeer van metro’s, bussen, treinen. Maar we hebben niets gedaan. In Brazilië was er geen bevel, was er geen bericht, was het niet nodig om prioriteiten te stellen, was er een gebrek aan voorbereiding en was er een gebrek aan geloof in de wetenschap – maar ook aan het juiste woord. Wat ze deden, vulde de mensen met angst en paniek, om vervolgens de magische formule te brengen: “Vaccinatie” Het drama dat ik op dat moment voel, daarom heb ik dit artikel gemaakt, is dat we deze keer een geweldige vaccinatiemarketing hadden en dat we vergat de vaccinatie beter, onderwijs aan de mensen – dat wil zeggen, ze maakten hun leven doodsbang – zonder een solide oplossing te tonen – slechts één pad, dat geen positieve resultaten zal opleveren, zal alleen nog meer doden veroorzaken. Deze politieke strijd maskeert onnodig haat en “chaos”, het slaat nergens op. Het is totale incompetentie, een gebrek aan enige strategische, logistieke en hygiënische visie op hoe belangrijk het is om direct onderwijs en preventie te hebben. Ze staan ​​tegen elkaar op en gooien stenen om een ​​”boosdoener” te vinden. We moeten dezelfde wapens gebruiken als de verdelers van sensatiezucht die Brazilië en veel landen in een diepe put begraven, we moeten sociale netwerken gebruiken om waarheden te verspreiden. Wat bepleiten de entiteiten? Wat zijn de echte resultaten? Waarom is het belangrijk om een ​​masker te dragen, maar wel op de juiste plek? Waarom is het nodig om een ​​gecontroleerde en veilige lockdown te doen, zonder werkloosheid te veroorzaken? We moeten nepnieuws bestrijden waar robots en deze individuen optreden. En goed kijken voordat we geloven in sensationeel nieuws, dat gericht is op individuele interesses – die natuurlijk altijd dezelfde retoriek gebruiken: – “ten behoeve van de bevolking” – pure hypocrisie, ze geven niet eens om ons. In feite in de wereld. Deze kloof waarin we zijn gevallen op het gebied van communicatie, doodt evenveel mensen als het gezondheidsprobleem. Nooit heeft de wereld zo’n enorme strijd op het gebied van biomedische wetenschappen meegemaakt, gezien of meegemaakt. Dit laat zien hoe relevant biomedische wetenschap is geworden voor de sociale, politieke en economische toekomst van de wereld. We zien de grote machten van de wetenschap betwisten wie de vaccinhegemonie heeft die, in theorie, de planeet van deze crisis zal redden. Er zijn gigantische belangen en de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld zijn erbij betrokken. Ik had nooit gedacht dat ik nieuws over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins eerst zou lezen in persberichten van bedrijven, niet in wetenschappelijke artikelen. Ik heb dat nog nooit in mijn leven gezien. We hebben het over intresten van biljoenen dollar. Het is niet voor niets dat China al de grootste publieke investeerder in wetenschap ter wereld is geworden, door de VS te passeren. Denk er eens over na: voordat China de VS overneemt als de grootste economie ter wereld, tussen 2024 en 2028, zal het de Amerikanen verdringen als het grootste wetenschappelijke bbp ter wereld.

De valse informatie die door de bruine media (gele pers) in het buitenland wordt verspreid, heeft tot negativiteit en discriminatie van Brazilianen geleid: Met dit nieuws elke dag verspreid door de bruine pers (gele pers), lieten ze de naam Brazilië achter, in een negatieve situatie en Europa, de 27 landen die lid zijn van de Europese Unie, handhaven regels die de komst van Brazilianen in het land verhinderen. Dit zijn: Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Ierland, Denemarken, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Griekenland, Kroatië, Malta, Cyprus, Zweden, Finland, Estland, Litouwen en Letland. In dit geval zijn ook specifieke regels van toepassing: Portugal, Duitsland, Italië en Frankrijk geven bijvoorbeeld alleen toestemming voor de binnenkomst van degenen die een door het land afgegeven visum hebben. Andere landen in Europa buiten de eurozone, zoals het Verenigd Koninkrijk, hebben ook Brazilianen de toegang tot hun grondgebied verboden, net als de Russische Federatie. In Azië komt de beperking tot Brazilianen voor in landen als China (die het virus veroorzaakten, daar meteen een oplossing voor) en Japan, die alleen in specifieke gevallen toegang tot hun grondgebied toelaten, zoals diplomaten in dienst van de Braziliaanse staat. De Japanse regering was alert nadat ze een mutatie van het virus had ontdekt bij Braziliaanse toeristen die door het land reisden. Andere landen hebben algemene regels om elke toerist te verbieden – het geval van Marokko en Angola, die tot het begin van de pandemie directe vluchten met de luchthaven van São Paulo / Guarulhos onderhouden. Er zijn maar weinig landen zonder enige beperking voor welk type toerist dan ook, zoals Afghanistan, Montenegro, Noord-Macedonië en Albanië. Mexico heeft heel eenvoudige regels – het enige wat je hoeft te doen is bij aankomst in het land een formulier in te leveren voor immigratie. Deze faciliteit heeft in de eerste weken van het jaar Braziliaanse digitale influencers naar de stranden in het zuiden van het land gelokt, hoewel Mexico ook te maken heeft met een toename van het aantal gevallen (tot 1,6 miljoen) en sterfgevallen (138 duizend). We hopen allemaal dat de gecreëerde CPI’s een wonder zullen verrichten in Brazilië! Wat CPI betekent: de parlementaire onderzoekscommissie (CPI) is een onderzoek dat wordt uitgevoerd door de wetgevende macht, die het parlementaire huis zelf verandert in een commissie om getuigenissen te horen en rechtstreeks informatie te verzamelen, bijna altijd in reactie op klachten van de mensen. Op gemeentelijk gebied is de juiste naam de Speciale Onderzoekscommissie (CEI). Het is absurd, want in Brazilië is het meer een creatie van sensationeel nieuws dan de besmetting van het virus zelf, in werkelijkheid sterven mensen aan hart- en vaatziekten, nierproblemen, diabetes, kanker en om de hoeveelheid Covid19 in het land te verhogen. , decreten opgesteld door sommige gouverneurs, maakt het mogelijk om het aantal geïnfecteerde mensen te vergroten – met negatieve en onware informatie.

Prof. Jucelino Luz – onderzoeker, beïnvloeder, visionair en spiritueel adviseur

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: