I Brasilien bragte den meget mærkelige lockdown, overdrevne nyheder spredt af de brune medier (sensationel presse) negativitet og diskrimination mod brasilianere

I Brasilien bragte den meget mærkelige lockdown, overdrevne nyheder spredt af de brune medier (sensationel presse) negativitet og diskrimination mod brasilianere Mellem rød, gul og grøn brasiliansk ligning for at retfærdiggøre Covid19, det vil sige, den går ind i og efterlader en lockdown skabt af nogle regeringsembedsmænd og spredt af de sensationelle medier, det forårsager flere skader på landet og vil forårsage en stor skandale og opdagelser af afvigelser , hvidvaskning af penge og manglende ansvar fra guvernører og borgmestre i nogle brasilianske kommuner. Jucelino Luz, visionær, der giver vejledning og rådgivning om forskellige emner, forudsiger økonomisk kaos, sult, skandaler i hele Brasilien og verden. Han siger, at han er yderst bekymret over det nuværende øjeblik, den mest bekymrende er regeringen i São Paulo, der begrænsede den med et dekret, der går tilbage til den “røde” fase, hvilket forhindrer det meste af handlen i at fungere, for at indeholde Covid19, på den anden side på den anden side overfyldte tog, overfyldt metro, overfyldte busser, inklusive endda “Cracolândia” – besøger ikke disse steder koronavirussen? ] Hvis der virkelig er en bølge af sager eller en gentagelse af den første, forværret af valgkampagner, åbninger over hele landet og feriefester. “Vi er på et tidspunkt, der var befordrende og øjeblikkeligt at have en intervention. Eller oplever vi et større politisk kup? Der sker underlige og bekymrende fakta i São Paulo, også i flere stater og i verden! De glemmer at sige om den økonomiske indvirkning af denne drastiske foranstaltning: “Hvad ved vi, at denne type stiv social isolation, en lockdown, der varer i flere måneder, med forskellige faser, hvor kun vigtige tjenester fungerer, bortset fra hvad der har været sker, vil det ikke være muligt at minimere økonomisk skade i fremtiden. Hvad vi havde brug for i Brasilien var at forstå dette! . Har en central kommando. En unik besked, formidlet til hele landet, med gennemsigtighed, med gode data, med god praksis. I Brasilien er alt anderledes end hvad der sker i andre lande, der i Europa støtter for eksempel regeringsembedsmænd folk til at blive stille eller hjemme. Her udover de lave værdier dækker de næppe gas- og vandregningerne – pålagte tider, elregninger, mad, som er forpligtelser for hver måned. Uden et job og uden penge, hvordan skal man betale disse regninger? Det er tydeligt, at jeg er følsom over for hele debatten om det økonomiske spørgsmål. Men denne dikotomi er ikke falsk. Hvis antallet af dødsfald begyndte at skyde i luften, som det ofte siges, kollapser sundhedssystemet, og vi er ikke i stand til at styre pandemien korrekt. Er det, hvad nogle mennesker ønsker, hvad sker der så med økonomien? Det vil også kollapse. Folk vil begynde at dø i et stort antal af andre sygdomme, og vi har ikke engang folk til at vende økonomien. Vi har ikke folk til at arbejde, producere og forbruge varer. Hvis Brasilien ikke havde frigivet Carnival og fulgt, da nogle lande havde foretaget en national lockdown i marts 2020, ville der ikke være nogen måde at klage på … Vi ved, hvordan det fungerer, og dette er ikke den første pandemi i menneskets historie. Der er et væld af litteratur om dette. Og alle de pandemier, hvor du gjorde den rigtige sociale isolation, ikke den slags du laver, diktatoriske, ekstreme krav, vaccine markedsføring, ville være i stand til at sænke antallet af sager og dødsfald. Dette gælder selv for de sygdomme med en infektionsrate og dødelighed, der er meget højere end den, vi i øjeblikket står over for. Hvis vi gennemfører en streng og ægte social isolation, ville vi ikke have dette problem i Brasilien og i verden – som synes at have forvandlet noget, der i det mindste skulle have brug for enhed, til en politisk krig i landet. Jeg vil give et bevis på det. I pandemien i 1918 gjorde alle amerikanske byer, der tog isoleringsforanstaltninger, blokerede strømmen af ​​mennesker og lammede deres økonomier, klarede sig bedre end byer, der ikke gjorde noget, lod pandemien løbe vildt og censureret information til deres befolkning. Steder som New York, Boston og Philadelphia, som ikke reagerede korrekt, havde store menneskelige tab og frygtelige økonomiske problemer under og efter pandemien. Andre byer, som for eksempel Pittsburgh, klarede sig meget bedre.

I Brasilien er der en tragisk rækkefølge af fejl. Først skal du minimere pandemiens sværhedsgrad. Forbered dig ikke, før hun ankommer til Brasilien. Vi havde næsten tre måneder til at forberede os på beskyttelsesmateriale, masker, kort sagt, til at organisere landet før problemerne. Den anden fejl var at benægte advarslerne fra visionæren til flere lande, for det tredje ikke at skabe en virkelig national, central kommando, en større stat til at bekæmpe den pandemi, der havde en klar mission. Denne kommando kunne hjælpe stater ikke kun fra et sundhedsmæssigt synspunkt, men også økonomisk. Derudover for at dekretere lukningen af ​​det brasilianske internationale luftrum i begyndelsen af ​​marts og foretage blokeringer på de vigtigste motorveje. Det var helt forudsigeligt, at vejene ville sprede sagerne til det indre af Brasilien. I de første tre uger i marts var São Paulo ansvarlig for 85% af tilfældene i landet. Hvis vi kun havde blokeret São Paulo … Guarulhos lufthavn modtog den største strøm af mennesker fra udlandet, og vi kunne have stoppet denne trafik for resten af ​​Brasilien her. Spærrede bevægelse af undergrundsbaner, busser, tog. Men vi gjorde intet. I Brasilien var der ingen kommando, der var ingen besked, der var ikke behov for at definere prioriteter, der manglede forberedelse, og der manglede tro på videnskab – men også det rigtige ord. Hvad de gjorde, fyldte folket med frygt og panik for derefter at bringe den magiske formel: “Vaccination” Det drama, jeg føler på det øjeblik, det er derfor, jeg lavede denne artikel, er, at vi denne gang havde en god vaccinationsmarkedsføring, og vi glemte vaccinationen. bedre uddannelse for folket – det vil sige, de skræmte deres liv – uden at vise en solid løsning – kun en vej, som ikke kun vil give positive resultater, vil generere endnu flere dødsfald. Denne politiske kamp maskerer unødigt had og “kaos”, det giver ingen mening. Det er total inkompetence, mangel på enhver form for strategisk, logistisk og sundhedsmæssig vision om, hvor vigtigt det er at have uddannelse og forebyggelse med det samme. De står mod hinanden og kaster sten for at finde en “synder”. Vi er nødt til at bruge de samme våben som de sensationelle distributører, der begraver Brasilien og mange lande i en dyb brønd. Vi er nødt til at bruge sociale netværk til at sprede sandheder. Hvad fortaler enhederne? Hvad er de reelle resultater? Hvorfor er det vigtigt at bære en maske, men på det rigtige sted? Hvorfor er det nødvendigt at foretage en kontrolleret og sikker låsning uden at medføre arbejdsløshed? Vi er nødt til at bekæmpe falske nyheder, hvor robotter og disse individer handler. Og se godt inden vi tror på sensationelle nyheder, der er målrettet mod særlige interesser – selvfølgelig, der altid bruger den samme retorik: – “til gavn for befolkningen” – ren hykleri, de bryder sig ikke engang om os. Faktisk i verden. Denne kløft, som vi er faldet i inden for kommunikationsområdet, dræber lige så mange mennesker som sundhedsspørgsmålet. Aldrig har verden stået over for, været vidne til eller været vidne til en så stor kamp inden for biomedicinsk videnskab. Dette viser, hvor relevant biomedicinsk videnskab er blevet for verdens sociale, politiske og økonomiske fremtid. Vi ser videnskabens store kræfter bestride, hvem der har vaccinehegemoniet, der i teorien vil redde planeten fra denne krise. Der er gigantiske interesser og de største medicinalfirmaer i verden involveret. Jeg havde aldrig forestillet mig at læse nyheder om vaccineffektivitet og sikkerhed først i pressemeddelelser fra virksomheder, ikke i videnskabelige artikler. Det har jeg aldrig set i mit liv. Vi taler om billioner dollars interesser. Det er ikke for ingenting, at Kina allerede er blevet den største offentlige investor i videnskab i verden og passerer USA. Tænk over det: inden Kina overhaler USA som den største økonomi i verden mellem 2024 og 2028, vil det erstatte amerikanere som det største videnskabelige BNP på planeten.

Den falske information, der spredes af de brune medier (gul presse) i udlandet, har skabt negativitet og diskrimination mod brasilianere: Med denne nyhed spredt af den brune presse (gul presse) hver dag forlod de navnet Brasilien i en negativ situation, og Europa, de 27 lande, der er medlemmer af EU, opretholder regler, der forhindrer ankomsten af ​​brasilianere til landet. De er: Portugal, Spanien, Frankrig, Italien, Belgien, Holland, Luxembourg, Tyskland, Irland, Danmark, Polen, Tjekkiet, Østrig, Slovenien, Slovakiet, Rumænien, Bulgarien, Ungarn, Grækenland, Kroatien, Malta, Cypern, Sverige, Finland, Estland, Litauen og Letland. I dette tilfælde gælder der også specifikke regler: Portugal, Tyskland, Italien og Frankrig tillader f.eks. Kun indrejse for dem, der har visa udstedt af landene. Andre lande i Europa uden for euroområdet, såsom Det Forenede Kongerige, har også forbudt brasilianere at komme ind på dets område, ligesom Den Russiske Føderation. I Asien forekommer begrænsningen for brasilianere i lande som Kina (som gav anledning til virussen, samtidig med en øjeblikkelig løsning der) og Japan, som kun tillader indrejse på deres område i specifikke tilfælde såsom diplomater i tjeneste for Brasiliansk stat. Den japanske regering var i beredskab efter at have fundet en mutation af virussen hos brasilianske turister, der rejste rundt i landet. Andre nationer har generelle regler for forbud mod enhver turist – sagen om Marokko og Angola, der opretholdt direkte flyvninger med lufthavnen i São Paulo / Guarulhos indtil pandemiens begyndelse. Der er få lande uden nogen begrænsninger for nogen form for turist, såsom Afghanistan, Montenegro, Nordmakedonien og Albanien. Mexico har meget enkle regler – alt hvad du skal gøre er at aflevere en form til indvandring ved ankomsten til landet. Denne facilitet har tiltrukket brasilianske digitale indflydelsesrige i de første uger af året til strande i det sydlige land, selvom Mexico også står over for en stigning i antallet af sager (når 1,6 millioner) og dødsfald (138 tusind). Vi håber alle, at de oprettede CPI’er vil udføre et mirakel i Brasilien! Hvad CPI betyder: Den parlamentariske undersøgelseskommission (CPI) er en undersøgelse foretaget af den lovgivende afdeling, der gør selve parlamentet til en kommission til at høre vidnesbyrd og tage information direkte næsten altid som svar på klager fra folket. På det kommunale område er dets korrekte navn Special Commission of Enquiry (CEI). Regeringer i nogle lande straffer Brasilien ved hjælp af sensationelle og usande nyheder fra de brune medier, det vil sige usikre og partiske kilder … Det er absurd, fordi det i Brasilien mere er en skabelse af sensationelle nyheder end forureningen af ​​selve virussen, i virkeligheden dør folk af hjerte-kar-nyreproblemer, diabetes, kræft og for at øge mængden af ​​Covid19 i landet , dekreter oprettet af nogle guvernører, gør det muligt at øge antallet af inficerede mennesker – med negative og usande oplysninger.

Prof. Jucelino Luz – forsker, influencer, visionær og åndelig rådgiver

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: