I Brasilien väckte den mycket konstiga låsning, överdrivna nyheter som sprids av de bruna medierna (sensationell press) negativitet och diskriminering av brasilianare.

I Brasilien väckte den mycket konstiga låsning, överdrivna nyheter som sprids av de bruna medierna (sensationell press) negativitet och diskriminering av brasilianare.

Mellan den röda, gula och gröna brasilianska ekvationen för att rättfärdiga Covid19, det vill säga den går in i och lämnar en lockdown som skapats av vissa regeringstjänstemän och sprids av sensationella medier, det orsakar flera skador på landet och kommer att orsaka en stor skandal och upptäckter av avvikelser , penningtvätt och bristande ansvar från guvernörer och borgmästare i vissa brasilianska kommuner. Jucelino Luz, visionär, som ger vägledning och råd om olika ämnen, förutspår ekonomiskt kaos, hunger, skandaler i hela Brasilien och världen. Han säger att han är oerhört bekymrad över det nuvarande ögonblicket, det mest oroande är regeringen i São Paulo, som begränsade den med ett dekret som går tillbaka till den “röda” fasen, vilket hindrar större delen av handeln från att fungera, för att innehålla Covid19, å andra sidan, å andra sidan, trånga tåg, trångt tunnelbana, trånga bussar, inklusive till och med “Cracolândia” – besöker inte dessa platser koronaviruset? ] Om det verkligen finns en våg av fall eller en upprepning av de första, förvärras av valkampanjer, öppningar över hela landet och semesterpartier. “Vi befinner oss vid en tidpunkt som gynnade och omedelbart skulle ingripa. Eller upplever vi en stor politisk kupp? Konstiga och oroande fakta händer i São Paulo, även i flera stater och i världen! De glömmer att säga om den ekonomiska effekten av denna drastiska åtgärd, “Vad vet vi att denna typ av stel social isolering, en lockdown som kvarstår under flera månader, med olika faser, med endast viktiga tjänster som fungerar, annat än vad händer kommer det inte att vara möjligt att minimera ekonomisk skada i framtiden. Vad vi behövde i Brasilien var att förstå detta! . Ha ett centralt kommando. Ett unikt budskap som sprids till hela landet, med öppenhet, med bra data, med god praxis. I Brasilien är allt annorlunda än vad som händer i andra länder, där i Europa, till exempel, verkar regeringstjänstemän stödja människor för att stanna stilla eller hemma. Här, förutom de låga värdena, täcker de knappt gas- och vattenräkningarna – införda tider, elräkningar, mat, som är åtaganden för varje månad. Utan jobb och utan pengar hur man betalar dessa räkningar? Det är uppenbart att jag är känslig för hela debatten om den ekonomiska frågan. Men denna dikotomi är inte falsk. Om antalet dödsfall började skyrocket, som ofta sägs, kollapsar hälso- och sjukvårdssystemet och vi kan inte hantera pandemin korrekt. Är det vad vissa människor vill ha, vad händer då med ekonomin? Det kommer också att kollapsa. Människor kommer att börja dö i stora mängder av andra sjukdomar och vi kommer inte ens att ha människor att vända ekonomin. Vi kommer inte att ha människor att arbeta, producera och konsumera varor. Om Brasilien inte hade släppt Carnival och följt eftersom vissa länder hade gjort en nationell avstängning i mars 2020, skulle det inte finnas något sätt att klaga … Vi vet hur det fungerar och detta är inte den första pandemin i mänsklighetens historia. Det finns en mängd litteratur om detta. Och alla pandemier där du gjorde rätt social isolering, inte den typ du gör, diktatoriska, extrema krav, vaccinmarknadsföring, skulle kunna sänka antalet fall och dödsfall. Detta gäller även de sjukdomar med infektionsfrekvens och dödlighet som är mycket högre än den vi för närvarande möter. Om vi ​​utför en strikt och äkta social isolering skulle vi inte ha detta problem i Brasilien och i världen – som verkar ha gjort något som åtminstone skulle behöva enhet, till ett politiskt krig i landet. Jag kommer att ge ett bevis på det. Under pandemin 1918 gjorde alla amerikanska städer som vidtagit isoleringsåtgärder, blockerade flödet av människor och förlamade deras ekonomier, gjorde bättre än städer som inte gjorde något, lät pandemin springa vild och censurerade information för sin befolkning. Platser som New York, Boston och Philadelphia, som inte reagerade korrekt, hade stora mänskliga förluster och fruktansvärda ekonomiska problem under och efter pandemin. Andra städer, till exempel Pittsburgh, gick mycket bättre.

I Brasilien finns det en tragisk följd av fel. Först minimera pandemins svårighetsgrad. Förbered dig inte innan hon anländer till Brasilien. Vi hade nästan tre månader på oss att förbereda oss när det gäller skyddsmaterial, masker, kort sagt, att organisera landet före problemen. Det andra misstaget var att förneka varningarna från visionären till flera länder, för det tredje att inte skapa ett verkligt nationellt, centraliserat kommando, en större stat för att bekämpa pandemin som hade ett tydligt uppdrag. Detta kommando kan hjälpa stater inte bara ur hälsosynpunkt utan också ekonomiskt. Dessutom att besluta om stängning av det brasilianska internationella luftrummet i början av mars och göra blockeringar på huvudvägarna. Det var absolut förutsägbart att vägarna skulle sprida fallen till det inre av Brasilien. Under de första tre veckorna i mars var São Paulo ansvarig för 85% av fallen i landet. Om vi ​​bara hade blockerat São Paulo … Guarulhos flygplats fick det största flödet av människor från utlandet och vi kunde ha stoppat denna trafik för resten av Brasilien här. Spärrade förflyttning av tunnelbanor, bussar, tåg. Men vi gjorde ingenting. I Brasilien fanns det inget kommando, det fanns inget meddelande, det fanns inget behov av att definiera prioriteringar, det fanns brist på förberedelse och det fanns brist på tro på vetenskap – men också rätt ord. Vad de gjorde, fyllde folket med rädsla och panik, för att sedan ta med den magiska formeln: “Vaccination” Dramat som jag känner just nu, det är därför jag gjorde den här artikeln, är att den här gången hade vi en bra vaccinationsmarknadsföring och vi glömde vaccinationen. bättre, utbildning för folket – det vill säga de skrämde sina liv – utan att visa en solid lösning – bara en väg, som inte bara ger positiva resultat, kommer att generera ännu fler dödsfall. Denna politiska kamp maskerar onödigt hat och “kaos”, det är ingen mening. Det är total inkompetens, brist på någon form av strategisk, logistisk och sanitär vision om hur viktigt det är att ha utbildning och förebyggande direkt. De står mot varandra och kastar stenar för att hitta en “skyldig”. Vi måste använda samma vapen som sensationsdistributörerna som begraver Brasilien och många länder i en djup brunn. Vi måste använda sociala nätverk för att sprida sanningar. Vad förespråkar enheterna? Vilka är de verkliga resultaten? Varför är det viktigt att ha en mask men på rätt plats? Varför är det nödvändigt att göra en kontrollerad och säker låsning, utan att orsaka arbetslöshet? Vi måste bekämpa falska nyheter där robotar och dessa individer agerar. Och titta noga innan vi tror på sensationella nyheter, som riktar sig till enskilda intressen – naturligtvis, som alltid använder samma retorik: – “till förmån för befolkningen” – ren hyckleri, de bryr sig inte ens om oss. I själva verket i världen. Denna avgrund som vi har hamnat i inom kommunikationsområdet dödar lika många människor som hälsofrågan. Aldrig har världen mött, bevittnat eller bevittnat en så stor kamp inom biomedicinsk vetenskap. Detta visar hur relevant biomedicinsk vetenskap har blivit för världens sociala, politiska och ekonomiska framtid. Vi ser vetenskapens stormakter som ifrågasätter vem som har vaccinhegemonin som i teorin kommer att rädda planeten från denna kris. Det finns gigantiska intressen och de största läkemedelsföretagen i världen inblandade. Jag trodde aldrig att jag läste nyheter om vaccinens effektivitet och säkerhet först i pressmeddelanden från företag, inte i vetenskapliga artiklar. Jag såg det aldrig i mitt liv. Vi pratar om biljoner dollarintressen. Det är inte för ingenting som Kina redan har blivit den största offentliga investeraren av vetenskap i världen och passerar USA. Tänk på det: innan Kina intar USA som den största ekonomin i världen, mellan 2024 och 2028, kommer det att ersätta amerikaner som den största vetenskapliga BNP på planeten.

Den falska information som sprids av de bruna medierna (gul press) utomlands har skapat negativitet och diskriminering av brasilianare: Med denna nyhet spridd av den bruna pressen (gul press) varje dag lämnade de namnet Brasilien, i en negativ situation, och Europa, de 27 länder som är medlemmar i Europeiska unionen upprätthåller regler som förhindrar ankomsten av brasilianare till landet. De är: Portugal, Spanien, Frankrike, Italien, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Tyskland, Irland, Danmark, Polen, Tjeckien, Österrike, Slovenien, Slovakien, Rumänien, Bulgarien, Ungern, Grekland, Kroatien, Malta, Cypern, Sverige, Finland, Estland, Litauen och Lettland. I det här fallet gäller även specifika regler: Portugal, Tyskland, Italien och Frankrike tillåter till exempel endast inresa för dem som har visum utfärdat av länderna. Andra länder i Europa utanför euroområdet, såsom Storbritannien, har också förbjudit brasilianare att komma in på dess territorium, liksom Ryska federationen. I Asien sker begränsningen till brasilianare i länder som Kina (som gav upphov till viruset, samtidigt en omedelbar lösning där) och Japan, som endast tillåter inresa till deras territorium i specifika fall som diplomater i tjänst för Brasiliansk stat. Den japanska regeringen var i beredskap efter att ha hittat en mutation av viruset i brasilianska turister som färdades runt i landet. Andra länder har allmänna regler för att förbjuda alla turister – fallet Marocko och Angola, som upprätthöll direktflyg med flygplatsen i São Paulo / Guarulhos fram till början av pandemin. Det finns få länder utan några restriktioner för någon typ av turist, som Afghanistan, Montenegro, Nordmakedonien och Albanien. Mexiko har mycket enkla regler – allt du behöver göra är att lämna in en form till invandring vid ankomsten till landet. Denna anläggning har lockat brasilianska digitala influenser under årets första veckor till stränder i södra delen av landet, även om Mexiko också står inför en ökning av antalet fall (nådde 1,6 miljoner) och dödsfall (138 tusen). Vi hoppas alla att de skapade KPI: erna kommer att utföra ett mirakel i Brasilien! Vad KPI betyder: Den parlamentariska undersökningskommissionen (KPI) är en utredning som genomförs av lagstiftningsgrenen, som förvandlar parlamentets hus till en kommission för att höra vittnesmål och ta information direkt, nästan alltid som svar på klagomål från folket. På det kommunala området är dess rätta namn den särskilda utredningskommissionen (CEI). Det är absurt, för i Brasilien är det mer ett skapande av sensationella nyheter än föroreningen av viruset i själva verket, människor dör av hjärt-kärl-, njurproblem, diabetes, cancer och för att öka mängden Covid19 i landet , dekret som skapats av vissa guvernörer, gör det möjligt att öka antalet infekterade personer – med negativ och osann information.

Prof. Jucelino Luz – forskare, influencer, visionär och andlig rådgivare

www.jucelinodaluz.com.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: