Prognosen voor de maand augustus 2022 – door Jucelino Luz

Prognosen voor de maand augustus 2022 – door Jucelino Luz

(voorgevoelige dromen, geen voorbestellingen)

 1. Aanslag in Afghanistan doodt meer dan 22 mensen nabij de hoofdstad;
 2. Sterke tyfoon nadert Taiwan, Filipijnen, Japan en China;
 3. In de VS kunnen bij een aanslag meer dan 8 onschuldige mensen om het leven komen; grote branden verspreiden zich snel in de bossen van Californië en verscheidene andere staten; de economie gaat verscheidene malen achteruit en de inflatie neemt toe;
 4. Groot gevaar voor aanvallen in Frankrijk en Spanje; slachtofferschap
 5. Terroristische aanslag kan veel mensen doden in Duitsland en Rusland;
 6. In de VS opent een schutter het vuur op een openbare plaats en kan meer dan 6 onschuldige mensen doden; overstromingen veroorzaken veel schade in dat land
 7. Zeer sterke tornado’s troffen de V.S., in Ohio, Kansas, Texas en andere plaatsen;
 8. Overstromingen troffen de Filippijnen, Indonesië en India en maakten vele slachtoffers; en de hitte zal in sommige streken droogte veroorzaken;
 9. Wildvuur, een nieuwe bosbrand in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk & Griekenland kan meerdere mensen doden;

10, beroemde zangeres in de VS, is ziek, ze moet voor haar gezondheidsproblemen zorgen;

 1. Explosies en conflicten in Afrika kunnen in sommige landen meer dan 40 slachtoffers maken bij bomaanslagen;
 2. Harde winden en hevige regens brengen overstromingen en vernielingen in Australië en Nieuw-Zeeland – in sommige streken zorgen branden voor vernieling;
 3. Zware regens treffen Japan en Zuid-Korea, met slachtoffers en overstromingen in sommige regio’s tot gevolg
 4. Sterke beweging van de berg Fuji, een teken, met verschillende aardbevingen in de buurt (ongeveer – 200 km van de plaatselijke bevolking) dat het dichtbij is voor een grote vulkaanuitbarsting
 5. Sterke aardbeving treft Peru, overal slachtoffers; en een vulkaan geeft meer sterke tekenen van een sterke uitbarsting
 6. Terroristische aanslag in Turkije, doodt minstens 30 mensen nabij hoofdstad;
 7. Sterke aardbeving treft Bolivia, kan slachtoffers maken;
 8. Hevige hitte treft Vietnam en Thailand, mogelijk schade veroorzakend en zware stormen brengend
 9. In India veroorzaken overstromingen en aardverschuivingen meer dan 45 doden en honderden daklozen; op andere plaatsen wordt het land geteisterd door grote droogte
 10. Portugal, Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Rusland, Zwitserland, Oostenrijk en Spanje hebben met grote economische problemen te kampen en maken zich zorgen over banken en bedrijven die in het rood staan
 11. In Frankrijk verwoesten branden en hevige regens het land, de bevolking wordt bang voor de veiligheid in het land en er ontstaan nieuwe protesten;
 12. China, nieuwe problemen van economische crisis, de regering moet stimuleren de interne en externe markt, omdat de rente hoog is; aan de andere kant, de regens en de buitensporige hitte blijven slachtoffers en vernietiging in dat land veroorzaken;
 13. In Argentinië leiden nieuwe schandalen in de politiek en arrestaties tot grotere problemen voor de economie van het land, met nieuwe demonstraties tot gevolg. Honger, armoede en geweld kunnen toenemen, waardoor mensen gedwongen worden het land te ontvluchten;
 14. Belize, El Salvador, USA, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Guatemala, Mexico, bereiden zich voor op een sterke orkaan; en zware regens en winden kunnen deze landen treffen
 15. Te midden van zoveel aanvallen, verraad van naasten, trucs van de grote bruine media, beschuldigingen Jair Messias Bolsonaro verhoogt nog meer de stemintentie van het Braziliaanse volk met een gemiddelde van 78% procent en zou de presidentsverkiezingen in de eerste ronde kunnen winnen; energie wijzen; ( zal belastingen verlagen om Brazilianen te helpen , maar, oppositie zal tegen zijn …)
 16. Grote overstromingen, aardverschuivingen en kuilen zullen ontstaan door smeltend ijs in Siberië, Rusland, en nemen sterk toe met de klimaatverandering; kan in de komende jaren met reuzen toenemen;
 17. Sterke aardbeving kan Japan treffen en veel mensen in het land slachtoffers maken
  veel mensen in het land;
  1. Taiwan zal worden geteisterd door een zware storm met krachtige winden, waarvan veel mensen het slachtoffer kunnen worden en die verwoestingen en overstromingen in het land kan veroorzaken;
 1. In Engeland zullen sterke winden en hevige regens overstromingen en doden veroorzaken; aan de andere kant zou een mogelijke aanslag in Londen de bewoners angst kunnen aanjagen; en een sterke kater,
 2. Italië kan worden getroffen door een krachtige aardbeving die enkele slachtoffers zal eisen; op sommige plaatsen zullen stormen veel vernieling aanrichten en mogelijk dodelijke slachtoffers eisen; kans op vulkaanuitbarstingen
 3. Aanvallen in Zuid-Afrika – Afrika, kunnen veel mensen in het land tot slachtoffer maken; en een klein vliegtuigongeluk
 4. Bij aanslagen in Israël zullen veel mensen, waaronder kinderen, gedood worden, wat meer geweld en aanslagen tegen het land (Israël) zal uitlokken;
 5. Verspreiding van het apenpokkenvirus, Ebola, Marburg kan zich in Afrika en andere landen van de wereld verspreiden en vele doden veroorzaken;
 6. Nieuwe demonstraties in Sri Lanka als gevolg van economische problemen die demonstraties in de hoofdstad kunnen uitlokken;
 7. De economische crisis in Griekenland verergert en kan leiden tot nieuwe demonstraties in het land; het land wordt getroffen door een zware aardbeving;
 8. Droogte in Canada, kan leiden tot nieuwe branden en verstoringen voor de bevolking en nieuwe overstromingen en zware regens
 9. In Brazilië kan beroemd duo betrokken zijn bij ongeluk op snelweg
 10. In Indonesië maakt een mogelijke aardbeving veel slachtoffers in het hele land; vulkaan veroorzaakt schade en evacuatie, overstromingen en aardverschuivingen
 11. In Cambodja en Vietnam kan ernstige droogte het niveau van de landbouwproductie doen dalen;
 12. Een vulkaan kan uitbarsten in Peru, en ervoor zorgen dat de stad geëvacueerd wordt
 13. Beroemde Amerikaanse acteur riskeert mogelijk zijn leven wegens gezondheidsproblemen; en ook een zeer bekende Actrice in de wereld;
 14. Regen en stormen in het zuiden van het land, Rio Grande do Sul, Santa Catarina en Paraná kunnen overstromingen veroorzaken en mensen dakloos maken in Brazilië; een verkeersongeval kan veel slachtoffers maken
 15. Een beroemde presentator, die gezondheidsproblemen heeft – hoog risico;
 16. Zware regens en droogte kunnen grote problemen veroorzaken in India;
 17. Brand en explosie verwoesten een pakhuis in de Verenigde Arabische Emiraten, kan veel slachtoffers hebben;
 18. Zware regenval en harde wind treffen Noorwegen en Zweden en er kunnen overstromingen zijn, stenen rollen over de wegen.
 19. Sterke aardbeving treft Samoa en kan verwoesting achterlaten;
  48 . Een sterke aardbeving treft Chili en kan schade en mogelijk doden tot gevolg hebben; ;
 20. . Zware regens, windstormen hebben Bulgarije, Hongarije en Roemenië getroffen en in sommige regio’s veel vernield;
 21. Sterke aardbeving treft Panama, veroorzaakt schade en mogelijk doden; en zware regens in sommige regio’s

(Hier hebben we 10% van Jucelino Luz’s voortekens)

Aan alle stemmers – lees aandachtig!

De verkiezingen zijn een moment van groot belang, en daarom is het nodig goed voorbereid te zijn, zodat uw stem het beste oplevert voor uw land, staat en stad. Vandaag hebben we voor dit bericht tips voorbereid over wat u moet weten voordat u gaat stemmen, volg en bekijk alle details.
1) Stem niet op kandidaten met een smerig vorig leven, en met processen bij Justitie;
2) Stem op kandidaten die principes steunen ten gunste van het volk – niet op hen die er alleen maar zijn om persoonlijke voordelen te behalen;
3) Probeer te stemmen voor gouverneurs, senatoren en afgevaardigden die de president steunen die u gaat kiezen, anders zal alles worden tegengehouden, het land zal niet in beweging komen
4) Geloof niet in misleidende propaganda en drogredenen, onderzoek alles eerst;
5) De kiezer heeft het recht om een bewijs van zijn stem te eisen, ja! En moet transparantie en ernst eisen van degenen die de elektronische stembussen controleren – een wettelijk recht.
6) De verkiezingsrechtspraak mag niet worden gepolitiseerd, partijdig zijn, en moet, indien waargenomen, deze misdaden aan de kaak stellen.

“Allen zijn gelijk voor de wet”.
Artikel 7: “Allen zijn gelijk voor de wet en hebben zonder onderscheid recht op gelijke bescherming door de wet.” Deel. De tekst van artikel 7 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM), die op 10 december 70 jaar wordt, is de aanleiding geweest voor verschillende acties van het ministerie van Mensenrechten (MDH).

Vergeet niet de bron te vermelden.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinoluz.fr

www.jucelino.daluz.nom.br

www.jucelinoluz.tw

www.jucelinoluz.com 

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: