Forudsigelser for august måned 2022 – af Jucelino Luz

Forudsigelser for august måned 2022 – af Jucelino Luz

(forudseende drømme, ikke forudsigelser)

 1. Et angreb i Afghanistan dræber mere end 22 mennesker nær hovedstaden;
 2. Kraftig tyfon nærmer sig Taiwan, Filippinerne, Japan og Kina;
 3. I USA kan et angreb dræbe mere end 8 uskyldige mennesker; store brande spreder sig hurtigt i Californiens skove og i flere andre stater; økonomien lider flere gange under nedgang og inflationen stiger;
 4. Stor risiko for angreb i Frankrig og Spanien; offergørelse
 5. Terrorangreb kan koste mange mennesker livet i Tyskland og Rusland;
 6. I USA åbner en skarpskytte ild på et offentligt sted og kan dræbe mere end 6 uskyldige mennesker; oversvømmelser forårsager stor skade i dette land.
 7. Meget kraftige tornadoer ramte USA, bl.a. i Ohio, Kansas og Texas;
 8. Oversvømmelser har ramt Filippinerne, Indonesien og Indien med mange ofre til følge, og varmen vil medføre tørke i nogle regioner;
 9. En ny skovbrand i Spanien, Portugal, Italien, Frankrig og Grækenland kan koste flere mennesker livet;

10, Berømt sangerinde i USA, er syg, hun bør tage sig af sine helbredsproblemer;

 1. Eksplosioner og konflikter i Afrika kan i nogle lande koste mere end 40 mennesker livet i bombeangreb;
 2. Kraftige vinde og voldsomme regnskyl medfører oversvømmelser og ødelæggelser i Australien og New Zealand – i nogle regioner forårsager brande ødelæggelser;
 3. Kraftige regnskyl rammer Japan og Sydkorea og forårsager tab af menneskeliv og oversvømmelser i nogle regioner
 4. Stærk bevægelse af Fuji-bjerget, et tegn på, at der er flere jordskælv i nærheden (omkring – 200 km fra lokalbefolkningen), at der er tæt på et stort vulkanudbrud
 5. Stærkt jordskælv rammer Peru, hvilket trætter ofre overalt; og en vulkan giver flere stærke tegn på et kraftigt udbrud
 6. Terroristangreb i Tyrkiet, mindst 30 mennesker dræbes nær hovedstaden;
 7. Stærkt jordskælv rammer Bolivia og kan forårsage ofre;
 8. Kraftig varme rammer Vietnam og Thailand og kan forårsage skader og føre til større storme
 9. I Indien forårsager oversvømmelser og jordskred mere end 45 dødsfald og hundredvis af hjemløse; andre steder er landet ramt af stor tørke.
 10. Portugal, Italien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, Rusland, Schweiz, Østrig og Spanien står over for store problemer i økonomien, hvilket bekymrer banker og virksomheder, der er i rødt.
 11. I Frankrig hærger brande og voldsomme regnskyl landet, befolkningen bliver bange for sikkerheden i landet og nye protester;
 12. Kina, nye problemer med økonomisk krise, skal regeringen stimulere det interne og eksterne marked, fordi renten er høj; på den anden side fortsætter regnen og den overdrevne varme med at forårsage ofre og ødelæggelse i landet;
 13. I Argentina er der nye skandaler i politik, anholdelser og større problemer for landets økonomi, hvilket fører til nye demonstrationer. Sult, fattigdom og vold kan stige og tvinge folk til at flygte fra landet;
 14. Belize, El Salvador, USA, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Guatemala og Mexico forbereder sig på en kraftig orkan, og kraftig regn og vind kan ramme disse lande.
 15. Midt i så mange angreb, forræderi af nære mennesker, tricks af de store brune medier, beskyldninger Jair Messias Bolsonaro øger endnu mere den brasilianske befolknings stemmeintention med et gennemsnit på 78% procent og kunne vinde præsidentvalget i første runde; energier påpege; ( vil reducere skatterne for at hjælpe brasilianerne , men, oppositionen vil være imod …)
 16. Store oversvømmelser, jordskred og huller vil blive dannet af smeltende is i Sibirien, Rusland, og har tendens til at stige kraftigt med klimaændringerne; kan stige med giganter i de kommende år;
 17. Stort jordskælv kan ramme Japan og gøre mange mennesker i landet til ofre
  mange mennesker i landet ;
  1. En stor storm vil ramme Taiwan med kraftige vinde, som kan gøre mange mennesker til ofre og forårsage ødelæggelser og oversvømmelser i landet;
 1. I England vil stærke vinde og voldsomme regnskyl forårsage oversvømmelser og dødsfald i landet; på den anden side kan et muligt angreb i London skræmme indbyggerne; og stærke tømmermænd,
 2. Et kraftigt jordskælv kan ramme Italien og forårsage nogle ofre; og i nogle områder vil storme forårsage store ødelæggelser og muligvis dødsfald; risiko for vulkanudbrud.
 3. Angreb i Sydafrika – Afrika, kan gøre mange mennesker i landet til ofre; og et lille flystyrt
 4. Angreb i Israel vil dræbe mange mennesker, herunder børn, hvilket vil skabe mere vold og flere angreb mod landet (Israel) ;
 5. Spredning af abekopper, ebola og Marburg kan sprede sig i Afrika og andre lande i verden og forårsage mange dødsfald;
 6. Nye demonstrationer i Sri Lanka på grund af økonomiske problemer, der kan give anledning til demonstrationer i hovedstaden;
 7. Den økonomiske krise i Grækenland er blevet værre og kan give anledning til nye demonstrationer i landet; et kraftigt jordskælv rammer landet;
 8. Tørke i Canada, kan forårsage nye brande og forstyrrelser for befolkningen og nye oversvømmelser og kraftige regnskyl
 9. I Brasilien kan en ulykke på motorvejen involvere en berømt duo
 10. I Indonesien er der mange ofre for jordskælv i hele landet, vulkaner forårsager skader og evakuering, oversvømmelser og jordskred.
 11. I Cambodja og Vietnam kan alvorlig tørke reducere landbrugsproduktionen i landet;
 12. En vulkan kan gå i udbrud i Peru og få byen til at blive evakueret
 13. Berømt amerikansk skuespiller kan være i livsfare på grund af helbredsproblemer; og også en meget kendt skuespillerinde i verden;
 14. Regn og uvejr i den sydlige del af landet, Rio Grande do Sul, Santa Catarina og Paraná kan forårsage oversvømmelser og hjemløse mennesker i Brasilien; en trafikulykke kan gøre mange mennesker til ofre.
 15. En berømt præsentatør, der har helbredsproblemer – høj risiko;
 16. Kraftige regnskyl og tørke kan skabe store problemer i Indien;
 17. Brand og eksplosion ødelægger et lager i De Forenede Arabiske Emirater, kan have mange tilskadekomne;
 18. Kraftig regn og kraftig vind rammer Norge og Sverige, og der kan forekomme oversvømmelser og sten, der ruller på vejene.
 19. Et kraftigt jordskælv rammer Samoa og kan forårsage ødelæggelser;
  48 . Et kraftigt jordskælv rammer Chile og kan forårsage skader og muligvis medføre dødsfald; ;
 20. . Kraftige regnskyl og vindstorme ramte Bulgarien, Ungarn og Rumænien med store ødelæggelser i nogle regioner;
 21. Kraftigt jordskælv rammer Panama og forårsager skader og muligvis dødsfald; og kraftig regn i nogle regioner

(Her har vi 10% af Jucelino Luz’ varsler)

Til alle vælgere – læs omhyggeligt!

Valget er et øjeblik af stor betydning, så det er nødvendigt at være forberedt, så din stemme resulterer i det bedste for dit land, din stat og din by. I dag har vi forberedt til dette indlæg tips om, hvad du skal vide, før du stemmer, følg og tjek alle detaljerne.
1) Stem ikke på kandidater med et beskidt tidligere liv og med processer i Justitsministeriet;
2) Stem på kandidater, der støtter principper til fordel for folket – ikke på dem, der kun vil være der for at få personlige fordele;
3) Prøv at stemme på guvernører, senatorer og repræsentanter, der støtter den præsident, du vil vælge, ellers vil alt blive stoppet, og landet vil ikke bevæge sig.
4) Tro ikke på vildledende propaganda og fejlslutninger, men undersøg alting først;
5) Vælgeren har ret til at kræve bevis for sin stemme, ja! Og bør kræve gennemsigtighed og seriøsitet af dem, der kontrollerer de elektroniske stemmeurner – en lovlig ret.
6) Valgretten kan ikke være politiseret, partisk og skal være partisk, og skal fordømme disse forbrydelser, hvis de observeres.

“Alle er lige for loven”.
Artikel 7: “Alle er lige for loven og har uden forskel ret til samme beskyttelse af loven.” Del. Teksten til artikel 7 i verdenserklæringen om menneskerettigheder (UDHR), som fylder 70 år den 10. december, har givet anledning til flere tiltag fra ministeriet for menneskerettigheder (MDH).

Glem ikke at nævne kilden.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinoluz.fr

www.jucelino.daluz.nom.br

www.jucelinoluz.tw

www.jucelinoluz.com 

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: