Ennustused augustikuu 2022 kohta – Jucelino Luz poolt

Ennustused augustikuu 2022 kohta – Jucelino Luz poolt

(eelhoiatusunenäod, mitte ettekuulutused)

 1. Afganistanis tapetakse pealinna lähedal rohkem kui 22 inimest;
 2. Tugev taifuun läheneb Taiwanile, Filipiinidele, Jaapanile ja Hiinale;
 3. USAs võib rünnak tappa rohkem kui 8 süütut inimest; suured tulekahjud levivad kiiresti California ja mitmete teiste osariikide metsades; majandus kannatab mitmeid langusi ja inflatsioon suureneb;
 4. Suur rünnakuoht Prantsusmaal ja Hispaanias; ohvriks langemine
 5. Terrorirünnak võib Saksamaal ja Venemaal tappa palju inimesi;
 6. USAs avab relvastatud mees tule avalikus kohas ja võib tappa rohkem kui 6 süütut inimest; üleujutused põhjustavad seal palju kahju.
 7. USAs, Ohios, Kansases, Texases ja teistes kohtades tabasid väga tugevad tornaadod;
 8. Üleujutused tabasid Filipiinid, Indoneesia ja India, põhjustades palju ohvreid; ja kuumus põhjustab mõnes piirkonnas põuda;
 9. Metsatulekahju, uus metsatulekahju Hispaanias, Portugalis, Itaalias, Prantsusmaal ja Kreekas võib tappa mitu inimest;

10, USA kuulus laulja on haige, ta peaks hoolitsema oma terviseprobleemide eest;

 1. Plahvatused ja konfliktid Aafrikas võivad mõnes riigis pommirünnakute ohvriks tuua rohkem kui 40 inimest;
 2. Tugevad tuuled ja tugevad vihmad toovad Austraalias ja Uus-Meremaal üleujutusi ja hävingut – mõnes piirkonnas põhjustavad tulekahjud hävingut;
 3. Tugevad vihmad tabasid Jaapanit ja Lõuna-Koreat, põhjustades ohvreid ja üleujutusi mõnes piirkonnas
 4. Fuji mäe tugev liikumine, mis on märk sellest, et mitu maavärinat on lähedal (umbes 200 km kaugusel), et see on lähedal suurele vulkaanipurskele.
 5. Tugev maavärin tabab Peruu, väsitab ohvreid kõikjal; ja vulkaan annab tugevamaid märke tugevast purskest
 6. Terrorirünnak Türgis, vähemalt 30 inimest hukkus pealinna lähedal;
 7. Tugev maavärin tabab Boliiviat, võib põhjustada ohvreid;
 8. Tugev kuumus tabab Vietnami ja Tai, mis võib tekitada kahju ja tuua suuri tormideid
 9. Indias põhjustavad üleujutused ja maalihked rohkem kui 45 surmajuhtumit ja sadu kodutuid; mujal kannatab suur põudus.
 10. Portugal, Itaalia, Prantsusmaa, Saksamaa, Belgia, Holland, Venemaa, Šveits, Austria ja Hispaania seisavad silmitsi suurte majandusprobleemidega, mis teevad muret pankadele ja ettevõtetele, mis on miinuses
 11. Prantsusmaal laastavad tulekahjud ja paduvihmad, elanikkond hakkab kartma riigi turvalisust ja uusi proteste;
 12. Hiina, uued majanduskriisi probleemid, valitsus peab stimuleerima sise- ja välisturgu, sest intressimäär on kõrge; teisest küljest põhjustavad vihmad ja liigne kuumus jätkuvalt ohvreid ja hävingut selles riigis;
 13. Argentinas on uued poliitikaskandaalid, arreteerimised ja suuremad probleemid riigi majandusele, mis viivad uute meeleavaldusten korraldamiseni. Nälg, vaesus ja vägivald võivad suureneda, sundides inimesi riigist põgenema;
 14. Belize, El Salvador, USA, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Guatemala, Mehhiko valmistuvad tugevaks orkaaniks; neid riike võivad tabada tugevad vihmad ja tuuled
 15. Keset nii palju rünnakuid, reetmine lähedaste inimeste, trikke suur pruun meedia, süüdistused Jair Messias Bolsonaro suurendab veelgi hääletamise kavatsus Brasiilia rahva keskmiselt 78% protsenti ja võiks võita presidendivalimised esimeses voorus; energiate juhtida tähelepanu; ( vähendab makse, et aidata brasiillased , kuid, opositsioon on vastu …)
 16. Venemaal Siberis tekivad jää sulamisest suured üleujutused, maalihked ja paisjärved, mis kipuvad kliimamuutustega oluliselt suurenema; võivad lähiaastatel suureneda hiiglaslikult;
 17. Tugev maavärin võib tabada Jaapanit, mis toob ohvriks palju inimesi riigis
  paljud inimesed riigis ;
  1. Taiwani tabab tugevate tuultega suur torm, mille ohvriks võivad langeda paljud inimesed ning mis võib põhjustada riigis laastamist ja üleujutusi;
 1. Inglismaal põhjustavad tugevad tuuled ja tugevad vihmad üleujutusi ja surmajuhtumeid; teiselt poolt võib võimalik rünnak Londonis elanikke hirmutada; ja tugev pohmell,
 2. Tugev maavärin võib tabada Itaaliat ja põhjustada ohvreid; mõnes kohas põhjustavad tormid palju hävingut ja võimalikke surmajuhtumeid; vulkaanipurse võimalus.
 3. Rünnakud Lõuna-Aafrikas – Aafrika, võib ohvriks paljud inimesed riigis; ja väike lennuõnnetus
 4. Rünnakud Iisraelis tapavad palju inimesi, sealhulgas lapsi, mis tekitab rohkem vägivalda ja rünnakuid riigi (Iisraeli) vastu;
 5. Aafrikas ja teistes maailma riikides võivad levida ahviroosviirus, Ebola ja Marburg, mis põhjustavad palju surmajuhtumeid;
 6. Uued meeleavaldused Sri Lankal majandusprobleemide tõttu, mis võivad tekitada meeleavaldusi pealinnas;
 7. Majanduskriis Kreeka, on halveneb ja võib tekkida uusi meeleavaldusi riigis; tugev maavärin tabab riiki;
 8. Põud Kanadas, võib põhjustada uusi tulekahjusid ja häireid elanikkonnale ning uusi üleujutusi ja tugevaid vihmasid.
 9. Brasiilias võib maanteel juhtuda õnnetus kuulsa duoga
 10. Indoneesias võimalik maavärin teeb palju ohvreid kogu riigis; vulkaan põhjustab kahju ja evakueerimist, üleujutusi ja maalihkeid
 11. Kambodžas ja Vietnamis võib tõsine põud vähendada põllumajandustoodangu taset;
 12. Peruus võib vulkaan puhkeda ja põhjustada linna evakueerimist
 13. Tuntud Ameerika näitleja võib terviseprobleemide tõttu sattuda ohtu oma elu; samuti on ta maailmas väga tuntud näitleja;
 14. Vihmad ja tormid riigi lõunaosas, Rio Grande do Sul, Santa Catarina ja Paraná võivad põhjustada üleujutusi ja kodutuid inimesi Brasiilias; liiklusõnnetuse ohvriks võib langeda palju inimesi.
 15. Kuulus saatejuht, kellel on terviseprobleemid – kõrge risk;
 16. Tugevad vihmad ja põud võivad põhjustada Indias suuri probleeme;
 17. Tulekahju ja plahvatus hävitab laohoone Araabia Ühendemiraatides, võib olla palju ohvreid;
 18. Tugevad vihmad ja tugevad tuuled tabavad Norrat ja Rootsit ning teedel võib esineda üleujutusi, kivid veerevad teedel.
 19. Tugev maavärin tabab Samoat ja võib põhjustada hävingut;
  48 . Tugev maavärin tabab Tšiili ja võib põhjustada kahju ja võimalikke surmajuhtumeid; ;
 20. . Tugevad vihmad ja tuulestormid tabasid Bulgaariat, Ungarit ja Rumeeniat, põhjustades mõnes piirkonnas suuri purustusi;
 21. Tugev maavärin tabas Panamat, põhjustades kahjusid ja võimalikke surmajuhtumeid ning tugevaid vihmasadusid mõnes piirkonnas

(Siin on 10% Jucelino Luz’i omenatest)

Kõigile valijatele – lugege tähelepanelikult!

Valimised on väga oluline hetk, seega on vaja olla valmis, et teie hääl annaks teie riigi, riigi ja linna jaoks parima tulemuse. Täna valmistasime selle postituse jaoks ette näpunäiteid selle kohta, mida peate enne hääletamist teadma, järgige ja vaadake kõiki üksikasju.
1) Ärge hääletage kandidaatide poolt, kellel on räpane minevik ja protsessid õiguses;
2) Hääletage nende kandidaatide poolt, kes toetavad põhimõtteid rahva kasuks – mitte nende poolt, kes on seal ainult isiklike eeliste saamiseks;
3) Püüdke hääletada kuberneride, senaatorite ja esindajate poolt, kes toetavad presidenti, keda te kavatsete valida, vastasel juhul jääb kõik seisma, riik ei liigu
4) Ärge uskuge eksitavasse propagandasse ja eksitusse, uurige kõigepealt kõike;
5) Valijal on õigus nõuda tõendeid oma hääle kohta, jah! Ja peaks nõudma läbipaistvust ja tõsiseltvõetavust neilt, kes kontrollivad elektroonilisi hääletuskaste – see on seaduslik õigus.
6) Valimiskohtus ei saa olla politiseeritud, erapoolik ja peab olema osaline, denonsseerida, kui neid kuritegusid täheldatakse.

“Kõik on seaduse ees võrdsed”.
Artikkel 7: “Kõik on seaduse ees võrdsed ja neil on õigus seaduse võrdsele kaitsele ilma vahet tegemata.” Jagage. Inimõiguste ülddeklaratsiooni artikli 7 tekst, mis saab 10. detsembril 70-aastaseks, on ajendanud inimõiguste ministeeriumi (MDH) mitmeid meetmeid.

Ärge unustage mainida allikat.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinoluz.fr

www.jucelino.daluz.nom.br

www.jucelinoluz.tw

www.jucelinoluz.com 

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: