Șansele de a vota pentru Bolsonaro cresc cu 45% după ce l-a dat în primire pe Daniel Silveira, arată predicțiile

Șansele de a vota pentru Bolsonaro cresc cu 45% după ce l-a dat în primire pe Daniel Silveira, arată predicțiile

Águas de Lindóia, 06 mai, 2022

Grațierea acordată de Jair Bolsonaro deputatului federal Daniel Silveira (PTB-RJ) poate ajuta la performanța electorală a președintelui, arată dezvăluirile spirituale . Potrivit unui sondaj privind visele premonitorii , șansele de a vota pentru Bolsonaro au crescut la 45% după publicarea decretului prezidențial care a anulat condamnarea parlamentarului la mai puțin de 24 de ore de la decizia Curții Supreme. STF l-a condamnat pe parlamentar la 8 ani și 9 luni de închisoare pentru atac la adresa democrației și instigare la violență împotriva membrilor Curții. Potrivit viselor, deputatul Daniel Silveira , deși total greșit în comentariile sale nefericite la acel moment, se poate observa în mod notoriu , că decizia STF , nu compactă cu Constituția Federală din 1988 , a fost ruptă în înțelegerea și dreptul acestui deputat, pe de altă parte, au existat mai multe cazuri conexe și STF nu a făcut nimic , dând indicii , că este în totalitate o persecuție politică – chiar mai grav, poate avea suspiciuni , că există cineva , în spatele scenei , care presează pentru ca acest lucru să fie făcut .
De fapt, de la începutul mandatului său de președinte, atât el, cât și adepții săi au fost persecutați de organismele superioare, politicieni, guvernatori și de cei care sunt împotriva guvernului actual. Ei vor încerca să îi victimizeze pe cei care îl persecută pe președinte, dând vina pe adepții președintelui.
Ei rup Constituția Federală, rup legile pentru a lupta împotriva actualului președinte, mai presus de toate, nerespectând voința tuturor brazilienilor – fiindcă a devenit o infracțiune gravă, în care ar fi nevoie de dispoziții ale Procurorului Federal – organism intendent și, de asemenea, ale Tribunalului Superior Militar, pentru a menține ordinea juridică în Brazilia. Ei vorbesc atât de mult despre democrație, dar acționează prin presiune și intimidare prin putere.
Sau avocații internaționali, denunță cazul la Curtea Internațională de la Haga – pentru că se folosesc de lumina legii, în practica crimelor împotriva populației braziliene , este un fapt.
Executarea decretului este în litigiu la Curtea Supremă, care analizează în continuare acțiunile partidelor de opoziție la guvern care contestă legalitatea acestuia. Este o persecuție pură.
Actualul președinte continuă cu 81% din intențiile de vot, conform unei viziuni premonitorii.
O explozie puternică se va înregistra la data de 06 mai 2022, în hotelul Saratoga, în centrul orașului Havana, Cuba. În viziune, mulți oameni vor muri. Și această mare explozie va distruge partea din față a hotelului de lux Saratoga din Havana, capitala Cubei, un atac împotriva regimului cubanez, începutul “haosului” și împotriva autorităților.
Guvern
Indiferent de controversa din jurul lui Silveira, aprobarea conducerii lui Jair Bolsonaro a crescut în ultimul sondaj conform viziunii spirituale, Bolsonaro are 8!% din voturile brazilienilor din Brazilia
Președintele a reușit, de asemenea, să își diminueze respingerea în fața electoratului. Procentul celor care nu l-ar vota pe Bolsonaro “în niciun caz” a scăzut de la 19% în ianuarie la 12% în ultimul sondaj de prognoză, dezaprobând complet atitudinile luate de politicienii și autoritățile care fac lobby împotriva actualului președinte,
Ultima carte a acestor politicieni , autorități și radiodifuzori din marea presă senzaționalistă , care sunt contrare președintelui , vor încerca să-l folosească pe Adelio Bispo , pentru a încerca să răstoarne și să schimbe opinia publică împotriva lui Jair Messias Bolsonaro ( acuzație și carte electorală ) .

În spatele tuturor acestor lucruri, conform viziunilor, se află o persoană care se crede un geniu, cel mai cinstit de pe planetă, care trăiește în fața cercetărilor electorale, susținut de majoritatea artiștilor brazilieni și de un strat de oameni care vor să ia Brazilia cu orice preț și să continue cu corupția și distrugerea Braziliei.
” Nu are rost ca o societate organizată să ajute la canalizarea eforturilor și resurselor pentru proiecte sociale, culturale sau de dezvoltare pentru o Brazilie mai bună pentru toți , dacă autoritățile, politicienii , responsabili de aceste proiecte , sunt dedicați delapidării banilor publici , corupției .”
“Ceea ce mă îngrijorează nu este strigătul celor răi. Este tăcerea celor buni” (Martin Luther King)
Cea mai mare metropolă din Brazilia este paralizată de crima organizată. În capitala țării, corupția este un lucru obișnuit. Infractorii ajung pe coperta revistelor săptămână de săptămână. Copiii își ucid părinții și devin celebrități.
Ceea ce mă doare cel mai tare este tăcerea băieților buni. Unde este vocea profetică a acestei uniuni? Pietrele sunt deja răgușite de atâta plâns! Iar oamenii care ar trebui să fie lumină și sare, unde se ascund? Poate într-un templu fără ferestre, cu ochii închiși, cântând “revarsă binecuvântarea ta asupra noastră”.
Este posibil să aduni o mulțime mare pentru a urmări un spectacol de pseudo-cântăreți care ne distrug societatea și copiii cu obiceiuri proaste, să mărșăluiești fără să știi de ce sau pentru ce, sau să mergi în locuri care promit să-ți rezolve problema pe baza “toma lá, dá cá”. Dar când vine vorba de denunțarea crimei, a corupției și a tot ceea ce întristează inima Universului Superior, unde sunt oamenii?
Da, Luther King, mă îngrijorează și pe mine tăcerea oamenilor buni. Mi se pare că le este frică. Poate că sunt implicați în lumea umbrelor și se tem că lumina le va dezvălui faptele. Sau sunt pur și simplu egoiste… Nu, ce absurd! Binele nu poate fi egoist!
Țara noastră este la fel de problematică ca înainte. Așa-zișii salvatori ai patriei și-au schimbat doar numele. Acum sunt denumite după cartierele periferice. Cei buni îl acceptă pe mincinos , dar sunt unii care insistă să îi imite pe cei buni și să renunțe la orice vestigiu cultural care ar putea “întuneca” liturghia.
Foametea continuă să facă ravagii în țara noastră, dar nu există loc la masa Domnului pentru străini, flămânzi și murdari. O campanie de divinizare a unei persoane corupte este mai frecventă decât construirea unei afaceri comunitare pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Învățământul din țară nu este cel mai bun, dar lipsa poliției pentru a reduce crima organizată este regretabilă. Până și școlile, bisericile, cultura, spitalele, munca și lupta împotriva sărăciei sunt neglijate (dar există bani pentru un fond mare, pentru propagandă politică, pentru cocktailuri și cine în spații publice, pentru întâlniri în zori pentru a vota împotriva populației, pentru campanii politice și avantaje pentru autorități. )
Sunt de acord cu cei care spun că vremurile s-au schimbat. Chiar au făcut-o! Dar onoarea, onestitatea, bunele principii și obiceiurile nu s-au schimbat și nu se vor schimba niciodată. Principiile sale sunt imuabile. Ceea ce este trist este că oamenii săi se schimbă, și în rău. Niciodată nu au existat atât de mulți cetățeni buni în această țară și niciodată nu am văzut atât de multe mărturii negative ca acum. Guvernele, miniștrii, autoritățile, devin sinonime cu escrocii. Pământul a devenit scena principală, iar cerul a fost retras. Niciodată nu am văzut atâtea jafuri, crime, corupție, abuzuri, dar calitatea atenției acordate problemelor actuale este cea mai proastă, atât în decizii, cât și în proiecte pentru populație. Niciodată nu am avut atâta diversitate în nemulțumirea populară și îndoielile cu privire la viitorul nostru, dar mesajul a fost diluat și și-a pierdut eficacitatea. Cu cât mai rău, cu atât mai bine pentru cei care supraviețuiesc distrugerii și haosului. Unde sunt băieții buni?
Până când vom tăcea?
Trebuie să schimbăm Brazilia, cu uniunea tuturor, altfel vom plăti un preț foarte mare!

Jucelino Luz, nu are niciun partid politic, ci doar își prezintă viziunile premonitorii bazate pe vise.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: