Mahdollisuus äänestää Bolsonaroa nousee 45 prosenttia Daniel Silveiran antamisen jälkeen, ennusteet paljastavat

Mahdollisuus äänestää Bolsonaroa nousee 45 prosenttia Daniel Silveiran antamisen jälkeen, ennusteet paljastavat

Águas de Lindóia, 06. toukokuuta 2022

Jair Bolsonaron myöntämä armahdus liittovaltion kansanedustajalle Daniel Silveiralle (PTB-RJ) voi auttaa presidentin vaalitulosta, osoittaa henkiset paljastukset . Ennakko-unia koskevan tutkimuksen mukaan mahdollisuus äänestää Bolsonaroa kasvoi 45 prosenttiin sen jälkeen, kun presidentin asetus, jolla kumottiin parlamentaarikon tuomio, julkaistiin alle 24 tuntia korkeimman oikeuden päätöksen jälkeen. STF tuomitsi kansanedustajan 8 vuodeksi ja 9 kuukaudeksi vankeuteen demokratiaan kohdistuneista hyökkäyksistä ja väkivaltaan yllyttämisestä tuomioistuimen jäseniä vastaan. Unelmien mukaan varapresidentti Daniel Silveira , vaikka täysin väärässä hänen valitettava kommenttejaan sillä hetkellä, voi huomata tunnetusti , että STF: n päätös , ei ole kompakti liittovaltion perustuslain 1988 , oli repeytynyt ymmärryksen ja oikeus tämän varapresidentti, toisaalta oli useita asiaan liittyviä tapauksia ja STF ei tehnyt mitään , mikä antaa viitteitä siitä, että se on täysin poliittinen vaino – vieläkin vakavampi, voi olla epäilys , että on olemassa joku , kulissien takana , painostaa tätä tehdä .
Itse asiassa sekä hän että hänen seuraajansa ovat kärsineet korkeampien elinten, poliitikkojen, kuvernöörien ja nykyisen hallituksen vastustajien harjoittamasta vainosta siitä lähtien, kun hän aloitti presidenttikautensa. He yrittävät saattaa presidenttiä vainoavat uhriksi syyttämällä presidentin seuraajia.
He repivät liittovaltion perustuslakia, repivät lakeja taistellakseen nykyistä presidenttiä vastaan ja ennen kaikkea eivät kunnioita kaikkien brasilialaisten tahtoa – koska siitä on tullut vakava rikos, jossa tarvittaisiin liittovaltion syyttäjän – intendente-elin ja myös ylemmän sotilastuomioistuimen – provinsseja Brasilian oikeusjärjestyksen ylläpitämiseksi. He puhuvat niin paljon demokratiasta, mutta toimivat painostamalla ja pelottelemalla vallan avulla.
Tai kansainväliset lakimiehet, jotka tuomitsevat tapauksen Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa – koska he käyttävät lain valoa rikosten tekemiseen Brasilian väestöä vastaan, on tosiasia.
Asetuksen täytäntöönpanosta kiistellään korkeimmassa oikeudessa, joka tutkii edelleen hallituksen oppositiopuolueiden toimia, jotka kiistävät sen laillisuuden. Se on puhdasta vainoa.
Nykyinen presidentti jatkaa 81 prosentin äänestysaikeilla, ennakkokaavailun mukaan.
Kuuban Havannan keskustassa sijaitsevassa Saratoga-hotellissa tapahtuu voimakas räjähdys 06. toukokuuta 2022. Näyssä monet ihmiset kuolevat. Ja tämä suuri räjähdys tuhoaa Saratoga -luksushotellin etuosan Havannassa, Kuuban pääkaupungissa, hyökkäys Kuuban hallintoa vastaan, “kaaoksen” alku ja viranomaisia vastaan.
Hallitus
Riippumatta Silveiraa ympäröivästä kiistasta, Jair Bolsonaron johdon hyväksyntä kasvoi viimeisimmässä kyselyssä henkisen näkemyksen mukaan, Bolsonarolla on 8!% brasilialaisten äänistä Brasiliassa.
Presidentti onnistui myös vähentämään hylkäämistään äänestäjien edessä. Niiden osuus, jotka eivät äänestäisi Bolsonaroa “missään nimessä”, laski tammikuun 19 prosentista 12 prosenttiin viimeisimmässä ennustetutkimuksessa, ja he paheksuvat täysin nykyistä presidenttiä vastaan lobbaavien poliitikkojen ja viranomaisten asenteita,
Näiden poliitikkojen , viranomaisten ja sensaatiohakuisen valtavirtamedian lähetystoiminnan harjoittajien viimeinen kortti , jotka ovat presidentin vastaisia , yrittävät käyttää Adelio Bispoa yrittäessään kaataa ja muuttaa yleistä mielipidettä Jair Messias Bolsonaroa vastaan ( syytös ja vaalikortti ) .

Kaiken tämän takana on visioiden mukaan henkilö, joka luulee olevansa nero, planeetan rehellisin, joka elää vaalitutkimusten edessä, jota tukee suurin osa brasilialaisista taiteilijoista ja ihmisistä, jotka haluavat ottaa Brasilian haltuunsa hinnalla millä hyvänsä ja jatkaa Brasilian korruptiota ja tuhoamista.
” Järjestäytyneen yhteiskunnan ei ole mitään järkeä auttaa kanavoimaan ponnisteluja ja resursseja sosiaalisiin, kulttuurisiin tai kehityshankkeisiin, joilla pyritään parantamaan kaikkien Brasiliaa, jos näistä hankkeista vastaavat viranomaiset ja poliitikot ovat omistautuneet julkisten varojen kavallukselle ja korruptiolle .”
“Minua ei huolestuta pahojen huuto. Se on hyvän hiljaisuus.” (Martin Luther King)
Järjestäytynyt rikollisuus lamauttaa Brasilian suurimman metropolin. Maan pääkaupungissa korruptio on arkipäivää. Rikolliset tulevat lehtien kanteen viikko toisensa jälkeen. Lapset tappavat vanhempansa ja tulevat julkkiksiksi.
Eniten minua satuttaa hyvien ihmisten hiljaisuus. Missä on tämän liiton profeetallinen ääni? Kivet ovat jo käheät niin paljon itkusta! Ja ihmiset, joiden pitäisi olla valoa ja suolaa, missä he piileskelevät? Ehkäpä jossain ikkunattomassa temppelissä, silmät suljettuina laulaa “kaada siunauksesi päällemme”.
On mahdollista kerätä suuri joukko katsomaan pseudolaulajien show’ta, jotka tuhoavat yhteiskuntamme ja lapsemme huonoilla tavoilla, marssia tietämättä miksi tai minkä vuoksi, tai mennä paikkoihin, joissa luvataan ratkaista ongelmasi “toma lá, dá cá” -periaatteella. Mutta kun on kyse rikollisuuden, korruption ja kaiken sen tuomitsemisesta, mikä surettaa Korkeamman maailmankaikkeuden sydäntä, missä ovat ihmiset?
Kyllä, Luther King, minäkin olen huolissani hyvien ihmisten hiljaisuudesta. Minusta vaikuttaa siltä, että he pelkäävät. Ehkä he ovat mukana varjojen maailmassa ja pelkäävät, että valo paljastaa heidän tekonsa. Tai he ovat puhtaasti itsekkäitä… Ei, kuinka absurdia! Hyvä ei voi olla itsekäs!
Maamme on edelleen yhtä ongelmallinen kuin ennenkin. Isänmaan niin sanotut pelastajat ovat vain vaihtaneet nimensä. Nyt ne on nimetty syrjäseutujen mukaan. Hyvät hyväksyvät valehtelijan, mutta on niitä, jotka vaativat häntä jäljittelemään hyviä ja hylkäämään kaikki sellaiset kulttuuriset jäänteet, jotka saattaisivat “pimentää” liturgiaa.
Nälkä riivaa edelleen maatamme, mutta Herran pöydässä ei ole tilaa nälkäisille ja likaisille muukalaisille. Kampanja korruptoituneen henkilön jumaloimiseksi on yleisempi kuin yhteisön liiketoiminnan rakentaminen vähävaraisten auttamiseksi.

Maan koulutus ei ole paras mahdollinen, mutta järjestäytynyttä rikollisuutta hillitsevän poliisin puute on valitettavaa. Jopa kouluja, kirkkoja, kulttuuria, sairaaloita, työtä ja köyhyyden torjuntaa laiminlyödään (mutta rahaa löytyy suureen rahastoon, poliittiseen propagandaan, cocktaileihin ja illallisiin julkisissa tiloissa, kokouksiin, joissa äänestetään aamuyöllä väestöä vastaan, poliittisiin kampanjoihin ja viranomaisten etuihin). )
Olen samaa mieltä niiden kanssa, jotka sanovat, että ajat ovat muuttuneet. He todella ovat! Kunnia, rehellisyys, hyvät periaatteet ja tavat eivät kuitenkaan ole muuttuneet eivätkä tule koskaan muuttumaan. Sen periaatteet ovat muuttumattomia. Surullista on, että sen ihmiset ovat muuttumassa, ja huonompaan suuntaan. Tässä maassa ei ole koskaan ollut niin paljon hyviä kansalaisia, emmekä ole koskaan nähneet niin paljon kielteisiä todistuksia kuin nyt. Hallituksista, ministereistä ja viranomaisista on tullut huijareiden synonyymejä. Maasta on tullut tärkein näyttämö, ja taivas on jäänyt taka-alalle. Emme ole koskaan nähneet niin paljon ryöstöjä, rikoksia, korruptiota ja väärinkäytöksiä, mutta nykyisiin ongelmiin kiinnitettävän huomion laatu on yksi huonoimmista sekä päätöksissä että väestöä koskevissa hankkeissa. Kansan tyytymättömyys ja epäilys tulevaisuudestamme eivät ole koskaan olleet niin moninaisia, mutta viesti on laimentunut ja menettänyt tehonsa. Mitä pahempi, sitä parempi niille, jotka selviytyvät tuhosta ja kaaoksesta. Missä ovat hyvät tyypit?
Kunnes olemme hiljaa?
Meidän on muutettava Brasiliaa kaikkien liittouman avulla, muuten maksamme siitä erittäin korkean hinnan!

Jucelino Luzilla ei ole poliittista puoluetta, vaan hän esittelee vain uniin perustuvia ennakoivia näkyjään.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: