Kans om op Bolsonaro te stemmen stijgt met 45% na het geven van inductie Daniel Silveira, voorspellingen onthullen

Kans om op Bolsonaro te stemmen stijgt met 45% na het geven van inductie Daniel Silveira, voorspellingen onthullen

Águas de Lindóia, 06 mei, 2022

De gratie verleend door Jair Bolsonaro aan federaal afgevaardigde Daniel Silveira (PTB-RJ) kan de electorale prestaties van de president helpen, toont spirituele onthullingen . Volgens een onderzoek naar voorgevoelige dromen , steeg de kans om op Bolsonaro te stemmen tot 45% na de publicatie van het presidentieel decreet dat de veroordeling van de parlementariër ongedaan maakte minder dan 24 uur na de beslissing van het Hooggerechtshof. De STF heeft de parlementariër veroordeeld tot 8 jaar en 9 maanden gevangenisstraf wegens aantasting van de democratie en aanzetting tot geweld tegen leden van het Hof. Volgens dromen, de adjunct Daniel Silveira , hoewel volledig verkeerd in zijn ongelukkige opmerkingen op dat moment, kan men berucht te beseffen , dat het besluit van de STF , niet compact met de Federale Grondwet van 1988 , werd verscheurd in het begrip en het recht van deze adjunct, aan de andere kant waren er verschillende gerelateerde gevallen en de STF deed niets , wat aanwijzingen geeft , dat het volledig een politieke vervolging – nog ernstiger, kan vermoeden , dat er iemand , achter de schermen , druk op om dit te doen .
Sinds het begin van zijn mandaat als president worden hij en zijn volgelingen vervolgd door hogere instanties, politici, gouverneurs en tegenstanders van de huidige regering. Zij zullen proberen degenen die de president vervolgen tot slachtoffer te maken door volgelingen van de president de schuld te geven.
Zij verscheuren de federale grondwet, verscheuren de wetten om de huidige president te bestrijden , bovenal, het niet respecteren van de wil van alle Brazilianen – aangezien het een ernstig misdrijf is geworden , waar het de voorzieningen van de federale officier van justitie – intendente orgaan en ook van het Militaire Superior Tribunal , nodig zou zijn om de rechtsorde in Brazilië te handhaven . Zij hebben de mond vol van democratie, maar handelen door druk en intimidatie via de macht.
Of internationale advocaten, de zaak aanklagen bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag – omdat zij het licht van de wet gebruiken, in de praktijk van misdaden tegen de Braziliaanse bevolking , is een feit.
De uitvoering van het decreet wordt betwist door het Hooggerechtshof, dat zich nog buigt over acties van oppositiepartijen tegen de regering die de wettigheid ervan betwisten. Het is pure vervolging.
De huidige president gaat door met 81% van de stemintenties, volgens een voorgevoel.
Op 06 mei 2022 wordt een hevige explosie geregistreerd in het Saratoga Hotel, in het centrum van Havana, Cuba. In het visioen zullen veel mensen sterven. En deze grote explosie zal het voorste deel van het luxehotel Saratoga in Havana, de hoofdstad van Cuba, verwoesten, een aanval tegen het Cubaanse regime , het begin van de “chaos” en tegen de autoriteiten .
Regering
Ongeacht de controverse rond Silveira, steeg de goedkeuring van het management van Jair Bolsonaro in de laatste peiling volgens spirituele visie, Bolsonaro heeft 8!% van de stemmen van de Brazilianen in Brazilië
De president is er ook in geslaagd om zijn afwijzing voor de kiezers te verminderen. Het percentage van degenen die “in geen geval” op Bolsonaro zouden stemmen, daalde van 19% in januari tot 12% in de laatste prognose-enquête, waarmee de houding van politici en autoriteiten die tegen de huidige president lobbyen, volledig wordt afgekeurd,
De laatste kaart van deze politici , autoriteiten en omroepen van de mainstream sensationalistische media , die in strijd zijn met de president , zal proberen om Adelio Bispo te gebruiken , om te proberen omver te werpen en de publieke opinie te veranderen tegen Jair Messias Bolsonaro ( beschuldiging en electorale kaart ) .

Achter dit alles gaat, volgens de visies, een persoon schuil die denkt dat hij een genie is, de eerlijkste van de planeet, die leeft voor de verkiezingsonderzoeken, gesteund door de meerderheid van de Braziliaanse kunstenaars en een laag van mensen die Brazilië koste wat het kost willen innemen, en doorgaan met de corruptie en de vernietiging van Brazilië.
“Het heeft geen zin dat een georganiseerde maatschappij inspanningen en middelen kan kanaliseert voor sociale, culturele of ontwikkelingsprojecten voor een beter Brazilië voor iedereen, als de autoriteiten, de politici, die verantwoordelijk zijn voor deze projecten, zich toeleggen op het verduisteren van overheidsgeld, corruptie”.
“Wat mij zorgen baart is niet de schreeuw van de slechten. Het is de stilte van het goede” (Martin Luther King)
De grootste metropool van Brazilië is verlamd door de georganiseerde misdaad. In de hoofdstad van het land is corruptie aan de orde van de dag. Criminelen komen week na week op de cover van tijdschriften. Kinderen vermoorden hun ouders en worden beroemdheden.
Wat me het meeste pijn doet is het zwijgen van de goeden. Waar is de profetische stem van deze unie? De stenen zijn al schor van al dat huilen! En de mensen die licht en zout zouden moeten zijn, waar zijn ze verstopt? Misschien in een tempel zonder ramen, met gesloten ogen zingend “giet uw zegen over ons”.
Het is mogelijk een grote menigte te verzamelen om te kijken naar een show van pseudo-zangers die onze samenleving en onze kinderen vernietigen met slechte gewoonten, te marcheren zonder te weten waarom of waarvoor, of naar plaatsen te gaan die beloven je probleem op te lossen op basis van “toma lá, dá cá”. Maar als het gaat om het aan de kaak stellen van misdaad, corruptie, en alles wat het hart van het Hoger Universum bedroeft, waar zijn de mensen?
Ja, Luther King, ik maak me ook zorgen over het zwijgen van de goede mensen. Het lijkt mij dat ze bang zijn. Misschien zijn ze verwikkeld in de wereld van de schaduwen en zijn ze bang dat het licht hun daden zal onthullen. Of ze zijn puur egoïstisch… Nee, hoe absurd! Het goede kan niet egoïstisch zijn!
Ons land is nog net zo problematisch als voorheen. De zogenaamde redders van het vaderland hebben alleen hun namen veranderd. Nu zijn ze vernoemd naar perifere buurten. De goeden aanvaarden de leugenaar, maar er zijn er die erop staan dat hij de goeden imiteert en elk cultureel overblijfsel dat de liturgie zou kunnen “verduisteren”, laat varen.
Honger blijft ons land teisteren, maar er is geen plaats aan de tafel van de Heer voor vreemdelingen, hongerig en vuil. Een campagne om een corrupt persoon te vergoddelijken is gebruikelijker dan het opbouwen van een gemeenschapsbedrijf om de minder bedeelden te helpen.

Het onderwijs in het land is niet het beste, maar het gebrek aan politie om de georganiseerde misdaad te beteugelen is betreurenswaardig. Zelfs scholen, kerken, cultuur, ziekenhuizen, werk en armoedebestrijding worden verwaarloosd (maar er is wel geld voor een groot fonds, voor politieke propaganda, voor cocktails en diners in openbare ruimten, voor bijeenkomsten bij zonsopgang om tegen de bevolking te stemmen, politieke campagnes en extraatjes voor de autoriteiten. )
Ik ben het eens met degenen die zeggen dat de tijden zijn veranderd. Dat hebben ze echt! Maar eer, eerlijkheid, goede principes en gewoonten zijn niet veranderd en zullen nooit veranderen. De beginselen ervan zijn onveranderlijk. Het trieste is dat de mensen veranderen, en ten kwade. Er zijn nog nooit zoveel goede burgers in dit land geweest, en we hebben nog nooit zoveel negatieve getuigenissen gezien als nu. Regeringen, ministers, autoriteiten, worden synoniem met oplichters. De aarde is het hoofdtoneel geworden, en de hemel is teruggetrokken. Wij hebben nog nooit zoveel berovingen, misdaden, corruptie en misbruiken gezien, maar de kwaliteit van de aandacht voor de huidige problemen is een van de slechtste, zowel wat de besluiten als de projecten voor de bevolking betreft. Er is nog nooit zoveel verscheidenheid geweest in de ontevredenheid van het volk en de twijfels over onze toekomst , maar de boodschap is verwaterd en heeft zijn doeltreffendheid verloren . Hoe erger hoe beter voor hen die de vernietiging en chaos overleven. Waar zijn de goeden?
Tot wanneer zwijgen we?
We moeten Brazilië veranderen, met de unie van allen, anders zullen we een zeer hoge prijs betalen!

Jucelino Luz, heeft geen politieke partij, hij presenteert alleen zijn voorgevoelige visioenen gebaseerd op dromen.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: