Chansen att rösta på Bolsonaro ökar med 45 % efter att ha gett Daniel Silveira en ny roll, enligt prognoserna

Chansen att rösta på Bolsonaro ökar med 45 % efter att ha gett Daniel Silveira en ny roll, enligt prognoserna

Águas de Lindóia, maj 06, 2022

Den benådning som Jair Bolsonaro beviljade den federala ledamoten Daniel Silveira (PTB-RJ) kan hjälpa presidentens valresultat, visar andliga avslöjanden . Enligt en undersökning av fördomsfulla drömmar ökade chansen att rösta på Bolsonaro till 45 procent efter offentliggörandet av presidentdekretet som upphävde parlamentsledamotens fällande dom mindre än 24 timmar efter Högsta domstolens beslut. STF dömde parlamentsledamoten till 8 år och 9 månaders fängelse för angrepp på demokratin och anstiftan till våld mot domstolens ledamöter. Enligt drömmar kan man konstatera att vicepresidenten Daniel Silveira, även om han hade helt fel i sina olyckliga kommentarer i det ögonblicket, kan man notoriskt inse att STF:s beslut, som inte är förenligt med den federala konstitutionen från 1988, var slitet i denna vicepresidentens förståelse och rätt, å andra sidan fanns det flera relaterade fall och STF gjorde ingenting, vilket ger indikationer på att det är helt och hållet en politisk förföljelse – ännu allvarligare är att man kan ha misstanke om att det finns någon som bakom kulisserna trycker på att detta ska göras.
I själva verket har både han och hans anhängare sedan början av hans mandat som president utsatts för förföljelse av högre instanser, politiker, guvernörer och de som är emot den nuvarande regeringen. De kommer att försöka göra dem som förföljer presidenten till offer genom att skylla på presidentens anhängare.
De river upp den federala konstitutionen, river upp lagarna för att bekämpa den nuvarande presidenten, och framför allt, de respekterar inte alla brasilianares vilja – eftersom det har blivit ett allvarligt brott, där det skulle krävas provinserna från den federala åklagarmyndigheten – intendente body – och även från den militära överdomstolen, för att upprätthålla den rättsliga ordningen i Brasilien. De talar så mycket om demokrati, men agerar genom påtryckningar och hotelser med hjälp av makt.
Eller internationella advokater som fördömer fallet vid Internationella domstolen i Haag – eftersom de använder lagens ljus för att begå brott mot den brasilianska befolkningen, vilket är ett faktum.
Genomförandet av dekretet är omtvistat i Högsta domstolen, som fortfarande analyserar åtgärder från oppositionspartier till regeringen som ifrågasätter dess laglighet. Det är ren förföljelse.
Den nuvarande presidenten fortsätter med 81 procent av rösterna, enligt en fördomsfull vision.
En kraftig explosion registreras den 06 maj 2022 på Saratoga Hotel i centrala Havanna på Kuba. I visionen kommer många människor att dö. Och denna stora explosion kommer att förstöra den främre delen av lyxhotellet Saratoga i Havanna, Kubas huvudstad, en attack mot den kubanska regimen, början på “kaoset” och mot myndigheterna .
Regeringen
Oavsett kontroversen kring Silveira ökade godkännandet av Jair Bolsonaros ledning i den senaste mätningen enligt andlig vision, Bolsonaro har 8!% av brasilianarnas röster i Brasilien.
Presidenten lyckades också minska sitt avståndstagande inför väljarna. Andelen som inte skulle rösta på Bolsonaro “aldrig” sjönk från 19 % i januari till 12 % i den senaste prognosundersökningen, vilket innebär att de helt ogillar de attityder som politiker och myndigheter som lobbar mot den nuvarande presidenten intar,
Det sista kortet för dessa politiker, myndigheter och sändare i de vanliga sensationsmedierna, som är emot presidenten, kommer att försöka använda Adelio Bispo för att försöka störta och förändra den allmänna opinionen mot Jair Messias Bolsonaro (anklagelse och valkort).

Bakom allt detta, enligt visionerna, finns det en person som tror att han är ett geni, den mest ärliga på planeten, som lever framför valundersökningarna, som stöds av majoriteten av brasilianska konstnärer och ett skikt av människor som vill ta Brasilien till varje pris, och fortsätta med korruptionen och förstörelsen av Brasilien.
“Det finns ingen mening med att ett organiserat samhälle hjälper till att kanalisera insatser och resurser till sociala, kulturella eller utvecklingsprojekt för ett bättre Brasilien för alla, om de myndigheter och politiker som ansvarar för dessa projekt ägnar sig åt förskingring av offentliga medel och korruption.”
“Det som oroar mig är inte de dåligas rop. Det är det godas tystnad” (Martin Luther King)
Brasiliens största metropol är lamslagen av organiserad brottslighet. I landets huvudstad är korruptionen vardagsmat. Brottslingar hamnar vecka efter vecka på omslagen till tidningar. Barn dödar sina föräldrar och blir kändisar.
Det som sårar mig mest är tystnaden från de goda killarna. Var finns den profetiska rösten i denna union? Stenarna är redan hesa av att ha gråtit så mycket! Och de människor som borde vara ljus och salt, var gömmer de sig? Kanske i något fönsterlöst tempel, med slutna ögon och sjungande “häll din välsignelse över oss”.
Det är möjligt att samla en stor folkmassa för att titta på en show med pseudosångare som förstör vårt samhälle och våra barn med dåliga vanor, att marschera utan att veta varför eller för vad, eller att gå till ställen som lovar att lösa dina problem med hjälp av “toma lá, dá cá”. Men när det gäller att fördöma brottslighet, korruption och allt som gör det högre universums hjärta ledsamt, var finns människorna då?
Ja, Luther King, jag oroar mig också för de goda människornas tystnad. Det verkar som om de är rädda. Kanske är de involverade i skuggornas värld och är rädda för att ljuset ska avslöja deras handlingar. Eller så är de rent själviska… Nej, så absurt! Det goda kan inte vara själviskt!
Vårt land är fortfarande lika problematiskt som tidigare. De så kallade räddarna av fosterlandet har bara bytt namn. Nu är de uppkallade efter stadsdelar i periferin. De goda accepterar lögnaren, men det finns de som insisterar på att han ska imitera de goda och överge alla kulturella spår som kan “förmörka” liturgin.
Hungern fortsätter att härja i vårt land, men det finns ingen plats vid Herrens bord för främlingar som är hungriga och smutsiga. En kampanj för att förhärliga en korrupt person är vanligare än att bygga upp en gemenskapsverksamhet för att hjälpa de mindre lyckligt lottade.

Utbildningen i landet är inte den bästa, men bristen på poliser för att stävja den organiserade brottsligheten är beklaglig. Till och med skolor, kyrkor, kultur, sjukhus, arbete och fattigdomsbekämpning försummas (men det finns pengar till en stor fond, till politisk propaganda, till cocktails och middagar på offentliga platser, till möten i gryningen för att rösta mot befolkningen, till politiska kampanjer och till förmåner för myndigheterna). )
Jag håller med dem som säger att tiderna har förändrats. Det har de verkligen gjort! Men heder, ärlighet, goda principer och seder har inte förändrats och kommer aldrig att förändras. Dess principer är oföränderliga. Det tråkiga är att människorna håller på att förändras, och det till det sämre. Det har aldrig funnits så många goda medborgare i det här landet, och vi har aldrig sett så många negativa vittnesmål som nu. Regeringar, ministrar, myndigheter blir synonyma med skurkar. Jorden har blivit huvudscenen och himlen har dragits tillbaka. Vi har aldrig sett så många rån, brott, korruption och missbruk, men kvaliteten på uppmärksamheten på de aktuella problemen är den sämsta, både när det gäller beslut och projekt för befolkningen. Aldrig har vi haft så stor mångfald i det folkliga missnöjet och tvivlen på vår framtid, men budskapet har spätts ut och förlorat sin effektivitet. Ju värre desto bättre för dem som överlever förstörelse och kaos. Var finns de goda killarna?
Tills när kommer vi att vara tysta?
Vi måste förändra Brasilien med allas hjälp, annars kommer vi att få betala ett mycket högt pris!

Jucelino Luz har inget politiskt parti, han presenterar bara sina visioner som bygger på drömmar.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: