Chancen for at stemme på Bolsonaro stiger med 45% efter at have givet Daniel Silveira en indkaldelse, viser forudsigelser

Chancen for at stemme på Bolsonaro stiger med 45% efter at have givet Daniel Silveira en indkaldelse, viser forudsigelser

Águas de Lindóia, maj 06, 2022

Den benådning, som Jair Bolsonaro har givet til den føderale deputerede Daniel Silveira (PTB-RJ), kan hjælpe præsidentens valgpræstationer, viser åndelige afsløringer . Ifølge en undersøgelse af forhåndsdrømme steg chancen for at stemme på Bolsonaro til 45 % efter offentliggørelsen af præsidentdekretet, der omstødte parlamentsmedlemmets dom mindre end 24 timer efter højesteretsafgørelsen. STF dømte parlamentsmedlemmet til 8 år og 9 måneders fængsel for angreb på demokratiet og tilskyndelse til vold mod medlemmer af Domstolen. Ifølge drømmene, deputeret Daniel Silveira, selv om han var helt forkert i sine uheldige kommentarer på det tidspunkt, kan man bemærke notorisk , at beslutningen af STF , ikke kompakt med den føderale forfatning af 1988 , blev revet i forståelse og ret af denne deputeret, på den anden side, der var flere relaterede sager og STF gjorde intet , hvilket giver indikationer , at det er helt en politisk forfølgelse – endnu mere alvorligt, kan have mistanke , at der er nogen , bag kulisserne , der presser på for at dette skal ske .
Faktisk har både han og hans tilhængere siden begyndelsen af hans mandat som præsident været udsat for forfølgelse fra højere instanser, politikere, guvernører og dem, der er imod den nuværende regering . De vil forsøge at gøre dem, der forfølger præsidenten, til ofre ved at skyde skylden på præsidentens tilhængere.
De ødelægger den føderale forfatning, de ødelægger lovene for at bekæmpe den nuværende præsident, og frem for alt, de respekterer ikke alle brasilianeres vilje – eftersom det er blevet en alvorlig forbrydelse, hvor det ville kræve providence fra den føderale anklagemyndighed – intendente organ og også fra den militære overdomstol – for at opretholde den juridiske orden i Brasilien. De taler så meget om demokrati, men handler ved hjælp af pres og intimidering gennem magt.
Eller internationale advokater, fordømmer sagen ved Den Internationale Domstol i Haag – fordi de bruger lovens lys, i praksis af forbrydelser mod den brasilianske befolkning , er en kendsgerning.
Gennemførelsen af dekretet er genstand for en tvist i Højesteret, som stadig er i gang med at analysere de sager, som oppositionspartier til regeringen har anlagt for at anfægte lovligheden af dekretet. Det er ren forfølgelse.
Den nuværende præsident fortsætter med 81% af stemmeintentionerne, ifølge en forudseende vision.
En kraftig eksplosion vil blive registreret den 06. maj 2022 på Saratoga Hotel i centrum af Havana, Cuba. I visionen vil mange mennesker dø. Og denne store eksplosion vil ødelægge den forreste del af Saratoga luksushotel i Havana, hovedstaden i Cuba, et angreb mod det cubanske regime , begyndelsen på ” kaos ” og mod myndighederne .
Regeringen
Uanset kontroversen omkring Silveira steg godkendelsen af ledelsen af Jair Bolsonaro i den seneste meningsmåling i henhold til åndelig vision, Bolsonaro har 8!% af stemmerne fra brasilianerne i Brasilien
Det lykkedes også præsidenten at mindske sin afvisning over for vælgerne. Procentdelen af dem, der ikke ville stemme på Bolsonaro “på ingen måde”, faldt fra 19 % i januar til 12 % i den seneste prognoseundersøgelse, hvilket er en fuldstændig misbilligelse af de holdninger, som politikere og myndigheder, der lobbyer mod den nuværende præsident, indtager,
Det sidste kort for disse politikere, myndigheder og tv-stationer i de store sensationsmedier, som er imod præsidenten, vil forsøge at bruge Adelio Bispo til at forsøge at vælte og ændre den offentlige mening mod Jair Messias Bolsonaro ( anklage og valgkort ).

Bag alt dette er der ifølge visionerne en person, der tror, at han er et geni, den mest ærlige på planeten, som lever foran valgundersøgelserne, støttet af flertallet af brasilianske kunstnere og et lag af mennesker, der ønsker at tage Brasilien for enhver pris og fortsætte med korruptionen og ødelæggelsen af Brasilien.
“Det nytter ikke noget, at et organiseret samfund hjælper med at kanalisere kræfter og ressourcer til sociale, kulturelle eller udviklingsprojekter for et bedre Brasilien for alle, hvis de myndigheder og politikere, der er ansvarlige for disse projekter, er dedikeret til underslæb af offentlige midler, korruption.”
“Det, der bekymrer mig, er ikke de dårlige menneskers skrig. Det er det godes tavshed” (Martin Luther King)
Brasiliens største metropol er lammet af organiseret kriminalitet. I landets hovedstad er korruption hverdagskost. Kriminelle bliver uge efter uge forsiden af magasiner. Børn dræber deres forældre og bliver berømtheder.
Det, der gør mest ondt på mig, er de godes tavshed. Hvor er den profetiske stemme i denne union? Stenene er allerede hæse af så meget gråd! Og de mennesker, der burde være lys og salt, hvor gemmer de sig? Måske i et tempel uden vinduer, med lukkede øjne, hvor de synger “hæld din velsignelse over os”.
Det er muligt at samle en stor menneskemængde for at se et show med pseudosangere, der ødelægger vores samfund og vores børn med dårlige vaner, at marchere uden at vide hvorfor eller for hvad, eller at gå til steder, der lover at løse dit problem på grundlag af “toma lá, dá cá”. Men når det drejer sig om at fordømme kriminalitet, korruption og alt det, der bedrøver det Højere Universets hjerte, hvor er folk så?
Ja, Luther King, jeg er også bekymret over de gode menneskers tavshed. Det forekommer mig, at de er bange. Måske er de involveret i skyggernes verden og er bange for, at lyset vil afsløre deres gerninger. Eller også er de rent egoistiske… Nej, hvor absurd! Det gode kan ikke være egoistisk!
Vores land er stadig lige så problematisk som før. Fædrelandets såkaldte frelsere har kun ændret deres navne. Nu er de opkaldt efter kvarterer i periferien. De gode accepterer løgneren, men der er dem, der insisterer på, at han skal efterligne de gode og opgive enhver kulturel rest, der kan “formørke” liturgien.
Sult fortsætter med at hærge vores land, men der er ikke plads ved Herrens bord til fremmede, sultne og beskidte mennesker. Det er mere almindeligt at føre en kampagne for at dyrke en korrupt person end at opbygge en fællesskabsvirksomhed for at hjælpe de mindre heldige.

Uddannelsen i landet er ikke den bedste, men manglen på politi til at dæmme op for organiseret kriminalitet er beklagelig. Selv skoler, kirker, kultur, hospitaler, arbejde og fattigdomsbekæmpelse bliver forsømt (men der er penge til en stor fond, til politisk propaganda, til cocktails og middage i offentlige rum, til møder ved daggry for at stemme imod befolkningen, politiske kampagner og frynsegoder til myndighederne). )
Jeg er enig med dem, der siger, at tiderne har ændret sig. Det har de virkelig gjort! Men ære, ærlighed, gode principper og skikke har ikke ændret sig og vil aldrig ændre sig. Dens principper er uforanderlige. Det sørgelige er, at befolkningen er ved at ændre sig, og det er til det værre. Der har aldrig været så mange gode borgere i dette land, og vi har aldrig set så mange negative vidnesbyrd som nu. Regeringer, ministre, myndigheder er ved at blive synonymt med svindlere. Jorden er blevet den vigtigste scene, og himlen er blevet trukket tilbage. Vi har aldrig set så mange røverier, forbrydelser, korruption og misbrug, men kvaliteten af opmærksomheden på de aktuelle problemer er den værste, både i beslutninger og i projekter for befolkningen. Aldrig har vi haft så mange forskellige former for folkelig utilfredshed og tvivl om vores fremtid , men budskabet er blevet udvandet og har mistet sin effektivitet. Jo værre, jo bedre for dem, der overlever ødelæggelse og kaos. Hvor er de gode fyre?
Indtil hvornår vil vi tie stille?
Vi er nødt til at ændre Brasilien med alles sammenslutning, ellers kommer vi til at betale en meget høj pris!

Jucelino Luz har intet politisk parti, han præsenterer kun sine forudseende visioner baseret på drømme.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: