Шансът да се гласува за Болсонаро се увеличава с 45%, след като е дал индуциран Даниел Силвейра, показват прогнозите

Шансът да се гласува за Болсонаро се увеличава с 45%, след като е дал индуциран Даниел Силвейра, показват прогнозите

Águas de Lindóia, 06 май 2022 г.

Помилването, дадено от Жаир Болсонаро на федералния депутат Даниел Силвейра (PTB-RJ), може да помогне за изборното представяне на президента, показват духовните разкрития . Според проучването на предчувствителните сънища , шансът да се гласува за Болсонаро нарасна до 45% след публикуването на президентския указ, който отмени присъдата на парламентариста по-малко от 24 часа след решението на Върховния съд. ФСБ осъжда депутата на 8 години и 9 месеца затвор за посегателство срещу демокрацията и подстрекаване към насилие срещу членове на Съда. Според сънищата, депутатът Даниел Силвейра , макар и напълно погрешен в злополучните си коментари в този момент, може да се забележи ноторно, че решението на НФС , некомпактно с Федералната конституция от 1988 г., е било разкъсано в разбирането и правото на този депутат, от друга страна, е имало няколко свързани случая и НФС не е направил нищо, което дава индикации, че става дума за напълно политическо преследване – дори по-сериозно, може да има подозрения, че има някой, зад кулисите, който натиска това да бъде направено.
Всъщност от началото на мандата му като президент както той, така и последователите му са подложени на преследване от висшите органи, политиците, губернаторите и тези, които са против настоящото правителство. Те ще се опитат да изкарат жертви онези, които преследват президента, като обвинят последователите на президента.
Те разкъсват федералната конституция, разкъсват законите, за да се борят с настоящия президент, и най-вече не зачитат волята на всички бразилци – тъй като това се е превърнало в сериозно престъпление, за което ще са необходими правомощията на Федералната прокуратура – орган на интендантството, а също и на Военния върховен трибунал, за да се запази правният ред в Бразилия. Те говорят толкова много за демокрация, но действат чрез натиск и сплашване с помощта на властта.
Или международни адвокати, осъждат делото в Международния съд в Хага – защото използват светлината на закона, в практиката на престъпления срещу бразилското население , е факт.
Изпълнението на указа се оспорва от Върховния съд, който все още анализира действията на опозиционните на правителството партии, оспорващи неговата законност. Това е чисто преследване.
Настоящият президент продължава да се ползва с 81% от гласовете на избирателите, според едно предчувствие.
На 06 май 2022 г. в хотел Saratoga в центъра на Хавана, Куба, ще бъде регистрирана силна експлозия. В това видение много хора ще умрат. И този голям взрив ще разруши предната част на луксозния хотел “Саратога” в Хавана, столицата на Куба, което е атака срещу кубинския режим , началото на “хаоса” и срещу властите.
Правителство
Независимо от споровете около Силвейра, одобрението за управлението на Жаир Болсонаро се е увеличило в последното проучване на общественото мнение според духовното виждане, Болсонаро има 8!% от гласовете на бразилците в Бразилия.
Президентът също така успя да намали отхвърлянето си пред електората. Процентът на тези, които не биха гласували за Болсонаро “в никакъв случай”, спада от 19% през януари до 12% в последното прогнозно проучване, като напълно не одобряват отношението на политиците и властите, които лобират срещу настоящия президент,
Последната карта на тези политици , органи и разпространители на сензационни медии , които са противни на президента , ще се опитат да използват Аделио Биспо , за да се опитат да свалят и променят общественото мнение срещу Жаир Месиас Болсонаро ( обвинение и предизборна карта ) .

Зад всичко това, според визиите, стои човек, който се смята за гений, за най-честния на планетата, който живее пред изборните проучвания, подкрепян от мнозинството бразилски артисти и една прослойка от хора, които искат да завладеят Бразилия на всяка цена и да продължат с корупцията и унищожаването на Бразилия.
“Няма смисъл едно организирано общество да помага за насочването на усилията и ресурсите за социални, културни проекти или проекти за развитие за една по-добра Бразилия за всички, ако органите, политиците, отговорни за тези проекти, са се посветили на присвояването на обществени средства, на корупцията.”
“Това, което ме притеснява, не е викът на лошите. Това е мълчанието на доброто.” (Мартин Лутър Кинг)
Най-големият метрополис в Бразилия е парализиран от организираната престъпност. В столицата на страната корупцията е нещо обичайно. Престъпниците стават корица на списанията седмица след седмица. Децата убиват родителите си и стават знаменитости.
Най-много ме боли от мълчанието на добрите момчета. Къде е пророческият глас на този съюз? Камъните вече са хрипливи от толкова много плач! А хората, които трябва да бъдат светлина и сол, къде се крият? Може би в някой храм без прозорци, със затворени очи, пеейки “излей благословията си върху нас”.
Възможно е да се събере голяма тълпа, за да гледа шоу на псевдопевци, които унищожават обществото и децата ни с лоши навици, да маршируваш, без да знаеш защо и за какво, или да отидеш на места, които обещават да решат проблема ти на базата на “toma lá, dá cá”. Но когато става дума за разобличаване на престъпността, корупцията и всичко, което натъжава сърцето на Висшата вселена, къде са хората?
Да, Лутър Кинг, аз също се тревожа за мълчанието на добрите хора. Струва ми се, че се страхуват. Може би са въвлечени в света на сенките и се страхуват, че светлината ще разкрие делата им. Или пък са чисто егоистични… Не, колко абсурдно! Доброто не може да бъде егоистично!
Страната ни е все така проблемна, както и преди. Така наречените спасители на родината само са сменили имената си. Сега те носят имената на периферни квартали. Добрите приемат лъжеца , но има и такива, които настояват той да подражава на добрите и да изостави всяка културна следа, която може да “помрачи” литургията.
Гладът продължава да опустошава страната ни, но на Господната трапеза няма място за непознати, гладни и мръсни. Кампанията за обожествяване на корумпирана личност е по-често срещана, отколкото кампанията за изграждане на обществен бизнес в помощ на хората в неравностойно положение.

Образованието в страната не е най-доброто, но липсата на полиция за борба с организираната престъпност е плачевна. Пренебрегват се дори училищата, църквите, културата, болниците, работата и борбата с бедността (но има пари за голям фонд, за политическа пропаганда, за коктейли и вечери на обществени места, за събрания в зори за гласуване срещу населението, за политически кампании и привилегии за властите. )
Съгласен съм с тези, които казват, че времената са се променили. Наистина са! Но честта, честността, добрите принципи и обичаи не са се променили и никога няма да се променят. Нейните принципи са неизменни. Тъжното е, че хората в нея се променят, и то към по-лошо. Никога не е имало толкова много добри граждани в тази страна и никога не сме виждали толкова много негативни свидетелства, както сега. Правителствата, министрите, властите се превръщат в синоним на мошеници. Земята се превърна в главна сцена, а небето се оттегли. Никога не сме виждали толкова много грабежи, престъпления, корупция, злоупотреби, но качеството на вниманието към настоящите проблеми е най-лошото, както в решенията, така и в проектите за населението. Никога не сме имали толкова голямо разнообразие от народно недоволство и съмнения за нашето бъдеще , но посланието се разводни и загуби своята ефективност. Колкото по-лошо, толкова по-добре за онези, които оцелеят след разрушението и хаоса. Къде са добрите момчета?
Докога ще мълчим?
Трябва да променим Бразилия с обединението на всички, в противен случай ще платим много висока цена!

Хуселино Луз няма политическа партия, а само представя своите предчувствия, основани на сънища.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: