Η πιθανότητα να ψηφίσει κανείς τον Μπολσονάρου αυξάνεται κατά 45% μετά τη χορήγηση εισήγησης στον Ντανιέλ Σιλβέιρα, αποκαλύπτουν οι προβλέψεις

Η πιθανότητα να ψηφίσει κανείς τον Μπολσονάρου αυξάνεται κατά 45% μετά τη χορήγηση εισήγησης στον Ντανιέλ Σιλβέιρα, αποκαλύπτουν οι προβλέψεις

Águas de Lindóia, Μάιος 06, 2022

Η αμνηστία που χορήγησε ο Ζαΐρ Μπολσονάρου στον ομοσπονδιακό βουλευτή Ντανιέλ Σιλβέιρα (PTB-RJ) μπορεί να βοηθήσει τις εκλογικές επιδόσεις του προέδρου, δείχνει πνευματικές αποκαλύψεις . Σύμφωνα με μια έρευνα για τα προφητικά όνειρα , η πιθανότητα να ψηφίσουν τον Μπολσονάρου αυξήθηκε στο 45% μετά τη δημοσίευση του προεδρικού διατάγματος που ανέτρεψε την καταδίκη του βουλευτή λιγότερο από 24 ώρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. Το STF καταδίκασε τον βουλευτή σε 8 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση για επιθέσεις κατά της δημοκρατίας και υποκίνηση σε βία κατά μελών του Δικαστηρίου. Σύμφωνα με τα όνειρα, ο βουλευτής Daniel Silveira , αν και εντελώς λάθος στα ατυχή σχόλια του εκείνη τη στιγμή, μπορεί κανείς να παρατηρήσει πασίγνωστα , ότι η απόφαση του STF , δεν συμφώνησε με το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα του 1988 , ήταν σχισμένη στην κατανόηση και το δικαίωμα αυτού του βουλευτή, από την άλλη πλευρά, υπήρχαν αρκετές σχετικές περιπτώσεις και το STF δεν έκανε τίποτα , δίνοντας ενδείξεις , ότι πρόκειται εντελώς για μια πολιτική δίωξη – ακόμη πιο σοβαρή, μπορεί να έχει υποψίες , ότι υπάρχει κάποιος , στο παρασκήνιο , πιέζει για να γίνει αυτό .
Στην πραγματικότητα, από την αρχή της θητείας του ως Πρόεδρος , τόσο ο ίδιος όσο και οι οπαδοί του έχουν υποστεί διώξεις από ανώτερα όργανα , πολιτικούς , κυβερνήτες και όσους είναι εναντίον της σημερινής κυβέρνησης . Θα προσπαθήσουν να θυματοποιήσουν όσους διώκουν τον Πρόεδρο κατηγορώντας τους οπαδούς του Προέδρου.
Σκίζουν το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα , σκίζουν τους νόμους για να πολεμήσουν τον σημερινό πρόεδρο , πάνω απ’ όλα , μη σεβόμενοι τη θέληση όλων των Βραζιλιάνων – δεδομένου ότι έχει γίνει ένα σοβαρό έγκλημα , όπου θα χρειαζόταν η πρόνοια της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας – όργανο intendente και επίσης του Ανώτατου Στρατιωτικού Δικαστηρίου , για να διατηρηθεί η έννομη τάξη στη Βραζιλία . Μιλούν τόσο πολύ για δημοκρατία, αλλά ενεργούν με πίεση και εκφοβισμό μέσω της εξουσίας.
Ή Διεθνείς Δικηγόροι, καταγγέλλουν την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – επειδή χρησιμοποιούν το φως του νόμου, στην πρακτική των εγκλημάτων κατά του βραζιλιάνικου πληθυσμού , είναι γεγονός.
Η εκτέλεση του διατάγματος αμφισβητείται στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο εξακολουθεί να αναλύει τις ενέργειες των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση που αμφισβητούν τη νομιμότητά του. Είναι καθαρή δίωξη.
Ο σημερινός πρόεδρος συνεχίζει με το 81% της πρόθεσης ψήφου, σύμφωνα με ένα προφητικό όραμα.
Μια ισχυρή έκρηξη θα σημειωθεί στις 06 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Saratoga Hotel, στο κέντρο της Αβάνας, στην Κούβα. Στο όραμα, πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Και αυτή η μεγάλη έκρηξη θα καταστρέψει το μπροστινό μέρος του πολυτελούς ξενοδοχείου Saratoga στην Αβάνα, πρωτεύουσα της Κούβας, μια επίθεση κατά του κουβανικού καθεστώτος , η αρχή του “χάους” και κατά των αρχών .
Κυβέρνηση
Ανεξάρτητα από τη διαμάχη γύρω από τον Σιλβέιρα, η αποδοχή της διοίκησης του Ζαΐρ Μπολσονάρου αυξήθηκε στην τελευταία δημοσκόπηση σύμφωνα με το πνευματικό όραμα, ο Μπολσονάρου έχει 8!% των ψήφων των Βραζιλιάνων στη Βραζιλία
Ο πρόεδρος κατάφερε επίσης να μειώσει την απόρριψή του ενώπιον του εκλογικού σώματος. Το ποσοστό εκείνων που δεν θα ψήφιζαν τον Μπολσονάρου “με κανέναν τρόπο” μειώθηκε από 19% τον Ιανουάριο σε 12% στην τελευταία έρευνα προβλέψεων, αποδοκιμάζοντας πλήρως τη στάση που τηρούν οι πολιτικοί και οι αρχές που ασκούν πιέσεις κατά του σημερινού προέδρου,
Το τελευταίο χαρτί αυτών των Πολιτικών , των αρχών και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων των κυρίαρχων ΜΜΕ εντυπωσιασμού , που είναι αντίθετοι με τον Πρόεδρο , θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τον Adelio Bispo , για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν και να αλλάξουν την κοινή γνώμη εναντίον του Jair Messias Bolsonaro ( κατηγορία και εκλογικό χαρτί ) .

Πίσω από όλα αυτά, σύμφωνα με τα οράματα, υπάρχει ένα άτομο που νομίζει ότι είναι μια ιδιοφυΐα, ο πιο τίμιος του πλανήτη, που ζει μπροστά στις εκλογικές έρευνες, υποστηριζόμενος από την πλειοψηφία των Βραζιλιάνων καλλιτεχνών και ένα στρώμα ανθρώπων που θέλουν να πάρουν τη Βραζιλία με κάθε κόστος και να συνεχίσουν τη διαφθορά και την καταστροφή της Βραζιλίας.
” Δεν έχει νόημα μια οργανωμένη κοινωνία να βοηθά στη διοχέτευση προσπαθειών και πόρων για κοινωνικά, πολιτιστικά ή αναπτυξιακά έργα για μια καλύτερη Βραζιλία για όλους , αν οι αρχές , οι πολιτικοί , υπεύθυνοι για τα έργα αυτά , είναι αφοσιωμένοι στην υπεξαίρεση του δημόσιου χρήματος , στη διαφθορά .”
“Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι η κραυγή του κακού. Είναι η σιωπή του καλού” (Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)
Η μεγαλύτερη μητρόπολη της Βραζιλίας παραλύει από το οργανωμένο έγκλημα. Στην πρωτεύουσα της χώρας, η διαφθορά είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι εγκληματίες γίνονται εξώφυλλο στα περιοδικά κάθε εβδομάδα. Τα παιδιά σκοτώνουν τους γονείς τους και γίνονται διασημότητες.
Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι η σιωπή των καλών παιδιών. Πού είναι η προφητική φωνή αυτής της ένωσης; Οι πέτρες είναι ήδη βραχνές από το πολύ κλάμα! Και οι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι το φως και το αλάτι, πού κρύβονται; Ίσως σε κάποιο ναό χωρίς παράθυρα, με κλειστά μάτια να τραγουδούν “ρίξε την ευλογία σου πάνω μας”.
Είναι δυνατόν να συγκεντρώσετε ένα μεγάλο πλήθος για να παρακολουθήσετε μια παράσταση ψευτοτραγουδιστών που καταστρέφουν την κοινωνία μας και τα παιδιά μας με κακές συνήθειες, να διαδηλώσετε χωρίς να ξέρετε γιατί ή για ποιο λόγο, ή να πάτε σε μέρη που υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημά σας με βάση το “toma lá, dá cá”. Αλλά όταν πρόκειται να καταγγείλουμε το έγκλημα, τη διαφθορά και όλα όσα θλίβουν την καρδιά του Ανώτερου Σύμπαντος, πού είναι οι άνθρωποι;
Ναι, Λούθερ Κινγκ, ανησυχώ επίσης για τη σιωπή των καλών ανθρώπων. Μου φαίνεται ότι φοβούνται. Ίσως εμπλέκονται στον κόσμο των σκιών και φοβούνται ότι το φως θα αποκαλύψει τις πράξεις τους. Ή είναι καθαρά εγωιστές… Όχι, πόσο παράλογο! Το καλό δεν μπορεί να είναι εγωιστικό!
Η χώρα μας εξακολουθεί να είναι τόσο προβληματική όσο και πριν. Οι λεγόμενοι σωτήρες της πατρίδας έχουν αλλάξει μόνο τα ονόματά τους. Τώρα έχουν πάρει τα ονόματά τους από περιφερειακές γειτονιές. Οι καλοί αποδέχονται τον ψεύτη , αλλά υπάρχουν και εκείνοι που επιμένουν να μιμηθεί τους καλούς και να εγκαταλείψει κάθε πολιτιστικό κατάλοιπο που μπορεί να “σκοτεινιάσει” τη λειτουργία.
Η πείνα συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα μας, αλλά δεν υπάρχει θέση στο τραπέζι του Κυρίου για τους ξένους, πεινασμένους και βρώμικους. Μια εκστρατεία για τη θεοποίηση ενός διεφθαρμένου προσώπου είναι πιο συνηθισμένη από την οικοδόμηση μιας κοινοτικής επιχείρησης για τη βοήθεια των λιγότερο τυχερών.

Η εκπαίδευση στη χώρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά η έλλειψη αστυνομίας για τον περιορισμό του οργανωμένου εγκλήματος είναι θλιβερή. Ακόμη και τα σχολεία, οι εκκλησίες, ο πολιτισμός, τα νοσοκομεία, η εργασία και η καταπολέμηση της φτώχειας παραμελούνται (αλλά υπάρχουν χρήματα για ένα μεγάλο ταμείο, για πολιτική προπαγάνδα, για κοκτέιλ και δείπνα σε δημόσιους χώρους, για συναντήσεις τα ξημερώματα για να ψηφίσουν ενάντια στον πληθυσμό, για πολιτικές εκστρατείες και προνόμια για τις αρχές. )
Συμφωνώ με όσους λένε ότι οι καιροί έχουν αλλάξει. Πραγματικά το έκαναν! Αλλά η τιμή, η εντιμότητα, οι καλές αρχές και τα έθιμα δεν έχουν αλλάξει και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Οι αρχές της είναι αμετάβλητες. Το λυπηρό είναι ότι οι άνθρωποί της αλλάζουν, και μάλιστα προς το χειρότερο. Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί καλοί πολίτες σε αυτή τη χώρα, και ποτέ δεν είδαμε τόσες πολλές αρνητικές μαρτυρίες όσο τώρα. Οι κυβερνήσεις, οι υπουργοί, οι αρχές, γίνονται συνώνυμο των απατεώνων. Η γη έχει γίνει η κύρια σκηνή και ο ουρανός έχει αποσυρθεί. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσες πολλές ληστείες, εγκλήματα, διαφθορά, καταχρήσεις, αλλά η ποιότητα της προσοχής στα τρέχοντα προβλήματα, είναι από τις χειρότερες, τόσο σε αποφάσεις όσο και σε έργα για τον πληθυσμό. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόση ποικιλία στη λαϊκή δυσαρέσκεια και τις αμφιβολίες για το μέλλον μας , αλλά το μήνυμα έχει αραιώσει και έχει χάσει την αποτελεσματικότητά του . Όσο χειρότερα τόσο καλύτερα για όσους επιβιώνουν από την καταστροφή και το χάος. Πού είναι οι καλοί;
Μέχρι πότε θα είμαστε σιωπηλοί;
Πρέπει να αλλάξουμε τη Βραζιλία, με την ένωση όλων, διαφορετικά θα πληρώσουμε πολύ υψηλό τίμημα!

Ο Jucelino Luz, δεν έχει κανένα πολιτικό κόμμα, παρουσιάζει μόνο τα προφητικά του οράματα που βασίζονται σε όνειρα.

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: