Voorspellings vir Mei 2022 – deur Jucelino Luz

Voorspellings vir Mei 2022 – deur Jucelino Luz

Ons herinner almal daaraan dat Voortekens of voorgevoelens nie predestinasie is nie, alles sal gebeur as niks in hierdie toekoms verander nie

1 – Erger gevalle van hemorragiese dengue ,. Meningitis, sal São Paulo tref, : Bahia,, Federale Distrik, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná,, Pernambuco, Piauí,, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte, Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe, en kan epidemies en onskuldige sterftes kom voor;
2 – Vloede bereik São Paulo, Minas Gerais, Espirito Santo, Rio de Janeiro, en (almal noord en noordoos van Brasilië) in die bergagtige gebiede sal daar groot grondverskuiwings van hellings wees wat skade aandoen en verskeie mense kan doodmaak.
3 – Aardbewing van 7.0 kan Japan skud wat slagoffers en grondverskuiwings veroorsaak;
4 – Storms en hitte in Viëtnam en die Filippyne, wat sterftes kan veroorsaak;
5 – Hittegolf met swaar reën, storms, baie verwoesting tref Colombia, Bolivia, Peru, Argentinië, Paraguay en Uruguay;
6 – Geweld in Brasilië sal met 25% toeneem, weens gebrek aan aandag aan wette, veranderinge in die strafkode, fasiliterings en skuiwergate in die stelsel, kan dit verskeie probleme veroorsaak. Moontlikheid van veroordeling teen ‘n bekende politikus in Brasilië, vir verduistering van openbare geld, betrokkenheid by georganiseerde misdaad, en vermoede van bedrieglike advertensies,
7 -. In Asië,. Tifone kan sommige plekke tref;. Suid-Korea, Japan, China, Filippyne, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië; met die hittegolf wat ernstige probleme in daardie lande begin bring, sal hulle ook ‘n groot probleem met reën en vloede ondervind; honderde slagoffers…
8 – Peru-aardbewing van 7.0 tref sentrale gebied en/of naby,
9 – Terreuraanval in Afghanistan maak meer as 25 onskuldige mense dood; En aanval op ‘n kommersiële gebied, kan baie slagoffers in die land veroorsaak;
10 – Verskeie siklone tref Nieu-Seeland en Australië en die hitte veroorsaak ernstige probleme. En die gebrek aan water sal ‘n groot probleem wees; aan die ander kant tref ‘n reeks sterk aardbewings hierdie lande;
11 – Aardbewing in Fidji (eiland) van 7.0 – kan slagoffers veroorsaak; Reën en hitte kan probleme meebring;
12 – Steenkoolmynontploffing maak 40 dood in China; die ekonomiese krisis neem toe, wat groot probleme vir die Chinese meebring;
13 – Aardbewing in Chili van 7.0 kan vrees en paniek veroorsaak;
14 – Aardbewing van 6.0 in Alaska kan slagoffers maak;
15 – Aardbewing van 7.0 in China; ook sterk winde en reën het die streek getref;
16 – Die aantal betogings in Ecuador groei, weens ekonomiese probleme, werkloosheid en teen politici wat by skandale betrokke is; en dwelmhandel;
17 – Aardbewing van 7.0 in Italië kan baie slagoffers bring;
18 – Aardbewing in Marokko van 6..0 grade op die Richterskaal;
19 – Gekombineerde betogings teen die president van Brasilië, selfs met die hulp van die sensasie media en sommige sosiale netwerke, bring nie baie ondersteuners nie, en wek kommer vir die verkiesing in 2022;
20 – In Frankryk, betogings op 1 Mei, kan klagtes wees oor die gebrek aan werk, en teen Macron se herverkiesing, stuur ‘n sein en kry krag in daardie land; ;
21 – Aardbewing van 6.0 tref die see naby die Golf van Kalifornië en San Francisco kan kommer in die VSA veroorsaak;
22 – Verskeie sterk tornado’s kan Arkansas, Ohio, Texas, Noord-Carolina Mississippi, VSA tref, wat vernietiging en baie ongevalle in die land veroorsaak;
23 – Vloede, windstorms, kan Macapá, Rio Branco – Acre en Manaus – Amazonas bereik – baie is haweloos; daar is reeds duisende slagoffers, en probleme met Dengue, malaria en Zica in die geaffekteerde gebiede;
24 – ‘n Aardbewing van 7.0 kan Indonesië tref, in sommige streke kan sterk winde, storms baie skade en moontlike sterftes veroorsaak. En dit kan dit moontlik maak om ‘n mediumgrootte vliegtuig naby die hoofstad neer te stort;
25 – Moontlikheid van swaar reën wat oostelike Kanada tref wat groot probleme veroorsaak, vloede;;
26 – Swaar reën in Swede, Noorweë, Swede sal oorstromings veroorsaak en kan sterftes hê en kan ook ‘n versperringsval veroorsaak, oorstromings en klippe wat op paaie en dorpe rol;
27 – In Papoea-Nieu-Guinee, ‘n aardbewing; ook storms en hitte maak baie slagoffers
28 – ‘n Sterk aardbewing tref Rusland en ‘n aanval in daardie land eis slagoffers:

29 – Droogte in Portugal, Spanje en Frankryk, met groot krag, kan ons die begin van brande in sommige streke hê;
30 – Aanval in Turkye sal baie onskuldige mense doodmaak;
31 – Betogings in Venezuela, moontlike dood van Politico op bevel;
32 – Nuwe konflikte in die Dominikaanse Republiek van die Kongo, kan verskeie mense doodmaak; ‘n ontploffing in ‘n openbare plek kan baie omstanders beseer;
33 – Aardbewing van 6.0 op die Richterskaal kan Colombia tref – en sal baie bang maak; met sterk winde, swaar reën, kan vloede sommige streke tref

34 – Lande wat die planeet die meeste besoedel, het nie konkrete projekte vir klimaatomkering nie, en ook nie seeherstel nie Katar, Koeweit, Saoedi-Arabië, Kanada, Verenigde State, Duitsland, China, Spanje, Frankryk, Thailand, Rusland, Japan, Indonesië, Korea Suid-Afrika, Mexiko, Brasilië, Australië, Indië, gevolg deur ander lande, wil tot 2030 wag om iets te doen, en aardverwarming: die verandering kan tussen 2040 en 2050 onomkeerbaar wees. Hoe om die planeet te verbeter as die bevolking slegs administrateurs kies wat nie die lewe, die omgewing respekteer nie, vir die hebsug van mag, ego, geld?
35 – In Indië, ‘n aanval in ‘n winkelsentrum, veroorsaak baie slagoffers in die plek naby die Hoofstad; en swaar reën het die land getref, ook droogte het na ander streke versprei;
36 – In Haïti groei geweld, val aan, aan die ander kant, die reën, vernietiging kan baie mense slagoffers maak;
37 – Aardbewing van 6.0 in Griekeland; en hitte kan groot probleme veroorsaak;
38 – Groot oorstromingsstorms het die suide van Frankryk getref, ‘n storm kan sommige dakke naby die hoofstad uitwaai; Terselfdertyd eis die hitte in sommige streke sy tol in Frankryk; vuurwapenaanval kan baie mense by ‘n treinstasie in Frankryk doodmaak;
39 – Baie spanning tussen Skandinawiese lande en Rusland, intussen baie sterk in Oekraïne, + kan radikale veranderinge in die land tot gevolg hê en ook Russe wat ly aan inflasie, interne probleme, wat opstande en betogings in daardie land sal veroorsaak;
40 – In Jakarta – Indonesië Sterk hitte, swaar reën, vloede; kan slagoffers en probleme vir die land veroorsaak. En Vulkaan gee sein en bekommer die bevolking;
41 – Aardbewing van 6.0 tref Panama en kan skrik ;
42 – Swaar reën het die Suide (Paraná, Santa Catarina en Rio Grande do Sul in Brasilië) getref wat probleme en grondverskuiwings veroorsaak het; ’n Skielike daling in temperatuur bring ’n lug vol weerlig;
43 – Aardbewing van 7.0 tref Himalajas en veroorsaak skade en slagoffers in die land;
44– Sterk sikloon tref Mianmar, Filippyne, wat meer sterftes en duisende haweloses veroorsaak;
45 – In Puerto Rico kan ‘n aardbewing van 7.0 op die Richterskaal slagoffers veroorsaak.;
46 – In Nicaragua, El Salvador, Jamaika, Ecuador en Honduras, groot vloede wat versprei, doodmaak en honderde mense dakloos laat; ‘n sterk sikloon nader sommige streke;
47 – Sterk tifoon kan China, Taiwan, Filippyne, Japan, Hong Kong en Macau tref en honderde dood en haweloos laat
48 – Gewapende man vermoor minstens 8 mense in New York en New Jersey in die VSA
49 – Aanval in Pakistan maak ten minste 20 dood en beseer dosyne mense, ook busongeluk maak baie slagoffers;
50 – ‘n Aardbewing van 7.0 op die Richterskaal sal suidwes Ysland skud
insluitend die nasionale hoofstad, Reykjavik., en maak inwoners in die streek bang; ‘n Vulkaan kan baie larwes verdryf;
51 – In Duitsland en België bring swaar reën en hitte groot probleme, en ook aanvalle kan verskeie mense slagoffers maak;
52 – Rusland sny gas, wat groot probleme vir Pole, Duitsland Bulgarye, Frankryk veroorsaak; en daar is ooreenkomste wat na vore kom volgens die wil van die president van Rusland;

53 – Swaar reën met winde in Saoedi-Arabië, veroorsaak skade aan die land; en ook ‘n moontlike aanval in ‘n openbare plek kan baie mense slagoffers maak; met moontlikheid van brand in olietenkskip (aanleg);
54 . In die Verenigde Arabiese Emirate laat ‘n terreuraanval meer as 12 sterftes en baie beseer; ons het nog brandstigting in die bou;
55- In Italië, swaar reën en vernietiging, loop ou huise nie die risiko om in te stort nie weens redes wat hierdie maand gely is, as gevolg van die verskriklike skokke wat deur aardbewings gely is. baie het strukture aangetas.; kan baie mense doodmaak

56 . Argentinië ly onder meer prysstygings, ooreenkomste wat deur administrateurs gemaak word, kan die land selfs meer raak, geweldsverhogings kan baie onskuldige mense slagoffer maak;
57 . In Denemarke en Swede kan ‘n aanval baie mense doodmaak;
58 . Bulgarye, Hongarye en Serwië swaar reën met winde kan tref wat dood en vernietiging veroorsaak; en betogings sal in hierdie lande versprei;
59 . In Hongarye kan swaar reën met oorstromings, grondverskuiwings, sterftes en beserings veroorsaak;
60 . Baixada Santista, Noordkus, Brasilië, swaar reën, winde, babelas met probleme en moontlike grondverskuiwings, noodlottige ongelukke. Alle gebiede van die staat São Paulo, benewens die kus, sal in die komende dae voortgaan met meer onstabiliteit en swaar reën. Daar is ‘n risiko van donderstorms en weerlig vir alle streke van São Paulo, insluitend Groter São Paulo. Poging tot bankroof, kan beserings en sterftes veroorsaak;

  1. Aanval in Engeland kan baie mense doodmaak, ekonomiese krisis neem toe, en in sommige streke swaar reën, babelas op see;
  2. Daar is migrasies vanaf verskeie plekke op die planeet,. massaal na ander lande as gevolg van oorlog, hongersnood, gebrek aan water, uitbuiting en vernietiging.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinodaluz.fr

www.jucelinoluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: