Prognoser for mai 2022 – av Jucelino Luz

Prognoser for mai 2022 – av Jucelino Luz

Vi minner alle om at varsler eller forutanelser ikke er predestinasjon, alt vil skje hvis ingenting endres i denne fremtiden

1 – Verre tilfeller av hemorragisk dengue ,. Meningitt, vil ramme São Paulo,: Bahia,, Federal District, Espirito Santo, Fortaleza, Minas Gerais, Paraná,, Pernambuco, Piauí,, Rio de Janeiro, Rio Grande do Norte, Rio Grande do Sul Santa Catarina, Sergipe, og mai epidemier og uskyldige dødsfall forekommer;
2 – Oversvømmelser når São Paulo, Minas Gerais, Espirito Santo, Rio de Janeiro, og (hele nord og nordøst for Brasil) i fjellområdene vil det gå store skred av skråninger som skader og kan drepe flere mennesker.
3 – Jordskjelv på 7.0 kan ryste Japan og forårsake ofre og jordskred;
4 – Stormer og varme i Vietnam og Filippinene, som kan forårsake dødsfall;
5 – Hetebølge med kraftig regn, kuling, mye ødeleggelse rammer Colombia, Bolivia, Peru, Argentina, Paraguay og Uruguay;
6 – Vold i Brasil vil øke med 25 %, på grunn av manglende oppmerksomhet på lover, endringer i straffeloven, tilrettelegging og smutthull i systemet, kan det forårsake flere problemer. Mulighet for oppsigelse mot en kjent politiker i Brasil, for underslag av offentlige penger, involvering i organisert kriminalitet og mistanke om villedende reklame,
7 -. I asia,. Tyfoner kan ramme enkelte steder ;. Sør-Korea, Japan, Kina, Filippinene, Pakistan, Afghanistan, Laos, Sri Lanka, Indonesia, Malaysia; med hetebølgen som begynner å bringe alvorlige problemer i disse landene, vil de også møte et stort problem med regn og flom; hundrevis av ofre…
8 – Peru jordskjelv på 7,0 rammer sentralt område og/eller i nærheten,
9 – Terrorangrep i Afghanistan dreper mer enn 25 uskyldige mennesker; Og angrep på et kommersielt område, kan forårsake mange ofre i landet;
10 – Flere sykloner rammer New Zealand og Australia og varmen skaper alvorlige problemer. Og mangelen på vann vil være et stort problem; på den annen side rammer en rekke kraftige jordskjelv disse landene;
11 – Jordskjelv i Fiji (øy) på 7,0 – kan forårsake ofre; Regn og varme kan gi problemer;
12 – Kullgruveeksplosjon dreper 40 i Kina; den økonomiske krisen øker, og bringer store problemer til kineserne;
13 – Jordskjelv i Chile på 7,0 kan forårsake frykt og panikk;
14 – Jordskjelv på 6,0 i Alaska kan gjøre ofre;
15 – Jordskjelv på 7,0 i Kina; også sterk vind og regn rammer regionen;
16 – Antall demonstrasjoner i Ecuador vokser, på grunn av økonomiske problemer, arbeidsledighet og mot politikere involvert i skandaler; og narkotikasmugling;
17 – Jordskjelv på 7,0 i Italia kan bringe mange ofre;
18 – Jordskjelv i Marokko på 6,0 grader på Richters skala;
19 – Kombinerte protester mot presidenten i Brasil, selv ved hjelp av sensasjonelle medier og noen sosiale nettverk, gir ikke mange tilhengere, og genererer bekymring for valget i 2022;
20 – I Frankrike, demonstrasjoner 1. mai, kan klager dreie seg om mangel på jobber, og mot Macrons gjenvalg, sende et signal og få styrke i det landet; ;
21 – Jordskjelv på 6,0 rammer havet nær California-gulfen og San Francisco kan skape bekymring i USA;
22 – Flere sterke tornadoer kan ramme Arkansas, Ohio, Texas, North Carolina Mississippi, USA, og forårsake ødeleggelse og mange ofre i landet;
23 – Flom, vindstormer, kan nå Macapá, Rio Branco – Acre og Manaus – Amazonas – mange er hjemløse; det er allerede tusenvis av ofre, og problemer med Dengue, malaria og Zica i de berørte områdene;
24 – Et jordskjelv på 7.0 kan ramme Indonesia, i noen regioner kan sterk vind, stormer forårsake mye skade og mulige dødsfall. Og det kan gjøre det mulig å krasje et mellomstort fly nær hovedstaden;
25 – Mulighet for kraftig regn som rammer østlige Canada og forårsaker store problemer, flom;;
26 – Kraftig regn i Sverige, Norge, Sverige vil forårsake flom og kan føre til dødsfall og kan også forårsake et barrierefall, flom og steiner som ruller på veier og landsbyer;
27 – I Papua Ny-Guinea, et jordskjelv; også stormer og varme gjør mange ofre
28 – Et kraftig jordskjelv rammer Russland og et angrep i det landet krever ofre:

29 – Tørke i Portugal, Spania og Frankrike, med stor kraft kan vi få begynnelsen på branner i enkelte regioner;
30 – Angrep i Tyrkia vil drepe mange uskyldige mennesker;
31 – Protester i Venezuela, mulig Politicos død etter ordre;
32 – Nye konflikter i Den dominikanske republikk Kongo kan drepe flere mennesker; en eksplosjon på et offentlig sted kan skade mange tilskuere;
33 – Jordskjelv på 6,0 på Richters skala kan ramme Colombia – og vil skremme mange; med sterk vind, kraftig regn, kan flom ramme enkelte regioner

34 – Land som forurenser planeten mest, har ikke konkrete prosjekter for klimareversering, og heller ikke havgjenvinning Qatar, Kuwait, Saudi-Arabia, Canada, USA, Tyskland, Kina, Spania, Frankrike, Thailand, Russland, Japan, Indonesia, Korea Sør-Afrika, Mexico, Brasil, Australia, India, fulgt av andre land, ønsker å vente til 2030 med å gjøre noe, og global oppvarming: endringen kan være irreversibel mellom 2040 og 2050. Hvordan forbedre planeten hvis befolkningen bare velger administratorer som ikke respekterer livet, miljøet, for maktens grådighet, ego, penger?
35 – I India forårsaker et angrep på et kjøpesenter mange ofre på stedet nær hovedstaden; og kraftig regn rammet landet, også tørken spredte seg til andre regioner;
36 – I Haiti vokser volden, angriper på den annen side regnet, ødeleggelse kan gjøre mange mennesker til ofre;
37 – Jordskjelv på 6,0 i Hellas; og varme kan forårsake store problemer;
38 – Store flomstormer rammer Sør-Frankrike, en kuling kan blåse ut noen tak nær hovedstaden; Samtidig tar varmen i enkelte regioner sin toll i Frankrike; skytevåpenangrep kan drepe mange mennesker på en togstasjon i Frankrike;
39 – Mye spenning mellom skandinaviske land og Russland, i mellomtiden veldig sterk i Ukraina, + kan føre til radikale endringer i landet og også russere som lider av inflasjon, interne problemer, som vil forårsake opprør og demonstrasjoner i det landet;
40 – I Jakarta – Indonesia Sterk varme, kraftig regn, flom; kan forårsake ofre og problemer for landet. Og Volcano gir signal og bekymrer befolkningen;
41 – Jordskjelv på 6,0 rammer Panama og kan skremme ;
42 – Kraftig regn traff sør (Paraná, Santa Catarina og Rio Grande do Sul i Brasil) og forårsaker problemer og jordskred; Et plutselig fall i temperaturen bringer en himmel full av lyn;
43 – Jordskjelv på 7,0 rammer Himalaya og forårsaker skader og ofre i landet;
44– Sterk syklon rammer Myanmar, Filippinene, og forårsaker flere dødsfall og tusenvis av hjemløse;
45 – I Puerto Rico kan et jordskjelv på 7,0 på Richters skala forårsake ofre.;
46 – I Nicaragua, El Salvador, Jamaica, Ecuador og Honduras, store flom som sprer seg, dreper og gjør hundrevis av mennesker hjemløse; en sterk syklon nærmer seg noen regioner;
47 – Sterk tyfon kan ramme Kina, Taiwan, Filippinene, Japan, Hong Kong og Macau og etterlate hundrevis døde og hjemløse
48 – Gunman dreper minst 8 mennesker i New York og New Jersey i USA
49 – Angrep i Pakistan dreper minst 20 og skader dusinvis av mennesker, også bussulykke gjør mange ofre;
50 – Et jordskjelv med styrke 7,0 vil ryste sørvest på Island
inkludert den nasjonale hovedstaden, Reykjavik., og skremmer innbyggerne i regionen; en vulkan kan drive ut mange larver;
51 – I Tyskland og Belgia gir kraftig regn og varme store problemer, og også angrep kan gjøre flere mennesker til ofre;
52 – Russland kutter gass, forårsaker store problemer for Polen, Tyskland, Bulgaria, Frankrike; og det er avtaler som dukker opp i henhold til viljen til Russlands president;

53 – Kraftig regn med vind i Saudi-Arabia, forårsaker skade på landet; og også et mulig angrep på et offentlig sted kan gjøre mange mennesker til ofre; med mulighet for brann i oljetanker (anlegg);

  1. I De forente arabiske emirater etterlater et terrorangrep mer enn 12 omkomne og mange sårede; vi har fortsatt brannstiftelse i bygningen;
    55- I Italia, mye regn og ødeleggelser, er ikke gamle hus i fare for å kollapse av årsaker som ble påført denne måneden, på grunn av de forferdelige sjokkene som jordskjelv har fått. mange har påvirket strukturer.; kan drepe mange mennesker,Argentina lider av flere prisøkninger, avtaler inngått av administratorer kan påvirke landet enda mer, voldsøkninger kan gjøre mange uskyldige til ofre;
  2. I Danmark og Sverige kan et angrep drepe mange mennesker;
  3. Bulgaria, Ungarn og Serbia kraftig regn med vind kan ramme og forårsake død og ødeleggelse; og protester vil spre seg i disse landene;
  4. I Ungarn kan kraftig regn med flom, jordskred forårsake dødsfall og skader;
  5. 60 . Baixada Santista, Nordkysten, Brasil, kraftig regn, vind, bakrus med problemer og mulige jordskred, dødsulykker. Alle områder av delstaten São Paulo, i tillegg til kysten, vil fortsette med mer ustabilitet og kraftig regn de kommende dagene. Det er fare for tordenvær og lyn i alle regioner i São Paulo, inkludert Stor-São Paulo. Forsøk på bankran, kan forårsake skader og dødsfall;
  6. Angrep i England kan drepe mange mennesker, økonomisk krise øker, og i noen regioner, kraftig regn, bakrus til sjøs;
  7. Det er migrasjoner fra forskjellige steder på planeten. massevis til andre land på grunn av krig, hungersnød, mangel på vann, utnyttelse og ødeleggelse.

www.jucelinodaluz.com.br

www.jucelinodaluz.fr

www.jucelinoluz.com.br

www.jucelinoluz.com

www.jucelinoluz.tw

www.jucelino.daluz.nom.br

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: