Syyskuu 2021 Jucelino Luzin ennusteet

Syyskuu 2021 Jucelino Luzin ennusteet

Águas de Lindóia, 29. elokuuta 2021

Huomio ! Sisältö on otettu joulukuun 2020 ja heinäkuun 2021 välisenä aikana lähetetyistä kirjeistä

1) 3. syyskuuta 2021 terroristi hyökkää supermarketiin ja puukottaa kuusi ihmistä ennen kuin poliisi tappaa hänet. Kolme loukkaantunutta on vakavasti sairaalassa
Ennakkotietoisten unien mukaan poliisi on tiennyt miehen uhkana vuodesta 2016 sen lisäksi, että hänet on jo pidätetty yksinäisen veitsihyökkäyksen suunnittelusta. ;
2) Nainen pidätetään 1. syyskuuta 2021 sen jälkeen, kun hän oli sytyttänyt linja -autonkuljettajan Anápolisissa (GO). Sitten meillä on räjähdys ja kuljettaja Walisson Barbosa dos Santos on tulessa, noin 80% hänen ruumiistaan ​​palaa ja hänen terveytensä on erittäin vakava .;
3) São Paulon kuvernööri João Doria (PSDB) otetaan vastaan ​​Israelita Albert Einsteinin sairaalaan São Paulossa 2. syyskuuta 2021;
4) Sérgio Mambertin mahdollinen kuolema johtaa keuhkotulehdukseen. Näyttelijä joutuu Prevent Senior -verkoston sairaalaan ja hänellä on useita elinten vajaatoimintaa 3. syyskuuta 2021;
5) New Yorkiin ja sen alueeseen 1. syyskuuta 2021 iskevät rankkasateet ja tulvat voivat tappaa monia ihmisiä, ja naapurimaassa New Jerseyssä sijaitseva Elizabethin kaupunki rekisteröi kuolemaan johtaneita uhreja. aiheuttavat hurrikaanin Ida jäänteet. Metroasemat tulvivat ja palvelu keskeytetään;
6) Taistelija Shannon Spruill, joka tunnetaan nimellä Daffney Unger, löydetään kuolleena kodistaan ​​Atlantassa, Yhdysvalloissa, lähtee ennen videota, joka pelottaa hänen seuraajiaan sosiaalisissa verkostoissa.
7) Bruna Stephanie Alves Fonseca murhataan 1. syyskuuta 2021 ja hänen ruumiinsa löydetään autostaan ​​myös lampista Sete Lagoasin (MG) kaupungissa 2. syyskuuta 2021.
8) Yksi Intian suosituimmista sydämentappioista, Siddharth Shukla järkyttää maata nuorena kuoltuaan. Näyttelijä ja malli ovat toinen sydänkohtauksen uhri;
9) Moderni rokote vahvistaa, että nämä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja sirpaleita, jotka ovat peräisin valmistuslaitteista. rokotuskeskukset Okinawassa, Gunmassa, Tokiossa ja Kanagawassa, Japanissa, ja myös siitä, että kyse on korkin kumista;
10) Ennakoivien unien mukaan vuodesta 2018 ja viime aikoina maailmanlaajuisesti esitellyillä Covid19 -rokotteilla on tähän mennessä ollut tehoa korkeintaan 20% ja myös haittavaikutusten riski on suuri – kuka tahansa epäilee, neljän kuukauden käytön jälkeen , ota tentti: – Immuniteettitesti, joka suoritetaan veren kautta;
11) Tulee niin monia muunnelmia, jotka antavat haurauden niille, jotka odottivat ja ottivat rokotteen aikaisin, saavuttaen jopa 6 rokotteen tason, eivätkä ratkaise Covid 19 -viruksen ongelmaa, kuten se esiintyi ennen kantoja, nyt ne ovat jo muunnelmissa Indiana, Delta, toinen uusi, “kiinnostavana muunnelmana” suhteessa Muun, joka havaittiin ensimmäisen kerran Kolumbiassa, epäillään kaikkien maailman kokeellisten rokotteiden tehottomuudesta, mikä ei toimii ja ei toimi – vain terveydenhuoltokoulutus, varhainen valvonta ja erilaiset toimenpiteet voivat ratkaista ongelman – ennen kaikkea ympäristönsuojelu, jotta vältetään vielä suurempi katastrofi vuodesta 2025 eteenpäin … Jos terveyttä hallitsee edelleen politiikka, meillä ei ole ratkaisua ongelmiin, meillä on oltava vapaa tiede ja tutkijat, joilla on yhteisiä päätöksiä – ja vain maailman hallitsijoiden investointeja.
12) Hurrikaani Larry kasvaa voimakkaasti 210 kilometrin (km) tuulen myötä ja uhkaa Pieniä Antilleja ja Yhdysvaltojen itärannikkoa, jotka saavuttavat Pienet Antillit 5. syyskuuta 2021 ja ulottuvat yli Suur -Antillit, Bahama ja Bermuda, 6. ja 7. syyskuuta 2021 – mahdollisesti tuhoa ja kuolemaa;

13) 7. syyskuuta 2021 merkittävät suuret mielenosoitukset poliittisia ongelmia ja viranomaisia ​​vastaan, jotka ovat käyttäneet epäselviä keinoja diktatuurin luomiseksi Brasiliaan, mutta on turhaa, jos mitään ei tehdä tämän tuhoavan vähemmistön poistamiseksi. turmelee oikeusjärjestelmän, politiikan autoritääristen voimien, ihmisten hyväksikäytön ja tyrannian kautta Brasiliassa;
14) Mekaaninen vika aiheuttaa onnettomuuden 20 matkustajan bussilla, joka kaatuu MG-188-moottoritien 388 kilometrillä lähellä Patrocínioa Triângulo Mineirossa 3. syyskuuta 2021-Brasilia;
15) Seitsemän ihmistä voi kuolla tavarajunan törmättyä minibussiin Luoteis -Turkissa 4. syyskuuta 2021 Rautatien ylityspaikalla Ergenen kaupungissa Tekirdagin maakunnassa. ;
16) Kukaan ei vastaa kuutta kymmeniä Mega Sena -kilpailun 2406 arvoja, jotka arvotaan 4. syyskuuta 2021, ja seuraavan kilpailun palkinto voi nousta 42 miljoonaan dollariin. Mahdollisesti 4. syyskuuta 2021 arvotaan seuraavat numerot: 08-12-29-43-54-60
17) Roberto Jefferson, sinun on oltava hyvin varovainen, koska tarvitset lääketieteellistä hoitoa virtsatieinfektion ja alaselkäkivun vuoksi. ja muut terveysongelmat ja entinen varajäsen on huonokuntoinen ja vaarassa 29.9.2021 asti.

18) Brasiliassa suuri kuivuus ja sateet, sateet osuvat joillekin Etelä -Brasilian alueille;
19, joukkomaahanmuutto ja hyökkäys voivat uhrata yli 30 ihmistä Turkissa;

 1. Indonesiaa iskee voimakas maanjäristys, joka saattaa tappaa monia ihmisiä; ja tulivuorenpurkaus aiheuttaa pelkoa:
 2. Filippiinien taifuuni vaaraa väestölle;
 3. Argentiina kärsii eniten taloudellisesta tilanteesta ja mielenosoituksia saattaa syntyä; ja meillä tulee olemaan paljon kuivuutta, myös sateita ja erittäin rankkasateita kyseisessä maassa;
 4. Amazonas, Pará, Acre, tuhot lisääntyvät yli 22 prosenttiin tässä kuussa ja joillakin alueilla on ongelmia, jotka johtuvat konflikteista, tulipaloista ja tulvista joillakin alueilla rankkasateiden vuoksi;
 5. Ranskassa olisi järjestettävä lisää mielenosoituksia mahdollisessa terrori -iskussa kyseisessä maassa;
 6. Englannissa myrskyt iskevät maahan, ja veitsihyökkäykset voivat vahingoittaa joitakin ihmisiä; rokotekuolemien määrä kasvaa maassa;
 7. Portugalin taloudelliset olosuhteet kärsivät edelleen, mikä voi vaikuttaa joillekin aloille ja uusia skandaaleja ja yritysten konkursseja. sateet osuivat joillekin alueille – ja toisaalta meillä on edelleen metsäpaloja;
 8. Intian ja Thaimaan voimakas kuivuus voi aiheuttaa vakavia vahinkoja maalle ja veden niukkuus voi vahingoittaa viljelyä;
 9. Bangladeshin junaonnettomuuksissa voi joutua viattomien ihmisten uhreiksi ja myrskyt voivat aiheuttaa vieroituksen ja kylien hautaamisen, toisaalta maanjäristys aiheuttaa vakavia vahinkoja;
 10. Taiwania uhkaavat jälleen Kiinan mahdolliset olosuhteet, ja paikoin sateet voivat aiheuttaa tulvia ja hyökkäysvaaran maan presidenttiä vastaan;
 11. Kiinassa voimakas maanjäristys voi horjuttaa maan olosuhteita aiheuttaen lisää uhreja. ja meillä voi olla voimakas hiekkatuuli jossain paikkakunnalla; ja vakava kuivuus vaikuttaa joihinkin alueisiin;
 12. lisää Covid19 -tautia Japanissa, rankkasateet ja voimakkaat tuulet voivat iskeä maahan ja aiheuttaa tuhoa ja kuolemantapauksia; rokotteen vaikutuksista johtuvat kuolemat lisääntyvät; voimakas maanjäristys voi iskeä Japaniin ja uhriksi joillekin ihmisille lähellä keskusaluetta;
 13. Boliviassa tulvat voivat aiheuttaa monia uhreja; mustat virtsakotelot voivat tappaa monia ihmisiä;
 1. Hongkongin vaalit aiheuttavat sekasortoa, pidätyksiä ja yrityksiä viattomien ihmisten elämään – radikaali muutos politiikassa;
 2. Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa rankkasateet voivat aiheuttaa joidenkin kivien kaatumisen ja rullaamisen teillä ja voi aiheuttaa onnettomuuksia joillakin alueilla;
 3. Hyökkäys Venäjällä ja voi uhrata monia viattomia ihmisiä; rankkasateet ja maanvyörymät voivat uhrata monia ihmisiä;
  36 Taifuuni voi suunnata Filippiineille, sitten Hong Jongiin, Macaoon, Etelä -Koreaan, Japaniin, Taiwaniin ja Kiinaan,
 4. Mielenosoitukset levisivät ympäri maata, ja voimakas maanjäristys iski Uuteen -Seelantiin
 5. Australiassa voimakkaat tuulet, myrskyt ja ukkosmyrskyt voivat aiheuttaa tulvia, ja muualla lämpö ja metsäpalot osuvat eri puolille maata – mahdollinen maanjäristys maassa;
 6. Chileä iskee voimakas maanjäristys, joka saattaa aiheuttaa uhreja koko maassa;
 7. Ebola ja verenvuotokuume Marburg voisi levitä Afrikassa, se voisi olla portti virukselle muille maille, kuten Madridille, Espanjalle ja Serbialle, mikä on näiden maiden “kaaos” vuosina 2025 ja 2026 puutteen ja tarkastusten puute lentokentillä ja jokisatamissa;
 8. Perun tulivuorella on edelleen suuri purkausriski, joka voi aiheuttaa paljon vahinkoa ja sateet tuovat maanvyörymiä; Voimakas maanjäristys voi iskeä Peruun
 9. Saksassa voi tapahtua hyökkäys suuressa keskuksessa, myös useita rokotekuolemia, ja talouden heikkeneminen ja poliittiset puolueet osoittavat muutosta maassa;
 10. Tulipalot ja konfliktit joillakin Afrikan alueilla, väkivalta leviää Nigeriassa, Sierra Leonessa ja Keniassa,
 11. Kongossa voi purkautua tulivuori; ja kylä voidaan evakuoida;
 12. Yhdysvalloissa useita tornadoja voi iskeä joillekin maan alueille; voimakas palo leviää koko maahan – uhrien määrä kasvaa joidenkin rokotteiden vaikutusten vuoksi; ja talous romahtaa jälleen;
 13. ​​Espanjassa ja Italiassa monet rokotusten uhrit (tuhopoltto hyökkäys Madridin rokotelaboratoriossa) voivat myös joutua uhriksi joillekin pääkaupungin ihmisille ja paavi on sairas;
  47 Myanmarin ja Laosin konfliktit voivat uhrata monia ihmisiä …..;
 14. Rankkasateet osuivat Vietnamiin ja aiheuttivat tulvia ja maanvyörymiä Hanoissa; ja joillakin alueilla lämpö aiheuttaa ongelmia;
 15. Voimakas maanjäristys iskee Havaijilla ja voi aiheuttaa uhreja; ja tulivuorenpurkaus;
 16. Tulvat Intiassa, Sri Lankassa ja Kambodžassa voivat vaatia monia uhreja eri puolilla maata;
 17. Rankkasateet ja tulvat voivat aiheuttaa monia uhreja Kolumbiassa ja Hondurasissa; ja maanjäristys iskee johonkin maahan;
 18. Belgia, Alankomaat ja Itävalta kärsivät myrskyistä ja kovista sateista, jotka aiheuttavat uhreja kaikkialla. ;
 19. Myrskyt, rankkasateet osuivat Italiaan uhrien mahdollisuudella; ja mahdollinen voimakas maanjäristys;
 20. Voimakkaat tuulet, sateet ja tulvat osuivat Kanadaan, aiheuttaen vahinkoa ihmisille;
 21. Voimakas maanjäristys iskee Kiinaan ja aiheuttaa mahdollisesti uhreja. on edelleen suuri vaara, että uusi virus saapuu maahan ja myös pato rikkoutuu maassa.

Professori Jucelino Luz – aktivisti, vaikuttaja, ympäristönsuojelija ja henkinen opas

WWW.JUCELINODALUZ.COM.BR

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: