September 2021 Prognoser av Jucelino Luz

September 2021 Prognoser av Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 29 augusti 2021

Observera! Innehållet togs från brev som skickades mellan december 2020 och juli 2021

1) Den 3 september 2021 kommer en terrorist att invadera en stormarknad och sticka sex personer innan han dödas av polisen. Tre skadade kommer att ligga allvarligt på sjukhus
Enligt förönskade drömmar har mannen varit känd av polisen som ett hot sedan 2016, förutom att han redan har gripits för att ha planerat en ensam knivattack. ;
2) En kvinna kommer att gripas den 1 september 2021 efter att ha eldat upp en busschaufför i Anápolis (GO). Då kommer vi att få en explosion och föraren Walisson Barbosa dos Santos kommer att brinna, cirka 80% av hans kropp kommer att brännas och hans hälsa kommer att vara mycket allvarlig .;
3) João Doria (PSDB), guvernör i São Paulo, kommer att läggas in på sjukhuset Israelita Albert Einstein, i São Paulo, den 2 september 2021;
4) En möjlig död av Sérgio Mamberti kommer att resultera i en lunginfektion. Skådespelaren kommer att läggas in på ett sjukhus i Prevent Senior -nätverket och kommer att ha flera organsvikt den 3 september 2021;
5) De kraftiga regnen och översvämningarna som kommer att drabba New York City och dess region natten till den 1 september 2021 kan döda många människor och staden Elizabeth i grannlandet New Jersey kommer att registrera dödliga offer i den historiska översvämningen som kommer att orsakas av resterna av orkanen Ida. Tunnelbanestationer kommer att översvämmas och servicen kommer att avbrytas;
6) Kämpen Shannon Spruill, känd som Daffney Unger, kommer att hittas död i sitt hem i Atlanta, USA, kommer att lämna innan en video som kommer att skrämma hennes följare på sociala nätverk.
7) Bruna Stephanie Alves Fonseca, kommer att mördas den 1 september 2021 och kroppen hittas, hennes bil också i en damm, i staden Sete Lagoas (MG) den 2 september 2021.
8) Siddharth Shukla, en av Indiens mest populära hjärtslag, kommer att chockera landet efter att ha dött ung. Skådespelaren och modellen kommer att bli ett annat offer för en hjärtinfarkt;
9) Det moderna vaccinet bekräftar att dessa är rostfria fragment från produktionsutrustningen som finns i vaccinet – det måste vara därför som vissa vacciner, visar magnetiseringseffekter, främmande ämnen kommer att finnas i flaskorna i centra för vaccination av Okinawa, Gunma, Tokyo och Kanagawa, Japan och också att det kommer att handla om lockets gummi .;
10) Enligt förönskade drömmar, från 2018 och nyare, har vacciner mot Covid19, som presenteras över hela världen, hittills en effekt på högst 20% och det finns också en stor risk för biverkningar – den som tvivlar efter fyra månaders applicering , ta tentamen: – Immunitetstest, som görs genom blodet;
11) Det kommer att finnas så många varianter, som kommer att ge bräcklighet för dem som förväntade sig och tog vaccinet tidigt, når en nivå på upp till 6 vacciner, och kommer inte att lösa problemet med Covid 19 -viruset, som det visade sig före stammar, nu finns de redan i varianterna Indiana, Delta, den andra nya, som en “variant av intresse” i relation till Mu, som först upptäcktes i Colombia, kommer att misstänkas för ineffektiviteten hos alla experimentella vacciner i världen, vilket inte arbete och kommer inte att fungera – bara utbildning inom hälsa, tidig kontroll och olika åtgärder kan lösa problemet – framför allt miljöskydd, för att undvika en ännu större katastrof år 2025 och framåt … Om hälsan fortsätter att styras av politik, vi inte kommer att ha en lösning på problemen, måste vi ha en fri vetenskap och forskare, med gemensamma beslut – och bara investeringar från världshärskare.
12) Orkanen Larry kommer att öka i intensitet med vindar på 210 kilometer (km) och kommer att hota de mindre antillerna och USA: s östkust, som når de mindre antillerna den 5 september 2021 och kommer att sträcka sig över delar av Greater Antilles, Bahamas och Bermuda, den 6 och 7 september 2021 – som kan orsaka förstörelse och död;

13) 7 september 2021 kommer att präglas av stora demonstrationer mot de politiska problemen och myndigheter som har använt obskyra medel för att skapa en diktatur i Brasilien, men det kommer att vara förgäves om inget görs för att ta bort denna minoritet som förstör, korrumperar systemet med rättvisa, politik genom auktoritära makter, exploatering av folket och tyranni i Brasilien;
14) Ett mekaniskt fel kommer att orsaka en olycka med en buss med 20 passagerare som kommer att välta vid kilometer 388 på MG-188-motorvägen, nära Patrocínio, i Triângulo Mineiro, den 3 september 2021-Brasilien;
15) Sju personer kan dö efter att ett godståg kolliderat med en minibuss i nordvästra Turkiet den 4 september 2021 vid en järnvägsövergång i Ergene, Tekirdagprovinsen, kommer att involvera en buss som transporterar arbetare från en textilfabrik och ett tåg till Cerkezkoy, Turkiet ;
16) Ingen kommer att matcha de sex dussintals av Mega Sena -tävlingen 2406 som dras den 4 september 2021 och priset för nästa tävling kan uppgå till 42 miljoner dollar. Siffrorna som eventuellt kommer att dras den 4 september 2021 kommer att vara: 08 – 12 – 29 – 43 – 54 – 60
17) Roberto Jefferson, du måste vara mycket försiktig eftersom du behöver medicinsk behandling med tanke på urinvägsinfektion och smärta i ländryggen. och andra hälsoproblem och den tidigare ställföreträdaren har dålig hälsa och är i fara fram till 29 september 2021 .;

18) Stor torka i Brasilien och sedan storm, regn kommer att drabba vissa regioner i södra Brasilien;
19, massinvandring och attack kan offra mer än 30 personer i Turkiet;

 1. Stark jordbävning drabbar Indonesien och kan döda många människor. och vulkanutbrott orsakar rädsla:
 2. Tyfon i Filippinerna fara för befolkningen;
 3. Argentina lider mest av den ekonomiska situationen och demonstrationer kan uppstå. och vi kommer att ha mycket torka, även storm och mycket kraftigt regn i det landet;
 4. I Amazonas, Pará, Acre ökar förödelsen till mer än 22% denna månad och problem i vissa regioner på grund av konflikter, bränder och översvämningar i vissa områden på grund av kraftiga regn;
 5. Fler demonstrationer i Frankrike borde ha möjliga terrorattacker i landet.
 6. I England drabbar stormar landet, och knivattacker kan skada vissa människor; vaccinedödsfall ökar i landet;
 7. De ekonomiska förhållandena i Portugal kommer fortfarande att skadas, vilket kan påverka vissa sektorer och nya skandaler och företagskonkurs kan uppstå. regn träffar vissa områden – och å andra sidan kommer vi fortfarande att ha skogsbränder;
 8. Kraftig torka i Indien och Thailand kan orsaka allvarliga skador på landet och vattenbrist kan skada odlingen.
 9. I Bangladesh kan tågolyckor offra oskyldiga människor, och stormar kan orsaka avvänjning och begravning av byar, å andra sidan kan jordbävningar orsaka allvarliga skador.
 10. Taiwan hotas återigen av möjliga förhållanden i Kina, på vissa ställen kan regnet orsaka översvämningar och fara för attack mot landets president.
 11. I Kina kan en stark jordbävning skaka förhållandena i landet och orsaka fler offer. och vi kan ha starka sandvindar på någon ort; och svår torka drabbar vissa regioner;
 12. Ökar Covid19 i Japan, kraftiga regn och starka vindar kan drabba landet och orsaka förstörelse och dödsfall; det finns en ökning av dödsfall från effekterna av vaccinet; stark jordbävning kan drabba Japan och offra några människor nära det centrala området;
 13. I Bolivia kan översvämningar orsaka många offer; svarta urinfall kan döda många människor;
 1. I Hongkong orsakar val, oroligheter, gripanden och försök på oskyldiga människors liv – en radikal förändring av politiken.
 2. I Danmark, Norge och Sverige kan kraftiga regn få några stenar att stängas av och rulla på vägar och orsaka skador i vissa regioner;
 3. Attack i Ryssland och kan offra många oskyldiga människor; kraftiga regn och jordskred kan offra många människor;
  36 En tyfon kan gå mot Filippinerna, därefter Hong Jong, Macau, Sydkorea, Japan, Taiwan och Kina,
 4. Demonstrationer spred sig över landet och kraftiga jordbävningar träffade Nya Zeeland
 5. I Australien kan starka vindar, stormar och åskväder orsaka översvämningar och på andra ställen kan värme och skogsbränder drabba olika delar av landet – möjlig jordbävning i landet;
 6. Stark jordbävning drabbar Chile, vilket kan orsaka offer i hela landet;
 7. Ebola och hemorragisk feber Marburg kan spridas i Afrika, det kan vara en inkörsport för viruset, för andra länder, såsom Madrid, Spanien och Serbien, som är ”kaos” för dessa länder 2025 och 2026, på grund av brist och bristande inspektion på flygplatser och flodhamnar;
 8. Det finns fortfarande stor risk för utbrott i en vulkan i Peru, vilket kan orsaka mycket skada, och regn medför jordskred. En kraftig jordbävning kan drabba Peru
 9. I Tyskland kan det bli en attack i ett stort centrum, även flera fall av dödsfall från vaccinet, och en försvagning av ekonomin och det politiska partiet visar förändringar i landet;
 10. Bränder och konflikter i vissa regioner i Afrika, våld sprids i Nigeria, Sierra Leone och Kenya,
 11. I Kongo kan en vulkan bryta ut; och en by kan evakueras;
 12. I USA kan flera tornados drabba vissa regioner i landet; stark eld sprids över landet – antalet offer ökar på grund av effekterna av vissa vacciner; och ekonomin rasar igen;
 13. ​​I Spanien och Italien kan många offer för vaccination, (en mordbrand i ett vaccinlaboratorium i Madrid), också offra vissa människor i huvudstaden och påven är sjuk;
  47 Konflikter i Myanmar och Laos kan offra många människor …..;
 14. Kraftiga regn träffar Vietnam och orsakar översvämningar och jordskred i Hanoi; och i vissa regioner medför värme problem;
 15. Stark jordbävning träffar Hawaii och kan orsaka dödsoffer; och ett vulkanutbrott;
 16. Översvämningar i Indien, Sri Lanka och Kambodja kan kräva många offer i hela landet.
 17. Kraftiga regn och översvämningar kan orsaka många offer i Colombia och Honduras; och jordbävning träffar ett av länderna;
 18. Belgien, Nederländerna och Österrike drabbas av stormar och kraftiga regn som orsakar dödsoffer överallt. ;
 19. Vindstormar, kraftiga regn träffade Italien med möjlighet till offer; och en möjlig stark jordbävning;
 20. Kraftiga vindar med regn och översvämningar träffade Kanada och orsakade människor skada;
 21. Kraftig jordbävning drabbar Kina som kan orsaka dödsoffer; det finns fortfarande stor risk för att ett nytt virus når landet, och också att en damm bryts i det landet.

Professor Jucelino Luz – aktivist, påverkare, miljöaktivist och andlig guide

WWW.JUCELINODALUZ.COM.BR

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: