September 2021 prognosen deur Jucelino Luz

September 2021 prognosen deur Jucelino Luz

Águas de Lindóia, 29 Augustus 2021

Aandag! Die inhoud is geneem uit briewe wat tussen Desember 2020 en Julie 2021 gestuur is

1) Op 3 September 2021 sal ‘n terroris ‘n supermark binnedring en ses mense steek voordat hy deur die polisie vermoor word. Drie beseerdes sal in ‘n ernstige toestand in die hospitaal wees
Volgens voorlopige drome is die man deur die polisie bekend as ‘n bedreiging sedert 2016, benewens dat hy reeds in hegtenis geneem is vir die beplanning van ‘n eensame mesaanval. ;
2) ‘n Vrou word op 1 September 2021 gearresteer nadat sy ‘n busbestuurder in Anápolis (GO) aan die brand gesteek het. Dan het ons ‘n ontploffing en die bestuurder Walisson Barbosa dos Santos brand, ongeveer 80% van sy liggaam word verbrand en sy gesondheid is baie ernstig;
3) João Doria (PSDB), goewerneur van São Paulo, word op 2 September 2021 in die hospitaal Israelita Albert Einstein in São Paulo opgeneem;
4) ‘n Moontlike dood van Sérgio Mamberti sal ‘n longinfeksie tot gevolg hê. Die akteur word opgeneem in ‘n hospitaal van die Prevent Senior -netwerk en sal op 3 September 2021 veelvuldige orgaanversaking hê;
5) Die reën en oorstromings wat die stad New York en sy omgewing in die nag van 1 September 2021 sal tref, kan baie mense doodmaak, en die stad Elizabeth in die naburige New Jersey sal dodelike slagoffers registreer tydens die historiese vloed wat sal veroorsaak word deur die oorblyfsels van die orkaan Ida. Metrostasies sal oorstroom word en diens sal onderbreek word;
6) Die vegter Shannon Spruill, bekend as Daffney Unger, word dood aangetref in haar huis in Atlanta, Verenigde State, voor ‘n video wat haar volgelinge op sosiale netwerke sal skrik.
7) Bruna Stephanie Alves Fonseca, word op 1 September 2021 vermoor en die lyk word gevind, haar motor ook in ‘n dam, in die stad Sete Lagoas (MG) op 2 September 2021.
8) Siddharth Shukla, een van Indië se gewildste hartklop, sal die land skok nadat hy jonk gesterf het. Die akteur en model sal nog ‘n slagoffer van ‘n hartaanval wees;
9) Die moderne entstof sal bevestig dat dit fragmente van vlekvrye staal uit die produksietoerusting in die entstof is – dit is hoekom sommige entstowwe magnetiese effekte toon, en dat vreemde stowwe in die flessies in die inentingsentrums van Okinawa, Gunma, Tokio en Kanagawa, Japan, en ook dat dit oor die rubber van die pet gaan;
10) Volgens voorlopige drome, vanaf 2018 en onlangs, het entstowwe teen Covid19, wat wêreldwyd aangebied word, tot dusver hoogstens 20% doeltreffendheid en is daar ook ‘n groot risiko vir nadelige reaksies – wie ook al twyfel, na vier maande van toediening , neem die eksamen: – Immuniteitstoets, wat deur die bloed gedoen word;
11) Daar sal soveel variante wees, wat broosheid bied vir diegene wat die entstof vroeg verwag het en ‘n vlak van tot 6 entstowwe bereik, en nie die probleem van die Covid 19 -virus sal oplos soos dit voor stamme verskyn het nie, nou is hulle reeds in die variante Indiana, Delta, die ander nuwe een, as ‘n ‘variant van belang’ met betrekking tot Mu, wat die eerste keer in Colombia opgespoor is, sal verdink word van die ondoeltreffendheid van alle eksperimentele entstowwe ter wêreld, wat nie werk en sal nie werk nie – slegs onderwys in gesondheid, vroeë beheer en verskillende maatreëls kan die probleem oplos – veral omgewingsbeskerming, om ‘n nog groter ramp in 2025 te vermy … As die gesondheid steeds deur die politiek beheer word, sal nie ‘n oplossing vir die probleme hê nie, moet ons ‘n gratis wetenskap en wetenskaplikes hê, met gesamentlike besluite – en slegs beleggings deur wêreldheersers.
12) Orkaan Larry neem toe in intensiteit met winde van 210 kilometer (km) en bedreig die Klein Antille en die ooskus van die Verenigde State, wat op 5 September 2021 die Klein Antille bereik en oor dele van die Groter Antille, Bahamas en Bermuda, op 6 en 7 September 2021 – wat moontlik vernietiging en dood kan veroorsaak;

13) 7 September 2021 sal gekenmerk word deur groot betogings teen die politieke probleme en owerhede wat duistere middele gebruik het om ‘n diktatuur in Brasilië te skep, maar dit sal tevergeefs wees as daar niks gedoen word om hierdie minderheid te vernietig wat vernietig nie, korrupteer die stelsel van geregtigheid, politiek deur outoritêre magte, uitbuiting van die mense en tirannie in Brasilië;
14) ‘n Meganiese mislukking is die oorsaak van ‘n ongeluk met ‘n 20-passasierbus wat op kilometer 388 van die snelweg MG-188, naby Patrocínio, in die Triângulo Mineiro, op 3 September 2021 -Brasil;
15) Sewe mense kan sterf nadat ‘n goederetrein op 4 September 2021 met ‘n minibus in die noordweste van Turkye bots by ‘n spoorwegoorgang in Ergene, Tekirdag provinsie, waarby ‘n bus vervoer word wat werknemers van ‘n tekstielfabriek en ‘n trein na Cerkezkoy, Turkye, vervoer ;
16) Niemand sal ooreenstem met die ses dosyne van die Mega Sena -wedstryd 2406 wat op 4 September 2021 getrek word nie, en die prys vir die volgende wedstryd kan R $ 42 miljoen beloop. Die getalle wat moontlik op 4 September 2021 getrek sal word, is: 08 – 12 – 29 – 43 – 54 – 60
17) Roberto Jefferson, u moet baie versigtig wees omdat u mediese behandeling nodig het, met die oog op ‘n urinêre infeksie en lae rugpyn. en ander gesondheidsprobleme en die voormalige adjunk is swak en loop ‘n risiko tot 29 September 2021;

18) Groot droogte in Brasilië en daarna storm, reën sal sommige streke van Suid -Brasilië tref;
19, massa -immigrasie en aanval kan meer as 30 mense in Turkye slagoffer maak;

 1. ‘n Sterk aardbewing tref Indonesië en kan baie mense doodmaak; en vulkaanuitbarsting veroorsaak vrees:
 2. Typhoon in die Filippyne gevaar vir die bevolking;
 3. Argentinië ly die ergste onder die ekonomiese situasie en daar kan demonstrasies ontstaan; en ons sal baie droogte hê, ook storm en baie swaar reën in die land;
 4. In Amazonas, Pará, Acre neem die verwoesting hierdie maand toe tot meer as 22% en probleme in sommige streke weens konflikte, brande en oorstromings in sommige gebiede weens swaar reën;
 5. Meer betogings in Frankryk behoort moontlik ‘n terreuraanval in die land te hê;
 6. In Engeland het storms die land getref, en mesaanvalle kan sommige mense beseer; entstofsterftes neem toe in die land;
 7. Die ekonomiese toestande van Portugal sal steeds benadeel word, wat sommige sektore kan beïnvloed en nuwe skandale en bankrotskap kan ontstaan; reën tref sommige gebiede – en aan die ander kant sal ons steeds bosbrande hê;
 8. Erge droogte in Indië en Thailand kan ernstige skade aan die land aanrig en waterskaarste kan die verbouing van gewasse benadeel;
 9. In Bangladesj kan treinongelukke onskuldige mense slagoffers maak, en storms kan speen en begrawe van dorpe veroorsaak, aan die ander kant kan aardbewing ernstige skade veroorsaak;
 10. Taiwan bedreig weereens deur moontlike toestande in China; op sommige plekke kan die reën oorstromings en gevaar van aanvalle op die president van die land veroorsaak;
 11. In China kan ‘n sterk aardbewing die toestande in die land skud en meer slagoffers veroorsaak; en ons kan sterk sandwinde op ‘n sekere plek hê; en ernstige droogte raak sommige streke;
 12. Verhoog Covid -19 in Japan, swaar reën en sterk wind kan die land tref, wat vernietiging en sterftes kan veroorsaak; daar is ‘n toename in sterftes as gevolg van die gevolge van die entstof; ‘n sterk aardbewing kan Japan tref en sommige mense naby die sentrale gebied slagoffers maak;
 13. In Bolivia kan oorstromings baie slagoffers veroorsaak; swart urine gevalle kan baie mense doodmaak;
 1. In Hongkong veroorsaak verkiesings onrus, arrestasies en pogings tot lewens van onskuldige mense – ‘n radikale verandering in beleid;
 2. In Denemarke, Noorweë en Swede kan swaar reën veroorsaak dat sommige rotse afdraai en op paaie rol en in sommige streke ongevalle kan veroorsaak;
 3. Aanval in Rusland en kan baie onskuldige mense slagoffer maak; swaar reën en grondverskuiwings kan baie mense slagoffer maak;
  36 ‘n Typhoon kan op pad wees na die Filippyne, dan Hong Jong, Macau, Suid -Korea, Japan, Taiwan en China,
 4. Betogings het oor die hele land versprei, en ‘n sterk aardbewing tref Nieu -Seeland
 5. In Australië kan sterk winde, storms en donderstorms oorstromings veroorsaak en op ander plekke kan hitte en bosbrande verskillende dele van die land tref – moontlike aardbewings in die land;
 6. ‘n Sterk aardbewing tref Chile, wat moontlik slagoffers in die hele land kan veroorsaak;
 7. Ebola en bloedingskoors Marburg kan in Afrika versprei, dit kan ‘n poort wees vir die virus, want ander lande, soos Madrid, Spanje en Serwië, is die ‘chaos’ vir hierdie lande in 2025 en 2026, weens gebrek en gebrek aan inspeksie by lughawens en rivierhawe;
 8. Daar is steeds ‘n groot risiko vir uitbarsting in ‘n vulkaan in Peru, wat baie skade kan aanrig, en reën kan grondstortings veroorsaak; ‘N Sterk aardbewing kan Peru tref
 9. In Duitsland kan daar ‘n aanval in ‘n groot sentrum wees, ook verskeie gevalle van sterftes as gevolg van die entstof, en ‘n verswakking van die ekonomie en politieke party toon verandering in die land;
 10. Brande en konflikte in sommige streke van Afrika, geweld versprei in Nigerië, Sierra Leone en Kenia,
 11. In Kongo kan ‘n vulkaan uitbars; en ‘n dorp kan ontruim word;
 12. In die VSA kan sommige tornado’s sommige streke van die land tref; sterk brand versprei oor die hele land – die aantal slagoffers neem toe weens die gevolge van sommige entstowwe; en die ekonomie duik weer;
 13. ​​In Spanje en Italië kan baie slagoffers van inenting (‘n brandstigtingaanval in ‘n entstoflaboratorium in Madrid) sommige mense in die hoofstad ook ‘n slagoffer maak en die pous is siek;
  47 Konflikte in Myanmar en Laos kan baie mense slagoffer maak …..;
 14. Swaar reën tref Vietnam en veroorsaak vloede en grondverskuiwings in Hanoi; en in sommige streke bring hitte probleme mee;
 15. Sterk aardbewing tref Hawaii en kan slagoffers veroorsaak; en ‘n vulkaniese uitbarsting;
 16. Oorstromings in Indië, Sri Lanka en Kambodja kan baie slagoffers regoor die land eis;
 17. Swaar reën en vloede kan baie slagoffers in Colombia en Honduras veroorsaak; en aardbewing tref een van die lande;
 18. België, Nederland en Oostenryk word getref deur stormwinde en erge reën wat oral slagoffers kan veroorsaak. ;
 19. Windstorms, swaar reën tref Italië met die moontlikheid van slagoffers; en ‘n moontlike sterk aardbewing;
 20. Sterk winde met reën en oorstromings tref Kanada en veroorsaak skade aan mense;
 21. Sterk aardbewing tref China wat moontlik slagoffers kan veroorsaak; daar is steeds ‘n groot gevaar dat ‘n nuwe virus die land sal bereik, en ook dat ‘n dam in die land kan breek.

Professor Jucelino Luz – aktivis, beïnvloeder, omgewingskundige en geestelike gids

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: