Prognosen voor september 2021 door Jucelino Luz

Prognosen voor september 2021 door Jucelino Luz

Águas de Lindóia , 29 augustus 2021

Aandacht ! De inhoud is afkomstig uit brieven die zijn verzonden tussen december 2020 en juli 2021

1) Op 3 september 2021 zal een terrorist een supermarkt binnenvallen en zes mensen neersteken voordat hij door de politie wordt gedood. Drie gewonden zullen in ernstige toestand in het ziekenhuis liggen
Volgens voorspellende dromen staat de man sinds 2016 bij de politie bekend als een bedreiging, naast dat hij al was gearresteerd voor het plannen van een eenzame aanval met een mes. ;
2) Op 1 september 2021 wordt een vrouw gearresteerd na het in brand steken van een buschauffeur in Anápolis (GO). Dan zullen we een explosie hebben en de chauffeur Walisson Barbosa dos Santos zal in brand staan, ongeveer 80% van zijn lichaam zal worden verbrand en zijn gezondheid zal zeer ernstig zijn.;
3) João Doria (PSDB), gouverneur van São Paulo, wordt op 2 september 2021 opgenomen in Hospital Israelita Albert Einstein, in São Paulo;
4) Een mogelijk overlijden van Sérgio Mamberti leidt tot een longinfectie. De acteur wordt op 3 september 2021 opgenomen in een ziekenhuis van het Prevent Senior netwerk en krijgt meervoudig orgaanfalen;
5) De stortregens en plotselinge overstromingen die New York City en haar regio in de nacht van 1 september 2021 zullen treffen, zouden veel mensen kunnen doden en de stad Elizabeth, in het naburige New Jersey, zal dodelijke slachtoffers registreren bij de historische overstroming die veroorzaakt door de restanten van orkaan Ida. Metrostations zullen onder water komen te staan ​​en de dienst zal worden onderbroken, ;
6) De vechter Shannon Spruill, bekend als Daffney Unger, zal dood worden gevonden in haar huis in Atlanta, Verenigde Staten, zal vertrekken voor een video die haar volgers op sociale netwerken zal schrikken.
7) Bruna Stephanie Alves Fonseca, zal worden vermoord op 1 september 2021 en het lichaam zal worden gevonden, ook haar auto in een vijver, in de stad Sete Lagoas (MG) op 2 september 2021.
8) Siddharth Shukla, een van India’s meest populaire hartenbrekers, zal het land schokken nadat hij jong is gestorven. De acteur en het model zullen opnieuw het slachtoffer worden van een hartaanval;
9) Door het moderne vaccin zal worden bevestigd dat dit roestvrijstalen fragmenten zijn, afkomstig van de productieapparatuur, die in het vaccin zullen worden gevonden – dit moet de reden zijn waarom sommige vaccins magnetiserende effecten vertonen, de vreemde stoffen zullen worden gevonden in de injectieflacons in de vaccinatiecentra van Okinawa, Gunma, Tokyo en Kanagawa, Japan en ook dat het gaat om het rubber van de dop.;
10) Volgens voorspellende dromen, vanaf 2018 en recentelijk, hebben vaccins tegen Covid19, die wereldwijd zijn gepresenteerd, tot op heden een werkzaamheid van maximaal 20% en is er ook een groot risico op bijwerkingen – wie twijfelt, na vier maanden toepassing , doe het examen: – Immuniteitstest, die via het bloed wordt gedaan;
11) Er zullen zoveel varianten zijn, die broosheid zullen geven aan degenen die het vaccin vroeg hebben geanticipeerd en genomen, en een niveau van maximaal 6 vaccins zullen bereiken, en het probleem van het Covid 19-virus niet zullen oplossen, zoals het vóór Stains verscheen, nu zijn ze al in de varianten Indiana, Delta, de andere nieuwe, als een “interessante variant” met betrekking tot Mu, voor het eerst gedetecteerd in Colombia, zal worden verdacht van de ineffectiviteit van alle experimentele vaccins in de wereld, wat niet werken en zal niet werken – alleen onderwijs in gezondheid, vroege controle en verschillende maatregelen kunnen het probleem oplossen – vooral milieubescherming, om een ​​nog grotere catastrofe in 2025 te voorkomen … Als gezondheid door de politiek wordt gecontroleerd, zullen we geen oplossing voor de problemen hebben, moeten we een vrije wetenschap en wetenschappers hebben, met gezamenlijke beslissingen – en alleen investeringen door wereldheersers.
12) Orkaan Larry zal in intensiteit toenemen met windsnelheden van 210 kilometer (km) en zal een bedreiging vormen voor de Kleine Antillen en de oostkust van de Verenigde Staten, die op 5 september 2021 de Kleine Antillen zullen bereiken, en zal zich uitstrekken over delen van de Grote Antillen, Bahama’s en Bermuda, op 6 en 7 september 2021 – mogelijk vernietiging en dood veroorzakend;

13) 7 september 2021 zal worden gekenmerkt door grote demonstraties tegen de politieke problemen en autoriteiten die obscure middelen hebben gebruikt om een ​​dictatuur in Brazilië te creëren, maar het zal tevergeefs zijn als er niets wordt gedaan om deze minderheid die vernietigt, te verwijderen, corrumpeert het systeem van justitie, politiek door autoritaire machten, uitbuiting van het volk en tirannie in Brazilië;
14) Een mechanisch defect zal de oorzaak zijn van een ongeval met een bus voor 20 passagiers die op 3 september 2021 -Brazilië op kilometer 388 van de snelweg MG-188, nabij Patrocínio, in de Triângulo Mineiro, zal kantelen;
15) Zeven mensen kunnen omkomen nadat een goederentrein in het noordwesten van Turkije op 4 september 2021 in botsing komt met een minibus bij een spoorwegovergang in Ergene, provincie Tekirdag, waarbij een bus betrokken is met arbeiders van een textielfabriek en een trein op weg naar Cerkezkoy, Turkije ;
16) Niemand zal de zes tientallen van de Mega Sena-wedstrijd 2406 evenaren die op 4 september 2021 zal worden getrokken, en de prijs voor de volgende wedstrijd zou R$ 42 miljoen kunnen bereiken. De nummers die mogelijk op 4 september 2021 worden getrokken zijn: 08 – 12 – 29 – 43 – 54 – 60
17) Roberto Jefferson, je moet heel voorzichtig zijn omdat je medische behandeling nodig hebt, met het oog op een urineweginfectie en lage rugpijn. en andere gezondheidsproblemen en de voormalige gedeputeerde verkeert in slechte gezondheid en loopt risico tot 29 september 2021.;

18) Grote droogte in Brazilië en daarna stormen, regens zullen sommige regio’s van Zuid-Brazilië treffen;
19, massale immigratie en aanval kunnen meer dan 30 mensen in Turkije het slachtoffer zijn;

 1. Sterke aardbeving treft Indonesië, waarbij mogelijk veel mensen omkomen; en vulkaanuitbarsting veroorzaakt angst:
 2. Tyfoon in Filipijnen gevaar voor bevolking;
 3. Argentinië lijdt het meest onder de economische situatie en er kunnen demonstraties ontstaan; en we zullen veel droogte hebben, ook stormen en zeer zware regen in dat land;
 4. In Amazonas, Pará, Akko neemt de verwoesting deze maand toe tot meer dan 22% en in sommige regio’s problemen als gevolg van conflicten, branden en overstromingen in sommige gebieden als gevolg van zware regenval;
 5. Meer demonstraties in Frankrijk zouden een mogelijke terroristische aanslag in dat land moeten hebben;
 6. In Engeland treffen stormen het land, en mesaanvallen kunnen sommige mensen verwonden; sterfgevallen door vaccins nemen toe in het land;
 7. De economische omstandigheden van Portugal zullen nog steeds worden geschaad, wat gevolgen kan hebben voor sommige sectoren en er kunnen nieuwe schandalen en faillissementen van bedrijven ontstaan. regens treffen sommige gebieden – en aan de andere kant zullen we nog steeds bosbranden hebben;
 8. Ernstige droogte in India en Thailand kan ernstige schade toebrengen aan het land en waterschaarste kan de teelt schaden;
 9. In Bangladesh kunnen treinongelukken het slachtoffer worden van onschuldige mensen, en stormen kunnen leiden tot spenen en het begraven van dorpen, terwijl aardbevingen ernstige schade aanrichten;
 10. Taiwan opnieuw bedreigd door mogelijke omstandigheden in China, op sommige plaatsen zou de regen kunnen leiden tot overstromingen en gevaar voor een aanval op de president van het land;
 11. In China zou een sterke aardbeving de omstandigheden in het land kunnen doen wankelen, met meer slachtoffers als gevolg; en we kunnen op een bepaalde plaats sterke zandwinden hebben; en ernstige droogte treft sommige regio’s;
 12. Verhoogt Covid19 in Japan. Zware regenval en harde wind kunnen het land treffen, met vernietiging en doden tot gevolg; er is een toename van sterfgevallen als gevolg van de effecten van het vaccin; een sterke aardbeving zou Japan kunnen treffen en sommige mensen in de buurt van het centrale gebied tot slachtoffer kunnen maken;
 13. In Bolivia kunnen overstromingen veel slachtoffers maken; gevallen van zwarte urine kunnen veel mensen doden;
 1. Verkiezingen in Hongkong veroorzaken onrust, arrestaties en aanslagen op het leven van onschuldige mensen – een radicale verandering in het beleid;
  34 . In Denemarken, Noorwegen en Zweden kan zware regenval ervoor zorgen dat sommige rotsen afslaan en over wegen rollen en in sommige regio’s kunnen slachtoffers vallen;
  35 . Aanval in Rusland en kan vele onschuldige mensen tot slachtoffer maken; zware regenval en aardverschuivingen kunnen veel mensen tot slachtoffer maken;
  36 Een Typhoon kan richting de Filippijnen gaan, dan Hong Jong, Macau, Zuid-Korea, Japan, Taiwan en China,
  37 . Demonstraties verspreidden zich over het hele land en een sterke aardbeving treft Nieuw-Zeeland
 2. In Australië kunnen sterke winden, stormen en onweersbuien overstromingen veroorzaken en op andere plaatsen worden verschillende delen van het land getroffen door hitte en bosbranden – mogelijke aardbevingen in het land;
 3. Een krachtige aardbeving treft Chili, met mogelijk slachtoffers in het hele land;
 4. Ebola en hemorragische koorts Marburg zou zich in Afrika kunnen verspreiden, het zou een toegangspoort kunnen zijn voor het virus, voor andere landen, zoals Madrid, Spanje en Servië, omdat het in 2025 en 2026 de “chaos” voor deze landen is, vanwege gebrek aan en gebrek aan inspectie op luchthavens en rivierhavens;
 5. Er is nog steeds een groot risico op een uitbarsting van een vulkaan in Peru, die veel schade kan aanrichten, en regen brengt aardverschuivingen met zich mee; Een sterke aardbeving kan Peru treffen
 6. In Duitsland kan er een aanslag plaatsvinden in een groot centrum, ook meerdere gevallen van sterfgevallen door het vaccin, en een verzwakking van de economie en politieke partij laat verandering in het land zien;
 7. Branden en conflicten in sommige regio’s van Afrika, geweld verspreidt zich in Nigeria, Sierra Leone en Kenia,
 8. In Congo kan een vulkaan uitbarsten; en een dorp kan worden geëvacueerd;
 9. In de VS kunnen verschillende tornado’s sommige regio’s van het land treffen; sterke branduitbreidingen over het land – het aantal slachtoffers neemt toe door de effecten van sommige vaccins; en de economie keldert opnieuw;
 10. ​​​​In Spanje en Italië kunnen veel slachtoffers van vaccinatie (een brandstichting in een vaccinlaboratorium in Madrid), ook sommige mensen in de hoofdstad het slachtoffer maken en is de paus ziek;
  47 Conflicten in Myanmar en Laos kunnen veel mensen tot slachtoffer maken …..;
 11. Zware regenval treft Vietnam en veroorzaakt overstromingen en aardverschuivingen in Hanoi; en in sommige regio’s brengt hitte problemen met zich mee;
 12. Sterke aardbeving treft Hawaii en kan slachtoffers maken; en een vulkaanuitbarsting;
 13. Overstromingen in India, Sri Lanka en Cambodja kunnen in het hele land veel slachtoffers maken;
 14. Zware regenval en overstromingen kunnen veel slachtoffers maken in Colombia en Honduras; en aardbeving treft een van de landen;
 15. België, Nederland en Oostenrijk worden getroffen door stormen en hevige regenval die overal slachtoffers maakt. ;
 16. Windstormen en zware regenval treffen Italië met mogelijk slachtoffers; en een mogelijke sterke aardbeving;
  54 . Sterke wind met regen en overstromingen hebben Canada getroffen, met schade aan mensen tot gevolg;
 17. Sterke aardbeving treft China, mogelijk met slachtoffers; er is nog steeds veel gevaar dat een nieuw virus het land bereikt, en ook dat in dat land een dam breekt.

Professor Jucelino Luz – activist, influencer, milieuactivist en spirituele gids

WWW.JUCELINODALUZ.COM.BR

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: