Здравен паспорт – това е сериозно, когато се бърка в основните права на гражданите!

Здравен паспорт – това е сериозно, когато се бърка в основните права на гражданите!

Águas de Lindóia , 12 юни 2021 г.

Краят на свободата да идваш и да си тръгваш със “здравния паспорт” ли е? Какво се казва в проекта, който напредва в Конгреса
Удостоверението за имунизация и здравна сигурност (CSS) е своеобразен “здравен паспорт”.
Никакви експериментални имунизатори не гарантират имунитет, направете тест за имунитет чрез кръвна проба, около четири до пет месеца след поставянето на ваксината и ще разберете истината.
В Бразилия и по света хиляди хора са загубили живота си поради странични ефекти от ваксините – в Бразилия тази информация се крие от населението.
Разберете по-добре съдържанието на така наречения здравен паспорт:
На 10 юни Сенатът одобри проектозакона за създаване на сертификат за имунизация и здравна сигурност (CSS) – един вид “здравен паспорт” или “ваксинален паспорт”, който на практика ще позволи движението изключително на имунизирани хора или на такива, които са отрицателно тествани за Covid-19 или други инфекциозни заболявания в обществени или частни среди, които прилагат ограничения за достъп по време на пандемията. И забранява на други хора да имат достъп до тези среди, потъпквайки Конституцията, правото им да идват и да си отиват, личните им права, използвайки отново светлината на закона срещу населението – което все още има съмнения относно ефективността и безопасността на тези експериментални ваксини.
За тези, които не знаят, декретите, затварянето на врати, психологическият и физическият натиск срещу гражданите започнаха в началото на март 2020 г., когато китайският посланик направи посещение на няколко политици и власти в Бразилия. (нещо невиждано досега в страната).
Предложението, чийто автор е сенатор Carlos Portinho (PL-RJ), а заместващият текст е подготвен от сенатор Veneziano Vital do Rêgo (MDB-PB), беше одобрено със 72 гласа “за” и нито един “против”; осем парламентаристи не присъстваха на заседанието. Текстът отива на гласуване в Камарата на представителите. Създаването на организация срещу населението трябва да бъде посрещнато от добри хора, за които знаем, че Covid19 , има индикации, че е голяма измама, за декрети, създадени с цел увеличаване на количеството на заразените в света. По мое мнение, що се отнася до предложението на сенаторите по-горе, аз не съм съгласен. И смятам, че всеки проект, всяко предложение, което е против населението, ние, бразилците, трябва да се обединим и да не гласуваме повече за тези политици, които са против народа.
“Паспортите за ваксинация” накърняват индивидуалните права и не гарантират никаква колективна защита, както някои защитават, за да оправдаят диктатурата, наложена в Бразилия, а също и в света.
Ваксинация х индивидуална свобода:
Не съм против ваксината, но тъй като е експериментална, тя поражда големи съмнения във всички аспекти.
Какво се казва в законопроекта, с който се въвежда здравният сертификат
Според автора на предложението CSS ще се прилага чрез цифрова платформа, която ще бъде достъпна безплатно за жителите на Бразилия и ще позволява

Национален сертификат за ваксинация (CNV): съществуващ стандартен документ, който доказва ваксинация срещу различни заболявания и се изисква за влизане в някои държави.
Сертификат за международна ваксинация и тестване (CVIT): документ, който доказва, че лицето е получило ваксините, необходими за качване на борда в дестинациите, които ги изискват.
Удостоверение за тестване (УТ): декларация, която удостоверява, че гражданинът наскоро се е подложил на тестване за откриване на инфекциозно-заразно заболяване, причиняващо епидемия или пандемия.
Удостоверение за възстановяване от инфекциозно заболяване (CRDI): документ, който информира, че притежателят му е възстановен от инфекциозно заболяване.
Вижте как се обединяват, когато трябва да гласуват нещо против бразилското население.
В проектите за образование, здравеопазване, обществена сигурност, борба с бедността, строги закони срещу организираната престъпност, срещу корупцията, срещу привилегиите на политиците и властите, за възможностите за работа, за увеличаване на заплатите на полицаите, на лекарите, медицинските сестри, за опазване на околната среда и други класове – не се появява проект, който да е одобрен? – Защо е така?
Да се върнем на темата…
Ако този законопроект бъде одобрен и в Камарата на представителите, а след това санкциониран от Жаир Болсонаро, “здравният паспорт” ще се използва за разрешаване на влизане на обществени места и събития, за използване на обществения транспорт, за влизане в магазини, хотели, паркове, природни резервати и др. Според автора на предложението мярката ще бъде използвана и от щатите и общините за преустановяване или облекчаване на ограниченията върху движението на хора или достъпа до обществени и частни места поради пандемията Covid-19.
С други думи, голяма диктатура – те искат да ви принудят да бъдете послушен гражданин чрез господство!
За тази цел те обещават да гарантират не само правото на придвижване на населението, но и да намалят вредните последици от продължителната социална изолация, както и да запазят икономическите дейности, които не могат да се адаптират към отдалечените системи за предлагане на услуги и продукти”, казва един от сенаторите Карлос Портиньо в обосновката на проекта.
Ако имахме подходящо здравно образование, нямаше да се нуждаем от заключване и още по-малко от използване на маска, което се препоръчва и от много здравни експерти.
Вижте за пример центъра на Сао Пауло, който ограничава чрез строги мерки част от населението, докато метрото, влаковите и автобусните гари работят нормално и винаги са претъпкани с хора. Тя даде възможност за частично сриване на много предприятия, което ужасяващо увеличи броя на безработните. Това е и мястото, където са загинали повече хора, жертви на коронавирус (или на различни заболявания, които погрешно са били приписани на Covid19).
Понастоящем в страната има малко над 19 милиона души, които вече се възстановяват от болестта, а броят на активните случаи е малък. Тези данни показват, че по-голямата част от бразилското население не е заразено с коронавирус и е напълно способно да се върне към нормалната си дейност.
Съгласно одобрения текст заведенията, които желаят да наложат ограничение на достъпа на лица, които не притежават СУБ, ще трябва да представят на входа на заведението следната информация: “Входът в това заведение е обвързан с представянето на удостоверение за имунизационна и санитарна сигурност (СУБ)”; заведенията ще носят отговорност за контрола на достъпа.
Текстът, цитиран по-горе в проекта, е едно от най-големите варварства, практикувани по света чрез налагане и международен натиск тук, в Бразилия.
Дори изглежда, че ваксината се е превърнала в голям бизнес.
Мярката се разглежда с предпазливост от юристите
Създаването на документ, който може да забрани разпространението на определени места на част от населението, което не е било ваксинирано срещу Covid-19, е предмет на резерви от страна на анализаторите.
Прилагането на мярката извън конкретния контекст на ограничаване на основните права, какъвто е случаят с обсадата, е злоупотреба. “Ако решите, че дадено обществено място е затворено по здравословни причини и поради това никой няма да има достъп до него, това е нормално. Предоставянето на достъп само на тези, които са приели двете дози ваксини, е дискриминационно и принуждава хората да използват нещо експериментално, за което няма гаранция за ефективност и особено за безопасност – трябва да подчертаем, че хиляди смъртни случаи са настъпили при странични ефекти, които се пренебрегват от властите и бразилските политици – тук възниква въпросът кой ще носи отговорност за страничните ефекти? Кой ще понесе наказателна отговорност или ще плати разходите на гражданин, който е засегнат от тази ваксина?

Има хора, които твърдят, че страничните ефекти са редки, но въпреки това те убиват и оставят хора със сериозни здравословни проблеми! Може би защото не е достигнала до член на семейството им, а може би има съмнение дали ваксините са различни за тях?
Малко по малко предсказанията от 2018 и 2019 г. на Хуселино Луз ще се потвърдят , що се отнася до ужасните (опасни) ефекти и неефективността на експерименталните ваксини ,,,, Така се доказва престъплението срещу човечеството – кой ще бъде съден за това ?
Той обяснява, че целта на мярката не е толкова положителна, тъй като тя има за цел само да предотврати замърсяването (което е справедливо, но има и други средства), а също и да не натоварва лабораториите с такива отговорности – Нещо повече, начинът, по който се провежда, е противоконституционен, тъй като ограничава правото на идване и напускане на част от населението. “Федералната конституция, когато се занимава с това право, не посочва този вид ограничение като възможно. Опитът да се намали рискът е похвален, но методът е неподходящ от правна гледна точка”, заявява Хуселино Лус.
Хуселино Луз посочва, че мярката става все по-неправомерна, тъй като държавата все още не е в състояние да осигури безопасна и ефективна ваксинация на цялото население (което е със страх и ужас, използвайки ги уж като опитни зайчета). Едно нещо е да се определи, че за да влезеш в публична служба, трябва да носиш маска. Това е добре, защото е достъпна мярка. Ако определите, че само ваксинираните могат да влизат, тогава държавата трябва да постави безопасна, ефективна ваксина на входа на всички обществени места, така че човек да може да избере да я вземе”, подчертава той. Ако в света все още нямаме солидни гаранции за ефективността и безопасността на ваксината, тогава противоречието на желаещите да изискват под санкция ограничаване на влизането на тези, които не са взели, на свой ред, няма да имат пълното право да идват и да си отиват. Вярно ли е това?”, попита той.
Тъй като това би намалило прекомерно рестриктивните мерки, определяни от публичната власт, и би дало повече свобода на гражданите да действат свободно в икономическия и социалния контекст. Той посочва обаче, че тъй като ваксината Covid-19 е разработена по спешност, не е възможно да се сравни с други задължителни ваксини в Бразилия, които имат няколкогодишен период на наблюдение, позволяващ да се измерят аспекти като ефективността на имунизацията, както и нейните нежелани ефекти и противопоказания.
В крайна сметка мярката принуждава гражданите да се имунизират, а задължителният характер на самата ваксинация съществува, но това се отнася за ваксини с години проследяване. Тъй като ваксината срещу Covid-19 има този спешен характер, принуждаването на населението да се имунизира премахва положителния замисъл на предложението”, казва Хуселино Луз.
Що се отнася до гражданите, които предпочитат да не се имунизират срещу Covid-19, обяснявам, че в случай на одобрение на законопроекта те ще трябва да се обърнат към съда, за да гарантират правото си на свободно движение. Че поне тук, в Бразилия, в един бурен момент и при толкова много правни несправедливости, гражданинът може да загуби време, когато изисква законните си права. Това означава, че тези, които решат да не приемат, ще трябва да поискат някаква съдебна мярка, един вид “habeas corpus sanitary”, която гарантира правото ви да идвате и да си тръгвате, без да приемате ваксината, казва.

Той също така обяснява, че според решението на Върховния съд (STF) от декември 2020 г., в което се определя, че държавите и общините могат да определят, че ваксинацията е задължителна, едно от изискванията, посочени от Съда, е имунизаторите да разполагат с “достатъчно информация за ефективността, безопасността и противопоказанията”. В момента нямаме такава възможност в нито един от имунизаторите, а освен това тя не гарантира спокойствието на хората, които не вярват в тези ваксини и не се доверяват на тях. Все пак посочвам, че поради спешния характер на ваксините срещу Covid-19 тези изисквания във въпросния законопроект не се спазват. Според моето проучване мярката косвено би “принудила” гражданите да се имунизират, дори и без изискванията, определени от НФЦ, за да не загубят основните си права.
Възможно е да има мерки за здравен контрол, но за този вид решения е необходимо да има повече доказателства за безопасността и ефикасността на ваксините”, казва Хуселино Лус. Някои от имунизираните срещу Covid-19 са представили – голяма част от тях, не до степен да не могат да бъдат ваксинирани – нежелани реакции, което е накарало някои страни да забранят прилагането му за определени възрасти и групи.
За Хуселино Лус институцията на “здравния паспорт” – особено когато не се определя предварително срок на валидност – сериозно нарушава основните права на гражданите. Текстът по същество казва, че свободата вече не е правило, а отстъпка от страна на държавата. Това е опасно, защото щом се утвърди тази логика, че свободата е отстъпка от държавата, в бъдеще могат да се поставят нови изисквания, за да се запази разрешението на правото на придвижване. Мисля, че това е диктатура (господство), т.е. насилие над хората.
Сенаторите казват, че бразилският “санитарен паспорт” е подобен на инициативите в европейските страни – аз мисля, че не трябва да копираме никого.
Според сенатор Венециано Витал до Рего CSS е вдъхновена от подобно предложение на Европейския съюз (ЕС), който въведе цифров зелен сертификат на територията на Европа, целящ да обедини правилата, приети от няколко държави, за да съчетае борбата с пандемията с правото на свободно движение на гражданите. Индикации, че това е, чудесно извинение да доминират хора и да се увековечи в своите позиции
Това, което се прави в Бразилия с идеята за ограничаване на достъпа, особено на обществени места, е нещо друго. Те са взели първоначалната идея и са направили погрешна аналогия , и пълна с особени интереси , казва Хуселино Луз
Текстът за “санитарния паспорт” отива в Камарата на представителите; Болсонаро заявява, че ще наложи вето – по този начин бразилският народ, който гласува за него, също очаква тази позиция на налагане на вето върху този диктаторски проект и господството на някои политици и власти, които искат и възпроизвеждат проекти против волята на народа.
След одобрението в Сената текстът на “здравния паспорт” сега ще бъде оценен в Камарата на представителите и ако бъде одобрен, ще бъде подложен на президентска санкция или вето.Жаир Болсонаро обаче заяви пред поддръжници, че ще наложи вето на “здравния паспорт”, ако той бъде одобрен от депутатите. Ако това се случи, Конгресът все още може да отхвърли ветото на президента и ще действа отново срещу законните права на бразилския народ.
Без да обобщавам и с редки изключения, през последните 55 години не съм видял политик да гласува нещо в полза на народа.

Ние не сме против ваксината, а още по-малко против тези, които вече са били ваксинирани. Спрете се, помислете за тези, които са имали странични ефекти и днес вече не са сред нас или живеят в големи затруднения заради вредата от ваксината. “Представете си, че това е някой от вашето семейство…
При твърдения за щамове, варианти – от класата на учените, командвани от тези политици, те искат да използват нови дози. Ако две дози не са подействали, наистина ли вярвате, че ще подейства третата, четвъртата или петата доза? – Чисто лицемерие на тези световни управници…
Наблюдавайте колко страх и паника предизвикаха големите сензационни медии във вашите домове, показвайки и говорейки всеки ден за Ковида19 и смъртните случаи. Не ви дадоха друг избор, освен чудото на ваксинацията – не ви ли се струва странно това?
Обърнете внимание на думите ми, само за да поясня: – вирусът съществува и убива, ако се чувствате в безопасност от ваксинацията, тогава я направете. Въпреки това броят на смъртните случаи, причинени от Covid19 , е само 40 % от общия брой, представен от световните органи, а останалите 60 % от смъртните случаи са причинени от исторически заболявания, които вече са съществували при жертвите.
” Законите не могат да дават абсолютна власт на никого, нито да се заклещват между участващите страни, в противен случай има коопериране, възможност за разрастване на организираната престъпност и най-вече – надделява несправедливостта. “
И накрая , населението трябва да се обедини , в деня на изборите , да не гласува повече за тези , които са против вас .
Бог да благослови всички вас!

Проф. Жуселино Нобрега да Луз – изследовател, влиятелен човек, активист и духовен съветник

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: