Διαβατήριο Υγείας – είναι σοβαρό όταν παίζεις με τα βασικά δικαιώματα των πολιτών!

Διαβατήριο Υγείας – είναι σοβαρό όταν παίζεις με τα βασικά δικαιώματα των πολιτών!

Águas de Lindóia , 12 Ιουνίου 2021

Είναι το τέλος της ελευθερίας να έρχεστε και να φεύγετε με το “διαβατήριο υγείας”; Τι λέει το σχέδιο που προχωράει στο Κογκρέσο
Το πιστοποιητικό ανοσοποίησης και υγειονομικής ασφάλειας (CSS) είναι ένα είδος “διαβατηρίου υγείας”.
Κανένας πειραματικός ανοσοποιητής δεν εγγυάται ανοσία, κάντε το τεστ ανοσίας μέσω δείγματος αίματος, περίπου τέσσερις με πέντε μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου και θα μάθετε την αλήθεια.
Στη Βραζιλία και σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω παρενεργειών των εμβολίων – στη Βραζιλία, οι πληροφορίες αυτές αποκρύπτονται από τον πληθυσμό.
Κατανοήστε καλύτερα το περιεχόμενο του λεγόμενου Διαβατηρίου Υγείας :
Η Γερουσία ενέκρινε, στις 10 Ιουνίου, το νομοσχέδιο για την καθιέρωση του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού και Ασφάλειας Υγείας (CSS) – ένα είδος “διαβατηρίου υγείας” ή “διαβατηρίου εμβολίων” που, στην πράξη, θα επιτρέπει τη μετακίνηση αποκλειστικά εμβολιασμένων ατόμων ή ατόμων που έχουν αρνητικό τεστ για το Covid-19 ή άλλες μολυσματικές ασθένειες σε δημόσια ή ιδιωτικά περιβάλλοντα που εφαρμόζουν περιορισμούς πρόσβασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Και απαγορεύει σε άλλους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα περιβάλλοντα, καταπατώντας το Σύνταγμα, το δικαίωμά τους να έρχονται και να φεύγουν, τα ατομικά τους δικαιώματα, χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά το φως του νόμου ενάντια στον πληθυσμό – ο οποίος εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια αυτών των πειραματικών εμβολίων.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τα διατάγματα, τα λουκέτα, η ψυχολογική και σωματική πίεση κατά των πολιτών ξεκίνησαν από τις αρχές Μαρτίου 2020, όταν ο Κινέζος πρέσβης επισκέφθηκε αρκετούς πολιτικούς και αρχές στη Βραζιλία. (Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη χώρα).
Η πρόταση, που συντάχθηκε από τον γερουσιαστή Carlos Portinho (PL-RJ), με κείμενο αντικατάστασης που συντάχθηκε από τον γερουσιαστή Veneziano Vital do Rêgo (MDB-PB), εγκρίθηκε με 72 ψήφους υπέρ και καμία κατά- οκτώ βουλευτές δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση. Το κείμενο τίθεται σε ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Μια δημιουργία κατά του πληθυσμού πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους καλούς ανθρώπους, των οποίων γνωρίζουμε ότι το Covid19 , έχει τις ενδείξεις του ότι είναι μια μεγάλη απάτη , για διατάγματα που δημιουργήθηκαν για να αυξήσουν την ποσότητα των μολυσμένων στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, όσον αφορά την πρόταση των παραπάνω γερουσιαστών, δεν συμφωνώ. Και νομίζω ότι κάθε σχέδιο , προτάσεις που είναι ενάντια στον πληθυσμό , εμείς οι Βραζιλιάνοι πρέπει να ενωθούμε , να μην ψηφίζουμε περισσότερο σε αυτούς τους πολιτικούς που είναι ενάντια στον λαό .
Τα “διαβατήρια εμβολιασμού” πλήττουν τα ατομικά δικαιώματα και δεν εγγυώνται καμία συλλογική προστασία, όπως υπερασπίζονται ορισμένοι για να δικαιολογήσουν τη δικτατορία που επιβλήθηκε στη Βραζιλία και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εμβολιασμός x ατομική ελευθερία:
Δεν είμαι εναντίον του εμβολίου, ωστόσο, επειδή είναι πειραματικό, δημιουργεί μεγάλες αμφιβολίες από κάθε άποψη .
Τι λέει το νομοσχέδιο που θεσπίζει το Πιστοποιητικό Υγείας
Σύμφωνα με τον συντάκτη της πρότασης, το ΚΕΣ θα εφαρμοστεί μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας που θα διατίθεται δωρεάν για τους κατοίκους της Βραζιλίας και θα επιτρέπει την έκδοση τεσσάρων εγγράφων:

Εθνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού (CNV): ένα υπάρχον τυποποιημένο έγγραφο που αποδεικνύει τον εμβολιασμό κατά διαφόρων ασθενειών και απαιτείται για την είσοδο σε ορισμένες χώρες.
Πιστοποιητικό διεθνούς εμβολιασμού και δοκιμών (CVIT): έγγραφο που αποδεικνύει ότι το άτομο έχει λάβει τα εμβόλια που απαιτούνται για την επιβίβαση σε προορισμούς που τα απαιτούν.
Πιστοποιητικό δοκιμής (CT): δήλωση που πιστοποιεί ότι ο πολίτης έχει υποβληθεί πρόσφατα σε δοκιμή για την ανίχνευση μολυσματικής-μεταδοτικής ασθένειας που προκαλεί ξέσπασμα ή πανδημία.
Πιστοποιητικό ανάρρωσης από μολυσματική ασθένεια (CRDI): αρχείο που ενημερώνει ότι ο κάτοχός του έχει αναρρώσει από μολυσματική ασθένεια.
Δείτε πώς ενώνονται, όταν πρόκειται να ψηφίσουν κάτι εναντίον του βραζιλιάνικου πληθυσμού.
Στα έργα της Παιδείας, της Υγείας, της Δημόσιας Ασφάλειας, της καταπολέμησης της φτώχειας, των αυστηρών νόμων κατά του οργανωμένου εγκλήματος, κατά της διαφθοράς, κατά των προνομίων των πολιτικών και των αρχών, των ευκαιριών απασχόλησης, της αύξησης του μισθού των αστυνομικών, των γιατρών, των νοσηλευτών, της προστασίας του περιβάλλοντος και άλλων κατηγοριών – δεν εμφανίζεται κανένα έργο που να έχει εγκριθεί; – Γιατί;
Επιστρέφοντας στο θέμα…
Εάν το νομοσχέδιο αυτό εγκριθεί και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη συνέχεια κυρωθεί από τον Jair Bolsonaro, το “διαβατήριο υγείας” θα χρησιμοποιείται για να επιτρέπει την είσοδο σε δημόσιους χώρους και εκδηλώσεις, τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών, την είσοδο σε καταστήματα, ξενοδοχεία, πάρκα, φυσικούς δρυμούς, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τον συντάκτη της πρότασης, το μέτρο θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τις πολιτείες και τους δήμους προκειμένου να αναστείλουν ή να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στη μετακίνηση ανθρώπων ή την πρόσβαση σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους λόγω της πανδημίας Covid-19.
Με άλλα λόγια, μια μεγάλη δικτατορία – θέλουν να σε αναγκάσουν να είσαι υπάκουος πολίτης μέσω της κυριαρχίας!
Και γι’ αυτό, υπόσχονται να εγγυηθούν όχι μόνο το δικαίωμα μετακίνησης του πληθυσμού, αλλά και να μειώσουν τις βλαβερές συνέπειες της παρατεταμένης κοινωνικής απομόνωσης, καθώς και να διατηρήσουν τις οικονομικές δραστηριότητες που δεν θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε απομακρυσμένα συστήματα προσφοράς υπηρεσιών και προϊόντων”, αναφέρει ένας από τους γερουσιαστές Carlos Portinho στην αιτιολόγηση του σχεδίου.
Αν είχαμε τη σωστή αγωγή υγείας, δεν θα χρειαζόμασταν κλείδωμα και πολύ περισσότερο τη χρήση μάσκας, κάτι που επίσης συνιστάται από πολλούς ειδικούς σε θέματα υγείας.
Δείτε ως παράδειγμα, το κέντρο του Σάο Πάολο, το οποίο περιόρισε με αυστηρά μέτρα ένα μέρος του πληθυσμού, ενώ οι σταθμοί του μετρό, των τρένων και των λεωφορείων λειτουργούσαν κανονικά και ήταν πάντα γεμάτοι κόσμο. Παρείχε την ευκαιρία, εν μέρει, για την κατάρρευση πολλών επιχειρήσεων, αυξάνοντας τρομακτικά τον αριθμό των ανέργων. Και είναι ο τόπος που σκότωσε επίσης περισσότερους ανθρώπους, θύματα του κοροναϊού (ή διαφόρων ασθενειών που αποδόθηκαν λανθασμένα στο Covid19).
Επί του παρόντος, υπάρχουν λίγο πάνω από 19 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ήδη αναρρώσει από την ασθένεια στη χώρα και ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι μικρός. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού της Βραζιλίας δεν έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό και είναι πλήρως σε θέση να επαναλάβει τις συνήθεις δραστηριότητές του.
Σύμφωνα με το εγκεκριμένο κείμενο, τα καταστήματα που επιθυμούν να επιβάλουν περιορισμό πρόσβασης σε άτομα που δεν διαθέτουν το CSS θα πρέπει να παρουσιάζουν στην είσοδο του χώρου την ακόλουθη πληροφορία: “Η είσοδος στον χώρο αυτό εξαρτάται από την προσκόμιση του Πιστοποιητικού Εμβολιαστικής και Υγειονομικής Ασφάλειας (PSS)”- τα καταστήματα θα είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο της πρόσβασης.
Το κείμενο που παρατίθεται παραπάνω από το πρόγραμμα είναι μια από τις μεγαλύτερες βαρβαρότητες που ασκούνται παγκοσμίως από την επιβολή και τη διεθνή πίεση εδώ στη Βραζιλία.
Φαίνεται, μάλιστα, ότι το εμβόλιο έχει γίνει μια μεγάλη επιχείρηση.
Το μέτρο αντιμετωπίζεται με προσοχή από τους νομικούς
Η δημιουργία ενός εγγράφου που θα μπορεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία, σε ορισμένα μέρη, της μερίδας του πληθυσμού που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19 αποτελεί αντικείμενο επιφυλάξεων εκ μέρους των αναλυτών.
Η εφαρμογή του μέτρου εκτός ενός συγκεκριμένου πλαισίου περιορισμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως είναι η περίπτωση της κατάστασης πολιορκίας, είναι καταχρηστική. “Αν αποφασίσετε ότι ένας δημόσιος χώρος είναι κλειστός για λόγους υγείας και, με αυτό, δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση σε κανέναν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά η παροχή πρόσβασης μόνο σε όσους έχουν λάβει τις δύο δόσεις εμβολίων αποτελεί διάκριση και πιέζει το άτομο να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει κάτι πειραματικό, όπου δεν υπάρχει καμία εγγύηση αποτελεσματικότητας και κυρίως ασφάλειας – πρέπει να τονίσουμε ότι χιλιάδες θάνατοι έχουν συμβεί με παρενέργειες και αγνοούνται από τις αρχές και τους πολιτικούς της Βραζιλίας – εδώ είναι το ερώτημα, ποιος θα είναι υπεύθυνος για τις παρενέργειες; Ποιος θα λογοδοτήσει ποινικά ή θα πληρώσει τα έξοδα ενός πολίτη που έχει πληγεί από αυτό το εμβόλιο;

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι οι παρενέργειες είναι σπάνιες, ωστόσο σκοτώνουν και αφήνουν ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας! Ίσως επειδή δεν έχει φτάσει σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, ή ίσως υπάρχει αμφιβολία, μήπως τα εμβόλια είναι διαφορετικά γι’ αυτούς;
Σιγά-σιγά θα επιβεβαιωθούν οι οιωνοί του 2018 και του 2019 του Jucelino Luz , ως προς τις τρομερές (επικίνδυνες) επιπτώσεις και την αναποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων ,,,, Αποδεικνύοντας έτσι το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας – ποιος θα δικαστεί γι’ αυτό ?
Εξηγεί ότι ο σκοπός του μέτρου δεν είναι τόσο θετικός, αφού επιδιώκει μόνο την πρόληψη της μόλυνσης (που είναι δίκαιο, αλλά υπάρχουν και άλλα μέσα), χωρίς επίσης να χρεώνει στα εργαστήρια τέτοιες ευθύνες – Ακόμα περισσότερο, ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται είναι αντισυνταγματικός, αφού περιορίζει το δικαίωμα εισόδου και εξόδου μέρους του πληθυσμού. “Το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα, όταν ασχολείται με το δικαίωμα αυτό, δεν αναφέρει ως δυνατό αυτό το είδος περιορισμού. Η προσπάθεια μείωσης του κινδύνου είναι αξιέπαινη, αλλά η μέθοδος είναι νομικά ακατάλληλη”, δηλώνει ο Jucelino Luz
Ο Jucelino Luz, επισημαίνει ότι το μέτρο γίνεται πιο καταχρηστικό σε αναλογία με το γεγονός ότι το κράτος δεν είναι ακόμη σε θέση να παράσχει ασφαλή και αποτελεσματικό εμβολιασμό σε ολόκληρο τον πληθυσμό (ο οποίος είναι με φόβο και τρόμο, χρησιμοποιώντας τους υποτίθεται ως πειραματόζωα). Άλλο πράγμα είναι να καθορίζεις ότι για να εισέλθεις σε ένα δημόσιο γραφείο πρέπει να φοράς μάσκα. Αυτό δεν πειράζει, διότι είναι ένα προσιτό μέτρο. Τώρα, αν αποφασίσετε ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους είναι εμβολιασμένοι, τότε το κράτος πρέπει να τοποθετήσει ασφαλές, αποτελεσματικό εμβόλιο στην είσοδο όλων των δημόσιων χώρων, ώστε το άτομο να μπορεί να επιλέξει να το κάνει”, τονίζει. Εάν στον κόσμο δεν έχουμε ακόμα στέρεες εγγυήσεις για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου, τότε η διαμάχη του να θέλει να απαιτήσει με ποινή τον περιορισμό της εισόδου όσων δεν έχουν πάρει, με τη σειρά τους, δεν θα έχουν το πλήρες δικαίωμα να έρχονται και να πηγαίνουν. Είναι αυτό σωστό;”, διερωτήθηκε.
Δεδομένου ότι θα μείωνε τα υπερβολικά περιοριστικά μέτρα που καθορίζονται από τη δημόσια εξουσία και θα έδινε μεγαλύτερη ελευθερία στους πολίτες να ενεργούν ελεύθερα στο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι δεδομένου ότι τα εμβόλια Covid-19 αναπτύχθηκαν σε επείγουσα βάση, δεν είναι δυνατόν να συγκριθούν με άλλα υποχρεωτικά εμβόλια στη Βραζιλία, τα οποία έχουν ιστορικό παρακολούθησης αρκετών ετών, το οποίο επιτρέπει τη μέτρηση πτυχών όπως η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, καθώς και οι ανεπιθύμητες ενέργειες και αντενδείξεις.
Το μέτρο καταλήγει να αναγκάζει τον πολίτη να εμβολιαστεί, και ο υποχρεωτικός χαρακτήρας του ίδιου του εμβολιασμού υπάρχει, αλλά αυτό αφορά εμβόλια με πολυετή παρακολούθηση. Καθώς το εμβόλιο κατά του Covid-19 έχει αυτόν τον επείγοντα χαρακτήρα, ο εξαναγκασμός του πληθυσμού να εμβολιαστεί αφαιρεί τη θετική πρόθεση της πρότασης”, λέει ο Jucelino Luz
Όσον αφορά τους πολίτες που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του Covid-19, τους εξηγώ ότι, σε περίπτωση έγκρισης του νομοσχεδίου, θα πρέπει να προσφύγουν στα δικαστήρια για να εγγυηθούν το δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία. Ότι τουλάχιστον εδώ στη Βραζιλία, σε μια ταραγμένη στιγμή και με τόσες πολλές νομικές αδικίες, ο πολίτης μπορεί να χάσει χρόνο όταν διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του. Δηλαδή, όσοι επιλέξουν να μην πάρουν θα πρέπει να ζητήσουν κάποιο δικαστικό μέτρο, ένα είδος “habeas corpus υγειονομικού” που εγγυάται το δικαίωμά σας να έρχεστε και να φεύγετε χωρίς να κάνετε το εμβόλιο, λέει.

Εξηγεί επίσης ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου (STF), Δεκέμβριος 2020, η οποία όρισε ότι τα κράτη και οι δήμοι μπορούν να καθορίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός, μία από τις απαιτήσεις που επεσήμανε το Δικαστήριο ήταν ότι οι εμβολιαστές είχαν “άφθονες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τις αντενδείξεις”. Προς το παρόν, δεν το έχουμε αυτό, σε κανένα από τα εμβόλια, εκτός αυτού, μόνο αυτό δεν εγγυάται την ηρεμία των ανθρώπων που δεν εμπιστεύονται και δεν πιστεύουν σε αυτούς τους εμβολιασμούς. Επισημαίνω ακόμη ότι, λόγω του επείγοντος χαρακτήρα των εμβολίων κατά του Covid-19, δεν τηρούνται αυτές οι απαιτήσεις στο εν λόγω νομοσχέδιο. Το μέτρο, σύμφωνα με την έρευνά μου, θα “ανάγκαζε” έμμεσα τους πολίτες να κάνουν εμβολιασμό, ακόμη και χωρίς τις προϋποθέσεις που καθορίζει το ΣΤΕ, για να μην χάσουν θεμελιώδη δικαιώματα.
Μπορεί να υπάρξουν μέτρα υγειονομικού ελέγχου, αλλά για αυτού του είδους τον προσδιορισμό είναι απαραίτητο να υπάρχουν πιο εκτεταμένα στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων”, λέει ο Jucelino Luz . Ορισμένοι από τους εμβολιαστές κατά του Covid-19 έχουν παρουσιάσει – ένα μεγάλο μέρος από αυτούς, όχι σε σημείο που να μην μπορούν να εμβολιαστούν – ανεπιθύμητες αντιδράσεις, γεγονός που έκανε ορισμένες χώρες να απαγορεύσουν την εφαρμογή του σε ορισμένες ηλικίες και ομάδες.
Για τον Jucelino Luz, ο θεσμός του “διαβατηρίου υγείας” -ιδιαίτερα όταν δεν ορίζει προκαθορισμένη περίοδο ισχύος- είναι σοβαρό να τα βάζει με τα βασικά δικαιώματα του πολίτη. Το κείμενο ουσιαστικά λέει ότι η ελευθερία δεν είναι πλέον ο κανόνας, αλλά μια παραχώρηση από το κράτος. Αυτό είναι επικίνδυνο, διότι μόλις εδραιωθεί αυτή η λογική ότι η ελευθερία αποτελεί παραχώρηση από το κράτος, στο μέλλον μπορεί να τεθούν νέες απαιτήσεις για τη διατήρηση της άδειας του δικαιώματος στην κίνηση. Νομίζω ότι πρόκειται για δικτατορία (κυριαρχία), δηλαδή για βία κατά του λαού.
Οι γερουσιαστές λένε ότι το βραζιλιάνικο “υγειονομικό διαβατήριο” είναι παρόμοιο με τις πρωτοβουλίες των ευρωπαϊκών χωρών – νομίζω ότι δεν πρέπει να αντιγράφουμε κανέναν.
Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Veneziano Vital do Rêgo, το CSS εμπνέεται από μια παρόμοια πρόταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία θέσπισε το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό στην ευρωπαϊκή επικράτεια, με στόχο την ενοποίηση των κανόνων που έχουν θεσπιστεί από διάφορες χώρες για τη συμφιλίωση της καταπολέμησης της πανδημίας με το δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών. Ενδείξεις ότι είναι, μια σπουδαία δικαιολογία για να κυριαρχούν οι άνθρωποι και να διαιωνίζονται στις θέσεις τους
Αυτό που γίνεται στη Βραζιλία με αυτή την ιδέα του περιορισμού της πρόσβασης, ειδικά σε δημόσιους χώρους, είναι κάτι άλλο. Πήραν την αρχική ιδέα και έκαναν μια λανθασμένη αναλογία , και γεμάτη μοναδικά συμφέροντα , λέει ο Jucelino Luz
Το κείμενο για το “υγειονομικό διαβατήριο” πηγαίνει στη Βουλή των Αντιπροσώπων- ο Μπολσονάρου λέει ότι θα ασκήσει βέτο – έτσι, ο λαός της Βραζιλίας, που τον ψήφισε, αναμένει επίσης αυτή τη στάση του βέτο σε αυτό το δικτατορικό σχέδιο και την κυριαρχία ορισμένων πολιτικών και αρχών που θέλουν και αναπαράγουν σχέδια ενάντια στις επιθυμίες του λαού.
Μετά την έγκριση στη Γερουσία, το κείμενο για το “διαβατήριο υγείας” θα αξιολογηθεί τώρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και, εάν εγκριθεί, θα υποβληθεί σε προεδρική κύρωση ή βέτο, ωστόσο, ο Ζαΐρ Μπολσονάρου δήλωσε στους υποστηρικτές του ότι θα ασκήσει βέτο στο “διαβατήριο υγείας” εάν εγκριθεί από τους βουλευτές. Εάν αυτό συμβεί, το Κογκρέσο μπορεί ακόμα να ανατρέψει το βέτο του προέδρου και θα ενεργήσει , για άλλη μια φορά ενάντια στα νόμιμα δικαιώματα του λαού της Βραζιλίας .
Χωρίς να γενικεύω και με σπάνιες εξαιρέσεις, δεν είδα ποτέ έναν πολιτικό να ψηφίζει κάτι υπέρ του λαού τα τελευταία 55 χρόνια .

Δεν είμαστε εναντίον του εμβολίου και ακόμη λιγότερο εναντίον όσων έχουν ήδη εμβολιαστεί. Σταματήστε, σκεφτείτε εκείνους που είχαν παρενέργειες και σήμερα δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας ή ζουν με μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας της βλάβης από το εμβόλιο. “Φανταστείτε να ήταν κάποιος από την οικογένειά σας…
Με τον ισχυρισμό των στελεχών, των παραλλαγών – από την τάξη των επιστημόνων που διοικούνται από αυτούς τους πολιτικούς, θέλουν να χρησιμοποιήσουν νέες δόσεις. Εάν οι δύο δόσεις δεν λειτούργησαν, πιστεύετε πραγματικά ότι θα λειτουργήσει η τρίτη, η τέταρτη ή η πέμπτη δόση; – Καθαρή υποκρισία αυτών των παγκόσμιων ηγετών …
Παρατηρήστε , πόσο φόβο και πανικό , σας προκάλεσαν τα μεγάλα ΜΜΕ εντυπωσιασμού , στα σπίτια σας , δείχνοντας και μιλώντας κάθε μέρα για το Covid19 και τους θανάτους . Δεν σας έδωσαν άλλη επιλογή από το θαύμα του εμβολιασμού – δεν το βρίσκετε πολύ περίεργο αυτό;
Προσέξτε προσεκτικά τα λόγια μου, για να ξεκαθαρίσω: – ο ιός υπάρχει και σκοτώνει, αν αισθάνεστε ασφαλείς από τον εμβολιασμό, τότε κάντε τον. Ωστόσο, ο αριθμός των θανάτων από Covid19 , που παρουσιάστηκε είναι μόνο το 40% του συνόλου που παρουσιάστηκε από παγκόσμιους φορείς και το υπόλοιπο 60%, ο θάνατος ήταν από ιστορικές ασθένειες που ήδη υπήρχαν στα θύματα .
” Οι νόμοι δεν μπορούν να δώσουν απόλυτη εξουσία σε κανέναν , ούτε να κολλήσουν ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη , διαφορετικά υπάρχει συνεργατισμός , ευκαιρία για την ανάπτυξη του οργανωμένου εγκλήματος , και πάνω απ’ όλα , επικρατεί αδικία . “
Επιτέλους , ο πληθυσμός πρέπει να ενωθεί , την ημέρα των εκλογών , να μην ψηφίζει πλέον αυτούς που είναι εναντίον σας .
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Prof. Jucelino Nobrega da Luz – Ερευνητής, επηρεαστής, ακτιβιστής και πνευματικός σύμβουλος

www.jucelinodaluz.com.br

JNL – JAPAN (jucelino.daluz.nom.br)

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: