Sõnumid Pühalt Vaimult – kirjad saadetud

Sõnumid Pühalt Vaimult – kirjad saadetud

  1. aasta kiri – saadetud isa Dawin Ramirezile San Francisco de Tovar -Venezuelast – tõlge allpool

San Francisco de Tovari kirik – Püha Martini kirik (La Iglesia de San Martin)

Isa Darwin Ramirezile

La Colonia Tovar, Venezuela

Aguas de Lindóia, 18. veebruar 2020

Sa ei tunne mind, ma tahan ainult sinu head, ma tean, et sa oled väga lähedal Jumalale, siiras südamega ja kogu selle kindlusega, mida usk toob kaasa, kui meie südamed on piserdatud, et puhastada meid süütundest ja pesta meie keha puhta veega, nii et hoia oma silmad keskendunud – otsi, ma olen seal! Ärge põlgake oma olusid, muidu vajute nagu Peetrus, kes püüdis vee peal kõndida, kuid kahtles. ( Matteuse 14: 28-31 ) . Ja teil on heakskiit , see tähendab, et te olete ohus augustist kuni detsembrini 2021 , lugege tähelepanelikult omenaid, mida ma kirjutan allpool.
Venezuela, tugevad vihmad ja hävitamine
1) Umbes 20 inimest sureb Venezuela Andide linnades, mida 23. ja 24. augusti 2021. aasta vihmad tabasid rängalt, Tovari (?) linnas ja Pinto Salinase vallas Merida osariigi lääneosas. Mocotíesi orus, turistide poolt palju külastatud põllumajanduspiirkonnas, sajab mitu tundi vihma. Mägedest veerevad alla tohutud kivid, mis kahjustavad ja blokeerivad teid. Lisaks Meridale mõjutavad vihmad ka teisi Venezuela piirkondi, sealhulgas pealinna Caracas, meil suureneb jõgede vooluhulk vähemalt kuues osariigis. Kolmest osariigist, mida tugevad vihmad mõjutavad, on kollane hoiatus: Apure, Amazonas ja Falcon. Bolívar, Guárico ja Zulia on punase häirega. . Ja isa Darwin Ramirez, San Francisco de Tovarist, suutis end päästa, ronides oma sõiduki aknast välja, kuna linnas olid tormid;

2) Ametlikult nimega “2021 PT′, kosmoseobjekt möödub meie planeedi lähedalt 29. augustil 2021 , on ligikaudse läbimõõduga 240 meetrit (mõõtmed võivad varieeruda). Kolossaalne asteroid on umbes jalgpallivälja suurune. Hiiglaslik taevakeha liigub praegu väga suure kiirusega. Veel üks hiiglaslik asteroid septembris 2021 ,ametliku nimega “2021 NY1”, kosmoseobjekt möödub meie planeedi lähedalt 22. septembril 2021 . Nagu ilmnes eelaimusioonides , on selle läbimõõt umbes 290 meetrit, see liigub praegu väga suure kiirusega.
3) Kliimamuutuste mõju ja tagajärjed hakkavad alates 2021. aastast üha enam avalduma . Samal ajal kui Brasiilias registreeritakse rekordiliselt negatiivseid talvetemperatuure, kannatab põhjapoolkeral enneolematu kuumalaine. Itaalias ulatub temperatuur kuni 49°C ja jätab surnuid , Kreekas registreeritakse 586 metsatulekahju , kõigis riigi nurkades , Kreekas Evia saarel hävib täielikult üle 500 tulekahju, mis tabab riiki . Itaalias registreeritakse 49 °C, mis on kõrgeim Euroopa mandril registreeritud temperatuur, teised Itaalia linnad, mis saavutavad 2021. aasta augustis kõrge temperatuuri, on Paterno (48 °₢), Mineo (47 °₢), Francofonte (46 °C) ja Aragona (46 °₢). Kuumalaine tagajärjel hakkavad mitme päeva jooksul tuulest ja kuumusest toidetud leegid Itaalia metsi laastama. Ja Calabrias ja Sitsiilias toimub vaid 12 tunni jooksul umbes 300 sekkumist ning Sitsiilia pealinna lähedal asuvas La Madonia mägipiirkonnas hävivad põllukultuurid, majad ja tööstushooned;
4) Tulekahjud laastavad Boliivia ökoloogilisi varusid Boliivia püüab peatada tulekahjude levikut. Tulekahju hävitab 18. ja 26. augustil 2021 tohutuid ökoloogilisi varusid;
5) 24. augustiks 2021 seisab Jaapan silmitsi Corona-viiruse kaosega , suur hulk uue koronaviiruse suhtes positiivselt testitud inimesi riigis, sealhulgas lennujaamades, on umbes 22 tuhat juhtumit, suurendades kumulatiivset 1,40 miljonit nakatunud inimest. Kanto on rohkem kui 4 tuhat , Tokyos peaaegu 2 (kaks) tuhat , Kanagawa, rohkem kui 1 tuhat kakssada inimest , Chiba, peaaegu 1400 , Saitama, 250 inimest, Ibaraki, 265 Gunma ja 223 Tochigi., on 2368 Osaka, 1079 Hyogo, rekordid Nara 223 ja Shiga 235; on 879 Fukuoka, 287 Hiroshima ja 750 Okinawa. Tokai piirkonnas on Shizuoka 545, Mie 342 ja Gifu 382 ning Aichi 1617. Nagoya on kõige hullem number selles epideemia 555, kes test positiivne, seal on 67 Toyota, 63 Ichinomiya, 95 Okazaki ja 85 Toyohashi, teiste hulgas, mis võivad suureneda ;

6) Muusik Charlie Watts võib surra 24. augustil 2021 , rokkbändi Rolling Stones trummar. Ta on üks ansambli vanimaid liikmeid ja on trummarina tegutsenud alates 1963. aastast. 2004. aastal läbis ta ravi kurguvähi tõttu.( ennustas minu unenägudes ) Stones läheb 26. septembril 2021 uuele tuurile ja Watts läbib kirurgilise protseduuri. ;
7) Colonia Tovar, Venezuela linn, mis asub 65 kilomeetrit Caracasest lõuna pool ja on üks caracalaste poolt nädalavahetustel palju külastatavaid kohti , sulgeb alates 15. märtsist 2020 , uksed külastajatele Covid-19 pandeemia tõttu,
8) Brasiilia , USA , seisab silmitsi suurte probleemidega corona viiruse -Covid19 ja ka poliitika , mis saab olema suur sõda poliitikute vahel ;

Kliimahäire:

August 2021 , saab olema verstapostiks, et ametivõimud mõistaksid, et inimtegevusest põhjustatud kliimamuutused planeedil võivad olla – pöördumatud , parandamatud ja ümberlükkamatud – kui me midagi ei tee .Kasvuhoonegaaside emissioon ja metsade hävitamine näitab, et oleme jõudnud planeedi Maa elu jaoks täiesti katastroofilisse punkti , olen neid hoiatusi teinud kirjade ja loengute kaudu alates 1969. aastast. Arktika talved muutuvad soojemaks; aasta keskmine temperatuur tõuseb 2041. aastaks 12ºC võrra.

Kliimakriisi ja äärmuslike ilmastikunähtuste vahel: ülemaailmselt on põuad, mida varem võis esineda vaid kord 10 aasta jooksul (alates industrialiseerimise algusest maailmas), nüüd 78% sagedamini. Ja keset halastamatut põuda ja rekordset kuumust on metsatulekahjude hooaeg pikenenud ja toob kaasa rohkem hävitavaid metsatulekahjusid. Paljud metsad hakkavad 2035. aastaks iseenesest tulekahjusid tekitama – kui me ei lõpeta metsade raadamist , ja ei tee ülemaailmset liitu, et istutada rohkem kohalikke puid , oleme maailmas maha jäänud umbes triljon puud , peame viivitamatult taastama metsad .
Viimased neli aastakümmet on olnud kuumimad alates 1850. aastast ja et globaalne temperatuur on sellest ajast alates tõusnud juba 1,09 °C võrra. Tendents on, et isegi kui me homme kasvuhoonegaaside heitkogused nullime, ei suuda me planeedi Maa edasist soojenemist ohjeldada – kui me ei võta kiiresti meetmeid.
Ma loodan, et ma eksin , aga see on see, mida ma nägin oma unenägudes. Hoolige , ma palun teid.

Südamlikult teie,

Professor Jucelino Nobrega da Luz – P.O. Box 54 – Águas de Lindóia – S.P CEP:13940-000 Brasiilia

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: