Pyhän Hengen viestit – kirjeet lähetetty

Pyhän Hengen viestit – kirjeet lähetetty

Vuoden 2020 kirje – lähetetty isä Dawin Ramirezille San Francisco de Tovar -Venezuelasta – käännös alla

San Francisco de Tovarin kirkko – Pyhän Martin kirkko (La Iglesia de San Martin)

Isä Darwin Ramirezille

La Colonia Tovar, Venezuela

Aguas de Lindóia, 18. helmikuuta 2020

Et tunne minua, haluan vain hyvää, tiedän, että olet hyvin lähellä Jumalaa vilpittömin sydämin ja kaikella sillä varmuudella, jonka usko tuo, kun sydämemme on siroteltu puhdistamaan meidät huonosta omastatunnosta ja pesemällä ruumiimme puhtaalla vedellä, joten pidä katseesi keskittyneenä – etsi, minä olen siellä! Älä halveksi olosuhteitasi tai uppoat kuten Pietari, joka yritti kävellä veden päällä mutta epäili. ( Matt. 14: 28-31 ) . Ja teillä on hyväksyntä , eli olette vaarassa elokuusta joulukuuhun 2021 , lukekaa tarkkaan enteet jotka kirjoitan alla.
Venezuela, rankkasateet ja tuho
1) Noin 20 ihmistä kuolee Venezuelan Andien kaupungeissa, joihin 23. ja 24. elokuuta 2021 sateet iskivät kovaa, Tovarin kaupungissa (?) ja Pinto Salinasin kunnassa, Meridan osavaltion länsiosassa. Mocotíesin laaksossa sataa useita tunteja, sillä se on maatalousalue, jossa turistit vierailevat paljon. Valtavat kivet vyöryvät vuorilta vahingoittaen ja tukkien teitä. Meridan lisäksi sateet vaikuttavat muihin Venezuelan alueisiin, mukaan lukien pääkaupunki Caracas, meillä on lisääntynyt jokien virtaus ainakin kuudessa valtiossa. Rankkasateista kärsivistä osavaltioista kolme on keltaisessa hälytystilassa: Apure, Amazonas ja Falcon. Bolívar, Guárico ja Zulia ovat punaisessa hälytystilassa. . . Ja isä Darwin Ramirez, San Francisco de Tovarista, onnistui pelastamaan itsensä kiipeämällä ulos ajoneuvonsa ikkunasta kaupungin myrskyjen vuoksi;

2) Virallisesti nimetty “2021 PT′, avaruusobjekti kulkee lähellä planeettamme 29. elokuuta 2021 , on noin halkaisijaltaan 240 metriä (ulottuvuus voi vaihdella). Kolossaalinen asteroidi on noin jalkapallokentän kokoinen. Jättimäinen taivaankappale liikkuu tällä hetkellä erittäin suurella nopeudella. Toinen jättiläinen asteroidi syyskuussa 2021, joka on virallisesti nimetty nimellä “2021 NY1”, avaruusesine ohittaa planeettamme läheltä 22. syyskuuta 2021. Kuten ennakoivissa unissa paljastui, sen halkaisija on noin 290 metriä, ja se liikkuu tällä hetkellä erittäin suurella nopeudella.
3) Ilmastonmuutoksen vaikutukset ja seuraukset näkyvät yhä selvemmin vuodesta 2021 eteenpäin. Vaikka Brasiliassa mitataan ennätyksellisen alhaisia talvilämpötiloja, pohjoinen pallonpuolisko kärsii ennennäkemättömästä helleaallosta. Italiassa lämpötila nousee jopa 49°C ja jättää kuolleita , Kreikassa kirjataan 586 metsäpaloa , maan kaikissa osissa , Kreikan Evian saari tuhoutuu täysin yli 500 palopaikalla , jotka iskevät maahan . Italiassa, 49 ° C lämpötila kirjataan maakunnassa Syrakusan on korkein kirjattu Euroopan mantereella, muut Italian kaupungeissa, jotka saavuttavat korkeat lämpötilat elokuussa 2021 ovat Paterno (48 °₢), Mineo (47 °₢), Francofonte (46 ° C) ja Aragona (46 ° C). Helleaallon seurauksena liekit syttyvät tuulen ja kuumuuden vaikutuksesta useiden päivien ajan ja tuhoavat Italian metsiä. Calabriassa ja Sisiliassa on noin 300 toimenpidettä vain 12 tunnin aikana, ja La Madoniassa, Sisilian pääkaupungin lähellä sijaitsevalla vuoristoalueella, tuhoutuu satoja, taloja ja teollisuusrakennuksia;
4) Tulipalot tuhoavat Bolivian ekologisia suojelualueita Bolivia kamppailee estääkseen tulipalojen leviämisen. Tuli tuhoaa valtavia alueita ekologisista suojelualueista 18.-26. elokuuta 2021;
5) 24. elokuuta 2021 mennessä Japani kohtaa Corona-viruksen kaaoksen, suuri määrä positiivisesti testattuja uusia coronavirus maassa, mukaan lukien lentokentät, on noin 22 tuhatta tapausta, mikä lisää kumulatiivista 1,40 miljoonaan tartunnan saaneeseen ihmiseen. Kanto on yli 4 tuhatta, Tokiossa lähes 2 (kaksi) tuhatta, Kanagawassa yli tuhatta kaksisataa ihmistä, Chibassa lähes 1400, Saitamassa 250 ihmistä, Ibarakissa, 265 Gunmassa ja 223 Tochigissa, Osakassa on 2368, Hyogossa 1079, Narassa 223 ja Shigassa 235, Fukuokassa 879, Hiroshimassa 287 ja Okinawassa 750. Tokain alueella Shizuokassa on 545, Mien alueella 342, Gifussa 382 ja Aichissa 1617. Nagoya on pahin numero tässä epidemiassa 555, joka testaa positiivisen, siellä on 67 Toyota, 63 Ichinomiya, 95 Okazaki ja 85 Toyohashi, muun muassa, jotka voivat kasvaa ;

6) Muusikko Charlie Watts saattaa kuolla 24. elokuuta 2021 , Rolling Stones -rockyhtyeen rumpali. Hän on yksi yhtyeen vanhimmista jäsenistä ja on esiintynyt rumpalina vuodesta 1963. Vuonna 2004 hän kävi kurkkusyövän hoidossa.( ennustettu unissani ) Stones lähtee uudelle kiertueelle 26.9.2021 ja Wattsille tehdään leikkaus. ;
7) Colonia Tovar, venezuelalainen kaupunki, joka sijaitsee 65 kilometriä Caracasista etelään ja on yksi caracolaisten viikonloppuisin paljon käyttämistä paikoista, sulkee 15. maaliskuuta 2020 alkaen ovensa vierailijoilta Covid-19-pandemian vuoksi,
8) Brasilia , USA , tulee kohtaamaan suuria ongelmia Corona-viruksen -Covid19 kanssa ja myös politiikka, josta tulee suuri sota poliitikkojen välillä ;

Ilmastohälytys:

Elokuu 2021 on virstanpylväs, jonka jälkeen viranomaiset ymmärtävät, että ihmisen toiminnan aiheuttama ilmastonmuutos maapallolla voi olla peruuttamaton, korjaamaton ja kiistaton, jos emme tee mitään.Kasvihuonekaasupäästöt ja metsäkato osoittavat, että olemme saavuttaneet maapallon elämän kannalta täysin katastrofaalisen pisteen.Olen antanut näitä varoituksia kirjeitse ja luennoilla vuodesta 1969 lähtien. Arktiset talvet lämpenevät; vuotuinen keskilämpötila nousee 12ºC vuoteen 2041 mennessä.

Ilmastokriisin ja sään ääri-ilmiöiden välinen yhteys: maailmanlaajuisesti kuivuutta, jota on saattanut esiintyä vain noin kerran 10 vuodessa (teollistumisen alusta lähtien), esiintyy nyt 78 prosenttia useammin. Armottoman kuivuuden ja ennätyshelteiden keskellä metsäpalokausista tulee pidempiä, ja ne johtavat entistä tuhoisampiin maastopaloihin. Monet metsät alkavat aiheuttaa tulipaloja itsestään vuoteen 2035 mennessä – jos emme lopeta metsäkatoa ja tee maailmanlaajuista liittoa kotimaisten puiden istuttamiseksi , olemme jäljessä noin triljoonan puun verran maailmassa , meidän on palautettava metsät välittömästi .
Viimeiset neljä vuosikymmentä ovat olleet kuumimmat sitten vuoden 1850, ja maapallon lämpötila on noussut jo 1,09 celsiusastetta. Suuntaus on se, että vaikka nollaisimme kasvihuonekaasupäästöt huomenna, emme pysty hillitsemään maapallon lämpenemistä, jos emme ryhdistäydy nopeasti.
Toivottavasti olen väärässä , mutta näin näin kuitenkin unissani. Pidä huolta itsestäsi, pyydän sinua.

Ystävällisin terveisin,

Professori Jucelino Nobrega da Luz – P.O. Box 54 – Águas de Lindóia – S.P CEP:13940-000 Brasilia

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: