Meddelanden från den Helige Ande – brev skickade

Meddelanden från den Helige Ande – brev skickade

2020 Brev – skickat till fader Dawin Ramirez från San Francisco de Tovar -Venezuela – översättning nedan

Kyrkan i San Francisco de Tovar – Sankt Martins kyrka (La Iglesia de San Martin)

Till fader Darwin Ramirez

La Colonia Tovar, Venezuela

Aguas de Lindóia, 18 februari 2020

Du känner mig inte, jag vill bara ditt bästa, jag vet att du är mycket nära Gud med ett uppriktigt hjärta och med all den säkerhet som tron ger, att våra hjärtan bestänks för att rena oss från ett dåligt samvete och att våra kroppar tvättas med rent vatten, så håll ögonen fokuserade – sök, jag är där! Förkasta inte dina omständigheter, annars kommer du att sjunka ner som Petrus när han försökte gå på vatten men tvivlade. ( Matteus 14: 28-31 ) . Och du kommer att få ett godkännande, det vill säga du kommer att vara i fara från augusti till december 2021, läs noga de tecken som jag skriver nedan.
Venezuela, kraftiga regn och förstörelse
1) Omkring 20 personer kommer att dö i Venezuelas andinska städer som drabbats hårt av regnen den 23 och 24 augusti 2021, i staden Tovar (?) och i kommunen Pinto Salinas, i västra delen av delstaten Merida. Det kommer att regna i flera timmar i Mocotíes-dalen, ett jordbruksområde som är mycket besökt av turister. Stora stenar kommer att rulla ner från bergen och skada och blockera vägar. Förutom Merida kommer regnet att påverka andra regioner i Venezuela, inklusive huvudstaden Caracas, och vi kommer att få ett ökat flöde av floder i minst sex delstater. Av de delstater som kommer att drabbas av kraftiga regn kommer tre att ha gul beredskap: Apure, Amazonas och Falcon. Bolívar, Guárico och Zulia är i högsta beredskap. Fader Darwin Ramirez från San Francisco de Tovar lyckades rädda sig själv genom att klättra ut genom fönstret på sitt fordon på grund av stormarna i staden;

2) Rymdobjektet, som officiellt heter “2021 PT”, kommer att passera nära vår planet den 29 augusti 2021 och har en ungefärlig diameter på 240 meter (dimensionen kan variera). Den kolossala asteroiden är ungefär lika stor som en fotbollsplan. Den gigantiska himlakroppen färdas för närvarande i mycket hög hastighet. En annan jätteasteroid kommer att passera nära vår planet den 22 september 2021, officiellt kallad “2021 NY1”. Den har en diameter på cirka 290 meter, vilket avslöjades i drömmarna, och den färdas för närvarande i mycket hög hastighet.
3) Klimatförändringens effekter och konsekvenser kommer att visa sig allt tydligare från och med år 2021 . Medan rekordlånga negativa vintertemperaturer kommer att registreras i Brasilien, kommer det norra halvklotet att drabbas av en värmebölja utan motstycke. I Italien kommer temperaturen att nå upp till 49°C och lämna döda , i Grekland kommer 586 skogsbränder att registreras i alla hörn av landet , ön Evia i Grekland kommer att förstöras helt med de mer än 500 brandhärdar som kommer att drabba landet . I Italien kommer 49 °C att uppmätas i provinsen Syracuse, vilket kommer att vara den högsta temperaturen som uppmätts på den europeiska kontinenten, andra italienska städer som kommer att nå höga temperaturer i augusti 2021 är Paterno (48 °₢), Mineo (47 °₢), Francofonte (46 °C) och Aragona (46 °C). Som en följd av värmeböljan kommer lågorna under flera dagar att drivas av vinden och hettan att härja i de italienska skogarna. I Kalabrien och Sicilien kommer omkring 300 insatser att ske på bara 12 timmar och i La Madonia, en bergsregion nära Siciliens huvudstad, kommer grödor, hus och industribyggnader att förstöras;
4) Bränder kommer att ödelägga ekologiska reservat i Bolivia Bolivia kommer att kämpa för att stoppa bränderna från att sprida sig. Mellan den 18 och 26 augusti 2021 kommer branden att ödelägga stora områden av ekologiska reservat;
5) Den 24 augusti 2021 kommer Japan att stå inför kaoset av Corona-virus , ett stort antal positivt testade för det nya coronaviruset i landet, inklusive flygplatser, kommer att vara cirka 22 tusen fall, vilket ökar det kumulativa antalet till 1,40 miljoner smittade personer. I Kanto kommer det att finnas mer än 4 000 personer, i Tokyo nästan 2 (två) 000, i Kanagawa mer än 1 000 200 personer, i Chiba nästan 1 400, i Saitama 250 personer, i Ibaraki 265 i Gunma och 223 i Tochigi, i Osaka 2 368, i Hyogo 1 079, i Nara 223 och i Shiga 235, i Fukuoka 879, i Hiroshima 287 och i Okinawa 750 personer. I Tokai-regionen kommer det att finnas 545 i Shizuoka, 342 i Mie, 382 i Gifu och 1 617 i Aichi. Nagoya kommer att vara den värsta siffran i denna epidemi med 555 som kommer att testa positivt, det kommer att finnas 67 i Toyota, 63 i Ichinomiya, 95 i Okazaki och 85 i Toyohashi, bland andra som kan öka ;

6) Musikern Charlie Watts kan dö den 24 augusti 2021, trummis i rockbandet Rolling Stones. Han är en av de äldsta medlemmarna i ensemblen och har uppträtt som trummis sedan 1963. År 2004 genomgick han behandling för halscancer.( förutsagt i mina drömmar ) The Stones ska ut på en ny turné den 26 september 2021 och Watts kommer att genomgå ett kirurgiskt ingrepp. ;
7) Colonia Tovar, en venezuelansk stad som ligger 65 kilometer söder om Caracas och som är en av de platser som är mycket besökt under helgerna av Caracans , kommer från och med den 15 mars 2020 att stänga dörrarna för besökare på grund av Covid-19-pandemin,
8) Brasilien, USA, kommer att få stora problem med coronaviruset -Covid19 och även politiken som kommer att bli ett stort krig mellan politiker;

Klimatlarm:

Augusti 2021 kommer att bli en milstolpe för myndigheterna att förstå att klimatförändringarna som orsakas av människans agerande på planeten kan vara oåterkalleliga, ohjälpliga och ovedersägliga om vi inte gör något.Utsläppen av växthusgaser och avskogningen visar att vi har nått en absolut katastrofal punkt för livet på planeten jorden.Jag har varnat för detta genom brev och föreläsningar sedan 1969. De arktiska vintrarna blir allt varmare; den årliga medeltemperaturen kommer att stiga med 12ºC fram till 2041.

Punkterna mellan klimatkrisen och extrema väderförhållanden: Globalt sett inträffar torka, som kanske bara inträffade en gång vart tionde år eller så (sedan början av industrialiseringen i världen), nu 78 procent oftare. Och med obeveklig torka och rekordvärme kommer skogsbrandsäsongerna att bli längre, vilket kommer att leda till mer destruktiva skogsbränder. Många skogar kommer att börja skapa bränder på egen hand år 2035 – om vi inte stoppar avskogningen och skapar en global union för att plantera fler inhemska träd, släpar vi efter med omkring en biljon träd i världen, vi måste återställa skogarna omedelbart.
De senaste fyra decennierna har varit de varmaste sedan 1850 och den globala temperaturen har redan ökat med 1,09 °C sedan dess. Tendensen är att även om vi i morgon eliminerar utsläppen av växthusgaser kommer vi inte att kunna begränsa den fortsatta uppvärmningen av jorden – om vi inte tar oss samman snabbt.
Jag hoppas att jag har fel, men det är vad jag såg i mina drömmar. Var försiktig, jag ber er.

Med vänliga hälsningar,

Professor Jucelino Nobrega da Luz – P.O. Box 54 – Águas de Lindóia – S.P CEP:13940-000 Brasil

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: