Berichten van de Heilige Geest – brieven verzonden

Berichten van de Heilige Geest – brieven verzonden

2020 Brief – verzonden naar pater Dawin Ramirez uit San Francisco de Tovar -Venezuela – vertaling hieronder

Kerk in San Francisco de Tovar – Kerk van San Martin (La Iglesia de San Martin)

Aan Vader Darwin Ramirez

La Colonia Tovar, Venezuela

Aguas de Lindóia, 18 februari 2020

U kent mij niet , ik wil alleen uw welzijn , ik weet dat u zeer dicht bij God bent met een oprecht hart en met alle zekerheid die het geloof met zich meebrengt, ons hart laten besprenkelen om ons te reinigen van een schuldig geweten en ons lichaam wassen met zuiver water, dus houd uw ogen gericht – zoek, ik ben er! Veracht je omstandigheden niet of je zult zinken zoals Petrus toen hij probeerde op water te lopen maar twijfelde. ( Mattheus 14: 28-31 ) . En u zult een goedkeuring hebben , dat wil zeggen u zult in gevaar zijn van augustus tot december 2021 , lees aandachtig de voortekens die ik hieronder schrijf.
Venezuela, zware regens en verwoesting
1) Ongeveer 20 mensen zullen omkomen in steden in de Andes van Venezuela, die hard getroffen zijn door de regens van 23 en 24 augustus 2021, in de stad Tovar (?) en in de gemeente Pinto Salinas, in het westen van de staat Merida. In de Mocotíes-vallei, een landbouwgebied dat veel door toeristen wordt bezocht, zal het enkele uren lang regenen. Enorme rotsblokken zullen van de bergen rollen en de wegen beschadigen en blokkeren. Naast Merida zullen de regens ook andere regio’s van Venezuela treffen, waaronder de hoofdstad Caracas. In ten minste zes staten zal het debiet van de rivieren toenemen. Van de deelstaten die door de zware regens zullen worden getroffen, geldt voor drie deelstaten geel alarm: Apure, Amazonas en Falcon. Bolívar, Guárico en Zulia staan op rood alarm. . . En pater Darwin Ramirez, uit San Francisco de Tovar, wist zich te redden door uit het raam van zijn voertuig te klimmen als gevolg van het noodweer in de stad ;

2) Officieel genaamd ‘2021 PT′, het ruimte object zal dicht bij onze planeet passeren op 29 augustus 2021 , heeft een geschatte diameter van 240 meter (afmetingen kunnen variëren). De kolossale asteroïde is ongeveer zo groot als een voetbalveld. Het reusachtige hemellichaam reist momenteel met zeer hoge snelheid. Een andere gigantische asteroïde in de maand september 2021, officieel genaamd als ‘2021 NY1′, zal het ruimteobject dicht bij onze planeet passeren op 22 september 2021. Zoals onthuld in de voorgevoelige dromen , heeft het een diameter van ongeveer 290 meter, het reist momenteel met zeer hoge snelheid.
3) De effecten en gevolgen van de klimaatverandering zullen vanaf het jaar 2021 steeds duidelijker merkbaar worden. Terwijl in Brazilië recordbrekende negatieve wintertemperaturen zullen worden geregistreerd, zal het noordelijk halfrond te lijden hebben onder een ongekende hittegolf. In Italië zullen de temperaturen oplopen tot 49°C en zullen doden vallen , in Griekenland zullen 586 bosbranden worden geregistreerd , in alle hoeken van het land , het eiland Evia in Griekenland zal volledig worden verwoest door de meer dan 500 brandhaarden die het land zullen treffen . In Italië zal de temperatuur van 49 °C in de provincie Syracuse de hoogste zijn die op het Europese continent is geregistreerd. Andere Italiaanse steden die in augustus 2021 hoge temperaturen zullen bereiken, zijn Paterno (48 °₢), Mineo (47 °₢), Francofonte (46 °C) en Aragona (46 °C). Als gevolg van de hittegolf zullen gedurende verscheidene dagen vlammen, aangewakkerd door wind en hitte, de Italiaanse bossen teisteren. In Calabrië en Sicilië zullen in slechts 12 uur ongeveer 300 interventies plaatsvinden en in La Madonia, een bergachtige streek in de buurt van de Siciliaanse hoofdstad, zullen oogsten, huizen en bedrijfsgebouwen worden verwoest;
4) Branden zullen ecologische reserves in Bolivia verwoesten Bolivia zal moeite hebben om de verspreiding van de branden tegen te houden. Het vuur zal tussen 18 en 26 augustus 2021 grote delen van de ecologische reservaten verwoesten;
5) Tegen 24 augustus 2021 , Japan zal worden geconfronteerd met de chaos van Corona virus , een hoog aantal positief getest voor de nieuwe coronavirus in het land met inbegrip van luchthavens zal ongeveer 22 duizend gevallen , verhoging van de cumulatieve tot 1,40 miljoen mensen besmet. In Kanto zal meer dan 4 duizend, in Tokyo bijna 2 (twee ) duizend, in Kanagawa, meer dan 1 duizend tweehonderd mensen, in Chiba, bijna 1400, in Saitama, 250 mensen, in Ibaraki, 265 in Gunma en 223 in Tochigi., zal 2.368 in Osaka, 1.079 in Hyogo, records in Nara met 223 en in Shiga met 235; zal 879 in Fukuoka, 287 in Hiroshima en 750 in Okinawa. In de regio Tokai zullen dat er 545 zijn in Shizuoka, 342 in Mie en records in Gifu met 382 en in Aichi met 1.617. Nagoya zal het ergste aantal in deze epidemie met 555 die positief zullen testen, er zullen 67 in Toyota, 63 in Ichinomiya, 95 in Okazaki en 85 in Toyohashi, onder anderen die kunnen toenemen ;

6) Muzikant Charlie Watts overlijdt mogelijk op 24 augustus 2021 , drummer van de rockband Rolling Stones. Hij is een van de oudste leden van het ensemble en treedt al sinds 1963 op als drummer. In 2004 onderging hij een behandeling tegen keelkanker. ( voorspeld in mijn dromen ) The Stones gaan op 26 september 2021 op een nieuwe tournee en Watts zal een chirurgische ingreep ondergaan. ;
7) Colonia Tovar, een Venezolaans stadje 65 kilometer ten zuiden van Caracas en een van de plaatsen die in het weekend druk bezocht worden door Caracanen, sluit vanaf 15 maart 2020 de deuren voor bezoekers vanwege de Covid-19 pandemie,
8) Brazilië , de VS , zal worden geconfronteerd met grote problemen met coronavirus -Covid19 en ook de politiek die een grote oorlog tussen politici zal zijn;

Klimaatalarm:

Augustus 2021 , zal de mijlpaal voor de autoriteiten om te begrijpen Klimaatverandering veroorzaakt door menselijk handelen op de planeet zou kunnen zijn – onomkeerbaar , onherstelbaar en onweerlegbaar – als we niets doen . De uitstoot van broeikasgassen en ontbossing , toont aan dat we hebben bereikt een absoluut rampzalig punt voor het leven op de planeet aarde , heb ik het maken van deze waarschuwingen door middel van brieven en lezingen sinds 1969 . Arctische winters worden warmer; de gemiddelde jaarlijkse temperatuur zal tegen 2041 met 12ºC stijgen

De verbanden tussen de klimaatcrisis en extreem weer: wereldwijd komen droogtes, die zich misschien maar om de 10 jaar of zo voordeden (sinds het begin van de industrialisering in de wereld), nu 78% vaker voor. Door de aanhoudende droogte en de recordhitte zullen de bosbrandseizoenen langer worden, met meer verwoestende bosbranden tot gevolg. Veel bossen zullen tegen 2035 uit zichzelf beginnen te branden – als we de ontbossing niet stoppen , en een wereldwijde unie maken voor het planten van meer inheemse bomen , hebben we een achterstand van ongeveer een biljoen bomen in de wereld , we moeten de bossen onmiddellijk herstellen .
De laatste vier decennia zijn de warmste geweest sinds 1850 en de mondiale temperatuur is sindsdien al met 1,09° C gestegen. De trend is dat zelfs als we morgen de uitstoot van broeikasgassen tot nul terugbrengen, we niet in staat zullen zijn de verdere opwarming van de planeet Aarde binnen de perken te houden – als we niet snel orde op zaken stellen.
Ik hoop dat ik het mis heb , maar , dat is wat ik zag in mijn dromen . Wees voorzichtig , ik smeek het je .

Met vriendelijke groet,

Professor Jucelino Nobrega da Luz – P.O. Box 54 – Águas de Lindóia – S.P CEP:13940-000 Brasil

Publicado por JUCELINO NOBREGA DA LUZ

Jucelino Nóbrega da Luz, É escritor, ambientalista , orientador espiritual, visionário de grande credibilidade no mundo , apresentado em alguns meios de comunicação de massa no Brasil , Hong Kong , Japão, França , EUA , como um profeta que pode fazer previsões por meio de sonhos (sonhos lúcidos). Nasceu em Floriano, Maringá, Estado do Paraná. Brasil .Considerado um profeta da era moderna, orientador espiritual . .Tem um trabalho em favor da humanidade , proteção ambiental e da preservação do planeta . ジュセリーノノブレガダルス、 彼は作家、環境保護主義者、精神的顧問であり、世界で大きな信頼を築く先見の明を持っており、夢(明晰夢)を通して予測を行うことができる預言者として、ブラジル、香港、日本、フランス、米国のいくつかのマスメディアで紹介されています。 パラナ州マリンガのフロリアーノに生まれる。 ブラジル。現代の預言者、スピリチュアルガイドと見なされます。 。人類、環境保護、地球の保全に有利な働きをしています。 Jucelino Nóbrega da Luz, He is a writer, environmentalist, spiritual advisor, visionary of great credibility in the world, presented in some mass media in Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, as a prophet who can make predictions through dreams (lucid dreams) . Born in Floriano, Maringá, State of Paraná. Brazil. Considered a prophet of the modern era, spiritual guide. He has a job in favor of humanity, environmental protection and the preservation of the planet. Жуселино Нобрега да Луз, Он писатель, защитник окружающей среды, духовный наставник, провидец, пользующийся большим доверием в мире, представленный в некоторых средствах массовой информации в Бразилии, Гонконге, Японии, Франции, США как пророк, который может делать предсказания через сны (осознанные сны). Родился в Флориано, Маринга, штат Парана. Бразилия Считается пророком современной эпохи, духовным наставником. .Он работает на благо человечества, защиты окружающей среды и сохранения планеты. Jucelino Nóbrega da Luz, 그는 작가, 환경 운동가, 영적 고문, 세계에서 위대한 신뢰의 비전가이며, 꿈 (자각몽)을 통해 예언을 할 수있는 예언자로 브라질, 홍콩, 일본, 프랑스, ​​미국의 일부 대중 매체에 발표되었습니다. 파라나 주 마링가의 플로리 아노 출생. 브라질 : 현대 시대의 선지자, 영적 인도자로 간주됩니다. . 인류, 환경 보호 및 지구 보존을 위해 일하고 있습니다. Jucelino Nóbrega da Luz, C'est un écrivain, environnementaliste, conseiller spirituel, visionnaire d'une grande crédibilité dans le monde, présenté dans certains médias de masse au Brésil, Hong Kong, Japon, France, USA, comme un prophète capable de faire des prédictions à travers les rêves (rêves lucides). Né à Floriano, Maringá, État du Paraná. Brésil, considéré comme un prophète de l'ère moderne, guide spirituel. .Ouvre en faveur de l'humanité, de la protection de l'environnement et de la préservation de la planète. JucelinoNóbregada Luz, 他是一位作家,环境保护主义者,精神顾问,具有远见卓识的世界,曾在巴西,香港,日本,法国,美国的一些大众媒体上作过演讲,他是先知,可以通过梦(清醒的梦)做出预测。 出生于巴拉那州马林加的弗洛里亚诺。 巴西:被视为现代的先知,属灵向导。 致力于人类,环境保护和地球的保护。 Jucelino Nóbrega da Luz, Es escritor, ambientalista, asesor espiritual, visionario de gran credibilidad en el mundo, presentado en algunos medios de comunicación de Brasil, Hong Kong, Japón, Francia, Estados Unidos, como un profeta que puede hacer predicciones a través de los sueños (sueños lúcidos). Nacido en Floriano, Maringá, Estado de Paraná. Brasil Considerado profeta de la era moderna, guía espiritual. .Ha trabajado a favor de la humanidad, la protección del medio ambiente y la preservación del planeta. जुसेलिनो नोब्रेगा दा लूज़, वह एक लेखक, पर्यावरणविद्, आध्यात्मिक सलाहकार, दुनिया में महान विश्वसनीयता के दूरदर्शी, ब्राजील, हांगकांग, जापान, फ्रांस, संयुक्त राज्य अमेरिका में कुछ बड़े पैमाने पर मीडिया में प्रस्तुत किए गए एक पैगंबर हैं जो सपनों के माध्यम से भविष्यवाणियां कर सकते हैं (आकर्षक सपने)। फ्लोरानो, मारिंगा, पराना राज्य में जन्मे। ब्राजील। आधुनिक युग, आध्यात्मिक मार्गदर्शक का पैगंबर माना जाता है। .हास मानवता, पर्यावरण संरक्षण और ग्रह के संरक्षण के पक्ष में काम करता है। Jucelino Nóbrega da Luz, È scrittore, ambientalista, consigliere spirituale, visionario di grande credibilità nel mondo, presentato in alcuni mass media in Brasile, Hong Kong, Giappone, Francia, USA, come un profeta che può fare previsioni attraverso i sogni (sogni lucidi). Nato a Floriano, Maringá, Stato del Paraná. Brasile Considerato un profeta dell'era moderna, guida spirituale. . Opera a favore dell'umanità, della protezione ambientale e della salvaguardia del pianeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Brezilya, Hong Kong, Japonya, Fransa, ABD'deki bazı kitle iletişim araçlarında rüyalar (berrak rüyalar) yoluyla tahminlerde bulunabilen bir peygamber olarak sunulan, dünyadaki büyük güvenilirliğe sahip bir yazar, çevreci, ruhani danışman, vizyonerdir. Floriano, Maringá, Paraná Eyaleti'nde doğdu. Brezilya Modern çağın bir peygamberi olarak kabul edildi, ruhani rehber. .İnsanlık, çevrenin korunması ve gezegenin korunması için çalışır. Jucelino Nóbrega da Luz, เขาเป็นนักเขียนนักสิ่งแวดล้อมที่ปรึกษาด้านจิตวิญญาณผู้มีวิสัยทัศน์ที่มีความน่าเชื่อถือสูงในโลกซึ่งนำเสนอในสื่อมวลชนบางแห่งในบราซิลฮ่องกงญี่ปุ่นฝรั่งเศสสหรัฐอเมริกาในฐานะนักพยากรณ์ที่สามารถทำนายผ่านความฝัน (ความฝันที่ชัดเจน) เกิดใน Floriano, Maringá, State of Paraná บราซิลถือเป็นศาสดาแห่งยุคสมัยใหม่คู่มือจิตวิญญาณ ทำงานเพื่อประโยชน์ของมนุษยชาติการปกป้องสิ่งแวดล้อมและการรักษาโลกใบนี้ Jucelino Nóbrega da Luz, Ia adalah seorang penulis, pemerhati lingkungan, penasehat spiritual, visioner dengan kredibilitas besar di dunia, dihadirkan di beberapa media massa di Brazil, Hongkong, Jepang, Perancis, USA, sebagai seorang nabi yang dapat meramal melalui mimpi (lucid dream). Lahir di Floriano, Maringá, Negara Bagian Paraná. Brazil Dianggap sebagai nabi zaman modern, pembimbing spiritual. . Telah bekerja untuk kemanusiaan, perlindungan lingkungan dan pelestarian planet Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøverner, åndelig rådgiver, visjonær om stor troverdighet i verden, presentert i noen massemedier i Brasil, Hong Kong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan komme med spådommer gjennom drømmer (klare drømmer). Født i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasil. Betraktet som en profet fra den moderne tid, åndelig guide. .Har arbeidet til fordel for menneskeheten, miljøvern og bevaring av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, Er ist ein Schriftsteller, Umweltschützer, spiritueller Berater, Visionär von großer Glaubwürdigkeit in der Welt, der in einigen Massenmedien in Brasilien, Hongkong, Japan, Frankreich und den USA als Prophet vorgestellt wird, der Vorhersagen durch Träume treffen kann (klare Träume). Geboren in Floriano, Maringá, Bundesstaat Paraná. Brasilien. Gilt als Prophet der Neuzeit, als spiritueller Führer. Hat sich für die Menschheit, den Umweltschutz und die Erhaltung des Planeten eingesetzt. Jucelino Nóbrega da Luz Jest pisarzem, ekologiem, doradcą duchowym, wizjonerem o dużej wiarygodności w świecie, przedstawianym w niektórych środkach masowego przekazu w Brazylii, Hongkongu, Japonii, Francji, USA, jako prorok, który potrafi przepowiadać przez sny (świadome sny). Urodzony w Floriano, Maringá, w stanie Paraná. Brazylia, uważana za proroka współczesności, duchowego przewodnika. . Działa na rzecz ludzkości, ochrony środowiska i planety. Jucelino Nóbrega da Luz, Hij is een schrijver, milieuactivist, spiritueel adviseur, visionair met grote geloofwaardigheid in de wereld, gepresenteerd in sommige massamedia in Brazilië, Hong Kong, Japan, Frankrijk, VS, als een profeet die voorspellingen kan doen door middel van dromen (lucide dromen). Geboren in Floriano, Maringá, staat Paraná. Brazilië Beschouwd als een profeet van de moderne tijd, spirituele gids. . Heeft zich ingezet voor de mensheid, de bescherming van het milieu en het behoud van de planeet. Jucelino Nóbrega da Luz, Siya ay isang manunulat, pangkapaligiran, tagapayo sa espiritu, tagatingin ng dakilang kredibilidad sa buong mundo, na ipinakita sa ilang mass media sa Brazil, Hong Kong, Japan, France, USA, bilang isang propeta na maaaring gumawa ng mga hula sa pamamagitan ng mga pangarap (malaswang pangarap). Ipinanganak sa Floriano, Maringá, Estado ng Paraná. Brazil. Itinuring na isang propeta ng modernong panahon, patnubay sa espiritu. .Nagtrabaho sa pabor sa sangkatauhan, proteksyon sa kapaligiran at pangangalaga ng planeta. Jucelino Nóbrega da Luz, Είναι συγγραφέας, περιβαλλοντολόγος, πνευματικός σύμβουλος, οραματιστής μεγάλης αξιοπιστίας στον κόσμο, παρουσιάζεται σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, ως προφήτης που μπορεί να κάνει προβλέψεις μέσω των ονείρων (διαυγή όνειρα). Γεννήθηκε στο Floriano, Maringá, Πολιτεία της Παρανάς. Βραζιλία. Θεωρείται προφήτης της σύγχρονης εποχής, πνευματικός οδηγός. Έχει εργαστεί υπέρ της ανθρωπότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης του πλανήτη. Jucelino Nóbrega da Luz, Han er en forfatter, miljøforkæmper, åndelig rådgiver, visionær med stor troværdighed i verden, præsenteret i nogle massemedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrig, USA, som en profet, der kan forudsige gennem drømme (klare drømme). Født i Floriano, Maringá, Paraná. Brasilien. Betragtes som en profet i den moderne tid, åndelig vejledning. .Har arbejdet til fordel for menneskeheden, miljøbeskyttelse og bevarelse af planeten. ஜூசெலினோ நெப்ரிகா டா லூஸ், அவர் ஒரு எழுத்தாளர், சுற்றுச்சூழல் ஆர்வலர், ஆன்மீக ஆலோசகர், உலகில் பெரும் நம்பகத்தன்மை கொண்ட தொலைநோக்கு பார்வையாளர், பிரேசில், ஹாங்காங், ஜப்பான், பிரான்ஸ், அமெரிக்கா ஆகிய நாடுகளில் சில வெகுஜன ஊடகங்களில் கனவுகள் (தெளிவான கனவுகள்) மூலம் கணிப்புகளைச் செய்யக்கூடிய ஒரு தீர்க்கதரிசியாக வழங்கப்படுகிறார். பரானா மாநிலத்தின் மரிங்காவின் புளோரியானோவில் பிறந்தார். பிரேசில். நவீன சகாப்தத்தின் தீர்க்கதரிசி என்று கருதப்படுகிறது, ஆன்மீக வழிகாட்டி. மனிதகுலம், சுற்றுச்சூழல் பாதுகாப்பு மற்றும் கிரகத்தின் பாதுகாப்பிற்கு ஆதரவாக செயல்படுகிறார். Jucelino Nóbrega da Luz, Han är en författare, miljöaktivist, andlig rådgivare, visionär med stor trovärdighet i världen, presenterad i vissa massmedier i Brasilien, Hongkong, Japan, Frankrike, USA, som en profet som kan göra förutsägelser genom drömmar (klara drömmar). Född i Floriano, Maringá, delstaten Paraná. Brasilien. Anses vara en profet i den moderna eran, andlig vägledning. .Har arbetat till förmån för mänskligheten, miljöskyddet och bevarandet av planeten. Jucelino Nóbrega da Luz, ის არის მწერალი, გარემოს დამცველი, სულიერი მრჩეველი, მსოფლიოში დიდი სანდოობის განწყობილი. წარმოდგენილია ბრაზილიის, ჰონგ კონგის, იაპონიის, საფრანგეთის, აშშ – ს ზოგიერთ მასმედიაში, როგორც წინასწარმეტყველს, რომელსაც შეუძლია წინასწარმეტყველება გააკეთოს სიზმრების საშუალებით (გაბრწყინებული სიზმრები). პარანას შტატი, მარინგა, ფლორიანოში დაიბადა. ბრაზილია. ითვლება თანამედროვე ეპოქის წინასწარმეტყველად, სულიერ მეგზურად. მუშაობდა კაცობრიობის, გარემოს დაცვისა და პლანეტის შენარჩუნების სასარგებლოდ UJucelino Nóbrega da Luz, Ungumbhali, isazi sezemvelo, umeluleki wezikamoya, onombono wokwethembeka okukhulu emhlabeni, owethulwe kweminye imithombo yezindaba e-Brazil, eHong Kong, eJapane, eFrance, e-USA, njengomprofethi ongenza izibikezelo ngamaphupho (amaphupho amahle). Wazalelwa eFloriano, eMaringá, esifundazweni saseParaná. EBrazil.Kuthathwa njengomprofethi wesikhathi sanamuhla, umhlahlandlela ongokomoya. Usebenzele ukuvikela ubuntu, ukuvikelwa kwemvelo kanye nokulondolozwa kweplanethi. Jucelino Nóbrega da Luz, Este scriitor, ecologist, consilier spiritual, vizionar de mare credibilitate în lume, prezentat în unele mass-media din Brazilia, Hong Kong, Japonia, Franța, SUA, ca profet care poate face predicții prin vise (vise lucide). Născut în Floriano, Maringá, statul Paraná. Brazilia. Considerat un profet al erei moderne, ghid spiritual. .Acționează în favoarea umanității, a protecției mediului și a conservării planetei.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

%d blogueiros gostam disto: